Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

LUNIN MRK


  • Prijavi se, če želiš komentirati
100 komentarjev na to temo

#26 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 25. februar 2007, 19:10

Ne, mislim, da nisem dobila meila. Moram pregledati.
Osvetli se ti os 1.in 7.hiše. Gre za ozaveščanje sebe, skozi zrcalo drugih. Merkur je v 9.hiši, torej tebi je zelo pomembno, da delaš z tujino, se učiš viških znanj, razumeš višje dugovne sfere. V bistvu si izjemno napredna v razmišlanju. Zdaj morda je boljše, da ne delaš nobenih odločitev, poskusi le nadgraditi ideje, posodobiti. Torej nova tehnologija, izvirne domislice..
Dokler se merkur ne obrne direktno pot, pa nobenih prehitrih zaključkov. Poskrbi za zdravje, veliko svežih zelenjavnih sokov pij in hodi na sprehode,
Pa,pa, se slišiva, GAIA

hvala (če nisi dobila emaila mi prosim javi)
pa ravno se učim postaviti se zase... težko po ne delati prehitrih zaključkov... ja zdravje - pooperativno stanje je na mrtvi točki, sprehodi odpadejo, vsekakor imam željo po gibanju in naravi. Hvala ti
lep začetek tedna ti želim
Ksenija

#27 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 25. februar 2007, 19:17

Mislim, da moram narediti malo premora, Ta Merkur retrograden, ki beži od urana, tudi na nas astrologe ne vpliva ravno najboljše.
Torej če želite poglobljeno verzijo mrka, mi pišite osebno. Seveda bom še tu in tam z vami v tej temi, vendar se odgovori, ko si vzamem res nekaj ur časa za posameznika ne morejo primerjati z kratkimi odgovori tu.
Torej vabljeni :2src:
Pišite podatke na meil, kjer vam odgovorim;
www.astrogaia.net
:palec:
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#28 konj

konj
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 25. februar 2007, 19:21

uf, a se je lih pri men ustavilo :inocent:

a lahk vseen prosim za hitro kratko razlago... x:Ix sam tolk da vem kam pes taco moli... :inocent: če me bo pa še kej več zanimal bom pa po mailu...

x:)x

#29 silki

silki
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 171

Objavljeno: 25. februar 2007, 23:17

Daj mi še ostale podatke, vendar se mi zdi, da je čas, ko bi lahko začela disciplinirano gledati v plutonovo globino. V bistvu imaš v celicah zapis škorpijonove globine in če je s vozelj v raku, potem moraš to transformirat iz celic---se slišiva---A pluton, ki je osvetljen ti kaže na veliko moč, če bi imela svojo firmo. Kaj delaš za denar?merkur v kozlu v 2.?
Pa,pa


Pluti mi je itak bil vedno, zadnje čase pa izredno "blizu",....jh, disciplinirana bom pa težko še bolj kokr že sem,...hm, al pa.. :inocent:
Za S vozelj v deveti mislim, da sem lansko leto dokončno poštekala (upam vsaj), ....pa tudi int.delam na tem....; hm, firme menda dobro furam,...čeprav se mi zdi, da tale pluti bolj deluje na osebni moči,....vsaj jest ga tako čutim.

Thanks :palec:
podatke sem ti pa sporočila na OS x:)x
Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

#30 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 25. februar 2007, 23:44

Draga Čveka!
Moram zaslediti, kaj pravi tvoj merkur, kam ga žene, kje se mora transformirat...
daj mi podatke, sem iskala, nisem našla
Čau x;)x



waW.....moj natalni Merkur (direkten)se nahaja v 7.hiši,v konj.z Venero in Soncem.Vse v zn.Vage.
To so ,natalno, vsi aspekti katere tvori.Znamenje Dvojčkov je,kot se spodobi x:)xv,natalno v 3.hiši.
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#31 Pinka

Pinka
  • D član
  • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 26. februar 2007, 15:11

Pozdravljena Gaia,
ta lunin mrk pa pade na moj natalni Saturn, ki je na 12stop 30 minut in to v 8. hiši, potem je to os 8/2. Saturn je mislim, da skoraj najbolj pomemben planet v moji karti saj je vladar mojega ascendenta. Gaia, če imaš kakršen koli nasvet zame bom zelo vesela.

Lp
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#32 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 27. februar 2007, 17:06

pismo pa glih na moj rojstni dan

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#33 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 27. februar 2007, 17:12

evo....še vesoljno darilo dobiš v paketu..... x:Dx x;)x
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#34 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 27. februar 2007, 23:11

evo....še vesoljno darilo dobiš v paketu..... x:Dx x;)x

ja sam ne vem pa kaj bo not, bomo vidl

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#35 soncnica

soncnica
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 262

Objavljeno: 28. februar 2007, 07:31

pozdravljena Gaia xDDx

Se moji podatki, ce bos utegnila pogledat se zame, kaj mi bo prinesel tale mrk:
10.03.2975, 5:45 Ljubljana....
Pred mano je eno tako res tezko obdobje, obetajo se mi spremembe tako v sluzbi kot v doma, zato me res zanima, kaj b o prinesel tale mrk :O:

#36 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 28. februar 2007, 14:38

pa kje vidiš mamo? :eek: ja zdaj, če je pač ona kritična do svojega partnerja, sem tudi jaz do svojih ali kaj? meni se zdi ravno obratno, da sem premalo. no, morda pa sem preveč. kakor se vzame. nasploh sem kritična. do sebe, do drugih. ampak mislim da ravno tam, kjer to ni potrebno. kjer bi pa bilo dobrodošlo, pa mi sposobnost kritike odpove.
z Merkurjem sva skregana. :C: jaz sem se skregala z njim. :V: :C: vem, da če ga ne bom kaj kmalu začela spoštovati in negovati, bom samo propadla in ajd čao. strah me je, strah - mogoče je to tale vzorec???
no ja, za vsak primer podatki: 4. 9. 1983, 13:30, Murska Sobota.
sicer pa si mi zelo lepo odgovorila v magični astrologiji in je bilo zelo podobno temu. to je pravzaprav povzetek. x:)x :palec:

pa lepa hvala Gaia. x:)x :palec:

Mamo se vidi po tvojem M.C., ki je v devici., mrk se dogodi na 13.st device, ki je sicer središčna točka med tvojim pr merkurjem in soncem- izica, saj je merkur na 17. st in kaže na to, da se moraš preoberaziti. Če želiš srećo v partnerskem odnosu ali v komunikaciji z drugimi, se pač mora transformirat neka miselnost, ki je povezana v genih, po mamini strani.
Ozavesti, spusti, pa tudi strahu ne bo več. :palec:
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#37 Gost_mačona_*

Gost_mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 28. februar 2007, 14:43

hvala! x:Xx

#38 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 28. februar 2007, 15:16

Ok, bom še sama nekaj vprašala... in sicer dam najprej podatke:

natalno ta os devica/riba v moji karti pade v 9hišo (devica)/3.hišo (riba) .... Natalni Saturn je na 10st device torej blizu
progresivni merkur je sedaj v strelcu (11st)
20.10.1978 10:55, Kranj

Me zanima kako bo mrk vplival, še posebej ker je natalno Saturn na 10st device (torej blizu osi)(je vladar 2.hiše) in pravtako natalno v kvadratu z Luno (7h, 16st) ter ASC/Neptunom (strelec)... Tranzitni Uran pa mi dela kvadrat na Luno, ASC/Neptun,
+ tranzitni Jupiter prvič roma čez ASC

V zadnjem tednu me mučijo vprašanja pomanjkanja samozavesti, motivacije, vrednosti, krivde... in podobno sranje, mam mal problema sama s sabo... :xx!:

Vprašanje: ali je to povezano med drugim tudi kej s tem mrkom in ali lahko pričakujem, da bom okoli mrka razbremenjena teh "izbruhov"?
Pa prosim še, če lahko, v dveh stavkih, opis moje karme (če se vidi) - na katerem področju me čaka naloga.

x:)x


Ja, bom poskusila. Lej, tebi je življenjska naloga povezana z študijem, pridnim marljivim delom, a tvoj um je veliko bolj globok. Naprimer karma- s seboj prinašaš velike ideje, si izjemno duhovno bitje, rto je tvoja danost. A kaj, ko morda včasih preveč sanjariš in potem nekatere stvari ne dobijo tal pod nogami.
Torej tvoja karma je poiskati te humane ideje, ki so povezane z zlitjem snovnega in duhovnega sveta, ter jih konkretno spraviti na zemljo. To hoče tvoj saturn- odrekanje, marljivost, študij-potem bi si zaupala.
Je že tako, da je saturn šef med planeti, če ga drugi planeti ne ubogajo, potem postane zelo strog. Še najmanj upošteva neptuna, ki pa je tvoj talent, tvoja danost- z mislimi in sanjami greš v globoke sfere. Evo, študij psihoanalize bi ti bil pisan na kožo- tako bi lahko združila karmo in dharmo.
Vsekakor pa delaj v tem času na tem, da se skoncentriraš na eno stvar in tisto izpelješ do konca. Pa četudi je to selitev ali menjava poslovnih prijateljev.
Gre za ZRN. Ta mrk te uči koncentracije, saj si daljnovidna, vidiš napredne ideje, a s čustvi precej površna in težje realiziraš.
Torej življenjska naloga je povezana z discipliniranim delom, le tako boš lahko zaplula v 9.hišo, ki je duhovna hiša, hiša potovanj, študija, tujih jezikov.

Otavesti pa še, će je po mamini strani, recimo babica imela kakšne psihične težave. V bistvu, saj jih imamo vsi, ki hočemo živeti v višjih sferah, pa nas negativna čustva drugih tako močno prizadanejo.
Torej delaj na sebi, poglej, če imajo ti izbruhi kakšno skupno točko ali so morda povezanio s tem, da sprožiš disciplino in odgovornost, ter tako uresničiš nek velik načrt, ki je pred tabo.
Ja, se bo umirilo, le da ti luna menja znamenje in pride v raka.
Merkur progresirani pa je na 17.st strelca v konjunkciji z neptunom.
Ja, mrk ti odpira vrata, da prestopiš iz negativnega, v pozitivno. Tako se bo tudi okolica spremenila, boš vidla :palec:


waW.....moj natalni Merkur (direkten)se nahaja v 7.hiši,v konj.z Venero in Soncem.Vse v zn.Vage.
To so ,natalno, vsi aspekti katere tvori.Znamenje Dvojčkov je,kot se spodobi x:)xv,natalno v 3.hiši.

Res bi morala videti celotni čart, mi manjkajo podrobnosti in nerada govorim na pamet.
Se dolgoročno ne izlača. Pošlji mi datum, kraj in uro
Pa,pa, čveka xDDx

Pozdravljena Gaia,
ta lunin mrk pa pade na moj natalni Saturn, ki je na 12stop 30 minut in to v 8. hiši, potem je to os 8/2. Saturn je mislim, da skoraj najbolj pomemben planet v moji karti saj je vladar mojega ascendenta. Gaia, če imaš kakršen koli nasvet zame bom zelo vesela.

Lp

Dej še en krat podatke, da ne iščem.
Osma hiša pa je povezana z trabsformacijo, morda osebnosti- vendar moram gledati merkurja x:)x

pismo pa glih na moj rojstni dan

Veliko ozaveščanja za naše ribice, kajne?
Še uran je tam- če ne zdaj, potem nikoli. Kaj? Razsvetlenje, vendar.
Ja, uran in sonce skupaj z severnim vozlom prinašata veliko zavedanje v nazavedno.
:palec:
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#39 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 28. februar 2007, 16:40

Veliko ozaveščanja za naše ribice, kajne?
Še uran je tam- če ne zdaj, potem nikoli. Kaj? Razsvetlenje, vendar.
Ja, uran in sonce skupaj z severnim vozlom prinašata veliko zavedanje v nazavedno.
:palec:


ma saj se kar dogaja...vnuček je bil rojen 21 dni prezgodaj na predbožični večer, rojstni dan na lunin mrk, pa še kaj je tud blo in tud še sledi....pa tud prepričan sem, da ni naključje, ker verjamem, da so stvari povezane in, da funcioniramo po nekem točno določenem nam lastnem programu, usodi. Tudi vem, da se nič ne naredi naključno, zato tudi sprejemam resnice take kot so, edino nadgradimo lahko kaj na svoji poti, to je pa tudi osnovni namen....nadgradnja univerzalne zavesti....evolucija

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#40 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 28. februar 2007, 16:50

ma saj se kar dogaja...vnuček je bil rojen 21 dni prezgodaj na predbožični večer

da malo izvenserijsko vpadem x:Ix :vio:
kaka lepa vez je med vama :2src: :vio: kaj tako lepega že dolgo nisem čutla x:Ix
edino mamina ljubezen je lahko še močnejša :vio: x^x
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#41 ZVEZANI

ZVEZANI
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 179

Objavljeno: 28. februar 2007, 22:53

ma saj se kar dogaja...vnuček je bil rojen 21 dni prezgodaj na predbožični večer, rojstni dan na lunin mrk, pa še kaj je tud blo in tud še sledi....pa tud prepričan sem, da ni naključje, ker verjamem, da so stvari povezane in, da funcioniramo po nekem točno določenem nam lastnem programu, usodi. Tudi vem, da se nič ne naredi naključno, zato tudi sprejemam resnice take kot so, edino nadgradimo lahko kaj na svoji poti, to je pa tudi osnovni namen....nadgradnja univerzalne zavesti....evolucija


gospod sodnik,kosila nisem plačal zato,ker jim je namenjeno da jim ga ne plačam,,,

paradoks izgovora ko nekaj veš oziroma veš kako drugi razmišlja,,,

#42 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 28. februar 2007, 23:01

gospod sodnik,kosila nisem plačal zato,ker jim je namenjeno da jim ga ne plačam,,,

paradoks izgovora ko nekaj veš oziroma veš kako drugi razmišlja,,,


ne vem če sem razumel...sam če nekaj naročiš je dolžnost tud poglihat....

kar se izgovora tiče......ma kaj vem, lohk tud.....sam skoraj po vsem kar se mi je do danes dogodilo , se je kasneje izkazalo, da je bilo v večini primerov prav tako, čeprav je bilo v tistem trenutku tud fejst težko....sam pol k povežeš s kasnejšimi dogodki, pa velikokrat ugotoviš, da je bilo tako kar prav, da ti je v bistvu pomagalo naprej....je pa res, da vsak po svoje razume, na osnovi svojih izkušenj...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#43 eternity

eternity
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 114

Objavljeno: 2. marec 2007, 00:46

Čao Gaia xsrcx

Jaz sem sicer že na maat forumu dobila odgovor od tvoje učenke, a če utegneš, lepo prosim še tebe, da mi kaj svetuješ v zvezi z mrkom. xsrcbumx Res si močno želim še tvojega vpogleda, razlage, kakšnega konkretnega nasveta, v kaj naj se usmerim, na kaj naj bom pozorna. Zanima me tudi, če je na ta dan dobro začeti početi kaj novega? Naj v teh dneh nosim Merkurjev ključek?

29.6.1981, 5:00, LJ

Hvala ti :detelca:
Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

#44 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 2. marec 2007, 02:10

Čao Gaia xsrcx

Jaz sem sicer že na maat forumu dobila odgovor od tvoje učenke, a če utegneš, lepo prosim še tebe, da mi kaj svetuješ v zvezi z mrkom. xsrcbumx Res si močno želim še tvojega vpogleda, razlage, kakšnega konkretnega nasveta, v kaj naj se usmerim, na kaj naj bom pozorna. Zanima me tudi, če je na ta dan dobro začeti početi kaj novega? Naj v teh dneh nosim Merkurjev ključek?

29.6.1981, 5:00, LJ

Hvala ti :detelca:

No, prav, draga Eternity!
Bom na kratko, poglej- ali imaš v svoji podzavesti neke vrste kritiko' Tako, ko te nekaj gloda in potem ti gre vse bolj težko od rok- morda niti nikomur ne moreš povedati natanko, morda je zo kritika, ki potuje s tabo že iz ranega doma.
Glej, ko luna mrkne, mrkne blizu tvojega ic- sicer še v 3.hiši, a se dotakne tvojega doma, tvojih korenin. Torej poglobi se v tisto, kar te grize v podzavesti, povezano je z domom, saj je tam nastalo. Poskušaj z mrkom odpustiti to stran. Tako se ti na drugi strani odpira lepša kariera, lepši odnosi s sodelavci...
No, na adjni ni blokade, je pa kritika, ženska kritika, ki ti ne da, da bi v celoti dobivala napredne ideje ali pa se čisto zares prepustila toku sodobne umetnosti. Aha, nič drugega kot to ozavesti, od kod prihaja, ali po očetu, po maminih sorodnikih. Malček poglej v to, kaj te bremza kadar se hočeš v celoti kreativno izražat in to lahko za vedno odpustiš KAJ?- Kritiko, ki ti nagaja, da ne moreš dokonca speljati tistega, kar si zamisliš.

Tako nekako. V bistvu sem ravno sedaj pogruntala pomembno stvar. Luna je ženski princip, sonce moški, jang princip. Torej, če v času luninega mrka v devici kritika ženske mrkne, se lahko moški (akcija) razsvetli :palec: To mislim na splošno, za vse. x:Dx
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#45 eternity

eternity
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 114

Objavljeno: 2. marec 2007, 06:47

No, prav, draga Eternity!
Bom na kratko, poglej- ali imaš v svoji podzavesti neke vrste kritiko' Tako, ko te nekaj gloda in potem ti gre vse bolj težko od rok- morda niti nikomur ne moreš povedati natanko, morda je zo kritika, ki potuje s tabo že iz ranega doma.
Glej, ko luna mrkne, mrkne blizu tvojega ic- sicer še v 3.hiši, a se dotakne tvojega doma, tvojih korenin. Torej poglobi se v tisto, kar te grize v podzavesti, povezano je z domom, saj je tam nastalo. Poskušaj z mrkom odpustiti to stran. Tako se ti na drugi strani odpira lepša kariera, lepši odnosi s sodelavci...
No, na adjni ni blokade, je pa kritika, ženska kritika, ki ti ne da, da bi v celoti dobivala napredne ideje ali pa se čisto zares prepustila toku sodobne umetnosti. Aha, nič drugega kot to ozavesti, od kod prihaja, ali po očetu, po maminih sorodnikih. Malček poglej v to, kaj te bremza kadar se hočeš v celoti kreativno izražat in to lahko za vedno odpustiš KAJ?- Kritiko, ki ti nagaja, da ne moreš dokonca speljati tistega, kar si zamisliš.

Tako nekako. V bistvu sem ravno sedaj pogruntala pomembno stvar. Luna je ženski princip, sonce moški, jang princip. Torej, če v času luninega mrka v devici kritika ženske mrkne, se lahko moški (akcija) razsvetli :palec: To mislim na splošno, za vse. x:Dx


Oooo, kakšno lepo presenečenje za dobro jutro xsrcx Si bila pa res hitra :2src: :palec:
Ja, v svoji podzavesti (imam) sem imela močno samokritiko. Na hitro bi rekla, da sem jo ponotranjila zaradi očetovega odnosa do mene. Morda pa kmalu odkrijem točno od kod izvira. Sicer pa je najbolj važno, da jo sedaj odpustim do konca, počasi jo namreč že . xrosex Naj ti povem še to - od 14. februarja pojem back vokale v enem bandu. Prej sem prepevala bolj ali manj doma, med prijatelji... I'm happy :hepko:

Še enkrat lepa hvala za odgovor xsrcbumx xsrcbumx
Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

#46 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 2. marec 2007, 10:10

Poglejte še enkrat v svoje karte!
Včeraj sem globoko v sebi začutila, kaj je sporočilo tega bližajočega se luninega mrka.
Torej mrk sporoča, da opustite kritiko, se poglobite od kje prihaja. Kajti kritično sprejemanje ne porodi čiste akcije.

Pri energiji tokratnega mrka gre predvsem zato, da ženska ozavesti svojo kritiko in kontrolo, ter jo odpusti v vesolje. Tako se moški lahko razsvetli.
Na to lahko gledamo tudi takole:
LUNA je JIN ( sprejemanje)
SONCE je JANG ( akcija)

POGLEJTE TOREJ, KJE SE VAM MRK DOGODI, TA OS DEVICE na 13.° pokaže z merkurjem vred, kje se skriva kritika v vašem življenju, da razsvetljene akcije ne morejo imeti proste poti.
Še nekaj, ta mrk odpira možnost, da to svojo negativnost ozavestite in spustite v vesolje. Ter na ta način naredite korak naprej v svojem duhovnem razvoju.
Se slišimo, če kdo še želi, naj praša..
Srečno, GAIA xsrcx
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#47 want_more

want_more
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 104

Objavljeno: 2. marec 2007, 10:47

hmm..... glede na to da gre skozi os device in da sem po horoskopu devica... pomeni da bo zelo vplivalo name?
drugače pa datum je: 18.9.1988, 17:46, Lj

#48 amarilis

amarilis
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 154

Objavljeno: 2. marec 2007, 11:11

Lahko še jaz vprašam, kako bo mrk vplival name? Kaj je tisto kar je pomembno, kaj lahko spremenim/popravim?

Hvala :)

11. 12. 1981, 18:55, Celje

#49 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 2. marec 2007, 12:13

Še nekaj, čisto svežega o mrku;

Citiram mojsta K.H.
Čista boginja se pokaže v svoji nebeški luči. Ta čista brezmejna sprejemljivost, očiščena od vseh solz, se pokaže pred obličjem svojega moškega, ki je enak palici z dvema zakrivljenima polkrogoma (simbol Urana).

Mrk prinaša razsvetlenje, prinaša samoprepoznavanje, prinaša revolucijo.

Zaplujte v energijo, pustite vsako dnevne obveznosti, vzamite si "PREDMRKOVSKI" dopust!

Taši Delek!
www.astrogaia.net

#50 Azeleja

Azeleja
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 20

Objavljeno: 2. marec 2007, 12:16

Gaia, prosim te, če lahko pogledaš za mojega partnerja kje se mu dogodi lunin mrk.
Rojen je: 11.12.1975 ob 08:55 Ljubljana


Hvala, hvala! :palec:



lp,
Azeleja




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0