Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Iščem samsko žensko za resno zvezo


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
1 komentarjev na to temo

#1 samskifant

samskifant
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 46

Objavljeno: 25. maj 2021, 11:39

Spoštovane!

Sem samski fant star 33 let z 7. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, spremljam šport, zanima me tehnika... Visok sem 190 cm normalne postave, urejen, vljuden, iskren, vztrajen, komunikativen in imam v življenju še veliko načrtov. Ne kadim in ne pijem alkohola. 
Že kar nekaj časa sem sam in čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje, je sprehod po gozdu, film v kinu ali kosilo veliko lepše v dvoje. Vsaka kriza, padec ali neuspeh je manjši, če sta dva, ki si stojita ob strani, zato bi rad spoznal žensko, ki je iskrena, resna, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvarii družino, skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil.Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil.

Moj kontakt samskifant1987@gmail.com



#2 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 562

Objavljeno: 2. junij 2021, 10:27

Samskifant dvomim, da boš na temah Luninega foruma spoznal dekle za skupno življenje, ker tu laufajo bolj ciljane debate na aktualne tematike ... (kadar pač potekajo) ... Zadnje čase tudi teh debat tu ni veliko ...

 

Zato ti svetujem, da se obrneš na spletne strani,ki omogaočajo tovrstna spoznavanja ...

Baje jih ni tako malo;

Primer ; Ona -on, aglaia https://www.aglaia.si/ ...itd ...

Odtipkaj spletne strani za spoznavanje - pa ti bo vrglo ven možnosti ...

 

Vso srečo ti želim ...rainbow.gifclover.gif


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0