Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Odgovor na: TVOJE NASTAVITVE


Do svojih nastavitev lahko dostopaš na vsaki strani tako, da klikneš svoje uporabniško ime na vrhu ekrana desno in nato izbereš "Moje nastavitve".

Na desni strani je več zavihkov, vsak od njih pa ti omogoča nastavitev in posodobitev različnih forumskih možnosti:Nastavitve profila
Tukaj lahko urejaš različne nastavitve svojega profila, med drugim tudi::

  • Profilna fotka: To je slika, ki te predstavlja na LN forumu.
  • Časovni pas
  • Vključi komentarje: Če je označeno, lahko drugi člani objavijo komentarje na tvojem profilu.
  • Frendi
  • Uredi informacije "O meni": Tukaj lahko spremeniš vsebino poglavja 'O meni', ki se prikazuje na tvojem profilu.
  • Datum rojstva
  • Kontaktni podatki
  • Drugi podatki profila: Spol, kraj, kaj te zanima.

 

Email in geslo

Tukaj lahko spremeniš svoje geslo za prijavo ter email naslov, ki je povezan s tvojim članstvom in na katerega dobivaš vsa obvestila in navodila z LN Foruma (tudi morebitno pozabljeno geslo, itd.).

 

Tvoj podpis

Tukaj lahko spremeniš in oblikuješ svoj podpis, ki se prikazuje na dnu vsake tvoje objave.

 

Ignorirani člani

Tukaj urejaš svoje ignorirane uporabnike. Izbereš lahko ignoriranje vseh objav določenega člana, blokiraš sprejemanje Osebnih sporočil ali oboje.

Če želiš dodati člana na seznam ignoriranih uporabnikov, potem vpiši ime člana v obrazec na dnu seznama. Med tipkanjem imena se ti bodo prikazali pripadajoči člani. Ko najdeš pravega, klikni na njegovo ime. Potem označi eno ali obe možnosti spodaj. Če označiš "Ignoriraj osebna sporočila" ti ne more pošiljati Osebnih sporočil oziroma so skrita. Če označiš "Ignoriraj objave " potem bodo vse objave člana na forumih skrite. Ko si pripravljen/a, klikni gumb Shrani spremembe.

Nekaterih članov, npr. Uredništva, ni možno ignorirati.

Če člana ne želiš več ignorirati potem v tabeli klikni "Odstrani", če pa želiš spremeniti, kaj želiš ignorirati, klikni na link pod "Ignoriraj obave" oz. "Ignoriraj OS" stolpcema za posameznega člana.

 

Uredi Facebook prijavo

Tukaj lahko svoje članstvo povežeš z svojim Facebook profilom in urejaš nastavitve, npr. uvažanje statusa, povezovanje profilne slike, itd.

 

Priponke/slike

Na tej strani je seznam z vsemi slikami in drugimi datotekami, ki si jih shranil/a na LNF. Na vrhu tudi vidiš, koliko svojega prostora za priponke imeš že zasedenga, spodaj pa je tabela s podatki za vsako od tvojih priponk.

Če imaš zapolnjen svoj prostor za priponke potem lahko tukaj nekatere izbrišeš tako, da posamezno priponko označiš na desni strani in pritisneš gumb "Izbriši označene" na dnu tabele.

 

Nastavitve obveščanja

Tukaj lahko določaš, kako te obveščamo o različnih aktivnostih, npr. o odgovoru na določeno temo, o novem osebnem sporočilu ali o novi temi. Prav tako lahko določiš, ali želiš biti obveščen/a: preko emaila, mobilne aplikacije ari forumskega obvestila.

 

Obvestila

Tukaj so prikazana zadnja forumska obvestila, ki si jih prejel/a.

 

Zapiski

Tukaj lahko shranjuješ raznorazne zapiske in podatke, ki jih vidiš samo ti.