Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Osma hiška


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
227 komentarjev na to temo

#226 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 8. oktober 2014, 19:06

Ja, v osmi hiši imaš stelij. Ljudje s soncem v 8. hiši običajno  živijo polno  življenje in dobijo tudi dediščino, oziroma se zavedajo, da jo bodo dobili.  Mogoče kaj od tega drži? Pomembni so pa seveda tudi aspekti. Glede na moč Saturna v tvojem primeru, bi lahko, korak za korakom prišel do uspeha, ki je na nek način odvisen tudi drugih (npr. en tak primer so ljudje, ki upravljajo s denarjem drugih) ali nekoliko kasneje v življenju. Saturn vedno zahteva svoj čas, vedno pa teži k strukturi.

Pri meni nič ne kaže na to... Imam sonce v levu v 8. hiši. Imam še merkur v raku v 8. hiši, pa severni vozel v levu v 8. Če sem sploh prav pogledala.



#227 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 9. oktober 2014, 01:31

Pri meni nič ne kaže na to... Imam sonce v levu v 8. hiši. Imam še merkur v raku v 8. hiši, pa severni vozel v levu v 8. Če sem sploh prav pogledala.

Sej tut ne more nič kazat na to kar je Light napisala. Prvič zato, ker če drži tvoj datum rojstva zapisan v tvojem profilu, je bilo takrat Sonce popolnoma neaspektirano. Se pravi da je izolirano, osamljeno. In ker je Sonce tvoj notranji "Jaz", potem se rado dogaja, da vse kar tako Sonce počne, počne brez pretirane skrbi za druge, celo brez skrbi za delčke same sebe, kot je lastno razmišljanje, počutje, ambicije, partnerji, družina........Ne odvzema nič, a tut nič ne daje.

 

Tm se neki brez veze cinga na gugalnici in sanjari sončne sanje. Dolce far niente. 



#228 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 9. oktober 2014, 07:51

Drži rojstni datum... Joj, to sonce... Kmal bom bankrotirala. crying.gif

 

No, pol je to mal bolj komplicirano, kot sem mislia :) Ne znam ravno pogledat.






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0