Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Toook utrujena po kosilu!


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
4 komentarjev na to temo

#1 vranja

vranja
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 516

Objavljeno: 22. marec 2005, 15:52

Cist nova na forumu- zivjo :rolleyes: drgac ze dolgo poznam tale lunin net, tud forum grem prebrskat, amapk zdejle mam pa glih cajt, pa tezavo.
Tok slabo se pocutim ko kaj pojem.(tud glihzdej) zmatrana, suha usta, tezka, trebuh boli... :eek:
Drgac ne jem mesa, mal vec ko leto dni (tud prej bol svoh), jem pa sploh bol malo.
ze od mejhenga sem boljZbircna Meta, zdej se mi pa tale izbor jedi kar ze mal ozi...( za kazen,verjetno) Al mi ni dobr za jest al mi pa ni dobr, ce pojem...hm.
Mislte de bi morala zivet od prane?
Objavljena slika

#2 julijana

julijana
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 034

Objavljeno: 22. marec 2005, 20:46

Mi je "padlo " na misel: 1)"kako je pa s tvojim pritiskom?"
2) "imaš dovolj železa v prehrani?"
3)"poješ veliko mlečnih izdelkov in pšenice?"

Lep večer xDDx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

#3 NATHY

NATHY
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 181

Objavljeno: 23. marec 2005, 06:36

ŽIVJO! TUDI MENI SE TO ZGODI MED VIKENDOM, KO PONAVADI POJEM PREVEČ ZA KOSILO. DRUGAČE PA SEM SVOJ JEDILNIK POPESTRILA S SADJEM, JOGURTI( NAVADNI) IN KOSMIČI. PONAVADI SE NE NAJEM DOSITEGA :vio: IN TAKO TUDI NISEM UTRUJENA. KER PA V SOBOTO ALI PA V NEDELJO POJEM ZA KOSILO TUDI MALO VEČ KOT OBIČAJNO, PA OBČUTIM TO UTRUJENOST. MED TEDNOM PA POJEM 5 MALIH OBROKOV IN NE JEM PO 6 URI-TAKRAT PRIJEM SAMO VODO ALI PA NESLADKAN ČAJ. OPUSTILA SEM TUDI PREVELIKO ZAUŽITJE KRUHA - PONAVADI GA JEM SAMO ZA ZAJTRK (1 KOS) x^x . PROBAJ PA BOŠ VIDELA UČINEK. TUDI SLADKARIJAM SE VEČJI DEL IZOGIBAM, A JIH OBČASNO TUDI JEM ( PO MERI) :palec:

UPAM, DA SEM TI LAHKO KAKO KORISTILA! xrolleyesx

#4 vranja

vranja
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 516

Objavljeno: 23. marec 2005, 16:32

helou! Hm. Vse je za upoštevat, thnx.sm ze vceri razmisljala tisto o z ljubeznijo pripravljeni hrani, k je rekla Diana.res je, da se mi ponavadi ne da kej posebej ukvarjat s pripravo hrane :xx!: ,pol pa kr neki, tok da glih dol ne padem :).
(sem si pol s filingom prpravla nek u loncu, celo kozarc vina sem hotla spit, pa je blo pokvarjeno,skoda :C:
Pritisk mam po moje normalen (po navad ni nc posebnega, kar se tice zeleza me ze zlo dolgo niso nc od znotrej pregledali- tok ko vecina ljudi tud jst ne hodim rada okol ambulant. Mlecni izdelki me hocjo kr umrt, zato jih raj ne jem. Izdelki iz psenice? Spageti x:px
Nathy ma tud neki prav- veckrat po malo verjetno pomaga...ampak kok je malo?Eno jabolko npr. je men ze rokenrol po trbuhu.... xrolleyesx pol pa sej veste kok gre. rajs nc, da je mir...pol sm pa lacna, itd itd se svet vrti.....bom probala veckrat, pa ne do sitega (hm), pa z ljubeznijo (tezka bo) hvala punce!
Objavljena slika

#5 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 25. marec 2005, 04:47

Ali pa upoštevaj nasvete Ameriških Indijancev. Pa kosilu se prepusti glasu telesa - ki ti pač v tem hipu pravi..počivanje. Saj ne rabiš dosti. Cca 5-10 minut. Tole si jaz resnično v polni meri privoščim vsaj v nedeljo, če že drugače ne gre. Mater dobro spanje tole.
:palec:
Druga možnost - praktičnega vidika(ker nekako dvomim, da boš preživela za evek od prane) - je pač tale- prežveči grižljaj cca 33x, prenehaj jesti deset minut pred koncem, če ti je po hrani slabo - spremeni način kuhanja. Pač uživaj vitaminsko in z rudninami bogato hrano. Regrat zdaj recimo. x:Dx
Izogibaj se hitro pripravljeni hrani, vzami tole kot en obred. Prični uživati v drobnih rečeh..pač nasvetki. Ni nujno, da ti bodo všeč. So pa priročni in predvsem preverjeni x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0