Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

TRETJE TISOČLETJE


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
674 komentarjev na to temo

#576 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 19. september 2005, 05:29

<{POST_SNAPBACK}>A ti ni všeč moj humor :eek:  :)  :vragec:

Saj forum je za razpravljat, zakaj bi pustu pri mir tisto, s čimer se ne strinjam :eek: . Vsakdo si pač lahko prebere še drug vidik, in se sam odloč. V končni fazi je vsakdo odgovoren zase. Kar napišem, je sevede po sistemu "take it or leave it", vzem al pa pust, nič ne vsiljujem.

Saj men tud niso všeč duhovneži, ki mislijo, da so nekaj več :vragec:

Pa hvala ti, da mi želiš srečo x:)x . Me prav veseli x:)x .

seveda ti želim srečo :eek: :palec:
a teb pa moj humor ni všeč :V: x;)x

#577 emanuel

emanuel
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 710

Objavljeno: 21. september 2005, 09:48

<{POST_SNAPBACK}>zoprno  :o|o:

upam, da ti kaj bolj prijetnega ze prihaja na pot  xcrossfingx  xupx
* tvoj humor mi je vsec xyesx


Saj jest tud upam, oziroma verjamem. Sam čudn se mi zdi, da še nič konkretnega nimam na vidiku xnckrivx

Mah, bo že bol x:)x
Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,
da je samo ena čreda, in samo en pastir.

#578 emanuel

emanuel
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 710

Objavljeno: 21. september 2005, 09:50

<{POST_SNAPBACK}>seveda ti želim srečo :eek:  :palec:
a teb pa moj humor ni všeč :V:  x;)x


Tvoj humor mi je že všeč.

Ampak sam mal sem se pohecu, pa si bla tko stroga z mano :sori:
Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,
da je samo ena čreda, in samo en pastir.

#579 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 21. september 2005, 09:52

:eek: a da jst znam bit tud stroga :eek: na poljubček x:Xx x;)x

#580 emanuel

emanuel
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 710

Objavljeno: 21. september 2005, 10:00

<{POST_SNAPBACK}>:eek: a da jst znam bit tud stroga :eek: na poljubček x:Xx  x;)x


Ja, tud ti znaš bit stroga x:o)x x:Dx x:Xx
Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,
da je samo ena čreda, in samo en pastir.

#581 enaeva

enaeva
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 145

Objavljeno: 21. september 2005, 14:50

Glede vseh teh preobrazb trenutno čutim neko zatišje, vsaj v primerjavi s prvimi štirimi, petimi meseci tega leta, ko nikakor zjutraj nisem mogla vstat, ne glede ne to, kdaj sem šla spat, sem bila zjutraj koma, vrtenje v glavi. Kar sredi dneva bi lahko zaspala...
Potem se je postopno izboljševalo, zadnji mesec pa se mi zdi, da imam vedno več energije in rabim manj spanja, sem ful bolj sproščena - ravno zdaj, ko se mi ene pet različnih velikih življenjskih premikov dogaja, in bi morala že jokat v potokih in pogrist vse nohte, je v meni neverjeten mir.

...kako bo naslednji mesec :fiju:

#582 enaeva

enaeva
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 145

Objavljeno: 21. september 2005, 15:03

Aja, tud čas je v prvi polovici leta kar puhtel, sploh nisem vedela, kaj se je zgodilo čez dan, kar šel je pa še ful zanič spomin...
Zdej mi pogosto uspe biti v tem trenutku in brez hitenja naredim prav vse pravočasno in še čas mi ostane. Vse se ujema :rolleyes:

#583 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 28. september 2005, 15:46

Tobi/september 05 - delni prevod sporocila:

»SLOVO OD ŠIVE«

KAMEN
V tej prelepi Šaumbra energiji, bi si radi vzeli trenutek in nekoliko zmehčali stvari za vas.
Tudi vi lahko to naredite, veste. Ni vam treba vedno nositi okoli teh težkih skal z ostrimi robovi. Teh kamnov, ki vas režejo v dlani; teh stokilogramskih skal. Včasih kamen lahko zmehčate. Ostre robove lahko zaoblite. Za dihanje in predstavljanje gre pri tem. Spusti, naj gre ta velik, težak kamen, ki si ga nosila okoli. Ah, življenje! Da, lahko je težko. Težki časi da, zelo grobi. Obstajate v grobi dimenziji. Vse je tako resnično, tako krhko. In ima takšen učinek; vse ima tako močan učinek.
Zmehčajmo malo ta kamen. Naredimo, da ga bo lažje nositi. Naredimo ga udobnega. Naj nas spominja, kako ste ga skozi mnogo, mnogo življenj mehčali in brusili njegove ostre robove. Naredite ga okroglega, mehkejšega, prav kakor voda zmehča ostre robove kamnov, da so lepi, okrogli in se prilegajo dlani.
Sprašujete, kako naj to naredite? Katere knjige morate prebrati, katere delavnice obiskati? Ali morate za to obiskati kakšno »hard rock« šolo x:px x:Dx (Tobijev humor – »hard rock« je glasbena zvrst, v prevodu pa »težka skala«)... Samo preprosto predstavljajte si ta čudovit, okrogel kamen. Naj bo kot opomnik na vaša življenja, ko ste mehčali njegove ostre robove. Resničen je, kakor so kamni resnični. In, če mislite »saj je samo domišljija!«, naj vas spomnimo: »Pomislite še enkrat! Zelo resničen je!«
Temu lepemu kamnu zdaj dodajmo še barvo. Obarvajte ga! Lahko spustite vanj škrlatno barvo (crimson) ali katerokoli drugo.
In zdaj spustite vanj še glasbo. Ja, naj bo v njem glasba, posebej za vas. Kadar ga boste v svoji domišljiji držali v rokah, vam bo kamen igral prav posebno glasbo - posebej za vas.
Kamen lahko drži za vas čudovito energijo. Kadarkoli boste čutili težo življenja v fizičnem svetu, samo dihajte energijo tega kamna. In lahko vam zmehča stvari, kajti spominjal vas bo na to, da je lahko življenje mehko, lahko.
Lahko vanj vneste tudi jasnost, čudovito jasnost, da vidite preko.
Vaš kamen ima lahko barvo, glasbo, jasnost in plešočo energijo!
Vzemite ta domišljijski kamen iz sveta domišljije in ga prinesite v svojo realnost. Dihajte ga v svoje življenje in opazujte, kako manifestira...


KAJ ŽELIŠ POČETI ZDAJ? KAJ BOŠ?

Mnogi bi v preteklosti takole spraševali: » OK, dragi Tobi, angeli, kaj naj bi delala?« In mi stojimo ob strani in čakamo, da vas bomo lahko podprli. KAJ BOŠ DELALA ZDAJ? Izjemno veliko podpore ti lahko damo. Toda ti si tista, ki moraš narediti. Mi smo samo team za teboj, ki te bo pri tem podpiral.
Kaj je tisto, kar želiš narediti? Kako se želiš izraziti? In mi te bomo v tem podprli. Začni in s teboj bomo. Začni proces!
KAJ ŽELIŠ NAREDITI? In ti rečeš »Ne vem«. In dobiš podporo v tem. Podpiramo te dobesedno v vsem, kar izbiraš zase. In pri »Ne vem«, dobivaš podporo za »Ne vem«.
Če rečeš »Čutim, samo, se bojim, ker ne vem, ali je to dobra ali slaba izbira. Prosim, pomagajte mi izbrati!« In vsa podporna energija bo prav taka.
Rečeš: » Ne morem. Ne znam dovolj.« In podporna energija bo: »Ne morem-o. Ne znam-o dovolj«
Vidiš?
Nekateri čakate na nek znak iz neba, neko potrditev, kakšen utrinek na nebu ali kaj takega, kar bi za vas pomenilo, da je to tisto, kar naj bi delali. In mi skupaj z vami gledamo v nebo in čakamo ta utrinek, nekaj, da prileti.... malo se dolgočasimo vmes, ko skupaj z vami čakamo na znak iz nebes... toda – podpiramo vas v tem, kar ste izbrali.
Čas je, da sedete za volan. Čas je, da se premaknete na voznikov sedež. Kaj želiš narediti? Ah, pojdi ven iz svoje glave! Kaj je to, kar želiš narediti? Kaj je to? In, zakaj se držiš nazaj? No, karkoli že je – to je trapast razlog! Zakaj se držiš nazaj? To je najbolj brezvezen razlog, ki sem ga kdajkoli slišal (bi rekel Kuthumi)!
Aha... čas je!... in nekoga sem slišal reči, da ne ve, kaj je njegova strast duše. Govori s svojo dušo! Povedala ti bo! Je nekaj drugega kot to, kar bi si pred letom ali dvema lahko sploh zamišljal. Je Sadež vrtnice in je tukaj zdaj. Če ne veš, vprašaj svojo dušo. Če ne veš, vprašaj drugega Šaumbro. Vendar ne dovoli, da ti on pove, kaj je to. Naj ti samo pomaga, da odkriješ, kaj je tvoja strast duše. In prav zdaj je enkraten čas za to, da to narediš!
Ali je to knjiga? Morda. Ali je to novo podjetje? Morda. Ali je zdravljenje? Da! Kaj je tisto, kar želiš narediti? Ni nekaj, kar drugi pričakujejo, da boš naredil. Samo zate gre! Kaj TI izbiraš, da boš delal zdaj na Zemlji?
In naj pri tem ne bo omejitev. Pokliči svojo podporno skupino. Dihaj.
Kaj se zgodi, če držiš nazaj to energijo? To, kar se zgodi z vsako energijo, ki je ujeta – slej ko prej bo morala na plano. Morda bo k sebi potegnila kakšen zunanji dogodek, ki te potisnil na voznikov sedež, da boš moral prijeti za volan in pritisniti na gas.
Postali ste nepotrpežljivi do sebe in frustrirani. Toda nato uporabite kup izgovorov: »Čakam znak iz nebes. Čakam čarobni trenutek.«
Primite svoj kamen. Dihajte esenco tega kamna. Kaj je tisto, kar ste izbrali, da boste naredili? Lahko je nekaj malega ali nekaj velikega. Naj se zgodi! Spominjajte se tega iz svoje strasti, ne iz svojega dvoma. In naredite to SAMO ZASE!
Nekateri imate težnjo, da bi delali za druge. Da bi reševali svet, ali vsaj kakšen del sveta. Toda – karkoli že tvoja strast je – naredi to ZASE! Tvoja strast ZATE. Če boš to prenašala na svet in reševanje sveta, te bo podporna energija pri tem dobesedno podprla in dobila boš svet, ki te bo želel rešiti...


»MALI JAZ« - ČLOVEŠKI DEL SEBE
Odpirate se kot »polni jaz«. Razširjate se in rastete.
In, ko to počnete, je tu človeški aspekt vas; del vas. »Človeški jaz«... ne bomo rekli »ego«, čeprav ga mnogi prepoznate kot to. Je človeška zgodba, »mali jaz«, ki se sprašuje, kaj vraga se dogaja!?! Sprašuje se, kaj vi to počnete?!?
Na nek način je kot otrok, ki je zaskrbljen, prestrašen in se čudi, kaj »polni jaz« počne. Ga bo ta pustil samega? Ga bo še vedno hranil, kajti »mali jaz« ima telo, ali veste to? »Polni jaz« ni treba, da ima telo, toda »mali jaz« ga ima in telo je potrebno hraniti, negovati, poskrbeti zanj. »Mali jaz« ima potrebe. Ima čustva.
Včasih je ta »mali jaz« takšen smrkavec! Izgleda, kot da dela proti vam. Včasih se upira. Včasih trmasto stoji na mestu in tuli, cepeta, da ne bo šel več naprej niti za korak, da ne mara več teh oblačkastih, trapastih stvari. Včasih joče in joče, kajti potrebuje pozornost in potrebuje ljubezen. Včasih se skriva in ti povzroča občutek krivde glede tega, kar počneš.
In včasih se odzove zelo premeteno. Pravi: »Oh, toda resnični polni jaz, jaz te posedujem. Jaz sem te naredil. Jaz sem človek. Imam um. Imam telo. Ti nimaš nič. Prevzemam vodstvo na tej duhovni poti, kajti brez mene je ti ne bi imel.« Poskuša voditi »polni jaz«. Zelo zanimvia situacije, nekakšen obrat. Simptomi tega obrata so precej preprosti. »Mali jaz« govori o svoji veličini, o tem, kako poseben je, kako duhoven je. Začne se pretvarjati, da lahko bere misli, da lahko napoveduje prihodnost in podobne reči. Precej pogosto se dogaja. Ni potreben alarm, gre samo za zavedanje. Nekateri med vami ste bili v tem in ste se že premaknili preko. Nekateri pa se pretvarjate, da ste se premaknili preko, pa ste še vedno v tem. Nekateri to zelo jasno vidite v drugih ljudeh. Gre preprosto za simptom prestrašenega »malega jaz-a«, ki poskuša prevzeti vodstvo in kontrolo nad »Velikim jaz-om«.
Včasih »mali jaz« joče. Čuti bolečino. Čuti se zapuščenega, zlorabljenega. Če čutite, da v sebi nosite to bolečino, ne gre za preteklo izkušnjo, ko vas je nek človek zapustil, za sedanjo izkušnjo gre – VI ste zapustili SEBE!
Vidite, deluje na različne načine. Ustavite se za trenutek. »Mali jaz« ima morda potrebe. Ne pomeni, da morate nazaj, pomeni samo, da potujte skupaj z »malim jaz-om«. Poskrbite za njegove potrebe in strah, bolečina, jok bodo izginili. Na to potovanje v resnici ne želite brez njega, kajne? Del vas je. V resnici ga ne želite pustiti tu samega. Kajti – našel vas bo in takrat bo zagnal res velik hrup, res velik hrup!
Dihajte. Ste v energiji »polnega jaz-a«. In tu je še ta del vas, ta »mali jaz«, ki mora vsak dan nabavljati hrano, plačevati položnice, raztegovati svoje telo, jesti, nekoliko spati, počivati, se vsak dan prebijati skozi gost promet... ali ga lahko samo preprosto ljubiš? Ta del sebe? Mu daš potrditev za vse, kar opravlja, mu daš, kar potrebuje?
Predstavljaj si, da ga objemaš... ljubiš... mu daš vedeti, da boš poskrbel zanj, za telo, da ceniš, ker pomiva posodo, lika, pospravlja,... da je ljubljen na vsakem koraku, vsak trenutek... zagotovi mu, da ne bo ostal sam, da ga ne boš zapustil-a... da ne bo pozabljen in zanikan.
Ni potrebe, da bi uničili svoj človeški aspekt. Človeškost je čudovita. Ni potrebe, da bi Šiva uničila človeka. Gre za ljubiti in utelesiti človeškost celo v vašem razširjajočem položaju. Celo nikoli si ne bi želeli, da bi sebe zapustili, prav kakor vas mi ne želimo zapustiti.

In tako je!

www.crimsoncircle.com ~ prevedla Mateja :8): x;)x


#584 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 28. september 2005, 15:53

Tobi/sept05 - delni prevod

SLOVO OD ŠIVE
•Prisotno je zelo staro prepričanje, ki je zrelo za spremembo. In je del tebe in to še vedno nosiš.
•In to staro prepričanje pravi, da mora vse, kar je ustvarjeno, biti uničeno. Vse, kar raste, mora pasti. Za vsako dobro stvarjo, pride slabo. Za vsakim soncem, pride dež... yin/yang...
•Toda – nič več. To je staro dualistično prepričanje, ki verjame, da sta ustvarjanje in uničenje dela istega. Mi gremo lahko čez to. Lahko gremo prvi čez in ponudimo ta potecial drugim, ki bodo sledili, če bodo tako izbrali.
•Naš gost danes je Šiva – uničevalec. Energija rušenja, uničenja je v tem času zelo aktivna na zemlji.
•Toda, saj veste... čas je. Šiva ne želi več te vloge. In vi tudi ne.
•Spustili bomo Šivo, da gre. Poslovili se bomo od nje/njega. Ni nam treba to razlagati drugim, samo pustili bomo Šivi, da gre.
•Šiva je bila/bil vedno klicana/klican, da sesuje, da zruši.
•Sami sebe ste našli v ritmu gradnje in uničenja. Enkrat imate denar in nato ta gre, enkrat vam gre dobro, nato slabo... eno obdobje ste zdravi, nato bolni, eno obdobje ste srečni v odnosu, nato... (aja, to ni Šiva! - Tobijev humor).
•Še celo predstavljati si ne znate, kako je, če ni nasprotne strani. Tako zelo ste vajeni, da vstopi energija Šive in sesuje, kar ste gradili. In rečete: »Takšno je življenje, kajne.«... in mi bi rekli »Mladi ustvarjalci, ki se bojijo, da bi se njihova kreacija polno manifestirala«
•Vdihnimo torej v energijo Šive, ki je znotraj svakega od nas, znotraj naše zavesti, znotraj našega sistema prepičanj... Šiva danes prihaja brez meča... vdihni in začuti energijo Šive. Počasti ga/jo za vse delo, ki ga je opravil/a... čuti sočutje do tega, za kar si potreboval to prepičanje do zdaj. In nato osvobodi Šivo. Poslovi se od nje/njega. Naj gre.
•Vidite, lahko restrukturiramo energijo na nedestruktiven način. Lahko je milostno. Lahko teče.
•Ne potrebujete več energije uničenja v svojih življenjih. Preobrazba – da. Sprememba in razširjanje – da. Toda uničenje ni več potrebno.
•Energija jasnosti čisti stare zapise.

www.crimsoncircle.com ~ prevod Mateja


#585 coccinelle

coccinelle
  • D član
  • Št. objav: 2 633

Objavljeno: 28. september 2005, 21:04

Hvala, Mateja :palec: xsrcx

#586 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 28. september 2005, 21:06

o, malenkost, cocci x:Xx ... to pa vedno z veseljem x:)x :palec:

#587 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 28. september 2005, 21:33

in še od mene.... x:Xx ...hvala mateja... xsrcx
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#588 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 28. september 2005, 21:39

x:Xx :palec:

#589 principesa

principesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 30. september 2005, 21:22

xwizardx xscratchx Ljudje v tem svetu nikakor ne najdejo svojega materialnega zadoščenja, saj so si ustvarili neustrezno lastno predstavo o tem, kaj hočejo imeti. Svojih ciljev, namreč niso skreirali iz lastnega notranjega čutenja, zato so nepotešeni. Realizacija ciljev pri večini ljudi naše civilizacije namreč poteka skozi naučena čutila.
Ljudje ne razumejo interesov svojega notranjega bitja, zato dosegajo cilje, ki so plod površinskih zaznav. Tako so cilji z ljudmi navadno usklajeni le 15 odstotkov ali manj. Posledica tega je, da ljudje ob doseganju tovrstnih ciljev nikakor niso potešeni. Še več. Ko osvojijo nek cilj, ki so si ga zastavili, poskusijo z njim potešiti celotnega sebe. To seveda ni mogoče, saj nepopoln cilj lahko poteši le majhen delček človeka. Ker pa ljudje hočejo popolno potešitev, pričakujejo preveč in se tako ujamejo v iluzijo. Dosežen cilj jim postane v breme ali celo v napoto. To lahko ponazorimo s konkretnim primerom. Če nek moški želi pridobiti popolno žensko partnerico in kot edini kriterij pri tem uporablja popoln fizični izgled osebe nasprotnega spola (denimo veliko oprsje in dolge noge) ter bo končno pridobil žensko partnerico, ki bo temu kriteriju v popolnosti ustrezala, bo sprva zadovoljen in nepopisno srečen. Kasneje pa bo nemara ugotovil, da je partnerica močno posesivna, ljubosumna oziroma dolgočasna. Površinski kriterij ga bo tako naredil še bolj nepotešenega in zamorjenega, kot je bil prej, ko cilja še ni realiziral. xrolleyesx
Obstaja več razlogov za tovrstno stanje. Eden najpomembnejših je prav gotovo pomanjkanje notranjega usklajenega sožitja posameznika. :inocent:
Vsak človek je namreč sestavljen iz pozitivnega (yang) in negativnega (yin) pola, ki predstavljata celotne človeške potenciale. Oba pola je potrebno združiti v sožitju, sicer so človeški potenciali nekoristni oziroma neuporabni. Človek, ki nima usklajenega sožitja negativnega in pozitivnega pola, v življenju ne bo dosegal rezultatov, ki bi ga ustrezno potešili oziroma zadovoljili. To stanje najbolje simbolizira električna energija, ki prav tako sestoji iz obeh polov. Če v eno polovico vtičnice vtaknemo žebelj nas ne bo streslo, saj smo zadeli le en pol elektrike; če pa v vtičnico vtaknemo dva žeblja hkrati, bomo doživeli elektrošok, ker smo združili pozitivni in negativni pol.
Človek lahko združi svoj pozitivni in negativni pol le s popolno predanostjo in prošnjo svoji podzavesti. To razumljivo deluje le v primeru, da so motivi oziroma cilji človeka pozitivni, plemeniti in ne ogrožajo drugih ljudi, ali jim morda celo pomagajo. Morajo biti pozitivno egoistični, saj človek nikoli ne sme imeti v podzavesti, da bodo njegovi cilji ogrozili oziroma uničili interese drugih ljudi. Četudi se zdi, da je cilj nekega človeka konfliktno nasproten cilju nekega drugega človeka,v primeru, da se oba potegujeta za denimo isti predmet (avto, posel, ljubezenska naklonjenost neke osebe), morata oba tekmeca do drug drugega delovati v sožitni komunikaciji in razumevanju. V tem primeru bosta oba pridobila: prvi bo pridobil z dosego cilja, drugi, trenutno manj zaslužnejši, pa bo s trenutnim porazom pridobil zasluge in znanje, s katerimi bo ta ali morda še pomembnejši cilj realiziral v prihodnje. xDDx
Če zna človek uporabiti moč svoje podzavesti v ponižni prošnji, veri in predanosti svoji podzavesti, se mu bo ob vsaki težavi prav kmalu prikazala rešitev!
xyiyax xsrcbumx xcrossfingx

#590 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 1. oktober 2005, 23:05

ko sem kasneje povecala tisti modri del s prve fotke in eno 'figurico' - shkratka z druge fotke ... sem zagledala eno hecno zeleno glavo z velikim nosom in enega 'starega shkrata' ... :eek: xcivx x;)x

#591 lia

lia
  • D član
  • Št. objav: 8 590

Objavljeno: 1. oktober 2005, 23:42

:eek: :palec:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

#592 enaeva

enaeva
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 145

Objavljeno: 2. oktober 2005, 02:02

Men se zdi, kot da bi ene trideset ljudi stalo ob reki, vsi bolj taki bradati...kje pa je ta plac?

#593 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 3. oktober 2005, 23:10

(malo skrajsana verzija sporocila - prevedla Mateja x:)x )
****************************************************************
ŠAUMBRA SERVISNI CENTER
Oktober 2005

Šaumbra ni organizacija. Nima pravil. Nima vodje. Vsi smo vodje, smi smo Bog. Je glas vseh Šaumber. Je način komunikacije NoE. Je enrgija Doma, Družine. Je zavest.
Na vaši strani tančice imate intimen odnos z duhom. Intimno doživljanje duha. Izkušanje duha.
Šaumbra je arhetipska energija. Lahko bi ji rekli arhangel Šaumbra.
Današnji šoud je čisto drugačen od vseh do sedaj. Potreba po prenovi je prisotna. Zato je danes z nami Edgar Cayce, zelo zgodnji šaumbra, ki je v smeri prenove premikal zevest že pred časom. Vi ste ga takrat opazovali z naše strani tančice, sodelovali ste z njim, delali z njim. Ravnotežje. Ravnotežje v zdravju, finančno, v družini,...njegovo pomembno delo naj bi vi zdaj nadaljevali.

KJE SMO?
Pravite, da je vaše telo utrujeno in da je čas za 'check out' (preverjanje stanja).
Ustvarili smo kočico... Tobijeva koča...ah, rečete, to je samo pravljica!... toda... zelo resnična je! Vse je zelo resnično! Fizika NoE je to. Ali je pravljica? Oh, je! Toda, četudi ni iz vašega sveta, ima učinek nanj! Tja greste v svoji domišljiji, pa v spanju in v dnevnem sanjarjenju. Toda – tja ne greste v vizualizaciji, kajti vizualizacija je fokus uma!
Tu se igrate v svoji domišljiji. In to je ustvarjalna energija. Domišljija je vaš laboratorij. Tam se porajajo ideje in nato bi nekaj iz tega laboratorija rad intimno spoznal, doživel, izkusil...
Ko se vozite po cesti in se kar na lepem pojavi ideja... od kod prihaja? Iz vašega laboratorija, iz vaše domišljije! Imate izjemno priložnost, da ste v svoji lastni kreaciji, v njeni energiji! Včasih se zatakne ob vhodu v 3D. Spomnite se Edgarja Cayce-ja. Ko je legel na tisti svoj kavč – najprej je kanaliziral, nato je to prinesel v 3D in ne obratno! Spomnite se E.C.! Mnogi od vas počnete ravno obratno – uporabljate staro prepričanje: najprej potrebujem denar, da bom lahko začel. In pri tem še uporabljate izgovor, da ste še vedno v tej službi, ker morate preživljati družino, plačevati račune.... najprej začni, nato bo prišel denar! Tako deluje energija. Obiskali ste kup tečajev, prebrali kup knjig... ne teorija – tvoja lastna energija naj bo v tem, tedaj se zgodi! Sicer se ideje, projekti ustavijo pred vrati 3D. In potem postanete frustrirani in utrujeni... ker veste, da ste tako blizu.
Domišljija! Moja koča... je resnična? Da! Tu je. In pomagate jo naprej ustvarjati. Realnost nevidnega ima vpliv, ima učinek! Moja koča se nenehno spreminja. Majhna kočica med drevesi, s prelepim vrtom in z mnogo ptic... ljubim ptice! Ptica mi je v življenju na zemlji odvzela vid, toda osvobodila me je. Rad se vam kdaj prikažem kot ptica. Občuti energijo moje koče. Danes lahko doživiš, kako je biti v domišljiji. Poslušaj žuborenje vode... čudovita hišica...«Šaumbra servisni center«. Veliko oken je, povsod so stoli, udobni ležalniki, kjer lahko posedite in uživate... samo sedimo v tem... čas je za PRENOVO. Čas je, da se vaš um, telo, duh prenovijo, spočijejo, uravnotežijo. Zato smo ustavili čas. Vrnili smo se v naravni ne-čas.
Tako hitro je zdaj vse na zemlji. Toliko je vsega. Telo je pod velikim stresom. Prekomerno gara. Poslušajte žuborenje vode...počivajte. Telo še vedno funkcionira v tem divjem tempu, toda sprašujete se, kaj se dogaja. Ni vam treba nič narediti, ne potrebujete zdravljenja... samo počivajte zdaj v našem Šaumbra servisnem centru. Včasih je velika nepovezava med umom, telesom in duhom in rečete »ne morem več«. Tu zdaj je varen prostor, da si odpočijete...
V staro vozilo (telo) integrirate NoE. V zadnjem obdobju ste šli skozi izjemno veliko sprememb, medtem, ko ste še v istem telesu. Poslušajte žuborenje vode... voda.... počivajte v tem... Je samo domišljija? Je. In v tem uravnotežate svoje telo, prenavljate se, dajete si energijski počitek v tem varnem prostoru. Vaši organi so res pod velikim stresom. Res so. Zato počitek. Zato prenova. Energija vode, njen zvok, njena čistost... počivajte... globoko vdihnite in dovolite, da vse teče...
Vaše vozilo... mi bi mu rekli diamant. Božanski človek=diamant. Kaj vozite naokoli v vašem vozilu... v vašem tovornjaku!...Kovčki, potovalke, torbe, polno prtljage! Ojej, ojej, koliko razne prtljage prevažate okoli! Pa še vaša ni! Pripada drugim! Vašim partnerjem, pa strašem, otrokom, ... toliko stresa, toliko prtljage! Ne morete živeti sredi vse te šare v vašem vozilu! Vržite to prtljago dol z vašega vozila! Preprosto odložite vse te torbe, kovčke, potovalke z vašega vozila. Bodite v energiji našega Šaumbra servisnega centra in dovolite, da energija teče... uporabite vodo tudi sicer... energijo vode... voda ljubi, da teče, da se pretaka!
Čisto zasuti ste s to prtljago! Odvrzite jo s svojega vozila. Telo ve, kako se prenoviti, samo dovolite mu to.
Ko si dovolite takšno prenovo, se očisti in prenovi tudi vse okoli vas (celo vaš dom, vaš računalnik, vse sledi temu!). Če pa nekaj potiskate s silo, tisto potisne s silo nazaj! Samo dovolite, da teče... kot voda...
V naslednjih (vsaj dveh) letih bo več tega okoli vas, več potiskanja s silo... da, več »zla«... pa spregovorimo o »zlu«. Nekateri se temu zelo izogibate, neudobno vam je, zanikate, da obstaja. Toda veliko je tega zdaj na zemlji. Kaj je »zlo«? To je kraja energije. V angleščini je izraz za »zlo« - EVIL in če besedo obrnete, dobite LIVE – živ. In, če jo še malo obrnete, dobite VIEL – tančica. Nič takega ni, da bi se »zla« morali bati. Samo spustite, da energija teče... spustite vodo skozi sebe... da teče... »Oh, Tobi, ali ne govorimo o prenovi? Ti pa zdaj o »zlu«!« O, da , pa še kako gre za prenovo! Vsi imate ogledala. Obrnite zdaj ogledalo proti tistemu, za katerega čutite, da vas je (ali vas še) na nek način zasužnjil. Obrnite ga k tistemu, ki vas je v preteklosti čustveno, telesno, ... zlorabljal. »Oh, Tobi, ampak – potem bo ta dobil vrnjeno svojo energijo!«... Oh, dragi moji, ali ni še dovolj? Nič se jim ne bo zgodilo. Samo vi se osvobajate, samo tujo prtljago mečete s svojega vozila. Ni vam več treba. Razen, če to še naprej izbirate zase. Vaše telo je utrujeno, vaš duh v močnem procesu... ni vam več treba. Osvobodite se. Uporabite vodo... imenujmo jo »Šaumbra voda«. Vedno se lahko vrnete k njej... k njeni čistosti, njenemu žuborenju... naj vse vaše kreacije začnejo teči... odprimo ta vrata, da energija steče. Dihajte življenje in ustvarjajte. Obiščite Šaumbra servisni center pogosto... ne vozite s seboj svojih 'pacientov'... to je center samo za vas... za vašo prenovo.
Ta šoud je bil drugačen, ker ste tako želeli, ker ste potrebovali prenovo.
In tako je.

#594 Indy

Indy
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 744

Objavljeno: 4. oktober 2005, 00:13

Hja tale prehod v tretje tisočletje je bil zame zelo tavmatičen.Začelo se je leta 97 ko sem začutil da se je nekaj začelo dogajat z mano.Pustil sem šolo in šport, to dve veliki opori ki sta mi prej dajale neko zavetje čeprav nisem užival v njih 100% ampak troši odvečno energijo.Nekako zdelo se mi je brez veze to počet ker sm imel občutek da me nimajo česa novega naučit.Potem sem blodil kar nekaj časa in se do pred lani nekako prizemlji.Naporen prehod ni kaj.Vedno pa me je držal pokonci ta neverjetni optimizem ki ga vedno čutim.
Sicer ne vem če ima to kaj veze z prehodom ampak čutim da bi blo lahko kaj vmes.
.....tolk o tem

#595 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 4. oktober 2005, 06:15

mateja...kot vedno...hvala xsrcx

indigo, dobro ti gre :palec:
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#596 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 4. oktober 2005, 06:19

bomo pa kakšno ogledalo dvignili, pa se mičkeno v vodo potopili...
Mateja :palec:

#597 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 4. oktober 2005, 06:24

Edgar Cayce, ki je bil gost na Shaumbra srecanju (1. oktobra) in o katerem je Tobi govoril...

... kasneje dodam se kaj, o cemer 'smo govorili'... x:)x

#598 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 4. oktober 2005, 06:53

komaj čakam x:px
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#599 coccinelle

coccinelle
  • D član
  • Št. objav: 2 633

Objavljeno: 4. oktober 2005, 08:11

<{POST_SNAPBACK}>mateja...kot vedno...hvala  xsrcx

indigo, dobro ti gre  :palec:

xyesx xsrcx :palec:

#600 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 4. oktober 2005, 21:13

<{POST_SNAPBACK}>Kaj je »zlo«? To je kraja energije. V angleščini je izraz za »zlo« - EVIL in če besedo obrnete, dobite LIVE – živ. In, če jo še malo obrnete, dobite VIEL – tančica.

... ce besedo EVIL obrnemo, dobimo LIVE - to nakazuje, kaj 'ZLO' v resnici je - kakor si pac predstavljas, kaj dobis, ce obrnes zivljenje... kraja energije... ki ima za svojo 'podlago' seksualno energijo... ponovno je bilo slisati, da je skozi spolni odnos dalec najvec kraje energije... kar smo skozi zivljenja na zemlji dozivljali... tako na eni kot na drugi strani)se pravi kot tisti, ki smo zlorabljali in tisti, ki smo bili zlorabljeni)... in ta prtljaga je zelo tezka...

*** zelo 'zanimivo' mi je, da je bilo v soboto prelep soncen dan(in nastalo je tudi nekaj lepih fotkic, recimo tista hecna shkratova dezhela), ponoci iz sobote na nedeljo, ko je bilo to shaumbra srecanje, pa se je zoblacilo in od tedaj ves cas dezuje (ko je bilo v sporocilu toliko govora o vodi, o pretocnosti, o ciscenju z vodo,...)... in za danes ponoci celo napovedujejo moznost poplav!

*** zanimivo je tudi, da sem en teden pred tem sporocilom na Tobijevem forumu objavila fotko tiste kocice (slika zgoraj), ki se mi je 'prikazala' na enem hladnem, meglenem, jutranjem sprehodu... ko sem jo zagledala, sem pomislila, da je taksna, kot sem si predstavljala, da naj bi ta Tobijeva kochica bila (pred meseci jo je prvic omenil)... imela je en hecen vrt, nekaksen kozmicni nered (cvetoce rozice, pa fizolove prekle, orjasko zelje, pa zelisca z glinenimi loncki na palicah,...)... na sredi vrta, tocno v krogu, kjer raste tista lepa provansalska sivka, pa je bil grmicek vrtnic z enim samim roza cvetom!!! (kdor pozna Tobijeva sporocila ve, da ze nekaj let govori o sadezu vrtnice, ki je nasa strast, nasa ustvarjalnost)... ko sem sedela tam na klopci pred kochico, je priletel detel in zacel s svojim 'tok, tok'... potem pa v soboto ponoci poslusam to sporocilo, v katerem Tobi govori o svoji kochi kot o 'Shaumbra servisenm centru', opisuje majhno kochico med drevesi in z vrtom in omeni, da se nam rad prikaze kot pticek!...
BTW - od te objave fotk, mi ljudje z vseh koncev sveta posiljajo maile, da so se zaljubili v Slovenijo in, da si zelijo priti k nam, poleg tega so zacudeni, da sem dala temi s svojimi fotkami en teden pred Tobijevem sporocilom naslov 'Tobijeva kochica'... x;)x xDDx




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0