Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Vpliv zemlje na ostale planete


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
93 komentarjev na to temo

#51 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 28. april 2004, 14:47

Marsa dosti lažje je razumeti, ko si napisala, da ima Andres Luno v Kozorogu (imam tud jaz tolele...) in Sonce in Merkur v Levu (en mix stroge stvarnosti, a tudi bolečine in vroče pompoznosti)

Prej nisem dojela drugega kot močnih slikovitih navedb obeh, iz ene strani bolj črnogledo in s sočnimi, malo pikrimi izrazi in iz druge strani napisano iz srca z vso ljubeznijo do našega ljubega planeta.

Razumem Mihelo, ... ker se sama ukvarjam s svojim vzorcem, da ne prenesem negativnosti, pa naj bo samo drobec kletvice ali groba primerjava ali opis...in po drugi strani idealiziram in hvalim četudi ni recimo ena polna Luna vredna, da dva dni svojo energijo podarjam njej in vzdihujem kako je čudovita... Vsake toliko se še vedno moram pri sebi premagati, da temu ne podležem in da ne začnem s kom triurnega prepričevanja, da naj ne uporablja kletvic, a verjemite mi, da sem počela tudi to...

...vseeno je ena odlična tema z enim posebnim pogledom na vplive našega planeta. Mislim, da je na Veneri življenje in v njihovih horoskopih bi lahko razglabljali o Zemlji v znamenju Bika recimo, kar bi bilo najbolj zemeljsko... ampak tam imajo po moje druge načine, neastrološke.

Stanka

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#52 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 28. april 2004, 19:18

hmm... Andres, da ne bos prevec zabluzil ali ratal celo nesramen, v bistvu je hecna tista primerjava.  :o|o:

Sem si mislil, da kdo ne bo te primerjave razumel. Skratka. Mihela ima fantastično ime. Moj sin kot sem že napisal je Mihael in za to ime sem se moral boriti na ministrstvu za pravosodje. Tudi z izsiljevalnimi prijemi sem tam stal. Toda Mihael si je tako želel biti imenovan v to ne dvomim, zato mi je tudi Mihela lepo ime.

Upam da sem tokrat dovolj razumljiv.

Andres

#53 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 28. april 2004, 19:21

OK, ja, vcasih morda cesa ne razumem(o).
Je pa fino, ko si razjasnil, ker je res delovalo nekoliko... hm... pac... cudno. :)
Si pa ti res en poseben model, ognjen in zemeljski hkrati. xDDx
:palec:

Stanka - x:)x :vio:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#54 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 28. april 2004, 19:48

......Tudi z izsiljevalnimi prijemi sem tam stal.  ...

le čemu,povej g.Lev_upam, da ne dramatiziraš poetsko?

#55 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 28. april 2004, 19:53

hmm... Andres, da ne bos prevec zabluzil ali ratal celo nesramen, v bistvu je hecna tista primerjava.  :o|o:

Ampak to kar pravim - govorita drug mimo drugega.

Bern - ja, saj... imas prav, sem parkrat se hotla vmesat, pa je debata se se razvijala, pa sem hotla, da se pogledi do konca predstavijo...
V zacetku sem mislila celo, da pravzaprav nekako govorita o isti stvari oz. da tile mnenji le nista tako vsako na svoji strani, kot se zdi na prvi pogled.
Potem sem ob svojem komentiranju celo nazaj sla parkrat prebrat, ker mi je nekaj 'hodilo narobe' malo. xDDx
Se mi je zdelo - cakaj malo, hm...  xscratchx

Pa se en aspekt je, ki ga niste vzeli v obzir (jaz pa, takoj ko sem zagledala temo in njeno vsebino) - namrec, Andres je Lev z merkurjem v levu in tu je merkur kot vemo v padcu... Sem veckrat opazila prav pri Andresu, kako hecno je postavil stvari oz. recimo odprl novo temo:
Astrolosko odprtje bancnega racuna? Skleroza (in nekaj)...  x?x  In potem notri cisto drugacna debata od v bistvu pricakovane.
Torej, ne mroem si kaj, da ne bi takoj opazila hkrati in sproti tudi Andresevih polozajev - z merkurjem se nekako ne izjasni tocno, kaj sploh, v bistvu samo malo razmislja, ce bi govoril oz. ce bi se pogovarjali v zivo, bi povedal bolj slikovito, imel zraven mimiko, mahal bi z rokami in zraven morda kaj pomeziknil ali kaj takega. ... Torej, debata bi vseeno potekala malo drugace (samo niansica, ze bi se razvila v drugo smer, vibre bi bile drugacne). ...
Ker ima pa Luno v Kozorogu in je pravzaprav precej in celo mocno zemeljski, je 'realist', tako je res idealisticno od njega pricakovati, da se bo npr. odzival kot Rak ali Ribi ali Tehtnica.

Ali je razocaran oz. ali ta post kaze na to?
Po mojem ne.

Midva z Mihelo nikoli nisva govorila o isti stvari. Vsak za sebe svojo tezo poudarjava in jaz jo celo podpiram ob njeni ljubezni do Zemlje.
Ampak vprašanje je bilo kaj zemlja seva, kakšne vibracije ima, ker mi tega ne vemo. Dano nam je biti tu in samo tu, poznamo vibracije drugih planetov, nikakor pa ne našega. Joj kako žalostno.
Morda smo v raju, tega ne oporekam, ampak imamo ravno toliko možnosti biti ta trenutek v peklu. Pač navadili smo se biti tu in niti vemo ne kako je biti drugje, tam kjer je boljše.

Marsa in Stankaa, hvala za te razčlembe o Merkurju v levu ampak konkretno tisti topic Astrološko odprtje bančnega računa ali skleroza, je meni čisto logičen.
S tem topicom sem hotel nekako vprašat če je možno, da bi ostajalo več denarja če bi se račun odpiral na željen datum z željeno številko.
In meni tam še vedno denar stoji. Sploh ne vem kako to da ga ne porabim.

Je pa tudi res, da zelo veliko razmišljam. Včasih se brez veze ubadam s stvarmi, ki bržkone ne bodo koristile nikomur.
Recimo. Pri nas se je v službi en grdo podelal na stranišču.
Hmm. Paconar grdi, in Andres kdo drug ga je šel lovit. Naredil sem neko analizo kako tip je, kako se obnaša, kako piše in kako parkira avto. In na ta način ga dobim seratorja. :palec:

Iz tega razloga, oziroma iz načina takšnega razmišljanja kot ga imam se zdi, da sem malo prfuknjen, in hvala bogu, v Jugsolaviji bi me že zaprli, če nebi bil tak kot sem. Imeli so me dovolj, dali so me v udba.net pod nadzorovanje, skratka nekdo pač, ne bodi ga treba, pa še prfukjen. x:Dx x:Dx Danes ni nikomur jasno kdo ta Andres je.
Imam pač posebnost, zato tak Merkur ali kaj vem kateri znak v astrologiji, da možnost da lahko delam prfukjene stvari, da pridem do kogarkoli, se z njim usedem, pokličem na FBI, jim natrosim par stvari pa še pravo ime s polnim naslovom vedno povem. Na koncu jih za dodatne informacije povabim na Islandijo na Sestanek. Oni pa meni naj grem v London kjer je najbljižja izpostava FBI. Hahaha. Jim rečem. Jaz nisem v Londonu, vi pridtite k meni. Če mi pa pogoje postavljate, da naj jaz okrog hodim, pa niti ni čiudno, da imate bolnika za predsednika.

Skratka s tem Merkujem al s čim že, morda celo z Levom, ne vem, moraš biti malo predrzen, kadar vroče rata. Tudi ko so mi v službi razbijali pred leti, sem jim z enim stavkom povzročil za tri ure sestanka. Ne morem in nočem samo kimat.
Pač zemlja je vodena, jaz pa sem zelo svoboden. Vsaj jemljem si to svobodo v veliki meri. In še bolj svoboden bom.



Andres

#56 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 28. april 2004, 19:56

......Tudi z izsiljevalnimi prijemi sem tam stal.  ...

le čemu,povej g.Lev_upam, da ne dramatiziraš poetsko?

Joj to je dolga dolga zgodba. Notranja zakonodaj. Bom poskušal biti čim krajši. Mihael ni smel biti Mihael. Zakonodaja. Lahko bi bil Michael ali Mjakl.
Ne hvala. Sem šel izsiljevat, da bo on Mihael ker jaz tako želim ali pa ne bo njihov državljan. Še par stvari sem jim natresel, tako da so se spogledali. Potem so se pa ustrašili in mi takoj drugo opcijo ponudili, ki je tudi obveljala do spremebe zakona. MIhael je bil Fantek Andresson naslednjih 10 mesecev.
Po tistem datumu je dobil Ime Mihael in priimek kot ga imam jaz.
Ma kakšen Andresson neki, prosim lepo x:Dx .

Andres

#57 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 28. april 2004, 20:03

Vsak ima svoj pogled in dojemanje Zemlje,
verjetno je to odvisno tudi od naše usode. Od tega kaj živimo.

Temo sem razumela, kot kaj Zemlja seva, kako vpiva na druge, ki ne živijo na njej. In sem se spotaknila ob negativističen stav svojega sogovornika. To je vse.

Kar sem mu hotela razložiti je to,da kar vidi na Zemlji kot realnost, gleda s svojimi očmi in s svojim načinom dojemanja in zato misli, da Zemlja seva tako in ne drugače.

Žal mi je, da me niste razumeli, vendar mi je všeč, da sem sodelovala v tej temi.

Vem, da bomo vedno ljudje na različne načine doživljali Zemljo.

Vendar je moj način zame stvaren, ker si ne delam nobenih iluzij, poznam trplenje in poznam stiske, vendar so le te tako težke zaradi našega dojemanja in naših pričakovanj. To je vse, kar ponavljam.

Jaz sem slišala in razumela Andresa, samo njegovo prepričanje mi ni bilo najbližje.



Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#58 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 28. april 2004, 20:07

:palec:

Sam sta pa hecna, oba. xDDx
Zdaj spet ponavljata, a je nekako... hm, smo 'napredovali' za stopnjo. x;)x

Vsec mi je bilo, Mihela, ko si napisala, da ti je vsec, ko si sodelovala v tej temi. x:)x
Cisto prav je, da nam je mar. :palec:

*
p.s. - saj stekam point - obeh.
Zemlja pa oddaja vibre dolocece, seveda - samo tudi z vsem vzetim v zakup, to pa so tudi shtale, ljudje, negativne vibracije...

Saj kako je vse dvojno in povezano, pa vidimo ze pri naravnih pojavih; narava, plodnost, sadovi, zivljenje... vendar pa tudi vulkani, potresi, torej narava, pa ceprav tako lepa in rajska, je neprijazna in rusilna lahko.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#59 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 28. april 2004, 20:12

Saj nikomu ni mar za Zemljo. Problem je ker so pogledi različni, oziroma vsak zagovarjava svoje dejstvo. In dokler bodo pogledi različni celo tu, v tako malem spektru svetovne populacije ne bo moglo biti sprave med narodi na Zemlji. Trpijo pa na podlagi tega še drugi planeti. In tudi to je Zemlja.

Andres

#60 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 28. april 2004, 20:13

. Če dobro prebereš, se v isti pošti najprej imenuje za "idealistično", na koncu pa trdi, da je "trdno na Zemlji" ali nekaj talega.

Joj Bern,

si ne znaš predstaljati človeka, ki je idealističen in hkrati stoji trdno na zemlji. Toda verjetno ne znaš živeti paradokse. Smo si pač različni.

O življenju na Zemlji si ne delam iluzij, sem stabilna in trdna, vendar je moje dojemanje najbolj pozitivno možno.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#61 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 28. april 2004, 20:14

* Vmes ko si pisal svoj zadnji komentar, Andres, sem ga tudi jaz - namrec, dodala sem p.s. - prej (ko si pisal komentar) mojega p.s. se ni bilo
(b.v. se mi je zdelo nov post odpret).
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#62 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 28. april 2004, 20:18

.z merkurjem se nekako ne izjasni tocno, kaj sploh, v bistvu samo malo razmislja, ce bi govoril oz. ce bi se pogovarjali v zivo, bi povedal bolj slikovito, imel zraven mimiko, mahal bi z rokami in zraven morda kaj pomeziknil ali kaj takega. ...
.Je pa tudi res, da zelo veliko razmišljam. Včasih se brez veze ubadam  s stvarmi, ki bržkone ne bodo koristile nikomur.  
Recimo.  Pri nas se je v službi en grdo podelal na stranišču.  
Hmm.  Paconar grdi, in Andres kdo drug ga je šel lovit.  Naredil sem neko analizo kako tip je, kako se obnaša, kako piše in kako parkira avto.  In na ta način ga dobim seratorja.  
Iz tega razloga, oziroma iz načina takšnega razmišljanja kot ga imam se zdi, da sem malo prfuknjen, in hvala bogu, ..............

.nadzorovanje, skratka nekdo pač, ne bodi ga treba, pa še prfukjen.  ....
Imam pač posebnost, zato tak Merkur ali kaj vem kateri znak v astrologiji, da možnost da lahko delam prfukjene stvari, da pridem do kogarkoli, se z njim usedem, ....
.Jaz nisem v Londonu, vi pridtite k meni.  Če mi pa pogoje postavljate, da naj jaz okrog hodim, pa niti ni čiudno, da imate bolnika za predsednika....
..moraš biti malo predrzen, kadar vroče rata. Tudi ko so mi v službi razbijali pred leti, sem jim z enim stavkom povzročil za tri ure sestanka.  Ne morem in nočem samo kimat.  
.Pač zemlja je vodena, jaz pa sem zelo svoboden.  Vsaj jemljem si to svobodo v veliki meri.   In še bolj svoboden bom.

tole sm zbrau, Anderss :8): :palec:
hahaha,mega ej..mam tut jest merkurja v levu11h, pa se kr zavem,če ni kaj pretočno,se kr učim nazaj povedat, al pa glas ovekovečit x:Dx

#63 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 28. april 2004, 20:25

:palec:

Sam sta pa hecna, oba.  xDDx
Zdaj spet ponavljata, a je nekako... hm, smo 'napredovali' za stopnjo. x;)x

Vsec mi je bilo, Mihela, ko si napisala, da ti je vsec, ko si sodelovala v tej temi.  x:)x
Cisto prav je, da nam je mar.  :palec:

*
p.s. - saj stekam point - obeh.
Zemlja pa oddaja vibre dolocece, seveda - samo tudi z vsem vzetim v zakup, to pa so tudi shtale, ljudje, negativne vibracije...

Saj kako je vse dvojno in povezano, pa vidimo ze pri naravnih pojavih; narava, plodnost, sadovi, zivljenje... vendar pa tudi vulkani, potresi, torej narava, pa ceprav tako lepa in rajska, je neprijazna in rusilna lahko.

:palec: Marsa

Samo za medklic:

Devetzvezdni ki pri svojem opisovanju uporablja tri glavne elemente:

Zemeljsko "srečo"
Človeško "srečo"
Nebno "srečo"

Zemeljska sreča je Zemljino magnetno polje, lokacija, .....

Človeška sreča je: KRI - torej zdravje človeka, ki pa je seveda odvisno tudi od dednosti, pa prehranjevalnih navad, kvalitete hrane, kvalitete bivanja - šport, okolje, itn

Nebna sreča pa so vplivi bližnjih in daljnjih nebesnih teles na magnetno polje Zemlje in seveda tudi naravnost na človeka in vse njegovo okolje (pa tudi še nekaj drugih stvari, ki jih tu ne bi našteval na široko)

Seveda pa medsebojno en na drugega vplivamo tudi ljudje - direktno in indirektno.
Načelno pa v tem vedenju ne poznamo "dobrih" ali "slabih" pojavov. Je le energija, na katero pa ljudje do neke mere lahko vplivamo s svobodno voljo - predvsem najprej na svojo energijo, s tem pa energijo prenašamo tudi na svoje okolje in ji damo tudi predznak "dobra" - "slaba" ali kakorkoli že.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#64 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 28. april 2004, 20:27

Pokowc.

Samo če bi bili vsi tu z Merkurjem in levom, potem nebi bilo časa za inkarnacijo drugih. Bi se zaradi trmoglavosti že pobili.

Andres

#65 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 28. april 2004, 20:30

ma ni sam to, je tvoja Luna trma Kozorogova pa vpliv natančne˝ Venere, Merkur sam dviga expres glasu x:Dx

#66 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 28. april 2004, 20:34

Devetzvezdni ki pri svojem opisovanju uporablja tri glavne elemente:

Zemeljsko "srečo"
Človeško "srečo"
Nebno "srečo"

Zemeljska sreča je Zemljino magnetno polje, lokacija, .....

Človeška sreča je: KRI - torej zdravje človeka, ki pa je seveda odvisno tudi od dednosti, pa prehranjevalnih navad, kvalitete hrane, kvalitete bivanja - šport, okolje, itn

Nebna sreča pa so vplivi bližnjih in daljnjih nebesnih teles na magnetno polje Zemlje in seveda tudi naravnost na človeka in vse njegovo okolje (pa tudi še nekaj drugih stvari, ki jih tu ne bi našteval na široko)

Seveda pa medsebojno en na drugega vplivamo tudi ljudje - direktno in indirektno.
Načelno pa v tem vedenju ne poznamo "dobrih" ali "slabih" pojavov. Je le energija, na katero pa ljudje do neke mere lahko vplivamo s svobodno voljo - predvsem najprej na svojo energijo, s tem pa energijo prenašamo tudi na svoje okolje in ji damo tudi predznak "dobra" - "slaba" ali kakorkoli že.  

:8):

#67 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 29. april 2004, 08:13

Vem, da bomo vedno ljudje na različne načine doživljali Zemljo.

:palec: Prima je že to, da imamo različne poglede na vse in laufa debata.

#68 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 29. april 2004, 13:11

Posluš, Andres, a bi ti prišel malo domov?

Ob vseh teh jajcarjih, ki nam sestavljajo vsakdan in bodočnost, bi nam en tak tip čisto prav prišel. Mogoče bi se Slovenceljni začeli zavedati, da sploh LAHKO KAJ REČEMO...

:8):

#69 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 29. april 2004, 13:34

Posluš, Andres, a bi ti prišel malo domov?

Ob vseh teh jajcarjih, ki nam sestavljajo vsakdan in bodočnost, bi nam en tak tip čisto prav prišel. Mogoče bi se Slovenceljni začeli zavedati, da sploh LAHKO KAJ REČEMO...

:8):

:palec: :2src: No Slovencljni bodo kakšno rekli samo v Bruslju, tam jih bo kar nekej. x:Dx Tle doma bomo pa videli, če se bo kaj premaknilo. Pri nas krivijo pokrajino, pa hribe, pa neodprtost in podobno, zato smo lahko tiho. x;)x No Štajerčki so že mal bolj odprti in vsaj ti mal popravljajo povprečje. :palec:

#70 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 29. april 2004, 13:51

Marsa od kot ti , da je Merkur v levu v padu, lahko je perergrin, če ni na področju od 6 do 13 stopinj Leva( kjer ima termin). Merkur je na dnu v Ribah, kjer ima tudi izgon.
A sem kej spregledala?

Andres, zanimivo, veš, da je logično, da sva trmasto vztrajala vsak pri svojem, oba imava Merkur v fiksnem znamenju, mogoče, ju imava celo v kvadratu.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#71 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 29. april 2004, 19:05

Posluš, Andres, a bi ti prišel malo domov?

Ob vseh teh jajcarjih, ki nam sestavljajo vsakdan in bodočnost, bi nam en tak tip čisto prav prišel. Mogoče bi se Slovenceljni začeli zavedati, da sploh LAHKO KAJ REČEMO...

:8):

Jaz bi že prišel, seveda bi. Obenem pa se postavlja vprašanje kaj bi delal.

Andres

#72 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 29. april 2004, 21:01

Mihela!

Po tem sklepam, da so tisti ki imajo nekje v horotu Merkur tudi trmasti. Mercury Leo 28°22'56 01 retrograde Kvadrat pa ne vem kje se najde. Imam rajši krogle. Tvoja slika mi je zato všeč. xDDx

Andres

#73 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 4. maj 2004, 13:03

Zanimivo je, kako deluje življenje, nekdo sproži razmišljanje o neki zadevi in potem se v tvojem življenju začnejo pojavljati različne stvari, ki ti dajo misliti in razširajo obzorje.

Ko sem prvič prebrala misel Andresa sem se na vrat na nos zoprstavila njegovim prepričanjem in vidiku oziroma načinu dojemana vpliva Zemlje.
Potem sem postopoma, dojela njegov vidik in čutila od kje izhaja.
Sedaj berem knjigo o Potovnaju duš in zanimivo je, da je dušam, po tej knjigi, res najtežje ravno utelešenje na Zemlji in začela sem razmišljati, da sem mogoče res tako zaljubljena v Zemljo in videti tudi vidik, ki mi ga je podal Andres. Brez te knjige, ki je prišla nenadno v moje življenje, ravno po tem, ko sem zapadla v to debato, ne bi razumela te druge strani.
Zanimivo, a ne.
To ne pomeni, da sedaj sprejmam njegov način razmišljanja, vendar razumem in gledam širše.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#74 Neli

Neli
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 170

Objavljeno: 4. maj 2004, 13:18

Sedaj berem knjigo o Potovnaju duš in zanimivo je, da je dušam, po tej knjigi, res najtežje ravno utelešenje na Zemlji

Ne pozabi še na nadaljevanje - Usoda duš . :palec:
Med prvomajskimi prazniki - konkretno v 4. dneh - sem zglodala obe in sem se ob branju spomnila vajine debate o Zemlji... x:Dx x:Ix
Hecno....

Mimogrede: Ne vem zakaj, ampak ta knjiga se mi je pred očmi pojavljala lep čas - enkrat sem jo videla pri bratu, drugič pri teti, spet pri treh prijateljih, vedno, kadar sem zavila v knjigarno, mi je dobesedno "skakala v nos" x:Dx , ko sem šla v knjižnjico, evo knjigo... jaz pa 0. x:Dx - vedno sem se ji nekako izognila....
Zadnjič sta me našli obe. x^x Očitno je prišel čas za to. :palec:

#75 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 4. maj 2004, 20:14

Sedaj berem knjigo o Potovnaju duš in zanimivo je, da je dušam, po tej knjigi, res najtežje ravno utelešenje na Zemlji

Ne pozabi še na nadaljevanje - Usoda duš . :palec:
Med prvomajskimi prazniki - konkretno v 4. dneh - sem zglodala obe in sem se ob branju spomnila vajine debate o Zemlji... x:Dx x:Ix
Hecno....

Mimogrede: Ne vem zakaj, ampak ta knjiga se mi je pred očmi pojavljala lep čas - enkrat sem jo videla pri bratu, drugič pri teti, spet pri treh prijateljih, vedno, kadar sem zavila v knjigarno, mi je dobesedno "skakala v nos" x:Dx , ko sem šla v knjižnjico, evo knjigo... jaz pa 0. x:Dx - vedno sem se ji nekako izognila....
Zadnjič sta me našli obe. x^x Očitno je prišel čas za to. :palec:

:palec: Zanimivo,

življenje že ve.


Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0