Lunin.net  >   Priporočamo  >   Feng Šui

Feng Šui - knjiga in učbenik

Tukaj lahko naročite prvi slovenski feng shui učbenik s strokovno in uporabno vsebino. Avtor učbenika je Mirza Terzimahič, Feng Shui svetovalec.

Cena: 40 EUR (+ poštnina)

Naroči
Feng Šui - knjiga in učbenik

O Feng Šui učbeniku

Spontano in skoraj "slučajno" je nastal prvi slovenski feng shui učbenik s strokovno in uporabno vsebino čudovite modrosti. V začetku mojega učenja se nisem zavedal, niti pomislil, da nastaja knjiga – učbenik, s strokovno vsebino, ki bo mnogim koristna. Primarni namen pisanja načel, pravil in naravnih zakonitosti, je bil razumeti, sprejeti in v vsakdanjem življenju koristno uporabiti praktične nasvete.

V preteklih dveh desetletjih mojega osvajanja znanja, 7.000 letne vede in feng shui modrosti iz Kitajske, sem preštudiral mnoge knjige in literaturo, vse do česar sem prišel s tematiko, ki me je popolnoma osvojila in prevzela. Feng Shui je znanost o času in prostoru. Obravnava Qi energijo, ki je življenjsko pomembna in osnovna substanca vseh stvari. Vseobsegajoča, vse prežemajoča moč človeškega kraljestva. Najbolje bi jo bilo imenovati "življenjski dih". Mejnik na prehodu z ravni intuitivnega, pradavnega doživljanja sveta, na raven prizadevanj racionalnega obvladovanja sedanjega fizičnega in družbenega.

O avtorju

Energetsko napačno izbran poklic inženirja, ki ga nisem opravljal z užitkom, spada v energetsko skupino, ki uničuje mojo osnovno modificirano či energijo, po Zvezda ciklu, Petih tokov Jin in Jang. Zato sem prejšnji poklic zamenjal pred leti z veseljem in v navdihu energije zelenega Zmaja v sedanjega – svetovalec za feng shui. Na ta način šele sedaj resnično uživam v svojem poslanstvu. Od takrat, ko sem se zavedal samega sebe in obstoja, sem se vneto, vztrajno a tiho začel spraševati, spraševati in spraševati: Kdo sem pravzaprav? Kaj počnem tukaj? Glej, vdih izdih! Zakaj diham? Zakaj pravzaprav gre? Kaj bo potem? Zakaj so oblaki in zvezde zgoraj, reke, morja in gozdovi pa spodaj? Ali moram še kaj odkriti? Nekdo je "zraven" mene? Ves čas? Zakaj in kaj mi to sploh tako tiho "govori"? Ali "Ga" bom kdaj videl s temi očmi, morda "videl z notranjimi očmi"? Čutil s temi čutili? Vprašanja, vprašanja, vprašanja, ... razum ne odneha ... mati mila ... kako bo ...?!

In zgodilo se mi je. Moje ponovno in resnično "rojstvo", ki sem ga potrpežljivo čakal. V enem samem majhnem nepozabnem trenutku, sem dobil odgovore na vsa zgornja vprašanja in jih še danes dobivam. Hvaležen Stvarniku.

> Pošlji email
Feng Šui - knjiga in učbenik

Naročilnica

Feng Šui - knjiga in učbenik

Cena: 40 EUR (+ poštnina)

Prodaja:
Mirza Terzimehič, inž.
Feng Shui svetovalec
Tel. 01/50 71 856
> Pošlji email

Izpolnite obrazec za naročilo po povzetju (knjigo vam prodajalec pošlje po pošti na vaš naslov, znesek plačate poštarju ob prevzemu pošiljke). Pravilno vnesite vse podatke, saj vam v nasprotnem primeru ne bomo mogli poslati izdelka. Polja, označena z zvezdico (*), morate obvezno izpolniti.

Vaši podatki

Vaše naročilo bo poslano prodajalcu, ki vas bo po potrebi kontaktiral. Z oddajo obrazca se strinjate, da naročate izbrane produkte po povzetju.

Prodaja: Mirza Terzimehič, inž., Feng Shui svetovalec, Tel. 01/50 71 856