Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Herbalife


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* - - - - 2 x ocenjeno
1285 komentarjev na to temo

#1 pogumna_s

pogumna_s
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 196

Objavljeno: 6. marec 2005, 10:25

Zivjo!

Meni je pa uspelo shujsati skoraj 15 kg z HERBALIFE "cudeznimi napitki" oz proteinskimi napitki. Uredilo mi je tudi prebavo pa se precistilo telo....okus je super, lakote ne cutis, tudi po sladkem te mine ker ma napitek okus po cokoladi in je podoben pudingu:) Je pa en problemcek :V: Drage so te zadevice...

Me pa zanima ce pozna kdo Herbalife in ce ima tudi podobne izkusnje kot jaz, pa kje bi se lahko dobile kake podobne stvari po malo bolj ugodni ceni...
Sem vidla da majo v HERVISU fuul enih stvari in pa tud v DM majo neki..

Z predlogi na dan x:Dx in lep dan zelim x:Xx

#2 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 7. marec 2005, 17:24

Herbalife... ojoj, groza... Da si to nesnago spravljala vase? Ne morem razumet, da se nekateri tako uničujete. Sujšala bi lahko tudi na drug način, pa še denar prišparala pa bolj zdrava bi bila. Npr. šport in zdrava prehrana je v redu.

No, pa ker ti noče veselja pokvarit, upam da bo vse v redu in da boš obdržala težo. Sam zakaj pa iščeš še takih dodatkov, če si že dosegla svoj cilj in se ti to zdi v redu? Pol že ni v redu. Zakaj ni v redu je pa kr na dolgo za napisat pa razožit, pa to je tako kot z astrologijo, fajn je, če si sama kake stvari prebereš, kako strokovno literaturo. In se dosti naučiš, pol boš lahko še pa svoje otroke učila kako je rpav, a ni to v redu?

Ne svetujem ti, da kar na slepo te stvari iz hervisa kupuješ, dodatko so različni in se zelo razlikujejo med seboj in moraš vedet kar precej stvari, da to kupiš, pa dobro je da bi si znala vsaj kalorije preračunavat, to ni nekaj kar bi se lahko kar tako jedlo... Dobro bi bilo, da se obrneš na kakega osebnega trenerja. Ali pa nutricista.

#3 pogumna_s

pogumna_s
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 196

Objavljeno: 8. marec 2005, 10:07

Najprej hvala za komentar! Ja sej se strinjam...vec ko vem o teh izdelkih bolj se mi zdi da to ni prava resitev za ohranjanje teze..Drugace mi je te izdelke predlagala ena osebna trenerka v fitnnesu, ampak je rekla da bova scasoma, opustili herbalife in se vrnili k normalnim obrokom. kr minevajo tedni in bolj ko jo sprasujem kdaj bom lahko jedla "normalno", brez umetnih snovi, bolj se izmika odgovoru...
a ti mas tud kake izkusnje s tem? Dej mi malo razlozi se ce ves kaj vec o tej stvari in zakaj ni dobra prosim?
Drugace sem pa ze govorila z enim drugim osebnim trenerjem da mi napise kombinacije- zdrave kombinacije in me resi zacaranega kroga, da bi se spet zredila...sicer pa sploh ne vem vec kaj je zdrtavo :eek: x?x x!x

Vem tudi da moram razcistiti predvsem na svoji emocionalni ravni zakaj ne uspem zadrzati teze, zakaj nisem nikoli zadovoljna z njo...ampak je tezko ce te ze celo zivljenje spremljajo etikete in pogledi, ki ti pravijo da si drugacen...pa se zavedam tega da je videz odraz notanjega misljenja in da konec koncev sploh ni pomembno kako izgledas...ampak to bi bila pa ze ideja za drugo temo... :vio:

lep sonckov dan xsrcx

spela

#4 Simmy

Simmy
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 22. marec 2005, 09:50

mačky, zakaj praviš, da je to nesnaga? A izdelke poznaš? Kakšni so sploh HERBALIFE izdelki - a so nezdravi, zakaj potem toliko pričanj o uspehu...?

Hvala.

#5 julijana

julijana
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 034

Objavljeno: 22. marec 2005, 09:56

Jaz jih poznam in po mojih izkušnjah naredijo telo odvisno,ker je to takšna doza vitaminov, mineralov,beljakovin...da telo po prenehanju uživanja le-teh ne zmore funkcionirat normalno.Je pa res , da se v času ko jih konzumiraš počutiš fantastično...Lp xDDx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

#6 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 25. marec 2005, 21:12

GROZNO :xx!: :xx!: :xx!: Da pa osebni trener promovira ta izdelek, ko bi moral imet vsaj nekaj pojma o prehrani, je pa tud višek. Verjetno pa nisi zahtevala, da ti pokaže potrdilo, da ima res licenco. Ena možnost je še, da jo ima, pa da prodaja ta izdelek zarad tega, da zasluži. Izdelek se namreč trži s pomočjo mrežnega marketinga kolikor jaz vem.

Free- to, o nobelovih nagradah in te stvari, to je vse nakladanje in nič ni res. Si mogoče preveril informacije? Ljudje so naivni in verjamejo vsemu, kar nekdo reče in napiše. Se pa lepo sliši, a ne?

me pa res zanima, katera je snov, ki preprečuje kardiovaskularne bolezni, smešno za umret x:Dx Preprečijo jih lahko samo gibanje in zdrava prehrana. Treba je začet preprečevat vzroke, ne pa ko je že prepozn...

V ameriki je bila velik bum... x:Dx Američani so itak en aniven narod, se vidi že na Springer Showu.

Summy:
Zato ker izdelek vsebuje precej enostavnih ogljikovih hidratov, ki pa niso dobri za telo (visok glikemični indeks). Sladkorni bolniki se jim morajo pa sploh izogibat. Cuker po domače rečeno. Pričevanja o uspehu- sej na Top Shopu tud reklamirajo nekatere ful brezvezne izfdelek in jih na veliko hvalijo.

Kar se tiče hitrega padca telesne teže: izogubajte se temu. Gre za velike izgube vode in mišic, te so itak težje in so glavni porabnih energije, psoledično se tud metabolizem zmanjša zato se pa pol tud tako hitro nazaj zredimo. Pa še med stradanjem rpide do padca nivoja hormona leptin, zaradi česar človek občuti t.i. voljo lakoto in se naje več kot je potrebno. Verjetno marsikomu poznano.


En nasevet: verjemte mi, če mi pa ne verjemete si pa preberte kakšno strokovno literaturo na temo športne prehrane, hujšanja, tega je sicer zelo veliko, ampak za zdravje se splača. Pa nikar ne iščite bližnjic.

Še to: enkrat mi je ena punca ponudila prodajo izdelkov športne prehrane od Amwaya (Herbalife je podobno sr.... mrežni marketing pač- naf... ljudi...), pa ker znam zelo dobro svoj jezik uporabljat in vem, da bi mi lahko uspelo okol prinest veliko ljudi, veliko jih tud poznam, bi mi sigurno uspelo prodat kar precej, sam ker se precej dobro spoznam na te zadeve ne mislim ljudem ponujat nečesa, kar ni v redu. lagat in bogim revežem skubit denar- niti slučajno... Imam pa namen delat licenco za osebnega trenerja enkrat- mal zarad dokazila 8papirja) o enem dodatnem znanju, mal pa tud zato, ker ti ljudje bolj verjamejo, če jim en nasvet mastno zaračunaš, pa ti bodo verjeli da je dan tud če je noč... Ker če daš nasvet zastonj, se ti že mal neumn zdi pomagat s pomočjo svojega znanja, pa te pol še spljuvajo. ne mislim na vas, ta forum je ful fajn stvar, vsi ste ful OK, sam spomnim se, da sem enkrat kar dolgo časa dajala nasvete na enem forumu in namest, da bi bil kdo hvaležen zastonj nasvetov in informacij, je bil učinek ravno obraten (vsi bi radi čudežno formulo, sam žal je ni, ker pot je sam ena, in ni lahka). No sedaj pišem članke na to temo, tu je tako,da daš nasvet, pa se ne obremenjuješ s tem, a ti bo kdo verjel ali ne, važno da je moj namen dober.

Pa tud v zvezi z vsem tem bi se dal spuščat v podrobnosti in bi lahko na dolg in širok pisala o vsem, tud o Herbalifeu, sam pa mislim da je na spletu že tolk tega... Če ima kdo kako konkretno vprašanje v zvezi z oblikovanjem telesa pa z veseljem odgovorim.

#7 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 26. marec 2005, 10:25

Ni res, da imajo američani strožjo zakonodajo... Še lansko leto je bil pri njih efedrin dovoljen in si ga lahko kupil kot kruh v samopostrežni.

Tole kar si objavil je že dobra reklama, ampak kje so dokazi? Kje je kakšna razpredelnica o natančni sestavi proizvoda? Jaz nečesa sumljivega že ne mislim jest...

Lahko jaz skuham puding, pa lepo vse narišem in napišem eno dobro reklamo in si izmislim neke stvari, da to ful hujša itd., grem stavit da če bom imela dost denarja za dobro reklamo, da se bo prodajalo kot kruh.

Nisem rekla, da vem vse, še daleč od tega, se pa na to področje precej dobro spoznam (ne bi rekla, če nebi bila prepričana). Herbalife ti lahko bolj podrobno spljuvam, če mi objaviš kako tabelo o natančni sestavi, se pravi koliko je notri B, OH in M, katere vitamine in katere minerale vsebuje in koliko. Ker pa tega še nihče ni objavil, pa mislim, da celo tega ni... Lahko ti prodajo tud moko, pa ne boš vedel. Vsak tak proizvod bi moral te podatke vsebovat vsebovat. Za vsak slučaj grem danes preverit v en "fitnes" pri nas, kjer tud to prodajajo (BTW o lastniku tega fitnesa imam svoje mnenje, ki ni preveč pozitivno obljubim, da si bom izpisala čist vse podatke, pa bom pol naprej komentirala).

Glede nasvetov za vaje, aerobne in anaerobne, koliko, kdaj in kako bi mi moral več povedat o sebi. To, da si vegetarijanec mi čist vsega ne pove, moral bi mi povedat še kakšna je tvoja telesna teža in višina pa procent maščobe pa predvsem kakšen je tvoj cilj. Če bi te videla, bi lahko ocenila. Pa ker so različne vrste vegetarijancev, bi mi moral to malo bolj razložiti, kaj ješ, koliko in kdaj, pa bi ti lahko povedala kje delaš napako. Predvidevam, da zaužiješ premalo beljakovin in določenih mineralov ti verjetno manjka, ki so v rdečem mesu. Obstajajo posebni dodatki za vegetarijance. Glede beljakovinskih (Herbalife so enostavni ogljikovi hidrati, mogoče če so, so pa najslabši in najmanj popoln vir beljakovin, npr. sojine).

Mogle bi mi tud povedat razlog, zakaj si vegetarijanec. Če je to npr. da se ti živali smilijo, pol nekatere aminokisline zate ne pridejo v poštev, ker jih pač vseen dobijo s tem, da je treba žival ubit... Tu me ne za besedo držat, nisem prepričana, sam mislim da creatin, ki je v mesu, morajo žival najprej ubit... Druge beljakovine so pa predvsem jajčne, sojine in mlečne (sirotka itd.). Glede teh beljakovin ni panike, seveda, če te stvari tud drugače ješ. Če pa nič od tega ne ješ, pol so pa res samo sojine zate, sam to ti pa moram povedat, da je najcenejši in najmanj kvaliteten vir beljakovin z najmanj popolno aminokislinsko sestavo, mišica ko raste pa potrebuje vse te aminokisline. Če bi jih pa dodajal - veliko dražje, pa tu se tud moram pozanimat o pridobivanju teh). Če je pa Herbalife mogoče vir sojinih beljakovin (sej je več proizvodov), pol ti pa povem, da dobiš sojine proteine od bolj priznanih firm veliko ceneje in je res škoda, da na tak način trošiš svoj denar. Moj namen pa ni nekomu pamet solit, ampak sam pomagat spregledat, da delajo napako in mečejo stran denar.

BTW poznam osebnega trenerja, ki je vegetarijanec že zelo dolgo (od 11. leta) in ima men res popolno postavo, ima tud svojo spletno stran (mislim, da jo je reklamiral tud tu gor), pa ga lahko vprašaš za nasvet, ker je res strokovnjak na tem področju. Mogoče te bo motil njegov odnos (zna bit tud ful prijazen), sam ma pa prav. Na zdravozivljenje.net ima forum, pa lahko postavis vprašanje in dobiš zastonj odgovor, osebno pa verjetno kar precej zaračuna.

x:Xx Lep dan

#8 julijana

julijana
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 034

Objavljeno: 26. marec 2005, 11:06

[quote name='mačky' date='26. Mar 2005 ob 10:26']
<{POST_SNAPBACK}>Ni res, da imajo američani strožjo zakonodajo... Še lansko leto je bil pri njih efedrin dovoljen in si ga lahko kupil kot kruh v samopostrežni.

Do pred kratkim je bil tudi v izdelkih Herbalife...Mene je motilo tudi to, da so bile beljakovine iz gensko spremenjene soje.
:xx!:
fish is mute-fish knows everything-G.B.

#9 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 26. marec 2005, 11:39

Julijana, kaj ti ne odgovarjajo več naturkerntnerherbe x:Dx

#10 julijana

julijana
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 034

Objavljeno: 26. marec 2005, 11:52

ja mi x:Dx , samo bi moralo bit življenje nad 600m nad morjem všeto v paket.Tu pa iz hiše stopim v morje-tolk o nadmorski višini x:Dx .
fish is mute-fish knows everything-G.B.

#11 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 26. marec 2005, 12:02

Tam imaš pa tako lorbek in rožmarin z olivami, kaj ti bodo druge herbe x:Dx

#12 julijana

julijana
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 034

Objavljeno: 26. marec 2005, 18:09

Glede teh beljakovin je pa čisto druga pesem-Lepšo melodijo imajo x:Dx. O teh izdelkih se ve več-njihovem izvoru-ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi...Te ne naredijo "zadetega", po HL pa sem se počutila, kot bi me nekaj dobro "prbilo", zato pravim, da mi to ni ok-kar te zadane te dela odvisnega...Lp xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

#13 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 26. marec 2005, 18:21

strinjam se z macky (v osnovi, nisem cist vsega prebrala).
Menim da je to cist nepotrebno, razen res izjemoma, in verjamem razlagi ki jo je podala Julijana oz. se mi logicno zdi, da je tako.
Da je to taksna doza, a umetna.

jaz se ZIVLJENJSKO POMEMBNEGA ENCIMA, ki pri tamalem NI BIL prisoten, nisem pustila dodajat, ker 'se bo samo vzpostavilo ravnovesje'.
No in se je. xyesx x8Dx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#14 pogumna_s

pogumna_s
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 196

Objavljeno: 27. marec 2005, 16:17

[COLOR=blue]MAČKY..jaz bi nujno rabila tvojo pomoc...predvsem pri prehrani in pravilnih kombinacijah, kaj jesti za zajtrk, malice, ker....TALE HERBALIFE je sranje!!!

Skoda da sem to mal prepozno spoznala in zmetala stran fuuul kesa, sicer se nisem nazaj zredila, ampak ce bi me kdo prasal mu ne bi nikoli svetovala Herbe...tud ta osebna trenerka je mene hotla s tem pridobit da bi se jst naprej prodajala Herbo in ko sem mal bolj spoznala njen nacin, da ji gre samo za denar in ne zame, sem vse skupi samo skenslala...

Mačky help please... :o|o: :sori: x:)x

To temo je popravil/a pogumna_s: 27. marec 2005, 16:18


#15 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 29. marec 2005, 22:41

Nisem se mogla prej oglasit, ker mi ni delal računalnik. Pogumna_s ti bom na PM poslala primer jedilnika pa razlago, videla boš da je čist preprosto.

Free: lej, sej če pogledaš razne reklame na Top Shop, marsikaj je laž. Pa to gleda na milijone ljudi. Ampak tista stvar v ljudeh, neko upanje, da še vedno verjamejo... na to finto pač probajo prodat stvari. To js hočem vsem dopovedat.

Lahko ti pa povem, da sem slučajno bila ravnokar v enem lokalu, kjer je tud fitnes in lastnik to prodaja. In kolega me je hotel z eno njegovo prijateljico spoznat. Slučajno je ravno ona to kupila in ji je rekel, da naj ne omenja pred mano. x:Dx Sam se pač temu nismo mogli izognit, ker je bila tema hujšanje. In mi je pokazala izdelek in gor je res tabela. Gre za Herbalife Formula 1 (nekaj podobnega...). No in po mojih predvidevanjih so beljakovine res sojine. Sojin izolat pravzaprav. Se pravi poceni in najmanj kvalitetno. Poleg tega pa še ena zastrašujoča stvar, še huje kot sem mislila. V izdelku je okrog 33 g OH na 100 g izdelka. Od tega, PAZI, je kar 31 g sladkorjev!!! In to naj bi bil izdelek za hujšanje? Nisem še slišala, da bi kdo hotel hujšat s čokolado ali sladkarijami... Da se, če porabiš več kot zaužiješ inče se veliko gibaš, pol lahko hujšaš al s Herbalifeom, al s čokolado ali z zdravo prehrano, sam rezultati bodo mal drugačni. Mogoče enmu niti ni pomembna kvaliteta, ampak samo rezultat na tehtnici. No ključnega pomena pri vsem tem ni noben Herbalife, ampak gibanje. Shujšal si ker si več porabil, ne pa zarad dodatkov. Rezultati bodo pa kvalitetnejši in trajnejši če boš poskrbel za zdravo prehrano.

Ljudje smo si pač različni in nekdo uporablja pri presoji svoje občutke, nekdo drug pa razum. Jaz uporabljam razum in iz strokovnega stališča pač ta izdelek ni v redu. Spoštujem mnenje drugih ljudi, ki hočejo sprobat in uporabit občutke. No in taka sta moj prijatelj in njegova kolegica, s čimer po mojem ni nič narobe, sam če bi vsako stvar brez razmišljanja preizkusil, se po mojem tud večkrat opečeš... Jaz raje premislim pa se potem odločam.

Ker je pa pomlad, pa vsi čakamo poletje, pa vsi bi radi lepše zgledali, pa da se nebi kregali, kdo ma bolj prav, bi pa lahko šli preizkušat čigava metoda bolj deluje, če ste za. En bo s Herbalifeom, drug pa s čim drugim, vsak si sam izbere merilo bo pa, komu se bodo prej videle kocke na trebuhu, OK? Men se zdi, da bi bilo najbolj fer tako. Pa še motivacijo bi imeli in se nebi noben prekršil.

#16 galaksija

galaksija
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 23

Objavljeno: 29. marec 2005, 23:00

x:)x Zivio
tudi jaz sem uporabljala pred leti izdelke Herbalife, uporabljala sem jih skoraj dve leti, ne da sem samo shujsala, bila sem v super formi, zdravje mi je bilo super, zdravnik mi ni verjel, da mi je tudi krvna slika super in vse je bilo krasno dokler ni prislo da nisem mogla dobiti ali praska ali ni bilo tablet kar moras jesti poleg proteinskega praska, veckrat niso imeli okus vanili ali cokolade in nekako me je minilo, zal pa ni zaslediti kje bi se dalo dobiiti orginal Herbalife v Sloveniji, se pred kratkim sem slisala da je nekdo v Kranju....toda to sosamo govorice, nikjer nic ne vedo, ne vem ...mogoce pa se bo kdo javil.
Srecno injavi mi ce kaj vmes zves.
Lepo se imej in srecno xDDx :palec:

#17 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 30. marec 2005, 06:40

Ni problema. Se lahko dobiva. Ti vse razložim.

Še vedno pa ne razumem, kako lahko reklamam nasedate. Npr. reklama za pralni prašek, v dveh sekundah gre dol vse, zdej mi pa povej, če si kdaj videl da je res tako. A si že videl koga, da je npr. shujšal s pomočjo tistega metuljčka s sedenjem pred TV, tako kot tam kaže? Tisti modeli iz reklam, ki imajo take fenomenalne postave brez celulita z mišicami, tisto so sami verjetno bolj ali manj znani (tistim, ki so v tem športu) fitness tekmovalci, se pravi profesionalci, ki so jim to mastno plačali. Kaj oni jedo in delajo je nekaj takega, kar se skor noben ne upa sprobat, ker je večina ljudi preveč lenih, pa še zelo veliko znanja potrebuješ, razen če nimaš svojega osebnega trenerja. Vsak bi raj take rezultate čez noč, sam to žal ne obstaja.

Se bi pa dal na tak način res velik zaslužit. Poslikaš npr. svoje rezultate, poiščeš eno sliko kjer nisi bil tako popoln, pa eno sliko kjer si do popolnosti natreniran, pol greš pa prodajat eno moko, pa mogoče eno olje, pa rečeš, da je proti celulitu, nabiješ ceno, pa je x:Dx Fajn. Še sreča, da nisem materialistka, mogoče, če mi bo kdaj res slabo šlo.

No pol velja da gremo tekmovat. Jaz sem danes že od petih zjutraj pokonci in sem s prijateljem že tekla okrog 40 minut, sedaj ravno zajtrkujem. On se sicer ne strinja z mano, pravi, da moraš za svoj posel tud druge stvari hvalit, kar je sicer mogoče res (on že ve, ko je uspešen s.p. ), sam men se ne gre za noben zaslužek, men se gre za kvaliteto. Drugače ga pa imam zraven za motivacijo, ker je pretekel že kar nekaj maratonov.

#18 coccinelle

coccinelle
  • D član
  • Št. objav: 2 633

Objavljeno: 30. marec 2005, 12:48

Pa še moja izkušnja s Herbalifeom...
Ko sem nehala igrati košarko, sem se v nekaj letih zredila za več kot 20 kil... dobesedno vse, kar sem pojedla, se mi je nekje naložilo. No, in ko je tehtnica že nevarno lezla proti 100, je bilo nujno nekaj ukreniti.
Kot naročeno je bil tisto poletje na morju na obisku sin našega prijatelja - domačina, ki sicer živi v Franciji in je nekaj časa zastopal Herbalife (ki ga je tudi dobavljal iz Francije). Sicer sem precej skeptična do 'nekih praškov', a takrat sem nujno rabila nekaj, kar bi me izvleklo iz začaranega kroga kil. (danes razmišljam, da bi mi verjetno pomagalo tudi kaj drugega, če bi se v tisto 'posvetila')
Nekaj mesecev sem torej jedla praške in balastne snovi... prvi mesec se ni zgodilo nič, čutila sem le manjšo potrebo po slaščicah. Potem pa so kile počasi začele kopneti in izgubljala sem jih še nekaj časa potem, ko sem Herbalife prenehala jemati. Še nekaj časa potem pa sem z lahkoto vzdrževala pridobljeno težo.
Tako da... verjamem, da obstajajo tudi negativne izkušnje, a meni je zadeva pomagala.
:palec:

#19 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 30. marec 2005, 13:20

coccinelle: Cool! :palec: pozitivno!

mačky: ja. sej pravm, vsak clovk ma svojo izkusno! svojo pot. in nkol ni recen, da ce tep ne dela, da drugmu ne bo! zato je brezveze neki govort, pa kritizirat in govorit naso resnico na tak nacin, da pljuvam,o druge. zakaj?? oni ma svojo resnico, svojo pot, svoj nacin. ce se mi povzdignemo nad to in se dejasnko gremo 'boga', potemtakem samopomembno zanikamo odlocitev drugih; neglede ce mi mislimo drugace lai pa imemo svoje izkusnje. To je pomoje ze modrost, ker nben od nas v tem verjetno ni 100%.
Ce tebi nekaj ne dela in mislis da je zadeva prevara, pac ok; mogoce imas prav, ampak imas mogoce prav za 99% ljudi! Tisti 1% pa ima drugacno izkusnjo, ki je prav tako pomembna kot od tistih od 99%.
Tko da pomoje tist tvoj frend (k ma s.p.) x:Dx zgleda ze ve.. oz. pac spet na njegov way.

A ves, k enkrat vids mlade, stare, otroke, bolane, zdrave, rdece, zelene, bele, crne... ljudi kako z svetlecimi obrazi okoli tebe hodijo, hvalezni ker so zdravi zaradi nekih dodatkov prehrani (kakor razumejo) , ko se pogovarjas s temi ljudmi, ko vidis da resnicno verjamemo... potem nehas dvomt. potem recs, ja, zadeva dela.
In tisti tisoci ki imajo njihove zivljenjske izkusnje, resnicne preobrate zivljenja.. potem razumes in verjames. Morda ne poznas talih ljudi... in zato ne verjames. Jst pa verjamem, da jih bos nekoc tudi spoznala. :palec:

Pa se vedno clovek dvomi in vedno bo dvomil, ker um nikoli ne pociva in vedno vrta in vrat ... ego :xx!: zemr bo hotu nadvladat...
Pa vseen, mu damo malo prostora in se vprasamo, kaj pa ce so zavedeni, kaj pa ce je skupinska zavedenost, kaj pa dokazi, sutudije, osebne izkusnje ljdui, lastne izkusnje... in NE, kljub temu hoce se vec in vec in vec... in ugotovis, da ljudje ki kritizirajo da ni mozno da bi nekdo ustvaril nekaj kot je carobna palicica ki pomaga da kar ozdravimo, da je potrebno trdo delo, etc... ugotovis, da prav taki ljudje najveckrat prav to pricakujejo! In tudi ne. je pac njihov nacin, njihov way!
1 verjame da carobna palica je, in dejasnk ozanjega tudi pride! Temu ne moremo nasprotovati, ker se to okoli nas dogaja!!
Morda: ce je misel energija, lahko oseba k ima mocne misli naredi 3 x vec kakor nekdo ki vsak dan svica ure in ure, a v sebi dvomi.

Tko no x:Ix x:Xx

Ja, ampak, vidva se pa lahk x:px x:Ix k mene res zanima vec o prehrani za sprotnike inu zame!! :inocent: tko da te kontaktiram.
aja, pa ne mi zamert... k forum bo bolj bogat ce bomo nizal cimvec mnenj kokr pa da se vsi sam strinjamo. sicer ne za vse x:Dx x;)x ampak ok.... x;)x

#20 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 4. april 2005, 09:04

Itak. Če bi imeli vsi enako mnenje o vsem bi bilo dolgčas. Vsi bi sam mhm govorili x:Dx

#21 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 4. april 2005, 14:47

mhm.


x:Dx x;)x
pa smajlije bi popal... full smajlijev... x:Dx za stotisoc filingou

#22 pogumna_s

pogumna_s
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 196

Objavljeno: 4. april 2005, 19:24

:cry: :sick: :sniky: :eek: x:((x :madpro: xnckrivx xnckrivx xnckrivx :switz: xokx :2src: w:Iw

#23 pisek

pisek
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 4. april 2005, 22:18

pozdravljeni!

vidim, da imate različna mnenja glede herbalifa. no jaz sedaj jemljem dva meseca herbalife in sem zelo zadovoljna z rezultatom. počutim se odlično in daje mi moč in energijo, da se lažje ukvarjam tudi s športom, tek in rolanje. tudi sama sem bila skeptik glede vsega in so me skoraj pol leta prepričevali naj vendar probam. in sem po novem letu. mogoče je res drago, a če preračunam, me pride 700 sit na dan, kar je manj od kakršnegakoli obroka, ki bi ga zaužila. ker vem da bi pojedla več kot je treba. herbalife me je odvadil jesti sladkarije, piti veliko vode in ne jesti večerje. hvala herbalifeu.

#24 sportnik

sportnik
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 6

Objavljeno: 4. april 2005, 22:43

xrolleyesx vi ga mačky očitno nimate pojma o izdelkih herbalife ............o podjetju.....o ustanovitelju podjetja.........o zdravi prehrani.....



tudi jaz sem bil skeptik na zacetku ko pa je moja mama izgubila 15kg in se pocuti fenomenalno zgubila je zatecene sklepe slatkor v krvi je v pravem ravnovesju sedaj izdelke redno uporablja nasa vsa druzina



x!x ce ste tak skeptik pojdite na seminar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kjer vas nebo nihce pumpal !!!!!!!!!o nevem cem predstavili vam bodo dejstva na ne usiljiv nacin


ministerstva59 drzav so izdelkom herbalife dodelila potrdilo o neoporecnosti izdelka SLOVENSKO pac se ne ker tu ni predstavnistva.........ko pa bo bo pa tudi slovensko potrdilo......


Morda neveste da so izdelku herbalife DODELILI licenco najboljsega nadomestnega obroka na SVETU.......


xrolleyesx ne bodite tak skeptik ce ste poznavalec hrane potem veste kaksno hrano jemo.......vedno manj hranil.......izcrpana zemlja......

#25 xxlmitko

xxlmitko
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 6. april 2005, 13:28

sportnik

ne napadaj ga. mačky tako, sej se lahko normalno pogovarjamo in izmenjujemo mnenja, konec koncev po tem kar piše, bi rekel da zna nekaj povedat o prehrani.

Sam sem s področja prehrane in dodatkov k prehrani, kar dobro podkovan in tudi sam sem zelo čudno gledal na vse, kar piše na embalažah produktov Herbalife, ker so določeni podatki popolnoma skregani z vsem kar sem se v svojih letih naučil o "pravilni prehrani", a sem se vseeno odločil, da bom svoji sestri probal pomagat s pomočjo produktov Herbalife, ker so me v živo videni rezultati tako zelo močno pozitivno presenetili, da sem ostal brez besed.

Herbalife produkti naj bi temeljili na uravnoteženemu obroku, v kar spadajo poleg beljakovin in maščob tudi hidrati, in res je da so tu notri (če govorim o Formuli 1) enostavni hidrati a tudi te naše telo potrebuje in moja edina pametna razlaga za kaj je temu tako je to, da če kontroliraš vnos sladkorja v telo, po tem dosežeš to da nimaš občutka potrebe po sladkem in ne dodajaš po nepotrebnem še več tega. Po drugi strani s kontroliranim vnosom stabiliziraš inzulin in izgine občutek lahkote.

1.) danes govorit o zdravi prehrani je dokaj težko, ker ne mi govorit, da zelenjava in sadje, ki ga lahko kupiš v katerem koli letnem času, vsebuje enako količino vitaminov in mineralov, kot tisto, ki dozori v pravem obdobju za to, zraven pa se to isto sadje in zelenjava transportirata v pol zmrznjenemu stanju, od katerega je največkrat odvisna končna kvalitete produkta na policah.

2.) ne mi govorit da je Herbalife drag, ko normalni izračun pove, da zadeva stane cca 500 sit na obrok (lahko tudi manj ali tudi več), ker res me zanima kdo izven sezone kupi paradajz po +500sit/kg ali raje tistega ki je v akciji za 250-350, da ne omenjam agrumov in drugega sadja v podobnih akcijah, kar pomeni da že tako osiromašeno sadje in zelenjavo izven sezone po navadi zamenjamo s tisti canejšim in še bolj osiromašenim. Polek tega ima vsak možnost in ne obvezo dodatno zaslužit s promocijo produktov in si prav tako zagotoviti boljšo nižjo ceno za se če se odloči za sodelovanje s Herbalife-om.

3.) današnji tempo življenja večini ne omogoča 3-5 kvalitetnih obrokov na dan, ki so definitivno temelj zdravega načina prehranjevanja in ključ do uspešne izgube odvečnih kilogramov ali vzdrževanja telesne teže. Prehranjujemo se s sendviči, hitro prehrano, preveč ocvrte hrane,... pijemo premalo vode,...

4.) nekoga, ki ima 30, 40, 50,... kg preveč na sebi pripravit do tega da začne teči ali voziti kolo, ni lahko če vemo da jim že hoja povzroča preglavice, navaditi ga da šteje kalorije in vaga hrano tudi ni lahko in večina to sovraži,...

Kaj je po tem takem narobe s tem, da si:
- za zajtrk pripraviš okusen shake + vitamini + po potrebi vlaknine
- za kosilo poješ kar pač poješ in paziš da se ne prenajedaš ( seveda je priporočljivo da se izogibaš premastni in ocvrti hrani ) + vitamini + po potrebi vlaknine
- za večerjo spet shake + vitamini + po potrebi vlaknine
- seveda medobroki niso prepovedani in takrat je priporočljivo, da se zaužije tudi sadje ali zelenjava, možno je pa tudi zaužiti proteinske ploščice ali kakšne druge dodatke

Zelo dolgo sem razmišljal in prišel do ugotovitve, da konec konca ni nič narobe če pomagaš posamezniku na tak način, da prične uporabljat Herbalife in ga pri tem vodiš in spodbujaš, ko v nekaj mesecih odvrže del odvečnih kilogramov, bo tudi sam zaradi dobrega počutja in navdušenja pričel športat na tak ali drugačen način, ko doseže zadovoljive rezultate pa prične z vzdrževanjem telesne teže.



In na koncu še, kaj je narobe s tem, da promoviraš tak način drugim, pri tem tudi sam nekaj zaslužiš ali pa si znižaš ceno izdelkov?

Če vprašaš kogar koli, ki ima 30 ali več odvečnih kilogramov, bi dali vse samo da se jih znebijo, a kaj ko jih nači in pot do tega po navadi odvrnejo od tega da sploh začnejo.

LP
I.

PS: upam da moje mnenje ni nikogar užalilo, seveda je samo moje mnenje in izkušnje iz področja prehrane in Herbalife-a, za kakršna koli vprašanja sem vam tudi na voljo preko e-maila xxlmitko@yahoo.com




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0