Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Plutonov prehod v Kozoroga


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
254 komentarjev na to temo

#26 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 13. februar 2008, 23:28

zadnje čase spoznavam, da sem se spremenila... bolj težavno je na nebu bolj sem jaz nekako mirna vse gledam iz oddaljenosti...ne vem... tolk stvari me je v preteklsoti vrglo iz tira, da sem se sedaj zavestno odločila, da predno me zagrabi strah obup panika žalost, za nekaj trenutkov zamrznem čas in si ogledam situacijo od daleč... nič ne more biti tako slabo, da ne bi bilo rešitve... tako kot za vsako boleen raste rožica tako za vsako mojo težavo obstaja rešitev... samo ne smem zapast v star film... pa še nekaj sem spoznala, da mi Vesolje služi... ker sem se po enem prebranem stavku pred časom (hvala enemu lunatku za r. dnevno darilo) odločila... preprosto. Lahko je Pluton ali Saturn Uran ali Neptun, hvaležna sem za vsako izkušnjo v lajfu... kolk z veseljem jst pikice pišem. In če bi kdo pogledal mojo nebesno sliko planetov bi rekel, da se mi je utrgalo ;) ampak jst se trenutno počutim prav fajn in če je Plutonova naveza s Saturnom tole omogočila se zahvaljujem in sem hvaležna.
Saturn se mi sprehaja po 12 hiški, Pluton po 4 na Sončku... natalno je r Saturn v ' hiši, dvojček, tik poleg MC....še kaj ;)


Ksenija, tvoje razmišljanje je konstruktivno oz. krasno in edino pravilno.
Saturna si zaprla v 12. hišo, kjer ti pomaga pri metanju kosti iz starih omar. Pluton se gre karmo tvojega dedka, pradedka pač enega tvojih prednikov po moški liniji(Sonce) , katerega karmo moraš, verjetno, predelati ravno ti. Ni, da bi se sekiral tudi oni so morali nekoč predelovati našo, če vzamemo v obzir, da je naše življenje krog rojstev.
Matjaž Regovec( astrolog) pravi, da je med Saturnom in Plutonom edina razlika v tem, da oba za nekaj časa odvzameta emocije. Saturn jih skuša pozdraviti medtem ko nam jih Pluton meče nazaj kot 'gnila jabolka' Prispodoba se mi zdi dobra.
morda še tole:
Pluton v nasprotju s Saturnom ni toliko depresiven, temveč bolj maničen in nam povzroča izmenična razpoloženja.Saturn pa nikoli ne povzroča kakšne hiperaktivnosti in odtod tudi depresija.
Mislim, da je v tem zaobjeta vsa modrost v zvezi s Plutonom in Saturnom.

Lep pozdrav in srečno!

jaz imam sonce, jupitra in neptuna v kozorogu, saturna pa v 9.hiši. Kaj pa to pomeni č.v.e.k.a?



Razlaga ni tako enostavna kot misliš. Veliko je odvisno od aspektov oz. vrvic na katere so omenjeni planeti navezani.
V primeru, da imaš vse te planete v 9. hiši boš v življenju veliko dosegel. Posebej sedaj ko je prišel na obisk Pluton.
Ne boj se ga.

lp
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#27 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 14. februar 2008, 08:37

[quote name='č.v.e.k.a' date='13. Feb 2008, 18:14' post='943439']
ob čakanju kvadrata na Sonce oz. stelij planetov, vključno s severno zanko v Vagi se tolažim z mislijo in upanjem, da še ne bo tako kmalu. Tolažba je vsekakor slaba.
Diplomacija Vag bo ali na psu ali pa poglobljena. Enako bo z ostalimi odnosi.

xrolleyesx Si lahko misliš, kakšni odzivi bodo pri ovnih? Malo opazuj nekoga v bližini, ki mu pluton že kvadriran na sonce, na mojega bo pritisnil malo kasneje.

#28 megi*

megi*
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 112

Objavljeno: 14. februar 2008, 13:26

Jaz imam pa marsa na 5 in venero na 9 stopinjah ovna. malo me skrbi, se mi zdi, da sem nekje zasledila, da je trantni kvadrat plutona na mars (moj ma v natalu še opozicijo s plutonom) dedly :unsure:

#29 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 14. februar 2008, 13:40

Čveka ... tranzitni Pluton mi dela zdajle kvadrat na natalni Merkur v 10. hiši (Merkur je vladar 7. hiše). baje bo kar kriza na hipe, 3 runde bodo, glavna bo šele drugo leto ... sicer je pa za zdaj Pluton še v moji 1. hiši, no, čez slabi dve leti pa bo v 2., ujoj. zdaj imam v 2. Jupitra, kar je zelo blagodejen vpliv. še čez par let se pa lahko nadejam samo dobrega od. Plutonovega trigona na Sonce ... drugače pa nobenih zloveščih vplivov še kar lepo obdobje, razen pač ta kvadrat na Merkur, ampak je OK, da še to odnese in spuca, kar je treba ... da se še malo bolj zjasnim ... po tem, ko je delal konjunkcijo na natalni Neptun in trigon na natalno Venero.

#30 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 14. februar 2008, 13:52

[quote name='megi*' date='14. Feb 2008, 13:27' post='943658']
Jaz imam pa marsa na 5 in venero na 9 stopinjah ovna. malo me skrbi, se mi zdi, da sem nekje zasledila, da je trantni kvadrat plutona na mars (moj ma v natalu še opozicijo s plutonom) dedly :unsure:


Tvoja generacija bo imela kvadrat plutona z natalnim in zato potegne T-kvadrat iz kozoroga na ovna in v opoziciji s plutonom natalno v vagi, tko, da zaobjame vse tri hiše. Je pa res, da pri plutonu lahko pričakujemo tudi preobrat na boljše, če je situacija recimo klavrna, slaba. Pluton zruka staro in prinese novo, vendar pa žal pozna samo belo in črno.

#31 megi*

megi*
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 112

Objavljeno: 14. februar 2008, 14:18

Se pravi, bo imela cela moja generacija (ki ima kak pomemben planet v ovnu) Tkvadrat in posledično verjetno življenske prelomnice, pač na različnih področjih?

Ne, mene je manj všeč, da je vmešan mars. lahko pride do nesreč (marsa imam natalno v 3. hiši, torej promet), pa še nekje sem zasledila, da je to dejansko deadly kombinacija.

Zdej, če sem prov razumela, naj bi pa takrat po tehtnici še saturn zarovaril...

#32 NVK

NVK
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 509

Objavljeno: 14. februar 2008, 14:35

Preveč skrbite in se bojite. Bo kar bo, zadnji zakrament bomo opravli tak ali drugače.
Let it be a bee.

#33 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 14. februar 2008, 18:05

Živjo vsem,

opazila sem, da se Plutonovih tranzitov preveč bojite oz. vas je preveč strah. Bistvo Plutona je, da transformira in če se česa bojimo je to strah, da 'neka'j ne izgubimo.
Pri tem pa pozabljamo, da bomo 'nekaj' tudi pridobili. Ali se bo to dogajalo na boleč ali neboleč način, pove vaš rojstni Pluton in njegovi aspekti.
Pluton tudi ni planet, ki bi na hitro udaril in odšel. Vse se dogaja počasi vendar ravno v pravem ritmu, da čutimo, da z nami ni kakor bi želeli, da je.Nekaj se
spreminja. Kaj je to, ki se spreminja oz. se bo spremenilo bomo vedeli šele, ko Pluton zamahne s svojim repom. Vendar ko se ozremo nazaj ugotovimo, da
je bilo vse, kar se dogajalo, za nas oz. naš razvoj edino, pravilno. Če povem drugače:pri Plutonu gre za neko nediferencirano energijo, ki ustvarja nelagoden, emocionalni pritisk, katerega olajšamo lahko s tem, da dobivamo vpogled in tako to energijo na nek način osmislimo,da začne tisto kar prihaja iz nezavednega tudi popuščati.
Matjaž Regovec: 'Plutonski kompleks prepoznamo, ko neka, na videz povsem nedolžna situacija nenadoma in nepričakovano v nas izzove nepredelan bes, ki dejansko izvira od prej. Lahko gre tudi za nekakšen, navidez nepomemben dogodek, ki nas podzavestno spomni na nekaj nerešenega, kar naenkrat prične strahotno motiti. To je hkrati znak, da se hoče nekaj nezavednega tudi predelati. Zelo pomembno se je zavedati, da v vsakemu od nas žde kompleksi, ki žele na svetlobo. Torej dopustimo jim, da tja tudi pridejo '

Ob Plutonovih tranzitih se često spomnimo, kako se nam je nekaj negativnega zgodilo v življenju. Gre torej za 'nekaj' kar je v nas jezno in nerazvito.Odtod dalje je precej logično, da gre za lastne, nepredelane emocije, ki se, ko pride Pluton na določeno točko, planet... horoskopa prično luščiti kot čebula.
Pri tem se pojavlja nova situacija, da moramo vse skupaj najprej temeljito podoživeti in s tem luščenje končavati. nikjer pa ni zapisano, da se nam bo to tudi dogajalo.
Pluton sam po sebi ne mara strahu, želi pa potrpežljivost pri čemer ne gre pozabiti, da nimamo mi sami prav nobenega vpliva na Plutona, da nas vedno vodi
on.

Mi se tule gor lahko pogovarjamo kaj se bo ( če se bo) dogodilo vendar tudi če se zgodi najhujši scenarij, nimamo na vse to, prav nobenega vpliva.

Po drugi strani je zopet odvisno v kateri hiši se nam odvija navedena transformacija. Ni vseeno ali gre za recimo 8. hišo ali 3. hišo. Vsekakor bo 8. hiša trši
oreh. V primeru, da nam klesti po 10. hiši nas bo želel soočiti s strahovi povezanimi z našo kariero, v 7. hiši pridejo na vrsto odnosi in v 1. hiši, mi sami, medtem ko nas bo, v primeru, da se potepa po 9. hiši želel spoznati oz. vpeljati v globje esnice življenja.Poznam kar nekaj deklet, ki so v času prehoda Plutona preko 5. hiše rodile po 2 ali celo tri otroke......

Nekje globoko v sebi, so nam poznane vse resnice in reševanje le teh. Največkrat se nam niti ne ljubi brskati po sebi, da bi jih našli, ozavestili in predelali. Takrat sta celo dobrodošla tako Pluton kot Saturn oz. njune energije.

Tudi ni vseeno katere planete nam prehaja: osebne ali generacijske. Pri osebnih je preporod intentivnejši, saj ga bolj čutimo. Recimo, ko nam prehaja Merkur bodimo pozorni na vse kar predstavlja Merkur in hiša v kateri se nahaja.

Nemogoče, vsakemu posebej odgovarjati kaj se bo dogodilo, saj mora biti vsaka interpretacija v zvezi s Plutonom ( tudi sicer, natančna)
Nekje sem že zapisala in vedno bolj ugotavljam da je res : moja profesorica astrologije je nekoč povedala , da za natančno interpretacijo natalne karte v zv. s
prediktivnimi tehnikami potrebuje(ona) 14 dni. Upam, da razumete, da je Pluton, ki predstavlja transformacijo Duše, nekaj tako mogočnega,
da je težko reči karkoli več od navedenega.

Najin pogovor z Lunco je včasih bolj strašljive narave :sori: ne jemljite vsega čisto dobesedno, saj obe veva, da se dogodi kar se mora dogoditi
in na vse kar se bo oz. se dogaja nimamo prav nobenega vpliva razen, da potrpežljivo čakamo na prehod planeta.
Poleg tega pa se zavedajte, da nekje v eni vaših kart vedno obstaja aspekt, ki vas iz vseh zadreg in zagat tudi rešuje.

Predvsem pa: proč s strahom in korajža velja!

Lep pozdrav in srečno!
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#34 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 14. februar 2008, 19:23

Dobro si tole napisala in hvala za trud. x:Xx

Če sem jaz preživela pluton na vseh možnih osebnih zadevah(marsu,veneri, jupitru, asc, soncu in neptunu, ter na koncu še na merkuru...)boste vsi tudi, ko vam po soncu ruži xDDx
V bistvu sem vedno imela razburkano življenje -ne nekaj strašno na globalni ravni, ampak vedno so bile silne energije v igri..in vedno sem nekak vedela, da se bom izvlekla. Takrat še nisem vedela, da imam dva angela varuha(jupiter in venero v 12. sco).
Jaz zase upam, da sem zaplula v mirne vode..seveda je pa spet vprašanje, koliko si miru v resnici želim x:Ix

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#35 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 14. februar 2008, 20:56

Dobro si tole napisala in hvala za trud. x:Xx

Če sem jaz preživela pluton na vseh možnih osebnih zadevah(marsu,veneri, jupitru, asc, soncu in neptunu, ter na koncu še na merkuru...)boste vsi tudi, ko vam po soncu ruži xDDx
V bistvu sem vedno imela razburkano življenje -ne nekaj strašno na globalni ravni, ampak vedno so bile silne energije v igri..in vedno sem nekak vedela, da se bom izvlekla. Takrat še nisem vedela, da imam dva angela varuha(jupiter in venero v 12. sco).
Jaz zase upam, da sem zaplula v mirne vode..seveda je pa spet vprašanje, koliko si miru v resnici želim x:Ix



:palec:
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#36 zm3d3nc

zm3d3nc
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 28

Objavljeno: 14. februar 2008, 20:57

http://s10.gladiatus...c.php?uid=19020

#37 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 14. februar 2008, 20:59

Ne, mene je manj všeč, da je vmešan mars. lahko pride do nesreč (marsa imam natalno v 3. hiši, torej promet), pa še nekje sem zasledila, da je to dejansko deadly kombinacija.


To, da imaš Marsa v 3. hiši pomeni, da že sedaj, verjetno, prehitro voziš ( akcija) in, da ljubiš avtomobile rdeče barve. xDDx
V tem primeru bi te Pluton samo podučil, da hitra vožnja, ni varna vožnja.

LP x:)x
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#38 Optimist 10

Optimist 10
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 107

Objavljeno: 14. februar 2008, 21:13

Pr men bo pa Pluto delal same luštne aspekte. Najprej bo zrukal Urana v konjukciji čez 1 leto, še malo kasneje bo pa naredil krasen trigon na Marsa v biku. Edino kar me moti je, da bo Pluton tik preden bo šel rikverc opozicioniral Kirona :xx!: v raku v 4. hiši v orbisu 1 stopinje. Drugače je pa moj natalni Plutonček v svojem znamenju in v svoji hiši. :o|o:

#39 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 15. februar 2008, 08:00

[quote name='č.v.e.k.a' date='14. Feb 2008, 18:06' post='943758']

Najin pogovor z Lunco je včasih bolj strašljive narave :sori: ne jemljite vsega čisto dobesedno, saj obe veva, da se dogodi kar se mora dogoditi
in na vse kar se bo oz. se dogaja nimamo prav nobenega vpliva razen, da potrpežljivo čakamo na prehod planeta.
Poleg tega pa se zavedajte, da nekje v eni vaših kart vedno obstaja aspekt, ki vas iz vseh zadreg in zagat tudi rešuje.

:palec: Točno tko je, vendar mlajša generacija mogoče še ni imela časovno prilike dat skoz kakšno izgubo, ki bi se z leti izkazala za dobro, zato mogoče kdo ne razume, kaj misliva.
Plutonov tranzit res deluje povsem različno pri posameznikih. Pri tranzitu čez ASC je v 10 primerih res da prinesel precejšnjo preobrazbo, vendar zakaj, zato, ker je izpolnil lastnosti natalnega plutona, ki pa je pri posameznikih v različnih hišah in v različnih aspektih v natalu, zato tranzit različno izbije.

#40 magda

magda
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 84

Objavljeno: 15. februar 2008, 08:26

Draga Čveka, to pa je bilo napisano na resnično profesionalni ravni. V tekstu se občuti optimizem, ki ga je verjetno vsak občutil, ko ga je bral.

Sama živim že celo življenje z aspektom Pluton kvadrat Sonce in vem, kaj je preobrazba. Mogoče, da tisti, ki ga doživi šele s tranzitom to doživlja bolj travmatično, nepripravljeno, zruši se mu svet ob izgubi vsega, kar sonce predstavlja v njegovem horoskopu.

Čeprav te energije na svoj način poznam, me je v podzavesti nekje strah, ampak moram priznati, da tako pozitivnega teksta že dolgo nisem brala. Hvala Čveka. Mislim, da se nam je vsem ulegel na srce in dušo.

#41 megi*

megi*
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 112

Objavljeno: 15. februar 2008, 09:20

Č.V.E.K.A, super si tole napisala. Res je, včasih se ustrašimo spremembe, ker je lažje živeti v poznani situaciji. Vendar po večini sprememb pride spoznanje, da je bilo to koristno - drugače bi celo življenje cepetali na mestu.

Meni je pluton že povozil ASC in je bilo neizmerno pestro obdobje - celo na tiste boleče stvari imam skorajda lepe spomine. Zanimivo, ne.

Je pa res, da te nekateri aspekti 'prestrašijo', verjetno zato, ker jih vzameš iz konteksta, ker lahko pomenijo to ali ono, znanja imaš pa premalo za interpretacijo.

#42 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 15. februar 2008, 13:29

Pr men bo pa Pluto delal same luštne aspekte. Najprej bo zrukal Urana v konjukciji čez 1 leto, še malo kasneje bo pa naredil krasen trigon na Marsa v biku. Edino kar me moti je, da bo Pluton tik preden bo šel rikverc opozicioniral Kirona :xx!: v raku v 4. hiši v orbisu 1 stopinje. Drugače je pa moj natalni Plutonček v svojem znamenju in v svoji hiši. :o|o:


xrolleyesx Ti se bojiš opozicije plutona na kirona, meni ga pa direktno povozi v času enega leta. Ampak jaz se nadejam, da mi bo potegnil ven vse zdraviteljske sposobnosti, ki jih imam globoko skrite (pluton v 6 hiši) v trigonu s soncem v prvi, zato čakam na boljši razplet, hahahhaa.

#43 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 15. februar 2008, 13:55

bogve, tale Pluton bo štala... sploh pa ker je v Kozorogu..- voham smrt.

1. MAM VPRAŠANJE a mogoce ve kdo, kaj nardi Pluto v Kozorogu v 2. hiši, na Luno v Kozliču k bo znjo v konjukciji?-hvala bogu šele ćez 10 let.. ker se na srečo premika počas.

PISMO bo štala..

Pluto v Kozorogu mi bo delu Kvadrat na Mars v Raka 8 hiša
Opozicijo na Pluto v Tehtnci v 11. hiša..o kwa bo štala..

sploh bo pa štala ker bo delu na SaTurn(10hiš),Venero(9),Sonce(9),sev vozel(9)-vse 9. hiša neke pozitivne aspekte, vsi pa vemo da Pluto nardi več štale z pozitivnimi aspekti ker človeka zmede.

kje se je ta najdu zdej,.matr če neb bla Devica po znamenju, vsaj nebi tok drastićno vplival name..če bi bla Lev bi to prezvela brez problemov...

smrt se voha.. x:Dx

2.še eno RETORIČNO vprašanje... Če nimas glih prevec keša.pa če nimaš nobene imovine..a lahko Pluton povzroći da ga maš še manj?mislm.. could it get worse?UNDER the boardwalk?

#44 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 15. februar 2008, 16:07

potenciraš totalno. xrolleyesx
meni bo pa ziher kak serial killer alla Plut odprl lobanjo in zmrcvaril možgane, ker mi dela Pluton kvadrat na Merkur.

si zdaj zadovoljna? xrolleyesx

pa odg. na retorično vprašanje: lahko lahko, če si tako izbereš. cjoj. xrolleyesx

#45 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 15. februar 2008, 16:51

SaTurNina

Pluton v lepih aspektih na Venero, ali Jupitra, dobro položen v 2. hiši horoskopa, komod prinese ogromno denarja, zadovoljstva in sreče.
Vzel ga tudi v slabih aspektih ne bo, bo pa človeka podučil kako ravnati z denarjem.

LP
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#46 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 15. februar 2008, 17:14

SaTurNina

Pluton v lepih aspektih na Venero, ali Jupitra, dobro položen v 2. hiši horoskopa, komod prinese ogromno denarja, zadovoljstva in sreče.
Vzel ga tudi v slabih aspektih ne bo, bo pa človeka podučil kako ravnati z denarjem.

LP


ne na Jupitra ne bo nc.. ker ga mam u Levu

ogromno denarja..? x:px matr se dobr slis,.k da bi poslusala eno pravlco.

samo sm gledala, tm da bo septembra al kdaj Pluto spet v strelcu..neki bo hodu nazaj, kako se ze temu rece..k gre nazaj,..amm..ammm..nevem pozabla..

ubistvu kdaj provzaprov zacne delovat ta Pluto k je tko bolj na sredi?al ze takoj..ce mas stopinje na razponu 10 stopinj?

#47 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 15. februar 2008, 17:28

ne na Jupitra ne bo nc.. ker ga mam u Levu

ogromno denarja..? x:px matr se dobr slis,.k da bi poslusala eno pravlco.

samo sm gledala, tm da bo septembra al kdaj Pluto spet v strelcu..neki bo hodu nazaj, kako se ze temu rece..k gre nazaj,..amm..ammm..nevem pozabla..

ubistvu kdaj provzaprov zacne delovat ta Pluto k je tko bolj na sredi?al ze takoj..ce mas stopinje na razponu 10 stopinj?



v primeru, da je natalni Pluton ' bolj na sredi' verjetno hiše, je po defaultu šibkejše narave. Najmočnejši je na vrhu hiš.
Ja, Pluton bo šel še enkrat na obisk v Strelca, da vidi če so Strelci opedenali kot treba, na kar jih je opozoril, predno je odšel skozi vrata njihove hiše.
Temu se reče' retrogradno gibanje planeta' x:)x
Ti moraš pa napisati stopinjo vrha hiše, v kateri je Pluton in stopinjo, na kateri se Pluton nahaja. Seveda ne pozabi tudi na stopinjo konca, omenjene, hiše.
Saj bo šlo, kot te poznam x;)x
Drugače pa Pluton začne delovati, komod v orbisu 5 stopinj. To tolko, da čutimo, da se nekaj dogaja. Nenavadno, občasno počutje, katerega vzrok nam ni čisto jasen.Bliže ko je ekzaktni stopinji, močnejši je njegov vpliv.

Dovolj?

Draga Čveka, to pa je bilo napisano na resnično profesionalni ravni. V tekstu se občuti optimizem, ki ga je verjetno vsak občutil, ko ga je bral.

Sama živim že celo življenje z aspektom Pluton kvadrat Sonce in vem, kaj je preobrazba. Mogoče, da tisti, ki ga doživi šele s tranzitom to doživlja bolj travmatično, nepripravljeno, zruši se mu svet ob izgubi vsega, kar sonce predstavlja v njegovem horoskopu.

Čeprav te energije na svoj način poznam, me je v podzavesti nekje strah, ampak moram priznati, da tako pozitivnega teksta že dolgo nisem brala. Hvala Čveka. Mislim, da se nam je vsem ulegel na srce in dušo.



magda najlepša hvala. Upam, da sem vsaj malo pregnala strahove, pred katerimi nekateri trepetajo. Dostikrat po nepotrebnem.

LP
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#48 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 15. februar 2008, 17:44

ja sm gledala.. svoje stopinje.. in mam jst skor vse neki pr 16 stopinjah

Sun Virgo 9°24'04 in house 9 direct
Moon Capricorn 13°54'54 in house 2 direct
Mercury Leo 29°10'36 in house 9 direct
Venus Virgo 11°34'26 end of house 9 direct
Mars Cancer 16°10'50 in house 8 direct
Jupiter Leo 24°24'49 in house 9 direct
Saturn Virgo 16°14'17 in house 10 direct
Uranus Scorpio 17°32'17 in house 12 direct
Neptune Sagittarius 17°43'31 in house 1 stationary (D)
Pluto Libra 17°37'08 in house 11 direct
True Node Virgo 8°28'27 in house 9
-----------------------------------------------------) tkole mam



ja Retrogradn, hvala da si spomnla.res si prjazna, še najbolj tod okoli..sm opazla da če človk kej uprasa al pa rece me takoj kdo nasika..namest da bi prvleku uciteljsko plat na dan, pa me podučiu..

a to pomen.. da mi bo Pluto razturiru bolj čez ene 10 let? no recimo na Sonce mal prej,..prov razumem?

#49 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 15. februar 2008, 19:13

ja sm gledala.. svoje stopinje.. in mam jst skor vse neki pr 16 stopinjah

Sun Virgo 9°24'04 in house 9 direct
Moon Capricorn 13°54'54 in house 2 direct
Mercury Leo 29°10'36 in house 9 direct
Venus Virgo 11°34'26 end of house 9 direct
Mars Cancer 16°10'50 in house 8 direct
Jupiter Leo 24°24'49 in house 9 direct
Saturn Virgo 16°14'17 in house 10 direct
Uranus Scorpio 17°32'17 in house 12 direct
Neptune Sagittarius 17°43'31 in house 1 stationary (D)
Pluto Libra 17°37'08 in house 11 direct
True Node Virgo 8°28'27 in house 9
-----------------------------------------------------) tkole mam
ja Retrogradn, hvala da si spomnla.res si prjazna, še najbolj tod okoli..sm opazla da če človk kej uprasa al pa rece me takoj kdo nasika..namest da bi prvleku uciteljsko plat na dan, pa me podučiu..

a to pomen.. da mi bo Pluto razturiru bolj čez ene 10 let? no recimo na Sonce mal prej,..prov razumem?


Saturnina živjo,

s temle, kar si poslala, vidim na kateri stopinji oz. v katerem znamenju imaš Plutona in, da se nahaja v 11. hiši, hiši prijateljev, načrtov in sreče xDDx . Tudi penzije. :sori:
Zanima me vrh hiše v kateri je oz. pokukaj stopinjo, ki predstavlja vrh hiše.
Našla ga boš ali v znamenju Vage, komod pa v Devici in potem mi napiši stopinjo kjer se ta hiša konča. Zopet lahko v Tehtnici, komod pa v Škorpijonu.Odvisno od velikosti hiše.
Potem bova videli kam sodi Pluton. Na vrh hiše, v sredino hiše ali na konec hiše in ga s tem lahko avtomatično vključiva oz. interpretirava v naslednjo hišo.

Saj je prav da vprašaš. Samo tako se lahko česa naučimo. In prav je, da znaš sama pogledati in pepoznavati svojo karto.
Ne vprašaj kako veliko sprašujem jaz xDDx

16. st. nosi v sebi čustvene energije Raka, dočim recimo 17.st. Leva vendar v primeru, da gledaš recimo 16*58' že lahko rečeš ,da gre za energijo Leva
odnosno v primeru, da gre za 16*20' za energijo Rakca. Ni težko. Kot si slede znamenja si slede stopinje. 1* Oven, 2*Bik itd... do 13* ko prideš do Ovna in pričneš z 14.st. ko prične zn.Bika.....

Bo šlo?

Aja, Pluton ti bo res razturu šele čez okol 10 let. Pojma nimaš kako hitro pridejo.

Lep pozdrav x:)x
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#50 Gost_SaTurNina_*

Gost_SaTurNina_*
  • Gost

Objavljeno: 15. februar 2008, 19:27

Saturnina živjo,

s temle, kar si poslala, vidim na kateri stopinji oz. v katerem znamenju imaš Plutona in, da se nahaja v 11. hiši, hiši prijateljev, načrtov in sreče xDDx . Tudi penzije. :sori:
Zanima me vrh hiše v kateri je oz. pokukaj stopinjo, ki predstavlja vrh hiše.
Našla ga boš ali v znamenju Vage, komod pa v Devici in potem mi napiši stopinjo kjer se ta hiša konča. Zopet lahko v Tehtnici, komod pa v Škorpijonu.Odvisno od velikosti hiše.
Potem bova videli kam sodi Pluton. Na vrh hiše, v sredino hiše ali na konec hiše in ga s tem lahko avtomatično vključiva oz. interpretirava v naslednjo hišo.

Saj je prav da vprašaš. Samo tako se lahko česa naučimo. In prav je, da znaš sama pogledati in pepoznavati svojo karto.
Ne vprašaj kako veliko sprašujem jaz xDDx

16. st. nosi v sebi čustvene energije Raka, dočim recimo 17.st. Leva vendar v primeru, da gledaš recimo 16*58' že lahko rečeš ,da gre za energijo Leva
odnosno v primeru, da gre za 16*20' za energijo Rakca. Ni težko. Kot si slede znamenja si slede stopinje. 1* Oven, 2*Bik itd... do 13* ko prideš do Ovna in pričneš z 14.st. ko prične zn.Bika.....

Bo šlo?

Aja, Pluton ti bo res razturu šele čez okol 10 let. Pojma nimaš kako hitro pridejo.

Lep pozdrav x:)x


ja, sej men se zdi da se mi bo prej sfuzlal predn bom sploh dozivela penzijo.. se mi zdi da jst ne bom docakala penzije...nevem zakaj..penzija- ne cutm te besede..res je ne.
ja res mam rakovska čustva, tko.. osmohiška..sej ves kaj pomen 8 hisa Mars, Rak..neka zascitniska..

cak a to misls?
House positions (Placidus)Ascendant Scorpio 26°27'35
2nd House Sagittarius 27°54'55
3rd House Aquarius 6°17'51
Imum Coeli Pisces 14°17'30
5th House Aries 14°41'05
6th House Taurus 7°48'45
Descendant Taurus 26°27'35
8th House Gemini 27°54'55
9th House Leo 6°17'51
Medium Coeli Virgo 14°17'30
11th House Libra 14°41'05
12th House Scorpio 7°48'45




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (1)

Člani: 0 - Gosti: 1 - Skriti člani: 0