Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Boljsi svet


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
123 komentarjev na to temo

#101 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 17. februar 2020, 21:54

Švica zaustavila uvajanje omrežja 5G zaradi možnih vplivov na zdravje

 

 

svica-zaustavila-uvajanje-omrezja-5G-zar

 

 

Švica je do nadaljnega zaustavila uvajanje tehnologije 5G zaradi možnih vplivov na zdravje.

Kot piše Financial Times, je švicarska okoljevarstvena agencija Bafu zahtevala zaustavitev 5G, saj trenutne smernice za izpostavljenost sevanju v večini primerov onemogočajo uporabo omrežja 5G.

Švica ima v primerjavi z ostalimi evropskimi državami nekoliko bolj stroge omejitve. Uvedba tehnologije 5G bi pomenila, da bi bili posamezniki lahko krajši čas izpostavljeni bolj skoncentriranim žarkom neionizirajočega sevanja.

Pred državno odločitvijo je nekaj kantonov že sprejelo moratorij na uvedbo 5G zaradi možnih zdravstvenih posledic.

Švicarsko zdravniško združenje (Swiss Medical Association) v zvezi z uvedbo 5G svetuje previdnost in upoštevanje najstrožjih pravnih načel zaradi neodgovorjenih vprašanj glede možnih zdravstvenih posledic sevanja, ki vključujejo poškodbe živčnega sistema in celo raka.

V Švici je v postopku pet iniciativ oziroma predlogov za pravno obvezujoče referendume glede uporabe 5G. Dva sta bila že formalizirana in sta v postopku zbiranja 100000 podpisov, ki jih potrebujejo, da bodo lahko spremenili švicarsko ustavo.

Ena od iniciativ namerava telekomunikacijska podjetja pravno zavezati k plačilu odškodnine za telesne poškodbe, povzročene s strani baznih postaj (anten), če ne bodo mogla dokazati, da so le-te zdravju nenevarne. Druga iniciativa predlaga stroge omejitve sevalnih obremenitev zaradi baznih postaj in bo lokalnim prebivalcem dala možnost, da zavrnejo gradnjo novih postaj v njihovem kraju.

 

Vir:  http://www.ninamvsee...IIoA0M5VjkO4ZfU


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#102 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 17. februar 2020, 21:57

Po prepovedi pesticidov cveti narava, kmetijstvo in turizem

 

prepovedi-pesticidov-678x381.jpg

 

 

Indijska država Sikkim je prepovedala vse pesticide. Po prepovedi pesticidov se je narava ponovno razbohotila, poljščine uspevajo vse bolje, turizem je v polnem razmahu. 

 

Že leta 2003 so v tej indijski državi prepovedali uvoz vseh pesticidov, herbicidov, umetnih gnojil ter gensko spremenjenih organizmov in leta 2016 postali prva certificirana 100 % organska država. Zagrožena kazen za uporabo pesticidov je do 1.300 evrov oz. do 3 leta zapora.

Kaj pa kmetijstvo?

Kmetje so se sprva težko spopadali s tranzicijo, pridelek je močno upadel, a vlada jim je objubila, da bo dolgoročno to bolje in jim zagotovila kratkoročno nadomestilo. Zdaj dobesedno obirajo sadove tega ukrepa. Kot je poročal BBC, se je pridelek po prepovedi pesticidov vrnil na prejšnjo raven v zgolj 3 letih, danes pa je še večji, kot poroča Center za raziskave globalizacije.

Kako je to mogoče?

Z ukinitvijo pesticidov so se vrnili oprševalci, ki skrbijo za rast pridelka. Vrnila se je pravzaprav narava v vsej svoji veličini: metulji, cvetlice, redke vrste, kot so rdeči panda, himalajski medved, snežni leopard …

Raste pa ne le pridelek, temveč tudi turizem: od organske razglasitve se lahko pohvalijo s kar 70 % rastjo panoge. Turisti prihajajo od blizu in daleč, da občudujejo lepo narave ter starodavno kraljestvo Sikkim.

Indija in okolje

Gosta naseljenost v Indiji in okolju neprijazne prakse so in še terjajo svoj davek. Onesnažen zrak, onesnažene reke, prst, vse to vpliva na zdravje prebivalcev. V državi Sikkim so se zavzeli, da bodo skrbeli za zdravo zemljo, zdravo hrano, čist zrak in čisto vodo ter ohranili biodiverziteto. Indijska vlada želi to prakso prenesti tudi v druge dele države.

 

Vir:  https://www.lupa-por...XmJPlDn-8dmTLCU


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#103 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 22. februar 2020, 09:22

Samo nekaj že opaznih scenarijev elit in določenih skupin ;

 

- Globalna kontrola držav in prebivalcev preko vsiljene tehnologije (omrežja 5G in višjih stopenj ...  nato robotike in druge visokoleteče tehnologije, ki bi povsod mimogrede zamenjevale faktor živega človeka -  persionaliziranje robotov in razvoj robotike na vseh področjih brez poglobljenih strokovnih študij posledic - seveda z vsiljenim centralnim vodenjem v ozadju  ) ...

- tudi centralni nadzor prebivalcev (- umetno povzročeni vzroki namernega terorizma preko katerih vpeljujejo centralne oblike nadzora ; Nadzor letališč, vseh javnih in osebnih površin, gibanja posameznikov, kamer, socialnih omrežj, mobilnega omrežja, centraliziranje, privatiziranje in prevzemanje vseh javnih medijev, in strateške infrastrukture;

" nedolžno"  zbiranje podatkov prebivalstva preko raznih nakupov, komerciale, tehnologije, omrežij ...itd  )

- obvezna in priporočena čipiranja tehnologije in človeka ... ostalih zemeljskih bitij (živali) ; Sem že lahko prištevamo že sedaj "neopazne" direktive posamičnih služb, ki registrirajo človeka preko osebnih prstnih odtisov, šarenice očesa, glasu, čipov ipd. )

- razni izbruhi človeku nevarnih in neznanih bolezni  kot posledica tihih medsebojnih elitnih vojn iz prestižnih vojnih laboratorijev in podkupljene znanstvene stroke

- vsiljena cepljenja z dokazanimi škodljivimi sredstvi za uničenje človeške genetike (seveda tu lahko temu verjameš - ali pa ne )

 

- podrejanja političnih elit iz posamičnih držav na obrobju - globalni eliti

(Slovenija je s svojo vlado in nekaterimi podkupljenimi pajacki zelo podrejena država tujim elitam, ki jih neopazno slavijo) ;  Poslušnost, služenje, podpisovanje direktiv, sodelovanje, priključevanje v imperialističnih in vojnih zahtevah ... programov krepljenja določene oblike vojske in policije v naši državi, s tem bliskovito spreminjanje varovalnih zakonov in podarjanje nedodelanih pooblastil tem službam ... kupovanje in kopičenje represivnih sredstev za utišanje množic v uporu

- umetno povzročena vojna žarišča in krize (tudi gospodarske ), uničenje vsega kar je javnega, skupno odločujočega; 

Privatiziranje v namen razkola enotnosti prebivalstva - s tem nastaja nadzor in prevlada elit

- umetno povzročanje - uničevanje zemljske površine in voda (privatiziranje in uničevanje naravnih dobrin, imperialistične vojne )

- s tem socialni inženiringi ( migracijski premiki, namerno podtaknjene begunske krize )

- uporaba vojno - vremenskega bio inženiringa in tehnologije za uničevanje človeštva ( gensko predelana hrana, harp tehnika, cheimtraili itn. )

 

To so zdaj vzporedno potekajoči že opazni pojavi ... Sama jih zaznavam že vrsto let ... 

Sploh nima to veze z "Laninim medijstvom" ... pa vendarle je dobro povzela dogajanja in morebitni razplet ob spanju, apatičnosti, lenobi in neodzivanju kritične mase človeštva ... icon27.gif...

 

Mal v razmislek glede robotike ;

https://www.delo.si/...vec-164841.html

 

in ... tole se lahko bere in tolmači precej drugače  kot je razloženo v tem zapisu in razlagi; ohmy.png Oogle_anim.gif sorry.gif icon1_rolleyes1.gif

https://gradbenistvo.finance.si/153940

 

 

Dogaja se to, kar je potrebno za prebujanje tudi najbolj spečih..  in dogajalo se bo točno to, kar bo potrebno za podrezati v najbolj lene in speče duše in jim tega "zimskega spanja" ne bo več omogočalo..   Zakaj pride do bolezni v telesu?  Zakaj pride do bolezni v družbi?

Bolezen pomaga osebi, da se potrudi in poišče globlji vzrok, ki se skriva izza bolezenskega simptoma..   Lahko se potrudiš, poiščeš, spremeniš, se premakneš..  če ne, te bolezen premika na silo..  premakne te lahko tudi v smrt in razgradnjo, če je to pač potrebno..  in če se tudi ob spodbudi boljezni ne želiš premakniti v ozdravljenje in transformacijo.

Zato; tudi globalni scenariji so možni vedno vsi, ampak v tej popolnem sistemu kreiranja realnosti, se izbirajo in realizirajo le tisti scenariji, ki so potrebni večini, da se čez njih nekaj naučijo, se morajo z nečim soočiti ali jim to pomaga narediti premik, kateremu se upirajo..

In to deluje tako da globalni ravni, na državni, na družinski in na osebni..   in to na način, da nobeno polje ne krši nobenega drugega..  to je ena sama perfekcija, kako popolno to deluje!

In če se te določene zadeve več ne tičejo, jih tudi ne boš doživljal/a, čeprav te iste zadeve mogoče imajo še veliko opraviti pa z preostalo večino, ki pa bodo to doživljali, na način, da se dogaja to vsem..

in bodo zraven stokali, jamrali, se pritoževali, kako je nekdo drug kriv za to, kar se pravkar dogaja itd.. 

ampak ni..

Vsaka uspavana zavest v vsaki osebi, bo slej ko prej doživela odprtje in takrat bo ji vse to jasno in še kaj več..  do takrat pa so na vrsti vsi tile scenariji zgoraj in še kakšni drugi, da lahko te duše odživijo kroge dram, ki bi jih pač radi odživeli, preden se odločijo, da je pa čas odpreti oči zavesti in se odločijo živeti drugačne realnosti..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#104 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 562

Objavljeno: 24. februar 2020, 08:32

Dogaja se to, kar je potrebno za prebujanje tudi najbolj spečih..  in dogajalo se bo točno to, kar bo potrebno za podrezati v najbolj lene in speče duše in jim tega "zimskega spanja" ne bo več omogočalo..   Zakaj pride do bolezni v telesu?  Zakaj pride do bolezni v družbi?

Bolezen pomaga osebi, da se potrudi in poišče globlji vzrok, ki se skriva izza bolezenskega simptoma..   Lahko se potrudiš, poiščeš, spremeniš, se premakneš..  če ne, te bolezen premika na silo..  premakne te lahko tudi v smrt in razgradnjo, če je to pač potrebno..  in če se tudi ob spodbudi boljezni ne želiš premakniti v ozdravljenje in transformacijo.

Zato; tudi globalni scenariji so možni vedno vsi, ampak v tej popolnem sistemu kreiranja realnosti, se izbirajo in realizirajo le tisti scenariji, ki so potrebni večini, da se čez njih nekaj naučijo, se morajo z nečim soočiti ali jim to pomaga narediti premik, kateremu se upirajo..

In to deluje tako da globalni ravni, na državni, na družinski in na osebni..   in to na način, da nobeno polje ne krši nobenega drugega..  to je ena sama perfekcija, kako popolno to deluje!

In če se te določene zadeve več ne tičejo, jih tudi ne boš doživljal/a, čeprav te iste zadeve mogoče imajo še veliko opraviti pa z preostalo večino, ki pa bodo to doživljali, na način, da se dogaja to vsem..

in bodo zraven stokali, jamrali, se pritoževali, kako je nekdo drug kriv za to, kar se pravkar dogaja itd.. 

ampak ni..

Vsaka uspavana zavest v vsaki osebi, bo slej ko prej doživela odprtje in takrat bo ji vse to jasno in še kaj več..  do takrat pa so na vrsti vsi tile scenariji zgoraj in še kakšni drugi, da lahko te duše odživijo kroge dram, ki bi jih pač radi odživeli, preden se odločijo, da je pa čas odpreti oči zavesti in se odločijo živeti drugačne realnosti..

 

Lahko razumeš na takšen način .

In na nek kratek rok življenja rešiš sebe smile.png ...

 

Sem pa že enkrat napisala  ...

Ne vemo dokončno ... Zakaj?

Ker še vsaka civilizacija do zdaj se je prav zaradi razštelane, nesinhrone skupne zavesti samouničila.

In zadeva se Hydrogen.gif

... Ponavljamo lekcije - kot sam ugotavljaš ...

Tud ena od največjih katastrof Auschwitz se ponavlja .... kljub vsemu vedenju časa in preživelih pričanj - kljub vedenju vzroka ...

 

... Ker ... eni se tega vzroka zavedajo  ... drugi v istem obdobju, na istem mestu in času - ne . 

 

Mislim, da je naša naloga svoje vedenje vzroka razširiti na kolektivno maso  ...

Ker ni dovolj ugotoviti svoj vzrok bolezni in delat napr. na fizičnem, čustvenem telesu,  ... živimo pa napr.  v Anhovem, kjer "nezavedne"  sile sprovajajo svoj mrliški ples  ...

 

Kljub nasprotovanju zniževanje okoljskih standardov in več nevarnih emisij 

https://www.levica.s...it-anhovo-soca/

 

Na referendumu leta 2001 so se prebivalci Občine Kanal ob
Soči jasno izrekli proti sosežigu odpadkov v cementarni, a je ta kljub
temu pet let pozneje pridobila okoljevarstveno dovoljenje za izvajanje
dejavnosti, za katere veljajo manj stroge omejitve strupenih emisij kot
za običajne sežigalnice.
Odpadki so že v letu 2014 dosegli 60 odstotni
delež goriva, ostalih 40 odstotkov pa predstavlja petrolkoks, ki je
stranski produkt rafiniranja nafte in je eno najbolj umazanih fosilnih
goriv.


Samo v letu 2018 je Salonit Anhovo, ki je trenutno v
zasebnih italijanskih in avstrijskih rokah, sežgal trikrat toliko
odpadkov kot sežigalnica v Celju, pri čemer so bile emisije dušikovih
oksidov oseminpetdesetkrat višje, emisije organskih spojin skoraj
tisočkrat višje, emisije žveplovih oksidov dvaindvajsetkrat višje.

Zato ne preseneča, da je danes Salonit Anhovo eden najhujših industrijskih
onesnaževalcev v državi, ki je s sežiganjem odpadkov ustvaril novo
dobičkonosno dejavnost, Inšpektorat za okolje in prostor pa mu že leta
gleda skozi prste. Pri tem je treba poudariti tudi, da odpadki, ki jih
kurijo v Anhovem, po večini prihajajo iz Avstrije in Italije.

 

Prebivalci srednje Soške doline, ki so združeni okoli
društva Eko Anhovo, so si enotni.
Onesnaževanje Salonita Anhovo je že
zdavnaj preseglo vse meje dopustnega. Za prebivalce je nesprejemljivo,
da država zdravje ljudi in kvaliteto bivalnega okolja postavlja na
stranski tir, podpira pa umazano industrijo.


Tudi zdravstvena stroka glasno opozarja, da je treba
zaščititi prebivalce degradiranih območij Soške doline. Kar 593
zdravnikov iz vse Slovenije se je podpisalo pod odprto pismo, ki so ga
včeraj predali ministru za okolje in prostor. V njem obsojajo vse hujše
onesnaževanje, ki je posledica preteklih in sedanjih dejavnosti
cementarne Salonit Anhovo. Podpisniki peticije ministrstvo za okolje
pozivajo k takojšnjem ukrepanju.

 

÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

P.S.

Ključno moje vprašanje je ;

Kako doseči najvišjo stopnjo in prestopiti prag večnega kroga  - doseči sinhronost na istem mestu in ob istem času ?

In ali je takšno vedenje nato lahko res večno kot upamo ?

Sicer se samo sinusoidno ponavljamo.

... Čemu potem le posameznikovo vedenje po vzroku - gledano globalno  ?


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#105 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 26. februar 2020, 14:51

Ocenjuje se da bo coronavirus rešil vsaj 20.000 življenj, zaradi blokad in posledično zmanjšanega prometa..

Kar bo povzročilo dober procent manj smrtnih žrtev v prometu..

(in posledično tudi 200.000 manj prometnih žrtev, le z telesnimi poškodbami)

 

 

87466838_10215754042419352_8835255517560


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#106 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 26. februar 2020, 16:31

U Varaždinu će se posaditi javni voćnjak po uzoru na skandinavske zemlje

 

20200225_0924410.jpg?w=1613&ssl=1

 

 

Vir:

https://regionalni.c...giivLKT9drEyhwE

 

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#107 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 7. marec 2020, 08:38

Afrika zasajuje zeleno oazo, ki se razprostira čez cel kontinent, po sredini Sahare

 

https://www.youtube....ature=emb_title

 

 

GGw-page.jpg

 

 

https://www.treeaid....eat-green-wall/


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#108 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 17. marec 2020, 08:49

In a deserted Venice the canals become crystal clear

 

venice-clear-water-canals-quarantine-cor

 

Venice's quarantine and absence of traffic makes canals clear again.

 

The canals of Venice have become as clear as streams thanks to the absence of tourists and much-reduced traffic due to Italy's quarantine measures to tackle the Coronavirus outbreak.

The bottom of the canals can be now be seen, with fish clearly visible as they weave their way through the channels of the north Italian lagoon city.

The enhanced visibility of the canals is seen as a direct effect of the lack of pollution from the city's normally-busy vaporetti as well as the drastically-reduced movement of other boats and cruise ships.

 

 

https://www.wantedin...FjY07KB4F9S_2M0


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#109 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 17. marec 2020, 18:21

Swans & Dolphins Return To Venice’s Canals, As Air, Water Quality Improves During Lockdown

 

venicedolphin.jpg

 

la-so-vk4vjTNVrTg-unsplash-1-1024x733.jp

 

 

 

Venice, one of Italy’s biggest tourist attractions, sees a lot of visitors throughout the year. However, ever since the country was put under lockdown, the streets are deserted and there is very less boat traffic on the city’s canals where people often enjoy the gondola rides. But surprisingly, the lockdown has helped in clearing the city’s canals. As reported By CNN, the locals have noticed a huge difference in the clarity of the water. The air quality has improved in the city. ...

...

..

 

https://www.storypic...Tgm6aT4hHpgqKMw

 

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#110 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 17. marec 2020, 20:27

China's air pollution dropped dramatically after coronavirus lockdown

 

china-air1.jpg

 

 

China's lockdown in order to curtail the spread of the novel coronavirus has had one unexpected side-effect — a sustained drop in air pollution.

NASA stated on Saturday that it had seen "significant decreases" in noxious nitrogen dioxide over China through February. Nitrogen dioxide is emitted by burning fuel, cars, power plants, and construction machinery, and it can aggravate respiratory symptoms and asthma, among other negative effects.

China's cities rank among the most polluted in the world, with Hotan and Kashgar in the top 20 according to an IQAir report.

NASA published satellite imagery on Saturday, which you can see above, showing nitrogen dioxide levels in China before and after the country began imposing lockdowns on 23 January.

It also showed drastic declines in pollutants around Wuhan, which has appeared to be the source of the outbreak and was the first city to be quarantined.

china-air2.jpg

 

The data came from the European Space Agency's Sentinel-5 satellite, and similar data came from NASA's Aura satellite.

Fei Liu, an air quality researcher at NASA, said, "This is the first time I have seen such a dramatic drop-off over such a wide area for a specific event." ...

...

..

https://www.business...jinlRQrgGOByg98

 

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#111 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 30. marec 2020, 20:18

Kdor rad kupuje lokalno in ekološko pridelano hrano, tudi sedaj v časih policijske zapore,

je nastala tržnica bolha.. razširite novico do proizvajalcev in do kupcev..

domače in bio je vedno najboljše!

 

wink.png

 

 

 

91133210_10216035031603906_1007551812418

 

 

Kako deluje Tržnica na bolha.com?

KORAK 1: Obiščite: Tržnica na bolha.com in preverite ponudbo lokalnih ponudnikov.
KORAK 2Izpolnite obrazec za naročilo dostave, navedite želene izdelke.
KORAK 3: Po potrditvi naročila, bo paket dostavljen na vaš naslov v najkrajšem možnem času s partnersko mrežo dostavnih služb bolha.com.

 

 

 

90960220_10216035066484778_1720529521859


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#112 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 4. april 2020, 10:00

Prehod iz BDP (bruto družbene proizvodnje) v BDS (bruto družbeno srečo).. 

Zaenkrat imamo za vzgled Butan, sedaj upajmo, da se s to preobrazbo čimprej okuži še preostali Covid svet..

 

rtv-resnica-usla-na-dan.png

 

"... ..saj ni tako slabo, tako slabo je, ker nas oblast in mediji, ali pa svetovna oblast manipulira z strašljivimi podatki, ki če jih damo v določeno perspektivo, sploh niso tako strašljivi...  recimo pespektiva z obolelilimi ali smrtmi zaradi onesnaženega zraka po svetu, je zadeva izrazito bolj strašljiva, 7 miljonov ljudi umre vsako leto zaradi onesnaženega zraka.. ..."

 

https://youtu.be/LLjujMUBu58?t=113


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#113 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 4. april 2020, 10:52

Predsednik Belorusije se je odločil razmišljati s svojo glavo in zdravo (kmečko) logiko.. in tukaj malo na glas razmišlja o ukrepih, ki jih uvaja Svet, ZDA, Rusija, itd.. Razmišlja tudi o virusih in ne vidi nič posebnega v temu virusu, zato se je odločil, da ne bo sodeloval v tej obči psihozi in ne bo ohromil svoje države in ljudi zapiral v karanteno.. samo zato, ker to počno vsi drugi in zaradi nekih zunanjih pritiskov..
Od tukaj dalje pa pove stvari, ki so še najbolj zanimive.. .. 1f642.png

Svaka čast!!   

Prvi predsednik na svetu, javno spregovori o vsemu !!!

 

 

https://www.youtube....HXZJBlec3jjEwKI

 

 

pravi da: "Svet zdaj trpti predvsem zaradi psihoze, ne pa zaradi corona virusa.. Svojim državljanom je predlagal naj se "zdravijo" s traktorji."

 

beloruski-predsednik.png


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#114 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 8. april 2020, 21:51

Himalayas visible for first time in 30 years as pollution levels in India drop

himalaja-visible.jpg

 

 

As the lockdown to stop the spread of coronavirus in India continues, pollution levels across much of the country have dropped sharply. Now some residents in northern India say they can see the snow-capped Himalayas 200 kilometres away for the first time in 30 years.

 

 

https://www.sbs.com....yIZtP2jOBY95Fg8

 

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#115 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 562

Objavljeno: 9. april 2020, 15:54

S tem se pa ne bi lih strinjala ;icon_smile_shy.gif

 

 

Predsednik Belorusije se je odločil razmišljati s svojo glavo in zdravo (kmečko) logiko.. in tukaj malo na glas razmišlja o ukrepih, ki jih uvaja Svet, ZDA, Rusija, itd.. Razmišlja tudi o virusih in ne vidi nič posebnega v temu virusu, zato se je odločil, da ne bo sodeloval v tej obči psihozi in ne bo ohromil svoje države in ljudi zapiral v karanteno.. samo zato, ker to počno vsi drugi in zaradi nekih zunanjih pritiskov..
Od tukaj dalje pa pove stvari, ki so še najbolj zanimive.. .. 1f642.png

Svaka čast!!   

Prvi predsednik na svetu, javno spregovori o vsemu !!!

 

 

https://www.youtube....HXZJBlec3jjEwKI

 

 

pravi da: "Svet zdaj trpti predvsem zaradi psihoze, ne pa zaradi corona virusa.. Svojim državljanom je predlagal naj se "zdravijo" s traktorji."

 

beloruski-predsednik.png

 

Bo boljše ...  pravi tud Švedska ???  whistling.gifermm.gif 

 

https://www.24ur.com...na/svedska.html

 

Država, ki se je sprva odločila za 'mehak pristop' v času pandemije
koronavirusa, se pripravlja na strožje ukrepe.

Število potrjenih primerov okužbe tam namreč narašča, še posebej v prestolnici,

prav tako beležijo višjo stopnjo umrljivosti kot v sosednjih državah.

Strokovnjaki so bili sicer kritični do pristopa švedske vlade in so opozarjali, da se igra 'rusko ruleto' s prebivalstvom.


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#116 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 14. april 2020, 19:11

Logo.jpg?content-type=image%2Fjpeg

 

Česa se oblast boji, da cenzurira ljudi?
 
 
 

Temelj demokracije je, da ljudstvo nadzira oblast. Kar demokracija ni, je diktatura izvoljenih ali kot vse kaže, zgolj najbolj brutalno bogatih, ki se jim ne sme ugovarjati ali sploh razmišljati o njihovih načrtih ali potezah.

Intervju z mag. Karin Rižner je bil umaknjen z javnega radia, vse, kar pa je biologinja povedala, je, da svetuje naravno ohranjanje imunskega sistema. Zločin? Gre za zelo nevarno potezo z davkoplačevalskim denarjem vzdrževanega medija, ki na drugi strani objavi zapis, da so tisti, ki se ne cepijo proti gripi idioti. Cepiva so posel v milijardah, skrb za zdravo prehrano pa ni tako donosna – za nekatere.

V Veliki Britaniji si je BBC, kot da se na celem svetu nič ne dogaja, vzel čas za napad na Davida Icka, nekdanjega novinarja BBC, ki ga uporabljajo kot sinonim za alternativne medije in blatenje. Dosegli so, da je njegov intervju izbrisan z You Tuba in Vimea. David Icke je začel odkrivati pogosto nedoumljiva ozadja globalizacije. Je Icke komu želel smrt, je hujskal h orožju ali je zgolj javnosti opozarjal na nevarnosti karantene za socialno ogrožene? Je storil kaj narobe, da je policijo pozval, naj raje stopi na stran ljudi in ne oblasti, če zatira državljane? Uradno so ga cenzurirali, ker je svaril pred omrežjem 5G. Saj ni edini!

Zakaj se eden največjih medijev na svetu, najmogočnejša spletna stran You Tube ukvarja z enim samim videom? V državi, kjer se kraljica sprehaja po svojih gradovih skupaj s plemstvom, brez trohice samoomejevanja, prav tam pa policija nadleguje očeta, ki sedi na stopnicah lastne hiše in gleda svojega otroka, ki brca žogo. Zakaj bi se najmogočnejše korporacije in bogataši bali mnenja enega samega človeka, ki ni nikomur skrivil niti lasu, ne krade in ne strelja? To je nemogoče. Bojijo se resnice, ker se bojijo izgubiti svojo absolutno moč, ki jo vzdržujejo le s strahom in cenzuro.

Priljubljena stran za peticije change.org je prav tako cenzurirala in umaknila peticijo proti projektu ID2020 Billa Gatesa, ker je njegov namen čipiranje ljudi. Peticija je takoj presegla 150.000 popisov. Bill Gates je kupil del te spletne platforme za peticije. Denar omogoča nedotakljivost? Upokojenec pa se mora pripraviti za nakup kruha, sicer ga ne bodo spustili v trgovino. Je to varovanje zdravja ali nedopustna diskriminacija?

Oblast nas uči, naj bomo dosegljivi, sledljivi in naj pokažemo vse. Če smo pošteni, nimamo skrivnosti, pravijo. Zakaj potem oblast zatira druga mnenja, če ničesar ne skriva, če hoče samo dobro? Kako jo lahko ogrožajo posamezniki, ki samo povedo svoje mnenje in ki opozarjajo na očitno zlorabo oblasti?

Manipulacije v imenu zdravja

Susan Erikson razlaga mehanizme lažne skrbi za globalno zdravje v članku, Faking Global Health, objavljeni junija v reviji Critical Public Health. Ugotavlja, kako »zdravstvene inovacije« in »financiranje zdravja« vsiljuje površinske tehnološke rešitve, ki prinašajo dobiček za nekatere, vendar nikoli strukturno reševanje problemov javnega zdravja. Prav to se dogaja zdaj trdi dr. Jon Lee:

»Različne ideje je treba pozdraviti in preizkusiti. Tako napreduje znanost. Brez močne razprave in nenehnega preverjanja dokazov obstaja večja možnost, da se naredimo velike napake. Nikoli ni bilo pomembnejše razumeti tega kot zdaj. Zlasti matematika vzbuja strahospoštovanje, ker je večina ne razume, zato se pojavlja težnja, da se tisti, ki jo uporabljajo, pretirano spoštujejo. Torej, da verjamemo v napovedi, ki temeljijo na nerazumljivih simbolih in neobvladljivi logiki, kot resnične. To je napaka.

Vsak matematični model, še tako podroben, je dober le toliko kot njegove predpostavke in vhodni podatki. Ni pomembno, koliko enačb obstaja ali kako impresivno je sklepanje: če so predpostavke napačne ali so podatki napačni, se bodo rezultati modela lahko dramatično razlikovali od realnosti.«

Ali bomo vsi preventivno v zapornih, da nas bo oblast lažje nadzirala? Je najbolj »zdravo«, da se ljudje umikajo drug drugemu? Kakšen je smisel življenja in kakšno je razumevanje zdravja, če nas prepričujejo, na eni strani naj bomo doma, na drugi pa naj pomagamo okopavati kmetom na njivah? Pandemija je izgovor za spremembo vladavine sveta in ustrahovanje je način, kako to korporacije in globalisti dosegajo.

vir: https://www.zdravo-s...cenzurira-ljudi

 

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#117 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 14. april 2020, 22:23

https://www.youtube....TG8&app=desktop

Trump dumped the Bill Gates/CDC/WHO predictive contagion model, and is now working with the real data.

He explained on the Sirius XM’s Breitbart News Daily host Alex Marlow, that given the new data, businesses will begin to re-open as early as May, others in June.

This runs contrary to the out-and-out fear-mongering of Dr. Fauci and Bill Gates who have made a media tour, threatening the public that businesses may not re-open for six months to a year, or until and unless governments purchase their conveniently patented, big-pharma vaccination.

https://www.fort-rus...P4O65LDFgzxqJMo

 

Trump je povabil ozdravele od koronavirusa, ki so jemali hidroxychloroquine. Kot alternativa neobstoječemu cepivu.. to je že preizkušeno zdravilo proti malariji, neverjetno učinkovito tudi proti koronavirusu.
- na eni strani Trump: hydroxychloroquine, minimalni stroški, dobri rezultati
- na drugi strani pa Bill Gates + WHO in želja po obveznem cepljenju, nadzor populacije, potencijal čipiranja, medijska propaganda, zaslužki farmacevtske industrije ...
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#118 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 3. maj 2020, 21:33

Slovenski biolog razkriva 60 skritih biserov Slovenije, ki vabijo na enodnevni izlet #intervju;

 

https://siol.net/tre...wf1TCWs0lehb5cQ


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#119 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 7. maj 2020, 17:38

francuska_pcele.png

... ...

...

 

https://helloatria.c...0Xf_3Fvuic0odY4


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#120 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 24. maj 2020, 23:29

Magnetno polje Zemlje zna samo počistiti satelite, ki jih korporacije sedaj tako obsedeno pošiljajo v orbito;
 
 
Satellites and spacecraft malfunction as Earth's magnetic field mysteriously weakens
Scientists are finding that the weakening is causing technical problems for satellites, and seems to be growing in its effects.

skynews-earth-magnetosphere_4995302.jpg?

...
..
 
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#121 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 29. maj 2020, 08:26

Dobre novice za svobodo govora na internetu in ustavitev teh sil, ki delujejo v smeri cenzure interneta:
 
 
By the authority vested in me as President by the Constitution and the laws of the United States of America, it is hereby ordered as follows:

Section 1.  Policy.  Free speech is the bedrock of American democracy.  Our Founding Fathers protected this sacred right with the First Amendment to the Constitution.  The freedom to express and debate ideas is the foundation for all of our rights as a free people.

In a country that has long cherished the freedom of expression, we cannot allow a limited number of online platforms to hand pick the speech that Americans may access and convey on the internet.  This practice is fundamentally un-American and anti-democratic.  When large, powerful social media companies censor opinions with which they disagree, they exercise a dangerous power.  They cease functioning as passive bulletin boards, and ought to be viewed and treated as content creators.

The growth of online platforms in recent years raises important questions about applying the ideals of the First Amendment to modern communications technology.  Today, many Americans follow the news, stay in touch with friends and family, and share their views on current events through social media and other online platforms.  As a result, these platforms function in many ways as a 21st century equivalent of the public square.

Twitter, Facebook, Instagram, and YouTube wield immense, if not unprecedented, power to shape the interpretation of public events; to censor, delete, or disappear information; and to control what people see or do not see.

As President, I have made clear my commitment to free and open debate on the internet. Such debate is just as important online as it is in our universities, our town halls, and our homes.  It is essential to sustaining our democracy.

Online platforms are engaging in selective censorship that is harming our national discourse.  Tens of thousands of Americans have reported, among other troubling behaviors, online platforms “flagging” content as inappropriate, even though it does not violate any stated terms of service; making unannounced and unexplained changes to company policies that have the effect of disfavoring certain viewpoints; and deleting content and entire accounts with no warning, no rationale, and no recourse.

...

Sec4.  Federal Review of Unfair or Deceptive Acts or Practices.  (a)  It is the policy of the United States that large online platforms, such as Twitter and Facebook, as the critical means of promoting the free flow of speech and ideas today, should not restrict protected speech.  The Supreme Court has noted that social media sites, as the modern public square, “can provide perhaps the most powerful mechanisms available to a private citizen to make his or her voice heard.”

...

 

Trump.png

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#122 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 17. junij 2020, 21:16

Veliko govorimo, pa manj naredimo...

Kaj naredite sami za boljši svet?
Kaj je vaš doprinos k boljšemu jutri?

hm...

bohwed, če marsa še tko misli?

mogoč pa se ji je sfukal in je začela verjet, da so vse spremembe samo v nas, kot je tudi naša realnost naša kreacija... če seweda posplošim, kar počnem itaq, sam gli tko no... za usak slučaj, ker vam en kurc verjamem


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#123 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 17. junij 2020, 21:48

hm...

bohwed, če marsa še tko misli?

 

Čisto možno da ja.. 

sklepam po tem, ker ne govori dosti..  smile.png


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#124 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 25. november 2020, 18:14

Izjava za javnost:
Prvo bi se rad zahvalil vsem tistim, ki so me podpirali ves ta čas v naši skupni borbi, najbolj pa članom našega kluba. Ob tem bi se rad zahvalil tudi tistim, ki me niso podpirali in mi metali polena pod noge, med katere spada tudi tisti, ki me je prijavil in s tem sprožil ta plaz. Zahvalil bi se policistoma, ki sta vodila postopek, ker me nista dala v pripor in sta korektno na nivoju vodila celoten postopek. Velika zahvala gre vsem trem odvetnikom, ki so se res potrudili in pripeljali zadevo do srečnega konca. Zelo prisrčna zahvala gre vsem tistim, ki ste se javili kot priče v sodnem procesu, saj ste bili empirični dokaz o zdravilnosti konoplje in poslanstvu našega kluba. Naslednja zahvala gre sodnici, ki me je dva krat oprostila in s tem dokazala, da obstajajo tudi srčni sodniki, ki znajo pogledat zadevo iz človeškega vidika. Nato bi se zahvalil tudi vsem trem višjim sodnikom, ki so me obsodili na eno leto zapora, saj so bili nepogrešljiv člen v verigi, ki je vodila do vrhovnega sodišča, ki je mene in mojega prijatelja dokončno oprostila. Vsem petim vrhovnim sodnikom hvala predvsem v imenu mojih dveh otrok, saj ste jih odrešili nepotrebnega trpljenja, ker je njihov oče bil tako trmast in vztrajal pri svojem poslanstvu. Posebna zahvala gre pa seveda neutrudni in vztrajni tožilki, ki je pridno vlagala pritožbe, ki so me pripeljale do tu kjer sem zdaj. In zdaj sem ravnu tu, kjer moram bit. Zavedam se da so dobre stvari, ki so se mi zgodile v življenju nedeljiv faktor, ki so me pripeljale do slabih stvari, ki so se mi dogajale. Isto tako po drugi strani so slabe stvari, ki so se mi zgodile tiste nepogrešljive stvari, ki so rezultirale, da sem bil kasneje tudi dobre volje. Tako dobre in slabe stvari v preteklosti so del celotne poti, kjer se nahajam sedaj in če bi negiral eno stran, bi moral negirat tudi drugo stran, zato se vsem omenjenim v tem tekstu lepo zahvaljujem.
Ob tem bi se tudi javno opravičil svoji družini, ki je morala ves ta čas biti v stresu in je morala prenašat moje izpade in agresijo, ki so bile direktno ali indirektno posledica pritiskov okolja v okviru mojega delovanja v dobro širše skupnosti.
Zadnja zahvala gre pa aktivistom tako v Sloveniji in preostalem Balkanu ter po celemu svetu, ki se požrtvovalno trudijo, da zdravilna rastlina, ki že v osnovi ne bi smela biti prepovedana, postane nepogrešljiv člen v vsaki lekarni in pravica vsakega posameznika, ki si jo želi posadit, saj so dokazi o njeni koristnosti in zdravilnosti neizpodbitni tako v teoriji kot v praksi. Iz tega in še ostalih razlogov posvečam to zmago svojemu dragemu prijatelju in bratu Draganu Alargiću, aktivistu iz Srbije, ki je pred več kot letom dni plačal najvišjo ceno tega aktivizma. Izgubil je svoje življenje v eksploziji, ko je kuhal večjo količino zdravilnega olja, ki ga je nameraval podarit pomoči potrebnim ljudem. SLAVA MU! VOLI TE BRAT. ❤ 
Upam, da bo ta oprostilna sodba v pomoč tistim, ki jih je zakon uklestil zaradi te zdravilne rastline in da bo odločitev vrhovnega sodišča ena stopnica bližje do pravične zakonske ureditve na področju naturalizacije/legalizacije/dekriminilizacije konoplje. Še enkrat hvala vsem.
NAMASTE!
Sanjin Jašar, predsenik
Cannabis Social Club Maribor
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Vrhovno sodišče oprostilo gojitelja konoplje, ki sta vztrajala, da pomagata ljudem
 
 
cc6a590f9e70e76cbfebdf267acd56e5.jpeg
 
 
Članek:

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0