Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Nova Doba


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
475 komentarjev na to temo

#476 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 306

Objavljeno: Danes, 11:52

Nekako ti, kot da zelo težko sprejmeš, ko ti nekdo iz srca nekaj preda in lažje sprejmeš, če te nekdo zavrača in se bori proti tebi..  Predal sem ti čisto informacijo..  Zakaj se v borbi z nekom bolj udobno počutiš, kot v ljubečem sprejemanju in potrditvi, to sam še malo globje razišči..  Saj veš to so cele kopice preteklih negativnih izkušenj, ki so se trdno zasidrale v telesu, čez vse te pretekle negativne in travmatične izkušnje..

 

Ni da mi je blo zarad teh stvari z modro težko sprejet kar si napisu. Kar sem ti napisu je blo, da si šel ven iz določene opozicije (v kateri si bil prej) ampak da zarad določenih predsodkov preko katerih me zaznavaš me še vedno ne gledaš čist čisto in tej "predstavi" si ti hvaležen, ne men kot sem.

 

Ta "ne skrbi", ki je bil nazadnje napisan, pa kot pravilno opažaš, je bil res dodan še skozi barvo moje osebnosti in ga lahko komot odstraniš in potem boš lažje razumel vse kar ti sporočam..

 

Kot sem ti že napisal, sporočaš mi, da me ne gledaš/bereš brez predsodkov.


Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0