Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Odgovor na: Kontakti uredništva


Če želiš stopiti v stik z uredništvom ali si želiš zgolj ogledati seznam urednikov, klikni na link 'Uredništvo', ki se nahaja na dnu osrednje strani pod seznamom forumov. Na tem seznamu najdeš administratorje (tisti, ki imajo dovoljenje za administriranje foruma), urednike (tisti, ki imajo možnost moderiranja v vseh forumih) in moderatorje posameznih forumov.

Če imaš tehnično vprašanje, povezano z delovanjem foruma, potem kontaktiraj administratorja - če te zanima posamezna objava ali tema, potem kontaktiraj uredništvo ali moderatorja foruma. Ali pa svoje vprašanje postavi v obstoječi temi v forumu ' Tehnično vprašanje'.

Prijava določene objave

Če se ti zdi kakšna objava sporna ali posega v tvoje pravice, potem lahko tako objavo prijaviš Uredništvu. To najlaže storiš tako, da pri sporni objavi klikneš gumb ' Prijava' in odprl se ti bo obrazec, kamor vpišeš še razlog prijave. S pritiskom na gumb bomo prijavo poslali uredništvu skupaj z linkom do sporne objave.

Vendar pa ne uporabljaj te možnosti za to, da kontaktiraš Uredništvo iz kateregakoli drugega razloga, kot je prijava sporne objave - za to imaš na voljo email in OS obvestila članom.