Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Značaj vaših/naših otrok.


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
24 komentarjev na to temo

#1 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 12. julij 2004, 23:44

Tam v predhodnem topicu je bilo nekaj malega pisanega o smrti otrocih in kje v karti se to vidi.

Malo pretirana tema se mi zdi, zato odpiram tole o značajih otrok, ter s kom se ujemajo. Na naslednjem partyju bi lahko naredili tudi nek test in po predhodni analizi recimo da se od X uporabnice sin in Y uporabnika hčerka začuda resno pogovarjata med seboj, se igrata, nekaj pač.

Andres

#2 smajcica

smajcica
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 24. januar 2005, 22:58

TA TEMA JE ZELO ZAKOMPLICIRANA!

Imam 2 hčeri.Ena je karakterno skrajno leva ,druga skrajno desna.

In ,če bi začela o njiju debatirat ,bi Lunin net imel premalo papirja.

Lahko le to rečem ,da se v ničemer ne ujemata.Pa sta obe ,vzgojene od enakih staršev.

Tam nekje v eni astrološki hiši nekaj ni v redu.Ker pa se sama dovolj na to ne spoznam ,žal še sebi ne znam pomagat.

Vem le to,da doma mi ni dolgčas in ,da se pri nas vsake 30 minut ziher nekaj hudo dogaja:)))....

Mal za hec ,pa velik za res:)))))...
Samo,če ljubimo smo nesmrtni

#3 Tamburin

Tamburin
  • D član
  • Št. objav: 2 762

Objavljeno: 24. januar 2005, 23:33

O, smajcica, si me potolažila. Vidim, da ni samo pri meni doma tako pestro. x;)x
Moja dva (sin in hči) sta si tudi skozi "v laseh", mislim pa, da je to zaradi tekmovalnosti, kdo bo dosegel več moje naklonjenosti. In ker sem obema enako naklonjena, se tekma nikoli ne konča - ni zmagovalca in ni poraženca. No, vsaj jaz to tako jemljem in se ne sekiram preveč zaradi teh njunih bitk.

Mislim pa, da je Andres tukaj želel načeti temo o tem, s kom se naši otroci ujemajo, ne pa, kako se ujemajo bratje in sestre med sabo.
To pa težko rečem, s kom se ujemajo, ker v bistvu še nimajo tako izoblikovane osebnosti. V nekem obdobju se ujemajo bolj z enimi, v drugem obdobju pa z drugimi. Od svojih otrok velikokrat slišim: "Veš, moj najboljši prijatelj je David," drugi dan pa že: "David je ful smotan in sem se skregal z njim" ... in podobno. x:Dx

#4 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 24. januar 2005, 23:37

Jaz sem že pozabil, da sem ta topic sploh odprl, ker je že tako dolgo od tega. :) Diana očitno mojim postom preveč sledi.

Andres

#5 smajcica

smajcica
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 25. januar 2005, 21:04

Tamara ,ti moram pritrdit vsem tvojim zapisom.Res je.Med otroci je tekmovalnost.In ta tekmovalnost se odraža tudi med otroci samimi.Jaz imam dve hčerki.Starejša je zelo za glasbo in šport.IN krog svojih prijateljev išče prav v tej smeri.Z ostalimi kot ,da se nima kaj menit.
Mlajša je nevtralna.Vsesplošna.Pa tudi premajhna ,da bi lahko delala različice med prijatelji.Je pa značaj ,da je z vsemi prijateljica.Bodisi s fanti prav tako kot z deklicami.Zna prisluhnit.In se ve odzivat na debate.Skratka je zelo priljubljeno bitje med otroci.
Z razliko od starejše ,ki je res težek karakter in zelo izbira in prebira ,kdo bo njejen prijatelj.Mislim ,da trenutno se je odločila ,da so vsi smotani in ,da bo en čas raje kar sama:))

Noro!!Verjemite mi!
Samo,če ljubimo smo nesmrtni

#6 Aishah

Aishah
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 526

Objavljeno: 26. januar 2005, 16:08

po katerih znakih se vid recimo zakaj se nek otrok bolj ujema z očetom kot pa z mamo oz. obratno. Kateri planeti/aspekti kažejo na to?

#7 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 27. januar 2005, 08:05

V večini primerov je zadosti, da pogledamo natalno karto, četrto in deseto hišo ter tisto, kar je v njiju, pa tudi oba vladarja.

Če je na primer četrta v Biku, potem je deseta v Škorpijonu. Pri Biku (oče v tem primeru) je vselej jasno, na čem si, Škorpijon pa rad kontrolira oziroma se imaš z njim lahko čisto v redu, če je vse tako, kot je on rekel. V glavnem pa otroka duši. In v tem primeru je taka mati.

Če pa je obrnjeno, je pa obratno in se z materjo čisto štekaš, ata je pa kriza. Pri moškem še toliko bolj, ker je pač močnejši in zna biti tudi agresiven (tako čisto iznenada, recimo, ampak takrat orenk) ali pa zna dobro prati možgane. Pa policijska ura zvečet pa to...

Če ima otrok Strelca v četrti, se oče verjetno ne zanima kaj preveč zanj in ga jemlje "bolj tako", če ima Vodnarja tam doli, potem oče nima časa zanj, ker stalno dela ali pa ima kake drugačne interese.

To vse potem za sabo prinese še veliko drugega, ampak to je že druga štorija.

Podobno je s planeti, ki so v teh hišah. Če ima otrok Plutona v eni od teh hiš, potem se tega starša boji, če je Merkur, se da s tem s taršem vse znemit, če je pa Venera tam, se imata pa čisto fino. Itd.

Ampak to se potem še razvija naprej.

x:)x

#8 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 27. januar 2005, 09:02

<{POST_SNAPBACK}>po katerih znakih se vid recimo zakaj se nek otrok bolj ujema z očetom kot pa z mamo oz. obratno. Kateri planeti/aspekti kažejo na to?



Najasneje nakaže nas odnos s staršem aspekt med vladarjem 1. hiše, ki predstavlja nas z vladarjem 4. hiše, ki predstavlja očeta in vladarjem 10. hiše, ki predstavlja mater. Harmonični aspekti med vladarjem 1. in 4. hiše, govorijo o razumevanju z očetom, seveda to lahko govori tudi dober aspekt Sonca z Asc, in na podoben način, težek aspekt, predvsem tudi inkonjunkcija, pa govori o težavah v odnosih. Podobno lahko gledamo na 10. hišo.


Če je naprimer vladar 4. hiše v konjunkciji z ascendentom, pa da ni slabo apsektiran, govori o tem, da si podoben svojemu očetu, da sta si blizu.
Če je vladar 4. na ascendentu, pa težko aspektiran, še vedno govori o tem, da sta si z očetom podobna, a se težj razumeta.

Na tak način se te stvari naprej razlaga.


Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#9 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 27. januar 2005, 09:15

<{POST_SNAPBACK}>Tam v predhodnem topicu je bilo nekaj malega pisanega o smrti otrocih in kje v karti se to vidi. 

Malo pretirana tema se mi zdi, zato odpiram tole o značajih otrok, ter s kom se ujemajo. Na naslednjem partyju bi lahko naredili tudi  nek test in po predhodni analizi recimo da se  od X uporabnice sin in Y uporabnika hčerka začuda resno pogovarjata med seboj, se igrata, nekaj pač.

Andres



V tvoji karti, prvega otroka predstavlja 5. hiša in drugega otroka 7. hiša. Pogledaš samo znamenje na vrhu teh hiš, to ti pove nekaj o njeni naravi in pa planete znotraj teh hiš, tudi to ti naprej razloži njen značaj, potem pogledaš vladarje teh hiš , kako so aspekitani in kaj govorijo.
To ti da glavno zgodbo o otrocih , kakšni so.
Če želiš videti , kako se bodo razumeli s tabo, pogledaš, kako se planeti iz 5. hiše ( prvi otrok( in 7. hiše ( drugi otrok ) povezujejo z asc, planeti v 1. hiši in najbolj z vladarjem ascendenta ( ker te stvari v tvoji karti najbolj predstavljao tebe). V primeru lepih apsektov, se vidi dobre odnose, v primeru disharmoničnih aspektov, pa se bo treba bolj potruditi, ker je možno, da se z otrokom ne boste tako enostavno razuemli.



V mojem primeru je tako, da je v 5. hiši znamenje tehtnice in moj prvi otrok je res tehtnica, tam je tudi neka blokada, zahtevni planeti v težkih aspektih, ki govorijo o jezi in dejansko je bolj jezne narave. Kljub vsemu, vladar 5. hiše je isti kot vladar prve hiše, kar govori, da sva si podobna, v dobrem in slabem, in mi je res podoben.


Druga zgodba, moja hči v mojem horoskopu, se vidi preko 7. hiše, sedmo hišo imam v strelcu, pa kar nekaj tudi v kozorogu. Punca ima Luno in asc v strelcu, Sonce in Merkur v kozorogu. Torej se res sklada, ta povezava. Pozicija Jupitra jo nakazuje kot veselo , sangvinično, toda malo razstreseno deklico, kar drži. Zelo čustveno, ker je Jupiter v ribah in retrograden. No jupiter, ki vlada 7. hiši in predstavlja to dekilico je v trigonu z vladarjem 1. hiše, s tem je jasno videti, da mi je ta deklica kljub drugačnosti, zelo blizu in da imava lepe odnose.

Eto, tako se gleda. Kar sem napisala v prejšnjem postu, je kako se iz karte otrok vidi odnose s starši, to kar sem sedaj napisala pa kaže, kako se iz kart staršev vidi odnose z našimi otroci.


Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#10 Aishah

Aishah
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 526

Objavljeno: 27. januar 2005, 15:12

tole je pa zanimiv xDDx
se prav 4 hiša v raku, kar nej bi predstavlal dober odnos z očetom plus še zato ker je luna v trikotniku z AC, in to v bistvu drži, ker se z očetom res dobr razumem. Sam rak je tak zaščitniški pa skrben znak... ne vem sej ne da ga ne skrbi zame pa to, sam se ne vtika tok v moje zadeve kokr recimo mami, tud glede izhodov se je blo zmeri bolš z njim ment x:px . mogoče bi bla obrazložitev za to da se ne klapa glih to da mam 4h v raku na 29°09`55 in že prehaja v dvojčka, kar bi blo pol bolj logičn...

10 hiša v kozorogu, zdej to bi potem lohka pomenl, da mami name vpliva strogo, mi dost ne pusti,... po drugi strani mam pa v 10 hiši merkur v vodnarju, merkur pa naj bi predstavlu to da se da s tem staršem vse zment. V resnic pa je z mami blo zmer nekak tko da sem ji za kako stvar za katero je blo najprej že jasno da ne smem tok časa težila da je na koncu popustila. tud tle bi pol lohka igrale vlogo stopinje, ker mam 10. hišo na 29°09`55 kozoroga tko da nekak že prehaja v vodnarja.

A sm tole prov povezala? w:Iw Bi se še kej ključnega dal povedat?

Bern, Mihaela hvala za razlagi kako to gledamo x:)x

#11 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 8. februar 2005, 13:33

http://neodruid.tk /baby.txt

Aug 4th 2004 Alice ima ascendent Monoceros (Enorog), Luna v Cetus (Kit), Merkur v Sextans (Keanu Reeves natalna pozicija), Venera v Orion, Juno v Scutum in seveda Pluto v Serpens Cauda.

Holy child.

#12 Ruby72

Ruby72
  • D član
  • Št. objav: 2 284

Objavljeno: 8. februar 2005, 14:21

<{POST_SNAPBACK}>V večini primerov je zadosti, da pogledamo natalno karto, četrto in deseto hišo ter tisto, kar je v njiju, pa tudi oba vladarja.

Če ima otrok Strelca v četrti, se oče verjetno ne zanima kaj preveč zanj in ga jemlje "bolj tako", če ima Vodnarja tam doli, potem oče nima časa zanj, ker stalno dela ali pa ima kake drugačne interese.

To vse potem za sabo prinese še veliko drugega, ampak to je že druga štorija.

Podobno je s planeti, ki so v teh hišah. Če ima otrok Plutona v eni od teh hiš, potem se tega starša boji, če je Merkur, se da s tem s taršem vse znemit, . Itd.

Ampak to se potem še razvija naprej.

x:)x


Kako zanimivo! :eek: :palec:
Gledam karti dveh bratov. Starejši ima 4. hišo v Vodnarju, mlajši pa v Strelcu. Oba pa imata v čerti hiši Merkur,starejši pa še tudi Venero.

Poznam tudi očeta, ki ga ko sta bila fanta še majhna NIKOLI ni bilo. Fotr je bil na vsakem možnem sestanku, vsak četrtek zadnjih 40 let igra s frendi karte, socialno aktiven....sočasno pa je patološko in kvarno zaščitniški, patriarhalni (iz serije Jaz sem bog in batina, jaz delam pravila, k meni pridi po pohvalo, k meni se javi kar koli, tata ti bo dal denar, tata te brani pred svetom, tata ti zbere ženo.... :O: )do obeh fantov tako, da prvi ni nikoli zlezel iz jajca in pri skoraj 50. letih kot glista ždi pri ostarelih starših, totalno nesamostojen, še pri volitvah mu tata določi kandidata... :V:
Drugi sin tudi sila nesamozavesten, vendar bolj samostojen, pa tudi od doma se je spakiral pa tudi kaj po svoje naredi. Potrebuje pa partnerico, ki mu nekako nadomesti fotra: avtoriteta, hkrati pa navidezna absolutna ljubezen- ' ti dam čokolado, ker sem jaz dober človek'
Podatki za očeta dveh bratov:19/09/1926

#13 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 8. februar 2005, 16:16

<{POST_SNAPBACK}>tole je pa zanimiv xDDx
se prav 4 hiša v raku, kar nej bi predstavlal dober odnos z očetom plus še zato ker je luna v trikotniku z AC, in to v bistvu drži, ker se z očetom res dobr razumem. Sam rak je tak zaščitniški pa skrben znak...


Tole je verjetno mišljeno za natalko ženske osebe, ker jaz imam celo četrto hišo v raku pa lahko tole vse določno zanikam, pa še vladar 4 hiše ne dela nobenega slabega aspekta z ASC ali planetom v prvi hiši, sicer pa imam 3/4 kart, ki imajo sonce v 12.hiši, kar vprašajte kakšne odnose imajo z očetom.
Me pa veseli, da imava s svojim otrokom prav takšne odnose, ki jih prikazujejo vladarji prve in pete hiše in planeti v njih(dobre!), kar je pa treba še naprej vzdrževati, lp.


#14 Ruby72

Ruby72
  • D član
  • Št. objav: 2 284

Objavljeno: 8. februar 2005, 16:37

<{POST_SNAPBACK}>Tole je verjetno mišljeno za natalko ženske osebe, ker jaz imam celo četrto hišo v raku pa lahko tole vse določno zanikam, pa še vladar 4 hiše ne dela nobenega slabega aspekta z ASC ali planetom v prvi hiši, sicer pa imam 3/4 kart, ki imajo sonce v 12.hiši, kar vprašajte kakšne odnose imajo z očetom.
    Me pa veseli, da imava s svojim otrokom prav takšne odnose, ki jih prikazujejo vladarji prve in pete hiše in planeti v njih(dobre!), kar je pa treba še naprej vzdrževati, lp.



Ja Borism, tudi jaz se pridružujem tvojim ugotovitvam :C:
Pri meni sta vladarja 1. in 4. celo v konjunkcji, pa..... :C:
Čisto vsi, katerih karte imam in so (ne)srečni lastniki sonca v 12. hiši imajo sočasno tudi katastrofalne odnose ali posamične grozljive izkušnje z očetom :O:

#15 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 8. februar 2005, 20:10

Uhh, do kakšnih ugotovitev sem se zdajle dokopala.
Najprej starejša - ima v 10.hiši sonce(ribi 04,14) ter venero(vodnar 24..), torej sem nekako na tapeto postavljena jaz. Sem že nekajkrat omenila nenavodno navezanost, ki se je pojavala takoj po porodu(hop...midve pa se poznava :2src: )..kar dobro se razumeva in ona neverjetno tolerira moje izpade(ko je zamudila šla za njo v kontrolo v diskač :vragec: ).
Četrta hiša v levu - prazna. Toda partner je dominanten tule(poskus vojaške vzgoje) pa mu pri ribi nekak ne rata x;)x

Mlajša - ima v četrti hiši jupitra - toda hiša je v škorpijonu. Je prava prevejanka - sploh partnerja zna oviti okrog malega prsta(oz. gre kar na nož...tako dolgo da revež popusti). Je pa zelo res, da se pozna njegov poskus vojaške vzgoje. x;)x Včasih resnično zna biti neusmiljen. Čeprav opažam, da tole ni tako slabo - recimo - si umila zobe? Bom potem...med reklamami...Ne, potem boš zaspana in pozabila...daj zdaj...in nato imamo predstavo joka in stoka...in umivanja zob(vsake toliko pred kopalnico, da se ja vidi, kako zelo umiva zobe x:Dx )

10. v biku - ok. tudi to je res - kar se mene tiče, si je kristalno na jasnem x:Dx Enkrat vpraša in natančno ve, da nima smisla(od svojega ne odstopim zlahka x:Dx )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#16 dr.Freudova

dr.Freudova
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 14. februar 2005, 11:24

Moj oče ima Sonce v 12.hiši v Kozorogu, njegov oče (torej moj ded) pa je bil po horoskopu Rak. Torej domnevam, da sta imela Sonci v opoziciji. Njun odnos je bil zelo dober, brez večjih težav. Tukaj ne vem, če bi lahko govorili o težavni postavitvi Sonca. Ali pa se gre tu zahvaliti kakemu drugemu aspektu.

Tudi jaz imam z očetom dober odnos, le da nama včasih ponagaja Sonce opp. Uran in takrat se mi očita prehitro spreminjanje in čudne ideje x:px
IC imam v devici, MC pa v Ribah. Ne eno, ne drugo znamenje se ne ujemata z znamenji staršev (Kozorog, Dvojček - oba v ASC Vodnarja), niti ju ne dojemam na ta način, tako da tu bom mogla še malo bolj pogledati v detajle... Imam pa polno 11., Vodnarjevo hišo... mogoče je to to... (razmišljam na glas :o|o: )

Drugače pa sem v karti svojih staršev opazila, da imata oba 5.hišo v Dvojčkih in deloma Raku. Oče ima tam prazno hišo, mami pa Venero v Raku. Z mamo imava recimo konjunkcijo Sonca in Jupitra, kojunkcijo moje Točke sreče z njeno Venero, pa še kaj bi se našlo. Z očetom pa imava konjunkcijo moje in njegove Lune.

Vsi pa imamo Luno v Biku in nam je luštno x:Dx

#17 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 28. februar 2005, 08:00

<{POST_SNAPBACK}>Moj oče ima Sonce v 12.hiši v Kozorogu, njegov oče (torej moj ded) pa je bil po horoskopu Rak. Torej domnevam, da sta imela Sonci v opoziciji. Njun odnos je bil zelo dober, brez večjih težav. Tukaj ne vem, če bi lahko govorili o težavni postavitvi Sonca. Ali pa se gre tu zahvaliti kakemu drugemu aspektu.

Eden od razlogov je lahko že v tem, da Kozorogov Sonce v 12. hiši ni "najbolj Kozorogovo", ampak nekoliko bolj mehko, kar Raku dela manj težav. Na koncu sta oba nekako pasivna.

V takem primeru se lahko celo zgodi, da med tema dvema znamenjima (Rak in Kozorog) pride do dopolnjevanja in ne samo do nasprotovanja, kar se zgodi v večini primerov in zaradi tega Rak in Kozorog veljata za eno težjih kombinacij med tistimi dvanajstimi (šestimi v bistvu), ki so si nasprotni.

(Osebno imam za težjo samo kombinacijo Lev - Vodnar, medtem ko na primer Dvojčka in Strelec kar nekako folgata, tudi med Devico in Ribo zna kar nekako iti. )

x:)x

#18 dr.Freudova

dr.Freudova
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 1. marec 2005, 00:04

Hvala za komentar, Bern. :palec:

Imaš prav, v tistem delu ko komentiraš Sonce v Kozorogu v 12.hiši in odnos z Rakom. Zanimivo je to, da sem se z dedkom čutila zelo povezano, na nek poseben način in ko je umrl, je bila to zame res travma. Nekaj let pozneje sem izvedela, da imam ASC v Raku, tako kot on Sonce... mogoče, kaj pa se ve... res bi lahko našla veliko povezav v kartah s svojimi starši in tudi starimi starši. Praj neverjetno :eek:

Ne strinjam pa se glede "najtežjih kombinacij"... jaz bi kot iz topa zase lahko rekla, da je Bik-Škorpijon "tanajbl ubitačna" :O:

En (zdej že) prvomarčevski pozdrav. x;)x

#19 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 1. marec 2005, 08:04

Če bi bila ta kombinacija res "najbolj ubitačna", potem ne bi bilo razmeroma zelo veliko parov, rojenih v tej kombinaciji.

Intenzivna sta res, o tem ni dvoma, samo to je ena od tistih kombinacij, v katerih se precej tega pogliha v postelji. Oba sta namreč uglašena na te stvari. Vodnar in Lev na primer nista ravno, pa Strelec in Dvojčka tudi ne.

Ampak gre zraven reči še nekaj: v horoskopih obeh v paru je seveda še marsikaj takega, da zvezo podpira, tako da skupni imenovalec (na primer spolnost) sploh LAHKO deluje. (Nekaj trigonov, Luna v nekem ustreznem znamenju, ASC ali kaj takega.)

Potem se lepo gnjavita, "poglihata", spet gnjavita in spet "poglihata" itd.. Dolgčas jima ne more biti.

x:)x

#20 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 1. marec 2005, 08:11

... res bi lahko našla veliko povezav v kartah s svojimi starši in tudi starimi starši.
...

Še nekaj:

Če imamo karte celih družin (sam jih imam dobesedno na stotine), potem je zanimivo gledati, kaj se je od enega starša pa od drugega starša preneslo na enega ali pa na drugega otroka. Pa če je en sam otrok. Pa če jih je več. Plus seveda, kako so ti isti otroci vidni v horoskopih staršev - imaš otrokovo KARTO in istočasno lahko vidiš, kako je taisti otrok predstavljen v karti starša. Zelo zanimivo, zares.

Veliko se naučiš, seveda.

Kajti če astrologija "deluje", potem morajo biti tudi dedovane lastnosti razvidne iz vertikalne serije horoskopov, ne more biti drugače.

So pa lahko zanimivi primeri, ko ima hči nekatere enake lastnosti kot recimo STARA MAMA, pri materi pa jih ne moreš najti. :eek: Obstaja tudi to.

Stvar za kako diplomsko nalogo.

Nekaj metrov chartov pa študirat ...

x:)x

#21 dr.Freudova

dr.Freudova
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 2. marec 2005, 15:04

Hehe, ja Bern... x:Dx

Men pa tako Škorpijonovsko "glihanje nesporazumov" ne paše in verjetno zato ne shajamo dobr. Nisem ful jezljive narave, sam tko k me pa oni znajo razjezit... se še sama sebe ustrašm :vragec: x:)x O dolgčasu pa Bik-Škorpijon res ne morta govorit...

O chartih starih staršev in staršev, otrok... se pa čist strinjam. Človek ne more verjet, da je to sploh lahko res. Karma? x?x
Mene imata oba starša simbolizirano v znaku Dvojčkov... še raziskujem naprej...

Hudo zanimivo. Res.

:palec:

#22 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 3. marec 2005, 07:28

O chartih starih staršev in staršev, otrok... se pa čist strinjam. Človek ne more verjet, da je to sploh lahko res. Karma?  x?x

Karma, kakopak. Konec koncev so starši v našem življenju posrednik - tisti, ki nas uvede v ta lajf, da bo čimbolj takšen, kakršen bi MORAL BITI, če naj bi opravili svojo tokratno nalogo.

Da pa so videti nekatere lastnosti iz charta staršev tudi v chartu otrok, niti ni tako čudno. Če dvajset let gledaš, kako ti foter večino stvari dosega s trmo, ni vrag, da se te nekaj tega tut prime... x:Dx

x:)x

#23 dr.Freudova

dr.Freudova
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 3. marec 2005, 14:59

LOL Bern x:Dx

Tut netrmasti (oz. malo manj trmasti vsaj) Biki obstajamo x:Ix A veš, sej niti ni tko slabo, da te kdo nauči mal "vztrajnosti"... sam problem je v tem, ker se (nas) nekaterih nič ne prime x:Ix x:o)x x8Dx
Jaz nimam kej dosti Kozoroga v karti, pa Vodnarja (njegov ASC) tut ne, tko da ne vem čisto, kje je ta "keč"... Še vedno trdim, da v najini opoziciji Sonca in Urana. On me uči vztrajnosti, jaz pa njega, da so spremembe dobrodošle.
Recimo z mamo imava pa nekaj ful očitnih povezav, ona je pa Dvojčica, ASC. Vodnar.... pa čeprav na videz zelo različni karti...

Se pa sprašujem... kaj potem, če ugotoviš, da je nekaj iz charta starih staršev "preskočilo" na tvoj chart? Kako si potem lahko to razlagaš, da ni šlo po enem "karmatskem zakonu" to na tvoje starše recimo? Oni ne bi bili kos nalogi... al.... so oni to že dali skoz... x?x

#24 tiataja

tiataja
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 11

Objavljeno: 10. januar 2019, 11:09

Hej družba, vem, da je tema stara. Ampak, ker sem par tednov nazaj sklenil novo  navezo iz tega področja (karte, vedeževanje, otroci), me zanima, če je še komu ta tema zanimiva (ker bi jo rad obudil).

 

------------------------------------------------------



#25 čebelica01

čebelica01
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 288

Objavljeno: 10. januar 2019, 14:12

meni je tema zanimiva .... lahko kej podebatirava.

 






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0