Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Zadnji statusi


Fotka

Marsa

Pred nami je precej naporen vikend, vključno z današnjim dnevom. Razdražljivi bomo in nemirni, tudi prepirljivi, polotile se nas bodo mnoge zdravstvene težave, tudi psihično ne bomo najbolje. Skušajmo ohraniti mirnost in razum in počnimo svoje opravke, zamotimo se z delom.
25. sep 2020, 09:43
Fotka

Marsa

Danes popoldne se Sonce premakne v znamenje Tehtnice in s tem se začne tudi koledarska jesen. Upajmo, da bo sončna in lepa! :)
22. sep 2020, 08:43
Fotka

Marsa

Ste kaj (lepega) sanjali danes ponoči? :)
3. sep 2020, 07:46
 • - Fotka
  Marsa
  Hvala, sem imela lep (in učinkovit) dan. :)
  Jaz pa sem bila v petek na otvoritvi ene razstave, tako da nisem prišla do protestov. :)

  A tako, kul, da si spedenala, ja, fajn je odkriti vzroke = postaviti diagnoze, da lahko potem zdraviš.

  Lepo nedeljo! :)
  6. sep 2020, 08:54
 • - Fotka
  domoljubka
  in lep teden v nadaljevanju :)

  8. sep 2020, 20:37
 • - Fotka
  Marsa
  Enako, hvala! :)
  Danes (in jutri) bo menda sončno in vroče, je treba izkoristiti. :)
  9. sep 2020, 08:34
Fotka

Marsa

Lep in uspešen začetek novega šolskega leta vsem šolarjem! Srečno! :)
31. avg 2020, 22:13
Fotka

Marsa

Lepo se je videla konjunkcija Lune in Jupitra včeraj zvečer. :) Danes pa bo težek dan, saj bosta vplivala še Saturn in Pluton, tako lahko pričakujemo razne zoprnije na več ravneh. Več bo slabe volje, depresije in tesnobe, tudi napetosti in vznemirjenosti, polotil se nas bo kak glavobol ali zobobol, pogostejše bodo revmatične težave in razna vnetja, več bo tudi poškodb in nesreč. Zamotili se bomo z delom in raznimi opravki, tolažili pa s hrano ipd. užitki.
29. avg 2020, 09:34
Fotka

Marsa

Ne izlij sinočnje vode, dokler ne prineseš današnje. (slovenski pregovor)
28. avg 2020, 10:30
Fotka

Marsa

Danes popoldne se Sonce premakne v znamenje Device, zadnje poletno znamenje, ki že prinaša pridih jeseni. Takšno je tudi splošno vzdušje in ozračje. Bolj smo prizemljeni in organizirani, lažje se lotevamo rutinskih opravkov, takšnih, ki terjajo več pozornosti, kot tudi monotonih in 'dolgočasnih'. Hitreje mislimo in analiziramo, lažje in bolj vešče komuniciramo. Boljše so tudi ročne spretnosti in čas je primeren tudi za najrazličnejše gospodinjske in podobne opravke.
22. avg 2020, 08:26
Fotka

Marsa

Izkoristimo današnji dan za urejanje, čiščenje in pospravljanje. V teh dneh smo tudi zelo družabni in komunikativni in se veliko gibljemo, saj je današnjemu mlaju pridružen tudi vpliv Merkurja, ki tako tvori stelij s Soncem in Luno in to čutimo že več dni; danes bo to še potencirano. Nervozni bomo, nemirni in tudi razpršeni in površni, skušali bomo opraviti več stvari in biti na več koncih hkrati. Prihajalo bo tako tudi do motenj v komunikaciji in zvezah, več težav pa bo tudi v prometu.
19. avg 2020, 08:13
Fotka

Marsa

"Blagoslovljeni so tisti, ki lahko dajejo, ne da bi si zapomnili, in ki lahko sprejemajo, ne da bi pozabili." (Elisabeth Bibesco)
5. avg 2020, 09:45
Fotka

Marsa

Tudi vikend bo pester, intenziven in naporen (kot to spremljamo že večji del tedna); ne bomo imeli obstanka, motena bo komunikacija,preobčutljivi bomo, hkrati pa napadalni, zadali si bomo preveč in se potem razburjali, ko nam bodo zadeve uhajale iz rok. Sploh bomo pogosto nervozni in napeti, tolažili pa se bomo s hrano ali opojnimi sredstvi in bomo v tem pretiravali... V ponedeljek pa bo dodal svoje še ščip, tako da si bomo kar težko oddahnili...
31. jul 2020, 09:44
Fotka

Marsa

Hlepenje po oblasti je najstrašnejša vseh bolezni človekovega duha. (Voltaire)
28. jul 2020, 08:37
Fotka

Marsa

Danes se je Sonce premaknilo v znamenje Leva, kar prinaša nekoliko drugačne energije; zdaj je vrhunec poletja in to se čuti na vseh področjih. Bolj sproščeni smo in družabni, privoščimo si več in boljše (in več tudi zapravljamo). Raje in pogosteje se družimo, se obiskujemo, prirejamo zabave in se udeležujemo družabnih dogodkov in prireditev. Tudi fizično smo bolj dejavni in se zanimamo za športne dogodke. Bolj dovzetni smo tudi za humor. :)
22. jul 2020, 09:31
Fotka

Marsa

Danes je dober dan za urejanje in pospravljanje doma, starih zadev, fotografij ipd., kot tudi za meditacijo, jogo in podobne dejavnosti, sproščanje, osebno nego in tudi umik vase. Zaželena je bližina vode oz. stik z njo, tudi gozd - če se le da in kolikor se da, bodimo v naravi in na svežem zraku in se prehranjujmo zdravo in izbirajmo 'lažjo' hrano. Podobno velja tudi za jutri (ki bo tudi primeren dan za post).
20. jul 2020, 09:48
Fotka
Fotka

Marsa

Napredek je uresničevanje utopij. (Oscar Wilde)
15. jul 2020, 09:16