Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kdaj ustanoviti podjetje?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
32 komentarjev na to temo

#26 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 26. maj 2013, 19:49

Sploh se  nisem spomnila na spiritualna zavajanja o katerih pises, kot so meditativne cirule carule. 

 

Da ne bi nikoli podpisala nobenega dokumenta v casu Lune v Ribah, pa je javno povedala zal pokojna Meta Malus! :( 



#27 konj

konj
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 29. maj 2013, 20:44

ok, če je tema podjetja ženitveni oglasi in organiziranje porok, naj bo Luna v tehtnici, če je šport v ovnu, če je luksus v biku, medie in marketing v dvojčku, z nepremičninami v raku, z otroci in avanturami v levu, z zdravjem v devici, z zavarovalništvom in denarjem (a tudi kakršnekoli investicije?) v škorpijonu, s turizmom v strelcu, za ??? icon26.gif v kozorogu, z astrologijo, IT in naprednimi tehnologijami v vodnarju, za mistiko in spiritualnost v ribah ...

 

A kaj če je ta Luna v dinamičnih aspektih s karto ustanovitelja? Karta ustanovitelja in karta podjetja naj bi bili harmonično usklajeni ... A katera naj bi bila zdaj bolj pomembna?  

In kaj pomeni, če je v obdobju odprtja T Saturn v 12h natalne karte od ustanovitelja, ali 6h ali 8h ali 12h? Ali če je TSaturn v konjunkciji z Venero in Marsom? ... ali kakšnim drugim pomembnim planetov oz. kotom.

 

Mantis, žal mi je za Mausovo, ... a kakor sama pravi, je smrt le del življenja, in če jo jemlješ kot tako je vse skupaj precej lažje.



#28 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 29. maj 2013, 22:40

Denar bo še kar dolgo prisoten v naših življenjih. Je pa super, da se ljudje odločajo za ustanavljanje svojih s.p.-jev oziroma podjetij, saj začnejo (vsaj predvidevam ane) z ustvarjanjem dela oziroma smeri, ki jo imajo radi in so dobri v njej smile.png

Tudi to predstavlja nek prehod v novo obdobje ... ljudje izgubljajo službe, sprejemajo pomembne odločitve v svojih življenjih - in ena med "pravimi" poti je, da ljudje sedaj začenjajo z delom, ki jih veseli smile.png

 

Konj, pomemben faktor pri uspešnosti podjetja so tudi tvoje misli. Če še nisi, bi bilo fajn če si pogledaš kakšno temo o moči pozitivnih misli. Npr knjiga ali dokumentaren film Skrivnost smile.png

 

Kmalu Bo Nastopil Razpad Svetovnega Gospodarskega in Finančnega Sistema, pa če ti to veš, ali pa tudi ne .

 

To pa Pomeni, da tudi denar Nebo več Dolgo v naših lajfih .

 

Četudi ti tega do sedaj še nisi vedela, ti Povem + Zagotovim, da Tako Bo .

 

No, morda bi se izplačalo ustanoviti podjetje kasneje , ko Bo Kriza mimo, in Nebomo več rabili denarja, pa tudi nasploh bomo manj rabili , in tudi manj delali pa Več Imeli smile.png

 

Lp do tedaj, ajd', čaw :)



#29 justbelove

justbelove
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 125

Objavljeno: 30. maj 2013, 14:29

Vem, vse se bo sesulo biggrin.png proces se že odvija ... Vprašanje je le, koliko je za nekoga dolgo obdobje. Morda se tebi to obdobje zdi kratko, meni pa dolgo biggrin.png Do blagovne menjave ne bo prišlo kar tako hitro za moje pojme oz. za moje občutenje časa biggrin.png smile.png Torej do takrat pa še vseeno potrebujemo za preživetje, torej nekaj je potrebno delati..in s tem ko bi začeli početi tisto, kar nas res veseli in smo v tem dobri - bi bil to že lep korak proti ne-denarju smile.png  



#30 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 30. maj 2013, 15:56

Dokončni Razpad denarnega sistema se Bo Zgodil čez približno dobrih 10 let. Začetki pa Bodo Videni Že čez 5 Let. No, meni se to zdi kratkodolgo-ravnoprav, ker moram še neke kredite poplačati  ;)

 

Lp + :)



#31 Ruby72

Ruby72
  • D član
  • Št. objav: 2 284

Objavljeno: 6. junij 2013, 13:40

Lep pozdrav vsem!!! Ruby is back flirt.gif

 

Konj;

- glede na tvoje vprašanje, ti podajam nekaj lastnih izkušenj.

Sem odprla dve podjetji, v različnih državah, in ker verjamem v astrologoijo, sem obakrat prosila za nasvet dobrega astrologa.

Upošteval je državo, vrsto posla, delovanje podjetja. to so zelo važne variabile.

Važno je tudi, če boš one woman band tongue.png ali greš v španovijo s kom.

Ascendent podjetja je zelo važen, zelo važne so hiše.

Ni vseeeno naprimer, kako bo z davki; en lep stric Saturn v 8., slabo aspektiran, lahko pomeni, da te bodo davki, davčna in nedobivanje kreditov dali na kolena. Prav tako Venera, če bo pritekal denar. Jupiter pomaga, da dobiš dobre ali slabe posle.

Kot v natalcu je Podjetje zadeva, kjer nujno rabiš tudi dinamične aspekte. Brez truda in kakšne slabe izkušnje, ki ti bo zlata vredna šola, ne bo nič. lNa osnovi astro karte podjetja v bistvu tudi veš, kaj lahko pričakuješ.

Na splošno opažam, da se v Slo nikomur nič ne izplača, da mnogo folka želi 'vleči denar', da pa so bore malo pripravljeni garati, ja, garati za to. Sama polna usta izogovorov, zlivaje šaljsa na državo, druge, krize itd, ma brez veze.

 

Ne grem bolj v detajl, ti pa svetujem sledeče:

po filingu, ko imaš jasne ideje in sredstva za začeti posel, ki ga boš lahko sfurala, tudi če nekaj časa ne bo prihodkov. V štartu ne računaj na nobeno pomoč. Loti se posla, ki ga lahko sama opravljaš. Ne preforsiraj svojih zmožnosti. Realno, z malo pesimizma in ogromno dobre volje presodi vse in določi obdobje.

To obdobje, ti je že v natalcu bilo odmejeno.

Potem pa vloži kak dinar, in prosi dobrega astrologa ( ne po lastni sobi in gobcal naokoli), da ti predlaga kak datum. Pri tem ti bo tudi povedal, kaj lahko pričakuješ. Verjemi, dinamični aspekti te bodo gnali k akcije. Samo ne smejo biti predinamični.

 

Želim ti obilo uspeha od srca. Pogumne in pridne spremlja sreča. Preizkušeno.

Ciao



#32 Ruby72

Ruby72
  • D član
  • Št. objav: 2 284

Objavljeno: 6. junij 2013, 14:02

Še to; astrolog bo najprej pogledal v tvoj natalec. Tam je zapisano, kakšna si, kje imaš potencijale in kje je tvoja ahilova peta.

Kako reagiraš na pritiske itd.

Če imaš dar za delo z ljudmi. kak živčen Merkur, ki je v osnovi oslabljen, magari pokvajen z Marsom in kakim Uranom, ti ne bo v pomoč pri delu z ljudmi.

 

Vmes pa povprašaj koga, ki je v poslih uspel in mu gre dobro. Če je iskren, ti bo povedal, da je vedno bil borbe.

Podjetje je tvoj notranji otrok, si ti, in si mu mama in tata hktati. Če ga boš dobro vgajala, se bo postavil na dobre noge in bo izdržal vse.

Če ti tako dobro zalaufa, hitro daj kamenček v čeveljwink.png , ker si kakšne lahkomiselnosti, da bo vedno tako, ne dopuščaj.



#33 konj

konj
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 7. junij 2013, 16:56

Uff, res dobro si to napisala Ruby72 heartpump.gif  Hvala!

 

Iskreno rečeno sem zadnja leta že malo obupala nad astrologijo, ker se je prej kot ne kaj nasprotno zgodilo kot mi je kakšen astrolog napovedal  ali kot sem sama si nekak razložila karte ...  Tako, da kakšna takšna izpoved pozitivne izkušnje ful šteje.  Nekak še vedno verjamem, da se splača te stvari za vsak slučaj malo preveriti predno narediš na koncu tisti ključen korak... tako da bi bilo res koristno kakšno astro mnenje.

 

Hvala za želje  smile.png

 

 

 






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0