Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Odgovor na: KOLEDAR


Na LNF lahko uporabljaš tudi Koledar kot svoj osebni opomnik oz. koledar pomembnih datumov (rojstni dnevi, pomebni dogodki, sestanki itd). Tako ne boš pozabil nobenega pomembnega datuma.

Forumski Koledar je osebni koledar - to pomeni, da je na voljo vsakemu članu LNF kot zasebni koledar/opomnik. Vse dogodke, ki jih objaviš, tako vidiš samo ti in noben drug član foruma - tudi administratorji in moderatorji ne.

Tvoji dogodki se bodo tako prikazovali že na dnu osrednje strani foruma (pod rojstnimi dnevi) za 14 dni vnaprej. Do mesečnega oz. tedenskega koledarja pa dostopaš tako, da klikneš link "Koledar", ki se nahaja na vrhu vsake strani LN foruma.

Kako objaviš nov dogodek v koledar?

Vpisovanje dogodkov v svoj osebni koledar na LNF je zelo podobno objavljanju nove teme. Na vrhu in na dnu vsake strani Koledarja se nahaja gumbek "Nov dogodek". Klikni nanj in odpre se ti obrazec za vpis novega dogodka.

Obvezno moraš vpisati naslov dogodka, ki naj bo kratek in jedrnat.
Vso dodatno besedilo lahko vpisuješ v besedilu dogodka (in ga poljubno oblikuješ in dodajaš smeškote).

Dogodek lahko označiš kot enkratni dogodek (se zgodi samo enkrat na določen datum), kot večdnevni dogodek (traja več dni, izbrati moraš datum začetka in datum konca dogodka - takemu dogodku lahko tudi poljubno oblikuješ obarvanje naslova) ali kot ponavljajoči dogodek (dogodek, ki se ponavlja na določen interval - izbrati moraš še datum začetka in datum konca).

Vsebino dogodka lahko naknadno popravljaš oz. ga izbrišeš. če to želiš.