Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ne vem kam spadam v življenju


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
300 komentarjev na to temo

#301 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 29. julij 2013, 15:45

Kaj pa to pravzaprav sploh pomen - dvignit nivo energije? Jest mam, na primer, zdajle občutek, da si bom dvignila nivo energije tko, da si bom privoščila eno pošteno siesto v mreži, napeti med dve smreki v gmajni,  (edino, kar mi utegne ta proces mal pokvarit je motorka tam nekje zgoraj v hribu, ampak jebiga, sej bojo slej ko prej tut oni šli na siesto.) Ampak ti pa praviš da tko u izi pa sploh ne gre?? huh.png

 

kot sem reku, je transurfing pač ena od mnogih teorij na isto temo.

avtor za nekatere stvari uporablja tut mal nevsakdanje izraze, al pa je pač prevod tak, glede nato, da je rus.

dvignit nivo energije je tut njegova besedna zveza in je nisem hotel spreminjat. tudi sam pravi, da je za to cel kup uporabnih tehnik in da ni pomembno, katere se lotiš. pač tisto, ki ti sede. sam sicer tut na kratko opiše eno možno, z dihanjem in vizualiziranjem, ampak kot sem reku, je ne izpostavlja kot edino učinkovito.

pomoje je tvoj proces čist okej, če ti tko misliš. verjamem, da kdor nima že od prej pošlihtan u glavi, bi tudi, če bi tko kot ti šou ležat u mrežo, razmišljal čist druge stvari.

u izi ne pa gre, ker tut kle verjamem, da je teb nek način razmišljanja  že samoumeven (in ti deluje že kot privzeta nastavitev, hahahahahaha), za katerega si mora kdo drug prisiliti, da se z njim ukvarja.

in jap, nadzorovanje misli je najtežje delo. vsaj meni in kot berem (pa ne tuki), še marsikomu.


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0