verjetn ti zase najbolj ves.
ja, pa tudi dobre tarot karte imajo dovolj ze narisano gor, a je treba met znanje razbirat.

ce si sam (puscavnik), ni panike. v dvoje je potrebo prilagajanje.
Objavljeno: 26. januar 2011, 16:55
Objavljeno: 26. januar 2011, 17:12
Objavljeno: 26. januar 2011, 20:15
.. tolk številnih plati moje osebnosti - pa ta karta ne zaobsega in je zato pomanjkljiva kot *povzetek* mene - pač kao D, življenjska karta...
)
Ja, zanimiv. en tak svoj svetek, no jaz mam rada tako cifre kot tudi simbole (poleg tega sem pa še vizualc, pa še tolk bolj pol sedejo ravno karte - ne sam astro recimo).
Objavljeno: 27. januar 2011, 15:51
aha viš sori, včas kej čist resno oz. dobesedno vzamem.
(včas nimam smisla za humor v bistvu![]()
)
Ja, petica ima svašta ekvivalentov, tud sonce ponekod, jupiter tud, sej pravim, je ful različnih sistemov (mamo temo Numerologija, kjer je res svašta not - bom šla poiskat pa zlinkala).
Ja, jaz sem se pa kar ukvarjala...
Ja štekam, pozabiš, ker se ti nima na kej navesit, ker je to čist spet svoj svet (pač mal podobno kot z astrologijo, ko bi kot začetnik videl plutone v 6. hišah, ki bi tvorili bogve kakšen aspekt s saturnom, ti bi pa še Sonc ne štekal čist![]()
)
Jp, zaščita.
Ta karta (papež) in papežinja in zvezda imajo to simboliko in takšno energijo, tko da so zlo zaželene karte, tud pomenijo, da te *vesolje ščiti*.
No pr men je pa papežinja bolj moja karta (in jo imam tud v življenjski liniji -tisti s petimi kartami-), se zlo najdem not, je nekak med ribo, devico in venero (vendar ne čutno, zemeljsko venero, pač pa bolj v smislu skrbi [tud za zdravje] oz. nege itd.).
Objavljeno: 27. januar 2011, 16:54
ne vem, sem izgubila nit, v bistvu sem govorila splošno o pomenu tistih D kart posameznika (bodisi iz tega ali onega sistema, mi je mal hecn tko knjižno opredeljevat, poleg tega se pa na ta sistem ne morem zapalit, ker je kot rečeno sam na podlagi numerologije, kjer pa se pravzaprav že po defoltu zadeve ne ujemajo preveč - tudi Car ima ovnovsko energijo, pa morda mal kozorogovsko, v astrologiji je četrta hiša rakova hiša, v numerologiji je ponavadi Uran štirica... itd.).da.
![]()
govoriva zdej o osebni karti, ne karti duse ane?![]()
Kot nekaj kar je hkrati zunaj in znotraj tebe, v bistvu bi težko bila še bolj specifična. Mislim da je s pojmoma "zaščitnik" in "ščitenost s strani višje sile" povedanega že kar veliko, personificirat ga pa ne znam.Ja to pa zato, ker k nekoga bereš včasih lahko čisto drugače izpade pa odvisno tud kakšne volje si tisti trenutek.
![]()
Glede na to, da sam numerološko to mal poznam ne bi vedla.
A s tarotom? hm men pa karta neko obdobje ful potegnejo pol pa kr neki časa nič itd....tale tarot je pa kr mal zanimiv ja, ker je bolj kompleksen..pa baje je neki za astro povezanJa točno tko, k če nekomu, k nič ne ve o astro razlagam o astro jeziku
mi itak ne more sledit, k ne ve kaj sploh blebetam...
Še neki o papežu: The Pope or Hierophant is generally seen as a spiritual teacher, one who gives advice and guidance to those seeking it
A lahko še kej veš o tem poveš? Kako me ščiti?
Tole s petimi kartami še zdej ne razumem. Men drugače sam dve ven vrže.
Objavljeno: 27. januar 2011, 23:29
ne vem, sem izgubila nit, v bistvu sem govorila splošno o pomenu tistih D kart posameznika (bodisi iz tega ali onega sistema, mi je mal hecn tko knjižno opredeljevat, poleg tega se pa na ta sistem ne morem zapalit, ker je kot rečeno sam na podlagi numerologije, kjer pa se pravzaprav že po defoltu zadeve ne ujemajo preveč - tudi Car ima ovnovsko energijo, pa morda mal kozorogovsko, v astrologiji je četrta hiša rakova hiša, v numerologiji je ponavadi Uran štirica... itd.).
O kartah skratka, ki so pomembne zate oz. jih jemlješ za svoje D karte.
Očitno si se v teh našel in je to to - te smo tud *razlagal* oz. se jim posvetil.
Objavljeno: 27. januar 2011, 23:59
Objavljeno: 28. januar 2011, 00:36
Objavljeno: 28. januar 2011, 04:08
aha, torej:
19: the sun: sonce
10 wheel of fortune: jupiter
1 magician: merkur
19. XIX. SONCE - PRAVA KRISTUSOVA SVETLOBA; hebr. Šin (zobje ): "Posije novo sonce. Nov obnavljajoči dotok za to dobo Vodnarja, nov dotok kozmične energije - inicijacija sveta za naš planet. Prava Svetloba!"
10. X. KOLO SREČE - FORTUNA; hebr. C (sulica): "Predstavlja nenadni izpit. Tukaj se postavlja pod vprašanjem živalsko in človeško. Je moralni izpit. V hindustičnem trojstvu je to Vishnu, v krščanstvu Sin."![]()
1. I. MAG - i; hebr. Tau (pečat): "Ta karta simbolizira človeka, popolnoma preoblikovano formirano osebo, ki ima vse štiri principe uravnovešene. Je oseba formirana skozi sebe samega. Absolutna aktivnost."
Objavljeno: 28. januar 2011, 08:06
Objavljeno: 28. januar 2011, 11:27
Objavljeno: 29. januar 2011, 04:15
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0