Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Odgovor na: ČLANI


Seznam članov
Za prikaz seznama vseh članov LN foruma klikni na zavihek "Člani", ki se nahaja na vrhu vsake strani.

Privzeto so prikazani vsi člani po abecednem vrstnem redu. S klikom na črko v levem stolpcu lahko prikažeš samo člane, katerih člansko ime se začne s posamezno črko. Z gumbi v oranžni pasici na vrhu seznama lahko spremeniš vrstni red prikazovanja članov po številu objav ali po datumu registracije.

Napredno iskanje
Če želiš najti točno določenega člana klikni na gumb Klikni in filtriraj seznam članov. Prikazal se bo obrazec za napredno iskanje, v katerega vnesi svoje pogoje iskanja in klikni Prikaži.

Profili
Za ogled profila posameznega člana lahko klikneš na njegovo ime kjerkoli na LN forumu. Na profilu lahko vidiš vsebino, ki jo je dodal član, več podrobnosti o članu in različne oblike kontaktiranja člana.

Podatki o članu
na levi strani vidiš fotografijo člana, če jo ta seveda ima. Na desni strani so trije gumbi, s katerimi lahko dodaš člana za frenda, mu pošlješ osebno sporočilo ali si ogledaš njegove objave. Pod gumbi je prikazan splošni ugled člana - to je seštevek vseh pozitivnih in negativnih ocen vseh objav člana.

Status
Status člana, če ima vpisanega, se nahaja na vrhu profilne strani. Ko si ogleduješ svoj profil imaš tudi možnost spreminjanja svojega statusa tako, da klikneš na link Objavljeno:.

Vsebina
V sredini profila lahko vidiš, kaj je član napisal o sebi. Za navigacijo med različnimi vsebinami članskega profila uporabi meni na levi strani.

Osebni podatki in kontakti
Na prvi strani profila so prikazani tudi vsi osebni podatki, ki jih je vnesel član. Prav tako imaš tukaj možnost poslati članu email sporočilo - če je to seveda dovolil.

Frendi
V profilu si lahko ogledaš tudi frende. S klikom na ime frenda si lahko ogledaš njegov profil.

Ocena
Članu lahko daš določeno oceno tako, da izbereš eno od 5 zvezdic, ki se nahajajo pod imenom člana. Če imaš dovloljenje za ocenjevanje, potem se bodo zvezdice obarvale, ko greš čez z miško. Svojo oceno lahko kasneje tudi spremeniš in sicer tako, da enostavno klikneš na neko drugo zvezdico.