Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ujemanje


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
75 komentarjev na to temo

#1 NoraMora

NoraMora
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 23. oktober 2015, 14:48

Najprej en lep pozdrav vsem! 

 

Nekaj let vas spremljam in sedaj bi po vaših vseh pisanjih rada en odgovor, namenjen prav odnosu, ki ga imam.

Zdi se mi, da imam en strah pred resno vezavo, čeprav imam rada resna in dolgotrajna razmerja. Morda pa jaz le nisem tako resna in sedaj imam partnerja, ki je ločen, si želi z mano resno in odgovorno zvezo, a ne vem, če bežim jaz ali pa imam utemeljeno nezaupanje, ker je prejšnjo ženo varal in ne bi rada, da se meni zgodi isto. 

Zelo bi mi bil v pomoč in boljšo razsodnost vaš vpogled in kak komentar.

 

Jaz:

26.11.1980 19:20h Maribor

 

On:

3.9.1980 9:25h Trbovlje

 

 

Hvala lepa vnaprej! smesko.gif 

 

 



#2 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 23. oktober 2015, 17:21

če boš dobro skrbela zanj, te najbrž ne bo varal ;)



#3 NoraMora

NoraMora
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 27. oktober 2015, 10:18

Hvala lepa, tega se itak zavedam wink.png

No, sedaj, ko so samo še ogledi brez komentarjev, prosim, če objavo zbrišete, saj v bistvu noben obiskovalec nima nič od tega in hkrati si ne želim, da na osnovi zapisa, naju s partnerjem kdo prepozna

 

lp


To temo je popravil/a NoraMora: 27. oktober 2015, 10:19


#4 Iknee

Iknee
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 807

Objavljeno: 27. oktober 2015, 11:11

Tega, ali te bo varal ali ne, ti zvezde ne bodo povedale. In to, ali bo imel poleg tebe še druge ženske, je v resnici veliko bolj odvisno od njega kot od tebe. Moški, ki nimajo teženj po več ženskah, tudi ženske s katero niso zadovoljni, ne bodo varali, ampak se bodo od nje poslovili in si poiskali drugo, tisti, ki pa se nagibajo k poligamiji, pa bodo varali še tako fajno žensko. S tem se nikar ne obremenjuj - si taka, kakršna pač si in on je tak, kakršen je - če rabi poligamijo, jo bo ustvaril, ne glede na to, kako ti "skrbiš za njega", karkoli naj bi že to pomenilo. In kaj ti pravzaprav pomeni resna zveza? Oz. drugače obrnjeno: Kaj naj bi pomenilo neresna zveza? V resnici je to kr neki. Gre v bistvu za tvoj odnos do same sebe in življenja. Če imaš do življenja in sebe resen - se pravi ljubeč, poln odnos, zveza v to sede kar nekako sama od sebe, v vsej svoji polnosti in ljubezni in "resnost" je v resnici čist brezpredmeten pojem. 



#5 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 27. oktober 2015, 12:03

Mah..... sicer se ne strinjam s tabo Iknee lih najbolj, ker zvezde še kako lahko povejo kaj na temo varanja. In ker je tvoja definicija kdaj bo moški varal mal za lase prvlečena, sploh ker se naj bi razumela na psiho človeka. 

 

Bi blo mogoče lepše reči, da za varanje obstajata dva večja vzroka. Prvi naj bi bil ta, ko je med dvema partnerjema ¨slaba¨ komunikacija, neprava čustva, ali jih sploh ni, pa tut želja po maščevanju. Da pač nekoga prizadeneš, ker je on tebe.

 

Drugi velik vzrok pa naj bi bil po mojem ta, da si tist k vara želi vznemirjenja, al pa da ma zelo šibko samospoštovanje o sebi in da pravzaprav na ta način želi prekinit razmerje, ki mu ne prinaša več zadovoljstva. Da nekako z varanjem išče bol primerno partnerico. Tako, ki v njem vidi kvalitete, k jih prejšnja ni. Po spolih je pol mal razlike glede varanja, bejbe vodijo bl čustveni motivi, tipčke pa bl telesni užitki, skladje na tem področju, čeprav so tut njim važna čustva.

 

No..... in vse to se da odlično videt v chartih posameznika, oziroma v sinastriji med dvema. 

 

......................................

 

Tebi NoraMora bi pa tkole povedu. To, po čemer sprašuješ, zahteva kar par urc študiranja, tuhtanja nekoga, k se na astrologijo spozna. Potrebno je preštudirat tvoj chart, chart tvojega dragega in potem še vajino skupno ujemanje, štekanje, pač sinastrijo na vseh področjih. Težko, da ti bo kdo tu vse to kompleksno obdelal, preštudiral in ti pol v enem stavku odgovoru kar tko, iz čistega veselja. Sploh v tvojem primeru, k maš tko presenetljivo postavljene planete, aspekte, vrhove hiš, vladarje hiš, na področju partnerstva, da najbrž še ti sama ne veš lih dobro kaj hočeš. Le kako bi to potem kdo drugi vedu. Svetujem, da najprej raziščeš sebe, svoje želje, svoje potrebe, svoje danosti, šele potem, ko boš to vedla, se ukvarjaj s partnerstvi. Kvadrat tvoje Lune z Venero je tvoj prvi in glavni izziv.



#6 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 27. oktober 2015, 12:29

jst sm tut hotu neki povedat, pa je že Ceres povedala da je Omar vse povedal kar je ona hotela povedat, a jst sem hotel povedat v bistvi isto k ona, kar pomeni da bi povedal isto kot Omar, sam s kšno vejico manj, preveč al pa tm kjer ne bi smela bit.


prenos.jpg


#7 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 27. oktober 2015, 12:38

jst sm tut hotu neki povedat, pa je že Ceres povedala da je Omar vse povedal kar je ona hotela povedat, a jst sem hotel povedat v bistvi isto k ona, kar pomeni da bi povedal isto kot Omar, sam s kšno vejico manj, preveč al pa tm kjer ne bi smela bit.

Ja sej jst sm pa to napisal izključno zato, da ni treba tebi povedat kaj je hotla povedat Ceres. Da pač ni treba tolk tipkat, pa to.......tongue.png



#8 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 27. oktober 2015, 12:44

laugh.png laugh.png

 ma veš da se mi je zazdelu tko na prvi moment, ma sem si rekel za zihr naj še jest objasnim ..


prenos.jpg


#9 Silvija

Silvija
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 804

Objavljeno: 27. oktober 2015, 13:57

Povedali ste vse, kar je mogoče in kar ni...jz pa se smejem. Vsaj malo svetlih utrinkov inno.gif  



#10 none

none
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 400

Objavljeno: 27. oktober 2015, 21:43

Prihodnost so želje! Zveza nima garancije! Bodita v trenutku pa boš takoj

videla kam pelje vlak.........mojih deset tolarjev! :)


dReAM

 

 

 


#11 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 27. oktober 2015, 22:06

ma, enim je celo življenje bistven strah pred varanjem

na vse ostalo pa pozabijo

in ni ga vrag, da se ne bi kak plot potem kam nagnil

 

ko je v glavi narobe, gre vse narobe yes.gif

 

bejba, delaj na sebi, vsak dan mu jo vsaj dvakrat nastavi in si lahko brez strahu

šnofat preko zvezd, kart, krav in ....., pa je itak otročarija, kar dokazuje, da nisi še zrela za kaj konkretnega whistling.gif



#12 Iknee

Iknee
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 807

Objavljeno: 27. oktober 2015, 23:50

Iskat vzroke za varanje je brez zveze. So ljudje, ki varajo in taki, ki ne. To je glih tko kt s pijanci. Tisti, ki se zapije, bo kajpada vedno imel en kao razlog za to - najraje grozno familijo al pa grozno ženo , še najbl prav pride pa oboje. In okol tega lahko psihologiziramo in analiziramo in se gremo pametne, pri tem pa pozabimo, da kdo drug v taki situaciji ne bo niti pil niti varal ali počenjal kaj podobno nekonstruktivnega. Te stvari imajo še največ veze z osebnostno zrelostjo (predvsem čustveno in duhovno), to pa nima veze z datumom rojstva. Kar se pa ujemanja tiče se pa strinjam z Goldom: to je nekaj, kar moraš začutit, džabe spraševat tretjega, karkoli bo rekel, ne bo pomagalo.

#13 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 28. oktober 2015, 08:33

 Kar se pa ujemanja tiče se pa strinjam z Goldom: to je nekaj, kar moraš začutit, džabe spraševat tretjega, karkoli bo rekel, ne bo pomagalo.

Pa sej s tem se pa itak vsi strinjamo. S tem se v bistvu strinja tut NoraMora. Ona tu ne sprašuje, če se s partnerjem ujema, očitno se, čene ne bi bila z njim. Sprašuje, kaj je tisto nekaj, kar v njej poraja nek dvom v njuno partnerstvo. Ali so samo njeni strahovi, ali je dvom utemeljen. Ali je krivda na njeni strani, ali na njegovi, ali ona čuti dobro, ali ne. In sprašuje astrološko, zato je najbrž napisala njune datume rojstva. 

 

In kaj ji ti odgovarjaš? 

 

Da obstajajo tipi ki so monogamni in tipi ki so poligamni. In tisti, ki so poligamni pač varajo. partyy.gif

 

In jst tebi odgovarjam, da ni tako, da smo v bistvu vsi poligamni. Jst, ti, Micka in Pico,...... vsi. Vsi imamo tist gen poligamije v sebi, to je celo znanstveno dokazano, gen monogamije pr ljudeh ne obstaja, so ga sicer odkrili pr redkih živalskih vrstah, pr nekih ptičih naprimer, pri ljudeh ne. Poligamni gen, ki ga mi nosimo v sebi zagotavlja obstoj človeštva, samec išče samico, ki mu bo rodila potomce (zdrave, močne, lepe) in dokler jo ne najde išče. To je bistvo tega gena. Zato nam ga je mati narava dala. Zej pol dejstvo, da nekateri danosti tega gena izkoriščajo še za postranske dejavnosti niti ni tako pomembno. 

 

Bistvo pa je, da nekdo, ki kdaj vara, naslednjič tega mogoče ne počne več, če v neki skupnosti najde tisto kar je iskal. wink.png



#14 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 28. oktober 2015, 09:34

 to s mogu sunt včeri zvečer z mojga računalnika pa fajn kopipejstal, pa naj ti bo kr si glih ti..


prenos.jpg


#15 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 28. oktober 2015, 10:00

Meni so se pa danes porajala malo zanimiva vprašanja glede na vse napisano...in sem celo začel malo razmišljat v detajle...in to glih ko sem jedel...biggrin.png

 

-koliko astrolog krši svobodno voljo glede na prvi post, če druga oseba ne da dovoljenja...

-v kakšnih primerih astrologi "kasirajo" na sebe in koliko prej umirajo zaradi tega v primerjavi z vedeževalci in še nekaterimi...

-koliko charti pokažejo ali bo kdo varal in ne...

-drugo

 

Moji zaključki...Chart ovakav ili onakav sploh ne pokaže ali bo nekdo varal ali ne...lahko pa pokaže določena nagnjenja k temu...ali se bo to potem tudi res zgodilo ali ne je pa odvisno od mnogo dejavnikov- vzorcev, genov, družbeno političnega sistema in okolja v katerem nek osebek živi, alkota, čudnih substanc, zapeljevanja nasprotnega spola, ugodnih okoliščin, itd...

 

 

No..... in vse to se da odlično videt v chartih posameznika, oziroma v sinastriji med dvema. 

 

-tale je bil pa "tricky"...

 

Tale "tricky" trditev na splošno velja samo okoli 1/3...glede na trenutno razvojno stopnjo populacije na Zemlji bi pa trditev bila kar okoli 70% točna...Skratka trenutno se da za večino ljudi marsikaj videti iz chartov...v prihodnosti se zna pa vse malo okoli obrniti...odgovori zakaj je temu tako, se pa skrivajo v čisto začetnih osnovah ezoterične astrologije...

 

Ostalo pa itak ni važno...biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#16 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 28. oktober 2015, 10:55

Meni so se pa danes porajala malo zanimiva vprašanja glede na vse napisano...in sem celo začel malo razmišljat v detajle...in to glih ko sem jedel...biggrin.png

 

1.koliko astrolog krši svobodno voljo glede na prvi post, če druga oseba ne da dovoljenja...

2.v kakšnih primerih astrologi "kasirajo" na sebe in koliko prej umirajo zaradi tega v primerjavi z vedeževalci in še nekaterimi...

3.koliko charti pokažejo ali bo kdo varal in ne...

-drugo

 

Moji zaključki...Chart ovakav ili onakav sploh ne pokaže ali bo nekdo varal ali ne...lahko pa pokaže določena nagnjenja k temu...ali se bo to potem tudi res zgodilo ali ne je pa odvisno od mnogo dejavnikov- vzorcev, genov, družbeno političnega sistema in okolja v katerem nek osebek živi, alkota, čudnih substanc, zapeljevanja nasprotnega spola, ugodnih okoliščin, itd...

 

 

 

-tale je bil pa "tricky"...

 

Tale "tricky" trditev na splošno velja samo okoli 1/3...glede na trenutno razvojno stopnjo populacije na Zemlji bi pa trditev bila kar okoli 70% točna...Skratka trenutno se da za večino ljudi marsikaj videti iz chartov...v prihodnosti se zna pa vse malo okoli obrniti...odgovori zakaj je temu tako, se pa skrivajo v čisto začetnih osnovah ezoterične astrologije...

 

Ostalo pa itak ni važno...biggrin.png

Ojla Brezovič, kot vidiš ti izjemoma odgovarjam, ker si enkrat za spremembo napisal meni namenjen konstruktiven post. wink.png

 

Postavu si zanimiva vprašanja, ki so v bistvu res tricky, a se pa da nanje nekako odgovort. 

 

1. Astrolog v primeru astrologije odnosov definitivno vedno hodi po robu. Ne sam do tistega drugega, ki je v sinastriji vmešan in ponavadi res brez njegove vednosti, tut do samega spraševalca. A lej, če nekdo svoji izvoljenki da svoje intimne rojstne podatke, celo točne, bi pač moral vedno računati na to, da pol njegova izvoljenka gre k nekomu, in s tistimi podatki pol operira. Saj ga ona definitivno ne sprašuje po podatkih zato, da ve kolk dekov mortadele kupit pr najboljšem sosedu naslednje jutro. wink.png Se jasno ve zakaj bejbe hočejo rojstne podatke svojega lubija. Krši pa svobodno voljo lahko, če s svojimi vpogledi nekako vsiljuje svojo voljo, diktira stranki kaj naj naredi in kako naj naredi. Še tolk bolj če niti ne vidi dobro energij charta in sam mal pametuje. Skratka da zavaja in manipulira. Astrologija obstaja zato, da se opozori na probleme, bl točno zato, da se ugotovi zakaj je pr kom kaj narobe in kako se tistega slabega vpliva znebit, kako se ozavestit in na čem pr sebi delat, da bo boljš. 

2. Astrolog vidi lahko marsikaj, tut stvari, ki jih načeloma stranki sploh ne pove, k so krute, preveč slabe, da bi jih stranka v tistem trenutku lahko sprejela, se z njimi soočila. Ker pride pač stranka k astrologu večinoma po tolažbo, ne pa da jo še bolj potlači v drek.  Zaradi tega pač prihaja do kopičenja slabih energij pr njemu, posledično ja, lahko res pride do posledic zanj, zdravstvenih, psihičnih, če se ne zna, ne zmore tistih energij losat. 

3. V chartih se da videt danosti, da nekdo vara, ve se kateri planeti to prinašajo, aspekti, znamenja, ve se tut zakaj do tega prihaja in ve se tut kaj se lahko naredi, da do tega ne pride. Zej..... skor vsak ma kako tako pozicijo v chartu, a vsi definitivno ne varajo. Kako pol lahko vidiš kdo pa bo? V astrologiji velja pravilo, da mora več stvari v chartu to nakazovat, najmanj tri. In hkrati gledaš še možnost labilnosti, možnost neresnosti, netrdnosti, okoliščine v njegovi mladosti, vzrorce ki jih nekdo podeduje v družinskem poreklu......pač ostale pogoje, ki privedejo do tega. In več je tega, večja je možnost da do varanja pride. V chartu seveda lahko tut vidiš posledice tega varanja, tk da če to vidiš, pol tut nekako veš, da bo do varanja po vsej verjetnosti prišlo. 



#17 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 28. oktober 2015, 11:01

 to s mogu sunt včeri zvečer z mojga računalnika pa fajn kopipejstal, pa naj ti bo kr si glih ti..

Priznam, priznam, priznam ....kaj pa čem druzga. icon1_redface.gif

 

Sam lej, obljubim da pa o raznoraznih kurbarijah, fetiših, nespodobnih fantazijah, ki sem jih čist slučajno na tvojem compu tut najdu, ne bom dosti pravu okoli. Sam par dobrim frendicam, pa par skupnim frendom, pa kaki terciarki, ki mi bo v zameno dala kake druge podatke...... a ostalim pa res ne. Prisežem. bucktooth1.gif​ 



#18 Silvija

Silvija
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 804

Objavljeno: 28. oktober 2015, 11:51

Priznam, priznam, priznam ....kaj pa čem druzga. icon1_redface.gif

 

Sam lej, obljubim da pa o raznoraznih kurbarijah, fetiših, nespodobnih fantazijah, ki sem jih čist slučajno na tvojem compu tut najdu, ne bom dosti pravu okoli. Sam par dobrim frendicam, pa par skupnim frendom, pa kaki terciarki, ki mi bo v zameno dala kake druge podatke...... a ostalim pa res ne. Prisežem. bucktooth1.gif​ 

laugh.png laugh.png laugh.png



#19 Boudika

Boudika
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 020

Objavljeno: 28. oktober 2015, 11:54

 


No, sedaj, ko so samo še ogledi brez komentarjev, prosim, če objavo zbrišete, saj v bistvu noben obiskovalec nima nič od tega in hkrati si ne želim, da na osnovi zapisa, naju s partnerjem kdo prepozna

 

lp

 

Objavo lahko (kolikor vem) izbrišeš sama, lahko pa izbrišeš tudi samo rojstne podatke.

 

Drugače se pa strinjam s tistim, kar je že razložila Iknee. Bi samo dodala, da v odnosu je vsak sam odgovoren za svoje vzorce, za svoje obnašanje. Ne moreš prevzemati odgovornosti za obnašanje drugega samostojnega, opravilno sposobnega človeka. 

 

V astroloških kartah so lahko vidne določene predispozicije, vzorci. Ne pa, kakšno pot je nekdo v preseganju teh vzorcev prehodil. Pa tudi sam pristop, razlaga,  je odvisen od osebnih nazorov astrologov, njihov lastnih predelanih ali nepredelanih vzorcev, osebnostne zrelosti in etike. 



#20 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 28. oktober 2015, 11:57

E šamanče moj...malo bolj se boš moral poglobiti...tongue.png

 

Tudi če se nekdo vplete, jo lahko odnese "brez posledic"...Omar je spodaj nekaj nakazal v tej smeri...biggrin.png

 

 

Ojla Brezovič, kot vidiš ti izjemoma odgovarjam, ker si enkrat za spremembo napisal meni namenjen konstruktiven post. wink.png

 

Postavu si zanimiva vprašanja, ki so v bistvu res tricky, a se pa da nanje nekako odgovort. 

 

1. Astrolog v primeru astrologije odnosov definitivno vedno hodi po robu. Ne sam do tistega drugega, ki je v sinastriji vmešan in ponavadi res brez njegove vednosti, tut do samega spraševalca. A lej, če nekdo svoji izvoljenki da svoje intimne rojstne podatke, celo točne, bi pač moral vedno računati na to, da pol njegova izvoljenka gre k nekomu, in s tistimi podatki pol operira. Saj ga ona definitivno ne sprašuje po podatkih zato, da ve kolk dekov mortadele kupit pr najboljšem sosedu naslednje jutro. wink.png Se jasno ve zakaj bejbe hočejo rojstne podatke svojega lubija. Krši pa svobodno voljo lahko, če s svojimi vpogledi nekako vsiljuje svojo voljo, diktira stranki kaj naj naredi in kako naj naredi. Še tolk bolj če niti ne vidi dobro energij charta in sam mal pametuje. Skratka da zavaja in manipulira. Astrologija obstaja zato, da se opozori na probleme, bl točno zato, da se ugotovi zakaj je pr kom kaj narobe in kako se tistega slabega vpliva znebit, kako se ozavestit in na čem pr sebi delat, da bo boljš. 

2. Astrolog vidi lahko marsikaj, tut stvari, ki jih načeloma stranki sploh ne pove, k so krute, preveč slabe, da bi jih stranka v tistem trenutku lahko sprejela, se z njimi soočila. Ker pride pač stranka k astrologu večinoma po tolažbo, ne pa da jo še bolj potlači v drek.  Zaradi tega pač prihaja do kopičenja slabih energij pr njemu, posledično ja, lahko res pride do posledic zanj, zdravstvenih, psihičnih, če se ne zna, ne zmore tistih energij losat. 

3. V chartih se da videt danosti, da nekdo vara, ve se kateri planeti to prinašajo, aspekti, znamenja, ve se tut zakaj do tega prihaja in ve se tut kaj se lahko naredi, da do tega ne pride. Zej..... skor vsak ma kako tako pozicijo v chartu, a vsi definitivno ne varajo. Kako pol lahko vidiš kdo pa bo? V astrologiji velja pravilo, da mora več stvari v chartu to nakazovat, najmanj tri. In hkrati gledaš še možnost labilnosti, možnost neresnosti, netrdnosti, okoliščine v njegovi mladosti, vzrorce ki jih nekdo podeduje v družinskem poreklu......pač ostale pogoje, ki privedejo do tega. In več je tega, večja je možnost da do varanja pride. V chartu seveda lahko tut vidiš posledice tega varanja, tk da če to vidiš, pol tut nekako veš, da bo do varanja po vsej verjetnosti prišlo. 

 

Astrologija je samo ena veda oz. področje kjer se hodi po robu..."Hoja po robu" se lahko primerja z "kdor ne riskira ne profitira"...nanaša se na osebno in duhovno rast...

 

Če se preverja chart drugega brez njegove vednosti, se s tem že krši svobodno voljo drugega, ni pa to toliko hud "prekršek" kakor recimo v kakšnih drugih primerih. Recimo pod točko 1.- vsiljevanje svoje volje...Na kratko povedano na koncu je pomembna samo končna bilanca ali je plus večji od minusa ali ne v odnosu astrologa do neke druge osebe...in od tega je odvisno tudi vse ostalo...

 

Dokler je astrolog na nivoju "psihoterapevta" kasira "minimalac" v vsakem primeru, razen če ni Buda...točka 1. in 2. gresta ponavadi skupaj...če pa se gre napovedovanje prihodnosti je pa vse odvisno od enega stavka oz "misli", ki ponavadi odloča ali bo "minimalac" ali maximalac ali nekaj vmes...Iste cake kot pri vedeževalcih...

 

Pri kasiranju sem mislil negativne energije in "škodljiva bitja", ki se lahko prilepijo na njega iz okolja in od ljudi...kar se nanaša bolj na točko 1...ne tisto kar je že na njemu in kar se veže na njega...kar se bolj nanaša na točko 2...to sta dva različna pojma...Zaradi prvega se je zdravstveno stanje resno poslabšalo in je umrlo že dosti vedeževalcev, zdravilcev, astrologov pa ne toliko (vsaj jaz nisem zasledil)...mogoče bolj zaradi "psihoterapevtskega" pristopa oz. svetovanja kjer se ne posega glih AKTIVNO v globoke energijske plasti...biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#21 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 28. oktober 2015, 12:20

 

 

 

V astroloških kartah so lahko vidne določene predispozicije, vzorci. Ne pa, kakšno pot je nekdo v preseganju teh vzorcev prehodil

Kar seveda sploh ni res, saj zakaj so pa potem progresije, če ne zato, da pokažejo kolk je nekdo svoje natalne danosti progresiral, ozavestil, kolk je nekdo na svoje življenski poti napredoval. Vsak kvadrat v natalu prej al slej progresira v trigon v progresijah in tu je osebni napredek lastnika charta, njegovo šolanje, ozaveščanje. 



#22 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 28. oktober 2015, 12:22

je zelo tanek led med enim in drugim ... wink.png

 

koliko močen je udarec, pa je odvisno od zavestne stopnje ... ampak ... vsak mora sam preizkusit ... in zato smo tu ... 

 

Vsak človek začne sčasoma hoditi po tanki liniji med enim in drugim...s tem se sreča čisto vsak duhovnjak in oseba, ki dela na osebni in duhovni rasti... zavedno ali nezavedno...ali bo to v tem življenju ali pa v kakšnem drugem... In hoja po robu je omenjena tudi v taboljših duhovnih bukvicah...

 

Jap, "razvojna stopnja" je eden izmed glavnih dejavnikov pri temu...tako kot pri astrologiji in vplivu nebesnih teles na osebo...Manjša ko je zavest posameznika večji vpliv imajo nebesna telesa na njega. Večja ko je, manj vpliva imajo...In nekaj v tem stilu se pove in malo bolj razloži že v začetnih osnovah ezoterične astrologije...biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#23 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 28. oktober 2015, 12:30

Priznam, priznam, priznam ....kaj pa čem druzga. icon1_redface.gif

 

Sam lej, obljubim da pa o raznoraznih kurbarijah, fetiših, nespodobnih fantazijah, ki sem jih čist slučajno na tvojem compu tut najdu, ne bom dosti pravu okoli. Sam par dobrim frendicam, pa par skupnim frendom, pa kaki terciarki, ki mi bo v zameno dala kake druge podatke...... a ostalim pa res ne. Prisežem. bucktooth1.gif​ 

 une skupne frende kr spust... 

 frendicam pa kak fetiš mal olepši, rec da tu in tam, ne pa vedno..


prenos.jpg


#24 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 28. oktober 2015, 12:47

 une skupne frende kr spust... 

 frendicam pa kak fetiš mal olepši, rec da tu in tam, ne pa vedno..

Ja, itak, sej to skoz delam. Zadnjič sm ti skor zrihtu en dober seks z Monday, sam pol tebe takrat lih ni blo tu, pa je pol boga reva šla iz razočaranja nečistovat z nekimi begunci v eno njivo koruze. Ni pomagalo niti da sm ji dal tvojo številko, pa moje prepričevanje, da je boljš v pšenični njivi, pa da je boljš da nate počaka. Je bla potreba prehuda. A oki, bo že še kaka druga prilika pa te bom itak priporoču. yes.gif



#25 Iknee

Iknee
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 807

Objavljeno: 28. oktober 2015, 13:57

Kar seveda sploh ni res, saj zakaj so pa potem progresije, če ne zato, da pokažejo kolk je nekdo svoje natalne danosti progresiral, ozavestil, kolk je nekdo na svoje življenski poti napredoval. Vsak kvadrat v natalu prej al slej progresira v trigon v progresijah in tu je osebni napredek lastnika charta, njegovo šolanje, ozaveščanje. 

 

Načeloma kar resno jemljem resno in poglobljeno astrologijo, verjamem, da se postavitve nebesnih teles in njihovi medsebojni energijski vplivi odražajo tudi v nekih temeljnih značilnostih človeka. Ampak da bi postavitve planetov določale tudi to, do katere mere se bo človek osebnostno razvil v nekem obdobju življenja - no, tole mi je pa vseeno preveč deterministično. Ja, seveda so obdobja hitrejšega razvoja in obdobja stagnacij pogojena tudi s tem, kar se dogaja okoli nas, tudi na nebu, ne verjamem pa, da lahko na osnovi datuma rojstva določiš stopnjo zrelosti nekoga. Mi je kar smiselno to, kar mi je enkrat povedal pokojni Gerkman, namreč, da če hoče o človeku povedati kaj več kot osnovne predispozicije in način ustvarjanja odnosov, ga mora osebno spoznati. Druga stvar, ki se mi je zdela pri astrologiji vedno problematična, je razkrivanje značilnosti nekoga drugega, kadar nekdo pride z željo po razjasnitvi odnosa. Edino pošteno bi se mi zdelo, da se to dela s privoljenjem in ob prisotnosti obeh. Če se oni drugi ne strinja, potem pač delaš samo na sebi in tako najverjetneje še največ narediš - zase in za odnos.   






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0