Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Odgovor na: Pravila in pogoji uporabe


Za objavljanje na Forumu moraš biti registriran član. Registracija je brezplačna. Z registracijo se strinjaš, da ne boš objavljal/a zavajujočih, nepopolnih, nepreverjenih, netočnih, vulgarnih, sovražnih, obscenih, pornografskih, grozečih ali kakršnihkoli drugih objav, ki so nezakonite ali posegajo v človekove osebne pravice. Prav tako se strinjaš, da ne boš objavljal/a nobenih avtorskih besedil, ki niso tvoja last ali za to nimaš pisnega dovoljenja avtorja.

Uredništvo ne odgovarja za objave članov na Luninem Forumu, ne more zagotavljati točnosti, popolnosti ali uporabnosti katerekoli objave in ne nosi odgovornosti za vsebino katerekoli objave.

Vse objave na tem Forumu predstavljajo mnenja uporabnikov, in ne nujno tudi mnenja uredništva. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem prijavite tako objavo uredništvu ali administratorju foruma in odstranili jo bomo v najkrašem času, če bomo ugotovili, da je to potrebno.

--------------------------------------

Prosimo, da pri objavljanju novih tem in komentarjev upoštevš naslednja osnovna navodila:

  • Naslov teme naj bo kratek in jedrnat, pove naj bistvo. Na voljo imaš tudi kratek opis teme, kjer lahko napišeš malo več.
  • V naslovu ne uporabljaj samo velikih črk, čudnih znakov ali neznansko število vprašajev / klicajev.
  • Ne odpiraj novih tem kar povprek. Najprej uporabi iskalnik, saj je velika verjetnost, da je podobna tema že odprta.
  • Ne objavljaj komentarjev samo zato, da nabijaš poste. Če to počneš kljub opozorilom, lahko tvoje članstvo ukinemo.
  • Bodi zmeren pri objavljanju slik in priponk, enako velja za smeškote, citate, osebna sporočila itd.
  • Svoj osebni podpis oblikuj tako, da bo služil svojemu imenu - ni mišljeno, da bi bil podpis najbolj vidna stvar v objavah.
  • Ne pošiljaj komercialnih osebnih ali email sporočil drugim članom LN Foruma. To smatramo kot zlorabo sistema.


--------------------------------------

Preberi tudi temo "Kako začeti"