Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Odgovor na: Prijava in odjava


Ko si enkrat registriran član, se lahko prijaviš tako, da klikneš na link "Prijavi se", ki se nahaja na vrhu vsake strani Foruma.

V obrazec nato vneseš uporabniško ime in geslo, s katerim si se registriral/a. Če imaš pravilno nastavljene piškotke (cookies) in če samo ti uporabljaš ta računalnik, potem je verjetno pametno, da že ob prvi prijavi označiš, da si sistem zapomni tvoje podatke - tako boš ob vsakem obisku avtomatično prijavljen/a in ti ne bo treba vsakič znova vpisovati imena in gesla. Seveda lahko to storiš ob vsaki prijavi - samo označi na obrazcu za prijavo. Kot rečeno, to velja samo, če so piškotki nastavljeni pravilno. Če do LN Foruma dostopaš preko kakšnega drugega računalnika, to seveda ne bo delovalo - velja torej samo za računalnik in brskalnik, v katerem se prijaviš na LN Forum.

Na obrazcu za prijavo imaš prav tako možnost, da skriješ svoje ime pred ostalimi uporabniki Foruma. Če ob prijavi izbereš to možnost, se tvoje ime pač ne bo prikazovalo na seznamu aktivnih članov.

Ko končaš, klikni gumb PRIJAVI SE.
Po uspešni prijavi bi se morala odpreti tista stran, ki si si jo prej ogledoval/a.

Facebook prijava

Prijaviš se lahko tudi s svojim Facebook profilom. Na vrhu vsake strani, poleg linka 'Prijavi se', je gumb za Facebook prijavo. Prav tako se gumb za Facebook prijavo nahaja na vrhu obrazca za prijavo. Če si slučajno prijavljen/a na Facebooku, potem se tudi že prikaže tvoje članstvo. Samo sledi navodilom.

Odjava

No, odjava je pa še bolj preprosta, kot prijava. Vse, kar moraš storiti, da se odjaviš z LN Foruma (in hkrati izbrišeš vse piškotke) je, da klikneš link 'Odjavi se', ki se nahaja na vrhu vsake strani. Seveda se kasneje lahko kadarkoli ponovno prijaviš po zgornjem postopku.

Pozabljeno geslo

V primeru, da si pozabil/a svoje geslo, potem klikni na link "Pozabljeno geslo?" pod poljem za vnos gesla. To odpre obrazec, kamor vneseš svoje uporabniško ime ali email naslov in poslali ti bomo navodila za novo geslo.

Opozorilo: če prevečkrat vpišeš napačno geslo se tvoje članstvo avtomatično zaklene in ga moraš nato odkleniti.