Lunin magazin

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Moldavit - meteorit ljubezni

Daje nam več zavestne energije, veselja in harmonizira partnerstvo. Krepi tudi spomin. Najbolj intenzivno deluje, če ga prej v roki segrejete. Moldavit je kristal, ki prinaša srečo in nevtralizira rentgensko sevanje.
› Preberi več

Sončev kamen - kristal notranje širitve

Sončev kamen je simbol sonca in v sebi nosi energijo svetlobe. Ta močna in topla energija lahko v vas prebudi skrito moč za premagovanje težav.
› Preberi več

Roža življenja in svet geometrije

Krog simbolizira celoto, zato roža življenja predstavlja popolnost, neskončnost, cikličnost in povezanost. Roža življenja ima višji univerzalni pomen.
› Preberi več

Orgonit in radiestezija

Orgoniti učinkovito preprečujejo škodljivosti sevanja, ki ga lahko odkrijemo z radiestezijskimi meritvam: sevanja zemeljskih mrež, podzemeljskih vodnih tokov, rudnin, mineralov in geoloških prelomnic.
› Preberi več

Rune kot pomoč pri neobremenjenem življenju

Nordijske Rune so skrivnostni simboli, ki so veljali za vedeževalski pripomoček. Vendar so vse prej kot to.
› Preberi več

Detox črna maska

Imaš težave z mozoljčki, aknami in ogrci? Hitro in enostavno si lahko sama pripraviš črno masko, ki učinkovito odpravlja težave z aknasto in mastno kožo. Obnese pa se tudi pri nadležnih ogrcih.
› Preberi več

Ametist - kristal spiritualnosti

Ametist velja za močen zaščitni kamen, saj čisti prostor negativnih energij in varuje naše energetsko polje. Vibracija kristala deluje na fizičnem, čustvenem in psihičnem nivoju, saj odpravlja stres in v življenje prinaša harmonijo.
› Preberi več

Roževec - kristal ljubezni

Roževec je napolnjen z nežno in toplo energijo, zato bo v vaše življenje prinesel več ljubezni, sreče, miru in samozaupanja. Sprošča neizražena čustva in srčno bolečino. Roževec krepi in odpira srčno čakro.
› Preberi več

Vrtnica - simbol lepote, ljubezni in ravnovesja

Vonj vrtnice pomirja, sprošča in dviguje razpoloženje. Deluje na vseh ravneh, tako na naše telo kot na naš um. Pomaga proti depresiji, žalosti, strahu in jezi, obenem pa je čudovita za odpravljanje ženskih težav.
› Preberi več

Materina dušica ali timijan

Materina dušica blaži vrsto težav: lajša prebavne motnje, čisti aknasto kožo, pomaga pri zdravljenju in razkuževanju zgornjih dihalnih poti, pomirja kašelj, uspava, pomirja in krepi živce, pospešuje tudi potenje in prebavo ter sprošča krče.
› Preberi več

Sivka in njena uporaba

Sivko lahko uporabite kot sproščujočo kopel, za boljši spanec, kot masažno olje, za lajšanje glavobola, za nego aknaste kože, preganjanje mrčesa ter umirjanje srbenja po pikih žuželk.
› Preberi več
« 1
2
3 4 5 6 »

Stran 2 od 15

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.