Lunin magazin

Moč meditacije

Objavljeno: 24.5.2018
Avtor: Budistična kongregacija Dharmaling
Moč meditacije

Tema: moč meditacije. Iščemo mir in srečo – toda naš um ves čas skače z ene misli na drugo. To slabi našo zmožnost soočanja s problemi in motečimi čustvi v vsakdanjem življenju. Zakaj meditirati? Da umirimo sebe, se rešimo stresa, okrepimo osredotočenost in izboljšamo svoje notranje kvalitete. In - kako meditirati?

Budistični Učitelj Lama ShenpenRinpoče bo imel video Učenje o tej široki temi. Vsak je dobrodošel, da se pridruži, osebno ali prek spleta, in se pouči o meditaciji. Kasneje boste imeli tudi možnost vključitve v redne tedenske meditacije v našem centru, da bost lahko nadaljevali z razvijanjem miru v svojem življenju.

Biografija

Lama ShenpenRinpočejebudistični Učitelj, predstojnik Budistične kongregacije Dharmaling, ki ima tempelj v Ljubljani. Pri 16 letih je postal menih, nato zaključil krajši študij s področja medicine, organiziral humanitarne dejavnosti v Indiji, vzpostavljal budistične skupnosti in učilDarmo v različnih državah, posvojil tibetanskega otroka in po 23 letih meništva postal poročen oče štirih otrok. Rinpočejeva prioriteta je vedno učenje o tem, kako udejaniti Budove besede v vsakdanjem življenju in kako pomagati kolikor mogoče velikemu številu drugih. Rinpočeima sposobnost zdravljenja z rokami in mantrami. Sodeloval je tudi v raziskavi o vplivu meditacije na človeško telo, ki jo je opravljala slovenska znanstvenica in ki je prinesla zanimive rezultate.

Datum: 8. junij 17.30-18.30

Kraj: Pavšičeva 41, Ljubljana

Dostop prek spleta: pošljite elektronsko pošto na office@dharmaling.org, kjer boste dobili povezavo do videokonference in navodila, kako se povezati.

Organizacija: Budistična kongregacija Dharmaling, www.dharmaling.org, facebook - https://www.facebook.com/dharmaling.centre/

Vstop: prost.

Kontakt: +386 (0)40 125 512.

Magazin   › Zanimivosti   › Moč meditacije
Oglejte si tudi

Jupiter v Strelcu – ujemi svoje sanje

Planet Jupiter v astrologiji simbolizira naše potrebe in želje po napredku, rasti in širitvi. Njegov prehod skozi Zodiakalen krog traja 12 let.
› Preberi več

Orgonit - vir življenjske energije

Orgoniti odpravljajo težave, ki so posledica onesnaženosti sodobnega okolja. Z energijo napolnijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem in tako pozitivno vplivajo na naše psihofizično počutje.
› Preberi več

› Preberi več

Uran v Biku – SVET, KOT ..POZNAMO, SE BO SPREMENIL

Uran, planet nenadnih sprememb, je 15.5.2018 ob 12:10 vstopil v najbolj stabilno in zemeljsko znamenje, Bika. V njem bo ostal 7 let. Naravi znamenja Bika in planeta Urana sta neusklajeni, saj je Bik počasen in previden, medtem ko je Uran hiter...
› Preberi več

Saturn v Kozorogu – nov red na starem pogorišču !

Saturnov prehod nas sooča z realnostjo in ruši naše morebitne iluzije. Od nas zahteva delo in trud, saj so področja, ki jih aktivira tokom svojega prehoda, podvržena preizkušnjam in počasni rasti.
› Preberi več

Pomoč in zdravljenje s Samorogi

Samorogi niso samo mistična bitja, ampak so konkretna bitja, ki nas, če jim dovolimo, usmerjajo, vodijo ter nam pomagajo prebuditi sebe skozi odpravljanje vzorcev in bremen, zaradi katerih ne živimo v sedanjosti in smo obstali na točki.
› Preberi več

Čisto osebno, personaliz..darilo za celo življenje

Astrocaffe osebni horoskop - knjiga, ki govori o tvojem življenju. Popolno darilo.
› Preberi več

Osebni horoskop v knjigi..Darilo za celo življenje

Astrocaffe osebni horoskop v knjigi je resnično darilo za celo življenje, saj vam omogoča odkrivati in razvijati vaše potenciale ter vas opozarja na pomanjkljivosti, na katerih morate delati, da lahko zaživite polno življenje.
› Preberi več

Sadni prigrizek za vašega psa

Sadni prigrizek za vašega psa. Vsebuje veliko beljakovin ter malo maščob.
› Preberi več

Moda za najmlajše

Kdo je rekel da tudi naši najmlajši niso modno oblečeni? To je zagotovo preteklost. Prav ta članek vas bo seznanil kaj obleči otroku, da bo tudi on skupaj z vami v trendu hkrati pa bo obdržal otroški izgled?
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.

POPOLNO DARILO

Knjiga, ki govori o tvojem življenju

Moderna razlaga osebnega horoskopa v lični in povsem personalizirani knjigi.
Darilo z imenom in priimkom, na katerega boste ponosni.

NAROČI KNJIGO