Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Odgovor na: Ocenjevanje objav


Na LNF obstaja več sistemov ocenjevanja vsebine. Na ta način želimo definirati kvalitetno vsebino. Najpomembnejši sistem je ocenjevanje posameznih objav. S tem ocenjevanjem dobimo tudi ugled posameznega člana (kar je uporabno npr. v primeru, da želiš blokirati člane oz. objave z negativnim ugledom). Oceniš lahko vsako objavo posebej, in sicer pozitivno ali negativno.

V spodnjem desnem kotu vsake objave so prikazani gumbi za oceno in trenutna ocena za to objavo (ki je seštevek vseh dosedanjih ocen). Če želiš oceniti objavo pozitivno, klikni na ikono , za negativno oceno pa klikni .

Posamezno objavo lahko oceniš le enkrat, in svoje ocene ne moreš spreminjati. Zato vseeno razmisli, preden oceniš.

Svojih objav ne moreš ocenjevati, možno pa je tudi, da ne moreš oceniti objav nekaterih članov. Prav tako je tvoje število ocen omejeno, zato skrbno premisli, katero objavo želiš oceniti.

Prosimo, da ocenjevanje uporabljaš s premislekom in smotrno. Vsako zlorabo bomo poskusili preprečiti, zato tega ne uporabljaj za nabijanje negativnih ocen tistih članov, ki jih pač ne maraš. Bodi objektiven in korekten. Dejansko pozitivno oceni tiste objave, ki so te na tak ali drugačen način zadovoljile, negativno pa oceni tiste objave, ki so napačne, žaljive, nepotrebne, neuporabne itd.