Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Odgovor na: Ignoriranje članov


Če te motijo objave kakšnega člana ali pa iz kakšnega drugega razloga ne želiš brati njegovih objav, potem imaš možnost, da takega člana ignoriraš. To pomeni, da se vsebina njegovih objav ne bo prikazovala v temah, ki jih bereš - besedilo bo skrito, ga pa lahko prikažeš z enim klikom.

Če želiš ignorirati določenega člana, lahko to storiš v svojih nastavitvah. V levem stolpcu klikni na link 'Ignorirani člani'.

Odprl se bo seznam vseh uporabnikov, ki jih ignoriraš (če je kakšen tak, seveda). Če želiš kakšnega uporabnika odstraniti s seznama, enostavno klikni 'Odstrani' na desni strani vrstice.

Na voljo imaš tudi obrazec, kjer lahko vpišeš do 3 uporabniška imena naenkrat. S potrditvijo bodo ti uporabniki dodani na seznam ignoriranih članov in njihove objave se ti ne bodo prikazovale. Članov uredništva ne moreš ignorirati (lahko sicer poskusiš, a ne bo delovalo :)))