Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Odgovor na: Obveščanje o novih objavah


LNF ti omogoča, da dobiš obvestilo o vsaki novi objavi na Forumu. To je lahko zelo uporabno, če želiš spremljati določeno temo, tudi če ne obiskuješ LN Foruma prav pogosto.

Če želiš, se lahko naročiš na spremljanje priljubljenih tem ali forumov, torej da dobiš obvestilo vsakič, ko je objavljena nova tema ali komentar (način obveščanja določiš vsakič posebej).

Za spremljanje posameznega foruma klikni gumb " Spremljaj forum", ki se nahaja na vrhu vsake strani foruma. Podobno velja za spremljanje tem, kjer se na vrhu vsake strani prikaže gumb " Spremljaj temo". Na spremljanje teme se lahko naročiš tudi ob vpisovanju objave, in sicer tako, da označiš "Naroči se na email obveščanje o novih komentarjih?" - klikni " Klikni za dodatne možnosti objave" v oddelku "Dodatne možnosti" in prikazale se bodo možne nastavitve za tvojo objavo.

Na voljo je več načinov obveščanja o novih objavah. Za spremljanje teme ali foruma moraš tako tudi izbrati enega od možnih načinov obveščanja:
  • Brez email obveščanja: Ta možnost ne pošilja nobenih email obvestil ampak samo uvrsti forum na seznam tvojih prijav.
  • Email obveščanje z zakasnitvijo: Ta možnost pošlje email obvestilo o novi temi, če trenutno nisi aktiven na Forumu.
  • Takojšnje email obveščanje: Ta možnost pošlje email obvestilo takoj, ko je objavljena nova tema.
  • Dnevni email pregledt: Ta možnost pošlje email sporočilo z dnevnim pregledom vseh novih in spremenjenih tem za vsak dan.
  • Tedenski email pregled: Ta možnost pošlje email sporočilo s tedenskim pregledom vseh novih in spremenjenih tem za vsak teden.


Če želiš avtomatično spremljati vse teme, v katerih si komentiral/a, lahko to storiš na svojih nastavitvah. V oddelku "Forumske nastavitve" označi "Spremljaj vsako temo, v kateri si komentiral/a" in izberi način obveščanja ter klikni gumb Shrani spremembe. Podobno

Svoja naročila na obveščanje lahko brišeš v svojih nastavitvah ali pa na sami vsebini (tema li forum) na katero si naročen/a: preprosto klikni gumb "Icon Prenehaj spremljati...", ki se nahaja na vrhu vsake strani vsebine, ki jo spremljaš.