Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Odgovor na: Kako se registriraš


Večino funkcij oz. možnosti foruma lahko uporabljajo le registrirani člani. Registracija je brezplačna in ti bo vzela le nekaj trenutkov.

Če se želiš registrirati, potem klikni na link "Postani član", ki se nahaja na vrhu vsake strani Foruma. Najprej se ti pojavi stran s pravili in pogoji uporabe, ki jih pozorno preberi. S pravili se moraš strinjati in nato klikneš gumb Nadaljuj z registracijo.

Odpre se registracijski obrazec, kjer vnesi svoje željene članske podatke. Najprej vpiši uporabniško ime, s katerim se želiš predstavljati na LN Forumu in s katerim se tudi prijavljaš.

Ob registraciji moraš vpisati veljaven e-mail naslov, saj moraš registracijo svojega članstva še potrditi, navodila za potrditev pa ti bomo poslali ravno na email naslov, ki ga vpišeš ob registraciji. Za vsak slučaj ga moraš vpisati dvakrat. Nato vpiši svoje izbrano geslo - za vsak slučaj ga moraš vpisati dvakrat.

Na tem obrazcu lahko določiš še druge svoje nastavitve: sprejemanje email obvestil, svoj lokalni čas, spol, tvoj kraj ...

Ko vpišeš vse svoje podatke in zaščitno kodo, pritisni gumb za Postani član. S tem bomo sprejeli tvoje članstvo in ti avtomatično poslali navodila za potrditev le-tega (navodila prejmeš v nekaj trenutkih na vpisani email naslov). Šele po potrditvi se boš lahko prijavil/a na LN Forum s svojim novim uporabniškim imenom in geslom. Takoj ti bo na voljo tudi uporaba 'Osebnih sporočil', možnost objavljanja komentarjev, odpiranja novih tem, anket itd.

Facebook registracija

Registriraš se lahko tudi preko svojega Facebook profila, kar je najbolj enostavno, saj ne rabiš vnašati podatkov in potrjevati registracije. Na vrhu obrazca je gumb za Facebook registracijo. Če si slučajno prijavljen/a na Facebooku, potem se tudi že prikaže tvoje članstvo. Samo sledi navodilom.

Več informacij o članskih možnostih najdeš v ostalih poglavjih rubrike 'Pomoč'.

Tukaj se lahko registriraš

Prednosti registracije