Zivjo!
Pri kumaricah in olivah se mi naredi na povrsju bela smetana, nekaksna plesen. Najbrz to pomeni, da je zivilo izgubilo svojo vrednost in 'svezino', ali pa se jo da se uporabljati, ce zamenjam vodo (in dodam malo kisa, na primer). Okus se namrec ne spremeni. Hvala za vase izkusnje!
Konzervirana zivila
Avtor teme:
amfora mm
, 21. maj 2005, 09:19
#1
Objavljeno: 21. maj 2005, 09:19
#2 Gost_sstane_*
Objavljeno: 21. maj 2005, 09:29
Plesen na površini pomeni le to, da si za konzerviranje uporabila premalo soli, ali pa, da kumare in olive niso vse pod nivojem tekočine.
#3
Objavljeno: 21. maj 2005, 09:37
najbrz bo to drugo, ker so v bistvu kupljene. Ceprav se mi zdi, da so bile pod vodo. Bom pa vseeno bolj pazila. hvala.
#4 Gost_sstane_*
Objavljeno: 21. maj 2005, 09:46
Če so bile konzervirane s pasterizacijo, jih moraš pred zaužitjem kodirati. Če še ne veš, kaj to je, klikni na salesalute in si tam preberi knjigo.<{POST_SNAPBACK}>najbrz bo to drugo, ker so v bistvu kupljene. Ceprav se mi zdi, da so bile pod vodo. Bom pa vseeno bolj pazila. hvala.
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0