Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

SODOBNA ŽENSKA


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
293 komentarjev na to temo

#76 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 31. julij 2007, 09:36

a celo tako dalec je s teboj ???? Niti nekaj privlacnosti?? To pa zato ves, ker so tebi zenske "tako zelo vec" x:o)x

Ne razumem točno, kaj hočeš povedat. xnckrivx

Privlači me ženska, njena energija, ne njena obutev, obleka, ličila.
Possible—but highly unlikely.

#77 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 31. julij 2007, 09:59

sama v petkah definitivno izgledam groteskno..

tud jaz. x:Dx
dobr ce sm pr mir, mi clo kr pasejo, sam cevljev nimas za to da bos pr mir.

Pa še neky: sodobna ženska NE OBSTAJA, oz, je umetna tvorba raznoraznih Cosmopolitanov, Ev ipd. glossy revij, ki z realnostjo nimajo nobene zveze: tok enih nasvetov, uniformnih, enosmernih..ni blo tut pod Stalinom ne :xx!: kako se oblačiš, kaj kuhaš, kaj ješ, kako sexaš, kako ti prihaja, kako spiš, kako napreduješ, kako komuniciraš...ma kera beda od posploševanja, res :xx!:

Jp. :palec: instant recepti in nasveti, idiotizem.
sicer revij ne berem (tko da pravzaprav sploh ne morm met tega mnenja), ampak tkole na forumu kera kej omen al pa pr frendi kaksno prelistam..... in mi se do smeha v bistvu ni, ker ceprav je tok nad bedast in v bistvu smesn, je pa tud zalostn.
In se te bejbe mislijo da so blazn emancipirane in taksne... ja, sodobne, kao. :D
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#78 Cookie

Cookie
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 884

Objavljeno: 31. julij 2007, 10:31

OK, morda posplošujem, samo govorim iz svojih izkušenj. Še nobene ženske nisem doživel, da je seksi samo zaradi visokih pet oz. da so ji visoke pete dodale nekaj privlačnosti. Mene visoke pete odbijajo in se mi zdijo totalno nenaravne in samo nek brezvezen kič za ugajanje ali kdo ve zakaj.

Sexapila se ne da narest z visokimi petami - lahko pa se ga poudari, včasih celo čez vsako mejo dobrega okusa, kjer preide že v vulgarnost, cenenost.

Ta simbol smo sami ustvarili s ponavljanjem. xrolleyesx Dejansko visoke pete in ženske bivanjsko niso povezane. Ljudje smo jih povezali in razglasili za simbol.
x:Dx

Drugače nisem nikjer trdil, da ženska ne bi smela izstopati s svojo lepoto. Ravno obratno menim: da mora izstopati iz sivega povprečja z vsem svojim sijajem. Ampak ta sijaj ne pride iz visokih pet in še manj iz raznih šmink in kemije na obrazu. Ženske (pa tudi moški) so pozabile na notranjo lepoto, ki se kaže tudi na zunanjosti, in tako kompenzirajo zgolj na zunanjih okraskih.

Visoke pete so izumili moški; natančneje Francozi iz čist praktičnega razloga; dreka je bilo med hišami v naselju preveč, pa je lepše hodit "nad" njim (z nogami, jasno).
Žensko v visokih petah je "uzakonil" Dior, kao na piedestalu ženskosti.
Se strinjava glede sijaja :palec: in okraskov :palec:
Vse prewč je enga nagibanja enkat v formo (obliko, embalažo, zunanjost), drugič v vsebino (notranjost).
Ampak veste kaj, tut še tko zdrava zadeva/hrana, mora imet primerno zanimivo/opazno embalažo. Sam eno al pa sam drugo = pa smo tm, kjer smo xcivx (Cosmo vs ašram)
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´

#79 Antoninus

Antoninus
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 207

Objavljeno: 31. julij 2007, 10:46

Sam eno al pa sam drugo = pa smo tm, kjer smo xcivx (Cosmo vs ašram)

Ja, to je to. če bi že moral izbrati, kam me naj zaprejo. V cosmota ali ašram bi izbral seldnjega, drugače pa naj bo še fajn forma dokler obstaja.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.


#80 lea

lea
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 328

Objavljeno: 31. julij 2007, 12:44

zakaj sem sploh navrgla teh nekaj kosti, ki ste se jih nekateri kar veselo lotili xDDx ?

razmišljala sem o tem, kaj je sploh yin in kaj yang. ko takole bereš knjige, stvari izgledajo precej preprosto pa v resnici niso. črno, belo, svetlo, temno, akcija, pasiva, moško, žensko....
če pogledaš živali, recimo, je ful razlika med samicami različnih pasem, kaj šele vrst živali. sploh ni rečemo, da so živalske samice yin in samci yang in da bi te kao yin/yang lastnosti veljale tudi za ljudi. lev, kao kralj in sploh ta glavni, je lenuh, večinoma ga prehranjuje samica. morski konjiček pa nosi plod do *rojstva*. je noseč. kaj je zdaj tu yin in kaj yang? kaj pa rastline? a so vse yin? če se že rastline toliko razlikujejo po tem, koliko katerega principa prevladuje, koliko se šele živali, da o ljudeh niti ne govorim. to, da si ženska, pač ne pomeni, da je v tebi največ yin principa. po moje že ne.

tudi kar se karakternih potez človeka tiče, bi težko rekla, kaj je eno ali drugo. skrbnost, potrpežljivost, tolerantnost naj bi bile yin, ampak če pogledaš nekega moškega, starejšega, modrega, avtoriteto, sigurno ima vse te lastnosti, ki sem jih prej naštela pa je še vedno, ne vem, poglavar plemena, direktor, gospodar, je oče v najbolj yang smislu.

edino telo je tisto, zaradi katerega smo eni ženske in drugi moški. kaj pa v energetskem smislu? v bistvu je res vse povezano in deluje tako kot kaže yin/yang znak. zato tudi nekaterim ženskam paše kitenje v yang smislu, da pride do izraza njihov yin, nekaterim pa ne. vsaka ženska bi pač sama pri sebi morala imeti toliko občutka, intuicije, da ve, kaj jo bo uravnovesilo. pa naj gre za nek zunanji lepotni dodatek ali pa neka afirmacija, ki jo naredila bolj močno, odločno, bolj aktivno.

no, pa sem malo pofilozofirala.. x:Dx

#81 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 31. julij 2007, 13:14

dobr si filozofirala. x8Dx :palec:
je kar redkost od tebe, takle dolg post. :switz: x;)x x:px

v enem mescu sem od dveh ljudi slisala mnenje, da "sem ful zenstvena", kar me je total presenetilo, ce ne clo shokiralo.
ko glih omenjas to.
sem mela argumente: ejjj, bobnarka sem bla, drla sem se tam, nosim prej bulerje k petke... tolcem po miz, kao ful jang..... mislm res, ejjj! ce sem pa JAZ ful zeenstvena, pol pa res ne vem... (nam pa res ni spasa x:px).
sploh ne morm pozabt tega, k me je tok presenetl.
Pol sem pa frendici to povedala, pa se je tud ona strinjala, da sej je res. :eek:
tko da ocitno res so eni hecni in posebni kriteriji vcas pr enih stvareh. xDDx

sej ko ze omenjamo, kaksen pa pravzaprav je *logo* jin jang? oba mata tud prostor za energijo drugega.
kot ni cistih tipov, ne astrolosko ne po ne vem kerih sistemih.
jaz se recimo nikol ne najdem v eni kategoriji.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#82 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 31. julij 2007, 13:18

Tole zgoraj, kar pa vidva junaka piseta, pa je zelo znacilno dojemanje duhovno usmerjenih moskih, kajti zanimajoc se za energijo pozabljajoc na zunanjost, ki praviloma prva pritegne, pac zanemarite fizicno in to, kar prinasa, potme pa lahko kdo res to razume, kot da ne marate zensk in ne marate njihovega olepsav.

Lahko za oba rečem, da ni res kar trdiš v odebeljenem. In to kaj dosti z duhovnostjo nima veze, temveč gre za čisto praktično kemijo. Ko se zatreskaš, se lahko v ultra naličeno umetno barbiko ali pa v najgršo kmetico. To potegne, zunanjost so samo okraski in kao olepšave, ki morda pritegnejo um in predstave, in preko tega mogoče zbudi še seksualni center.

Meni je zunanjost pomembna, zato mi niso všeč ženske z visokimi petami in kilogrami ličila na obrazu. :vio:

Na zensko kot na lastno osebnost in vso njeno privlacnost in raznolikost in drugacnost (od moskega) vendar ne mores gledativ sklopu svoje duhovnosti: ce pa ti to rata, pa si pac ocitno tako zelo duhoven in neprizemljen, da je bolje za nadalnji razvoj ziveti v kaksnem samostanu v hare krisni centru, ker ti tvoja notranja duhovna usmerjenost, ki je pogosto samo blamaža in opravicilo za svoje komplekse v zvezi s fizicnim in spolnim, pac prepovuje gledati na zensko z vsem spostovanjem kot matere, sprejemanje kot so-tovarisa na tvoji zivljenjski poti ter obcudovanjem in odvisnostjo od njene spolne moci, saj je to vse skupaj samo maya, iluzija lepote in greh, kajti najvec vam mora pomeniti bog in svete stvari pa resitev iz kroga stalnih rojstev. Valda posebno zenska je ze bila v 5. stoletju oznacena za satana, ker mami moske, torej ji je treba iz strahu pred njeno mocjo nad teboj vzeti to moznost in ostati mocan, pokoncen in se zelo malo paliti nanjo, samo toliko, da dozivljanje njene lepote ne prekosi lepote vzhoda, planin ,rozic, sonca itd.. drugace ni svobode in odprtih poti do boga .. stega stalisca skratka, ce se vaju razume, je tudi vajino mnenje popolnoma razumljivo.

Na žensko gledam s spoštovanjem (seveda zgolj tisto, ki si to zasluži) in mi ni treba živeti v osamitvi, kot kar nekaj brezveze trdiš. Pišeš črno-belo, življenje ima več palet barv.

Sexapila se ne da narest z visokimi petami - lahko pa se ga poudari

Ne, niti poudariti se ne more. Seksapil je energija, energije pa ne moreš poudariti z visokimi petami, ličili ipd. Lahko poudariš zunanjo pojavnost, všečnost moškemu umu, ampak ne same energije, tega kar oddajaš.
Possible—but highly unlikely.

#83 lea

lea
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 328

Objavljeno: 31. julij 2007, 13:44

dobr si filozofirala. x8Dx :palec:
je kar redkost od tebe, takle dolg post. :switz: x;)x x:px

ja, res :switz: x:Dx

no, to se mi je tako zdelo. in sicer, da lahko s svojo zunanjostjo (oblačili, make-upom,..) samo minimalno korigiraš vtis o sebi, dejansko te pa niti bulerji ne naredijo bolj moško in visoke pete bolj žensko.
zanimalo me je, če še kdo to vidi tako. jaz se hitro počutim, kot da se sprenevedam in da goljufam, če za moja merila pretiravam s povdarjanjem ženskih atributov. ni pa nujno, da tudi druge tako vidim.

#84 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 31. julij 2007, 13:48

cist stekam, jaz npr. vcas clo namenoma NISM hotla uporabit "svojih carov" (x;)x)
xyesx - pogosto sem tko, k sem se sla ment za kak job al pa karkoli in je bil sestank z moskim, namenoma oblekla siroke srajce pa sla nenamazana in taksna.
ker mi je pod castjo s taksno manipulacijo pridt do necesa.
Pa tud bogo se mi zdi.
In od unga, k to izvaja, in od tistga, ki kupi take argumente. x:)x

big dil, z ucki ga not dobit (da ga mal tko xflirtx pogledas) al pa z joski (k mu jih meces pred nos). xrolleyesx
to zna vsak. xDDx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#85 Cookie

Cookie
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 884

Objavljeno: 31. julij 2007, 13:49

Ne, niti poudariti se ne more. Seksapil je energija, energije pa ne moreš poudariti z visokimi petami, ličili ipd. Lahko poudariš zunanjo pojavnost, všečnost moškemu umu, ampak ne same energije, tega kar oddajaš.

Ti iz prve roke zagotavljam, da se jo da poudariti xDDx preverjeno in preizkušeno x8Dx
Da se jo tudi prikriti - nikakor pa skriti. x:)x
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´

#86 lea

lea
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 328

Objavljeno: 31. julij 2007, 13:57

big dil, z ucki ga not dobit (da ga mal tko xflirtx pogledas) al pa z joski (k mu jih meces pred nos). xrolleyesx
to zna vsak. xDDx

je razlika med tistim, ki stopi v prostor in je napumpan, ves glasen in opazen, da on je pa nad ultra nekej, v stilu: jaz sem pa car, in med tistim, ki to v sebi že ima. je lahko oblečen kot klošar pa bo vseeno s svojo karizmo zadosti *močan*, da bo vzbudil pozornost. enako je z ženstvenostjo. če jo nekako umetno hočeš povečati, je bistveno drugače, če je ta ženstvenost že del tebe.
in po tem sem spraševala. na kakšen način gojiš to: naravno ženstvenost in recept se mi zdi odličen!

#87 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 31. julij 2007, 14:04

cist stekam, jaz npr. vcas clo namenoma NISM hotla uporabit "svojih carov" (x;)x)
xyesx - pogosto sem tko, k sem se sla ment za kak job al pa karkoli in je bil sestank z moskim, namenoma oblekla siroke srajce pa sla nenamazana in taksna.
ker mi je pod castjo s taksno manipulacijo pridt do necesa.
Pa tud bogo se mi zdi.
In od unga, k to izvaja, in od tistga, ki kupi take argumente. x:)x

big dil, z ucki ga not dobit (da ga mal tko xflirtx pogledas) al pa z joski (k mu jih meces pred nos). xrolleyesx
to zna vsak. xDDx

:palec:

Ti iz prve roke zagotavljam, da se jo da poudariti xDDx preverjeno in preizkušeno x8Dx
Da se jo tudi prikriti - nikakor pa skriti. x:)x

Močno dvomim, da lahko z zunanjimi predmeti povečaš ali zmanjašaš energijo stanja tvojega bitja.

Lahko poudariš izgled, privlečeš več pogledov, ki jim je to všeč, ampak ti preprosto ne verjamem, da si sámo energijo tako povečala. Razen če seksapil razumeš tudi kot zunanje okrasje -- potem se vsekakor da tako razumljen seksapil povečati ali zmanjšati. Energijo pa lahko samó notranje.
Possible—but highly unlikely.

#88 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 31. julij 2007, 14:14

ma jaz tud mislim da se sexapila ne da povecat, razen v smislu, da se sprostis in da uzivas v svojem bitju.
si predvsem za TO *prizadevas*, to pac gojis.

Morda je tud res najboljsi ta nasvet, da preprosto poslusas intuicijo, sam.. kaj pa vem, to pomen v bistvu bit bolj v stiku z notranjim bistvom, to pa velja univerzalno in tako za zenske kot za moske, ne vem ce glih na zensko energijo to vpliva sam....

se pa strinjam z vami, ki ste rekl ples. pa ne sam trebusni.
Ce bl z ritjo migas, se ne pomen, da si glih zato bl sexy, ceprav je pa res, da pr vecih moskih to kr pali in se jim to zdi pa res sexy (tud ce je cist brez ritma in tko). x:px
kaj cmo.

nekomu je najbolj zenstvena mozno plaha brezbarvna nezna poduhovljena oddaljena nimfa, drugemu pa kmetica rdecih lic s polnim oprsjem, ki kar zhari od svojga zdravja in notranje radosti.
kera je bl jin, pa zenstvena, vabljiva in sexy? x;)x :vragec: xDDx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#89 Cookie

Cookie
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 884

Objavljeno: 31. julij 2007, 14:21

Lahko poudariš izgled, privlečeš več pogledov, ki jim je to všeč, ampak ti preprosto ne verjamem, da si sámo energijo tako povečala. Razen če seksapil razumeš tudi kot zunanje okrasje -- potem se vsekakor da tako razumljen seksapil povečati ali zmanjšati. Energijo pa lahko samó notranje.

ne, mislim, da energije ne moreš povečat z zunanjim kičem; lahko pa jo "narediš" bolj opazno, lahko jo poskušaš tudi prikriti. Osebno jo lah poudarjam s svojim zunanjim izgledom; lahko pa jo tudi skrijem, naredim nevidno, neopazno, "sivo" - ne morem pa je izničiti;
torej se lahko gibljem znoraj nekega energijskega intervala +/-.

ma jaz tud mislim da se sexapila ne da povecat, razen v smislu, da se sprostis in da uzivas v svojem bitju.
si predvsem za TO *prizadevas*, to pac gojis.

Morda je tud res najboljsi ta nasvet, da preprosto poslusas intuicijo, sam.. kaj pa vem, to pomen v bistvu bit bolj v stiku z notranjim bistvom, to pa velja univerzalno in tako za zenske kot za moske, ne vem ce glih na zensko energijo to vpliva sam....

se pa strinjam z vami, ki ste rekl ples. pa ne sam trebusni.
Ce bl z ritjo migas, se ne pomen, da si glih zato bl sexy, ceprav je pa res, da pr vecih moskih to kr pali in se jim to zdi pa res sexy (tud ce je cist brez ritma in tko). x:px
kaj cmo.

nekomu je najbolj zenstvena mozno plaha brezbarvna nezna poduhovljena oddaljena nimfa, drugemu pa kmetica rdecih lic s polnim oprsjem, ki kar zhari od svojga zdravja in notranje radosti.
kera je bl jin, pa zenstvena, vabljiva in sexy? x;)x :vragec: xDDx

prizadevat si bit sproščen, ha xDDx
al si, al pa nisi; a si lah mal noseč? x;)x enostavno si.

jst pravim, vsake oči majo svojga malarja x:)x
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´

#90 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 31. julij 2007, 14:53

morda.... vendar se da sprejemat se takega, kot si, lazje naucit kot pa izzarevat naravni sexapil.
sproscenost je namrec pogojena tud s tem (da se sprejemas takega, kakrsen si).

ja, seveda, o okusih pa glediscih pac govorimo, jasn bomo se dalje vsak s svojimi ocmi gledal. xDDx

vse skup me je spomnilo na kake sosolke, ki so ble vase umaknjene, se nc rihtale, so pravzaprav lohk ble clo zakompleksane, pa ceprav v bistvu lepe: sam niso vedle tega.
Pol k pa dobijo nekaj odziva (al jim par sosolk rece, ti s pa tok lepa), se pa nekak vzivijo v to vlogo in zapretiravajo in se zacnejo furat da so pa zdaj ful lepe. In pol niso vec, se ta char zgubi, ker so ble lepe glih v tistem, k so ble take kot so, ze naravno lepe, same po seb. Cim so pa kao to postekale, je pa blo konc te magije.
vcas je lepota bolj v tistem skritem kot v poudarjenem. x:)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#91 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 31. julij 2007, 16:35

Kar pomeni, da zate rek, da obleka naredi cloveka, ne velja.

Nekaj vpliva gotovo ima, a bistva človeka obleka ne spremeni.

Ne vem pol, tezko nalogo imas to, prepoznavati zanimivo energijo brez da bi izkoristil zunanje pomagalo - vid, ki bi te usmeril!

Ma ne, ni sploh težko: samo mogoče zgleda tako. x:)x
Possible—but highly unlikely.

#92 taraja

taraja
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 638

Objavljeno: 31. julij 2007, 19:25

Pravzaprav mi je, če pomislim, še najlepša ženska hoja brez obuvala, bosa. In še zdrava je povrhu. xsrcx Ampak to seveda ni za v našo kulturo. Tudi verižica na nogi mi je všeč in pa lepa, negovana stopala.

Lia, nekje sem brala,Ttudi v eni knjigi med drugim, da so recimo ene fizične poteze človeka oz. obraza jin, druge pa jang in lahko tudi na podlagi tega sklepaš. Če se ne motim, npr. tanke obrvi so jin, široke pa jang. Isto se mi zdi, da je z ustnicami, čeprav nisem sigurna.

#93 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 31. julij 2007, 20:33

Pravzaprav mi je, če pomislim, še najlepša ženska hoja brez obuvala, bosa. In še zdrava je povrhu. xsrcx

Meni tudi. :2src:
Possible—but highly unlikely.

#94 lia

lia
  • D član
  • Št. objav: 8 590

Objavljeno: 31. julij 2007, 21:56

x:o)x nastujte nakladat o notranji lepoti...ker to je neresnica x!x

notranja brez zunanje bolj malo skoz življenje nuca x:o)x
***

kdor je grd je grd.pa mu nobena šminka inu petke ne pomagajo

menda je pa v v vsakem človeku jing inu jang...

nu po obrveh pa ostalih simptomih pa zame nej dvoma kaj prevladuje bole kraft jang :vio:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

#95 Audente

Audente
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 575

Objavljeno: 31. julij 2007, 22:05

Je tole tema sodobna ženska :inocent:

Ma mislim, da je.
Mi je kar nekaj dala misliti....nimamo kaj, ženska danes se kar precej razlikuje od tiste, iz časov naših babic.

Je samozavstna, zaupa vase ( s petkami ali brez)
Zna sprejemati izzive in se spopadati z njimi.
Je sposobna uskladiti kariero, dom, družino in tudi svoj prosti čas.
Namenja več časa sebi .

Kako izraža svojo lepoto? Čimbolj naravno, pozitivno naravnano, nasmejeno....Sproščeno....energija okoli nje kar prsketa...

Tko jo vidijo moje oči..tvoje jo lahko drugače :palec:

#96 lia

lia
  • D član
  • Št. objav: 8 590

Objavljeno: 1. avgust 2007, 08:08

xzobkox xscratchx ne vem zakaj se počutim k en paglavec, potlej ko me levinje obdelajo xcivx
mal se bo treba zamislit :inocent:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

#97 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 1. avgust 2007, 08:26

Je samozavstna, zaupa vase ( s petkami ali brez)

S samozavestjo misliš na "zavest o samem sebi" ali o tisti domišljavosti, ki ji običajno napačno pravimo samozavest?
Possible—but highly unlikely.

#98 Cookie

Cookie
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 884

Objavljeno: 1. avgust 2007, 08:34

vcas je lepota bolj v tistem skritem kot v poudarjenem. x:)x

Res je :palec:

Nekaj vpliva gotovo ima, a bistva človeka obleka ne spremeni.

Res je :palec:

notranja brez zunanje bolj malo skoz življenje nuca x:o)x

haha, tole je pa tut res; je rekla Osenarca, da njej na izboru nevemvečkaj notranja lepota ne bi čist nič pomagala do zmage. Zunanja res prvo pritegne (prvih 5 sekund), but then U'd better have to say sth xDDx

Mi je kar nekaj dala misliti....nimamo kaj, ženska danes se kar precej razlikuje od tiste, iz časov naših babic.

Je samozavstna, zaupa vase ( s petkami ali brez)
Zna sprejemati izzive in se spopadati z njimi.
Je sposobna uskladiti kariero, dom, družino in tudi svoj prosti čas.
Namenja več časa sebi .

Kako izraža svojo lepoto? Čimbolj naravno, pozitivno naravnano, nasmejeno....Sproščeno....energija okoli nje kar prsketa...

Tko jo vidijo moje oči..tvoje jo lahko drugače :palec:

Ma skor ne verjamem; dan ima ipak 24ur. Se mi pa bere kot šnel recept iz Cosma :o|o:
pa brez zamere: moj pogled x;)x
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´

#99 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 1. avgust 2007, 09:36

Ma skor ne verjamem; dan ima ipak 24ur. Se mi pa bere kot šnel recept iz Cosma :o|o:
pa brez zamere: moj pogled x;)x

Se popolnoma strinjam.
Mene je ta opis spominjal na žensko robota, ki se vseeno drži nekih nenapisanih družbenih pravil (mej otroke, skrbi za dom), pri kateri se pa SEVEDA mora tudi nazunaj videti, da je srečna, nasmejana in zavidanja vredna xrolleyesx xrolleyesx Če noče družine, potem se že oddaljuje od definicije? Ker ji pač te obveznosti ni treba uskladiti? Če preferira močan makeupe, se spet oddaljuje od sodobne ženske? Če energija ne presketa okoli nje in ni vedno nasmejana, je zmatrana, potem spet to ni to? Kot pravim, ženska robot.
Bi znala igrat tako žensko? Najbrž bi. Nimam pa niti najmanjše želje.
Sicer pa ja, razumem, to je le pogled ene osebe. Povem pač, da se totalno ne strinjam z žensko robotom.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#100 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 1. avgust 2007, 09:49

Je tole tema sodobna ženska :inocent:

Ma mislim, da je.
Mi je kar nekaj dala misliti....nimamo kaj, ženska danes se kar precej razlikuje od tiste, iz časov naših babic.
...

ja sej... mal smo zabluzil, ampak, kot pravis, pac, skusamo 'opredelit' pojem sodobna zenska, pa pac vse zivo pride v obdelavo. xDDx
sem tud jaz razmisljala vcer o tem, da mora bit pac vse in se vec - sodobna zenska.

Mora bit dost jang, da je samostojna, se prav mora bit tud mozacasta pa znat po miz tolct, hkrati mora bit ljubeca mamica in zenicka, jin, gospodinjskih pomocnic pa si tud ne mroe vsaka privoscit.... hkrati mora pa se zgledat tiptop.
Tko da, sem prisla do sklepa, da mora bit sodobna zenska superzenska, v bistvu. xDDx x;)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0