Lunin netLunin net
Osrednja stran Lunin koledar Vpliv Lune Zdravje Horoskop Modre misli E-razglednice Lunine novice Lunin forum

Vpliv Lune
Luna v Ovnu
Luna v Biku
Luna v Dvojckih
Luna v Raku
Luna v Levu
Luna v Devici
Luna v Tehtnici
Luna v Skorpijonu
Luna v Strelcu
Luna v Kozorogu
Luna v Vodnarju
Luna v Ribah
Zdravje
Domaca lekarna
Vaje za zdravo telo
Kristali in minerali
Etericna olja
Naravna kozmetika
Pozitivne afirmacije
Lunin post
Horoskop
FREE izracun horoskopa
Mala sola astrologije
Sonce v znamenjih
Luna v znamenjih
Ascendent v znamenjih
Ujemanje znamenj
Modre misli
Modra misel zate
Lunin orakelj
Misli na LN forumu
Oglejte si tudi
Napovednik dogodkov
S kom delite rojstni dan
Zgodilo se je
na danasanji dan

Na kateri dan v tednu
ste rojeni

Pozitivne afirmacije
Lunin Koledarcek
POVEZAVE
Lunine mene
Lunini in Soncevi mrki
Vpliv Sonca
Vpliv Merkurja
Vpliv planetov
Izberite pravi dan za

Koledar za ta teden
Koledar za leto 2016
Napoved za ta teden
Lunin post


 

Vpliv Lune v Ovnu
na nase razpolozenje

Kako vpliva na nase razpolozenje

To je dan, poln energije in elana, cutimo se mocne in zdrave, polni smo navdusenja in zaupanja vase in prekipevamo od zivljenjske energije. Dogajanja se vrstijo, da jim komaj sledimo in hitro se prepustimo impulzivnim in nepremisljenim dejanjem. Sicer pa je to obdobje, ko z lahkoto sprejemamo odlocitve vseh vrst, prav tako smo takoj pripravljeni zaceti kaksen nov projekt ali pa se brez razmisljanja podamo v nove avanture. To je tudi dan, ko moramo izkoristiti vse priloznosti, ki nam pridejo na pot, dan, ko moramo slediti svoji spontanosti.

Zacnite nekaj novega

Kadar se Luna zadrzuje v znamenju Ovna, se nasa custva razbohotijo in nenadoma se vsega lotevamo pripravljeni in z veliko poleta. Svet se nam zazdi lepsi, vse nam gre lazje od rok in brez tezav se lotimo stvari, ki se jih ze dneve izogibamo.
To je vas dan! Naredite prvi korak v nekaj novega, postavite se zase, povejte, kar vam lezi na dusi; vendar pa v nicemer ne pretiravajte - Luna v znamenju Ovna namrec razplamti temperament, sili nas v nepredvidljivo in cesto nekontrolirano dejavnost in gibanje, naredi pa nas tudi nestrpne in netolerantne. Zato smo pri doseganju ciljev, na kar smo v Luni v Ovnu mocno usmerjeni, pogosto brezobzirni, dostikrat pa se tudi z glavo zaletavamo v zid, ker ga v svoji preveliki vnemi preprosto nismo opazili.

Pazite nase

V teh dneh vsi bolj ali manj brezglavo divjamo naokrog, zato je razumljivo, da se nam hitro pripeti kaksna nesreca in se poskodujemo - se posebej se moramo paziti udarcev v glavo, ureznin in opeklin. Stalna napetost in nekaksna vrocicna vznemirjenost, ki nas spremlja, kadar je Luna v Ovnu, se pogosto izrazi tudi v mocnih glavobolih in napadih migrene. Ce smo bolni, bomo najverjetneje imeli tudi visoko vrocino.

To je sportni dan

Odlicen nacin, kako izkoristiti goreco energijo Lune v Ovnu, je, da se ukvarjamo s sportom ali kaksno drugo podobno dejavnostjo (hobiji, najrazlicnejse ustvarjalno delo, itd.), skratka z necim, cemur posvecamo resnicno pozornost in kjer lahko najbolje izkoristimo svoje potencijale, moc in energijo, ki smo je takega dne polni. To je tudi zelo primeren dan za organizacijo raznih tekmovanj in druzabnih srecanj vseh vrst.

Previdno v prometu

Se posebej mocno se vpliv Lune v znamenju Ovna cuti v prometu; vsem se neznansko mudi, vsi smo nestrpni, zato pogosto izsiljujemo prednost, mimogrede prevozimo rdeco luc, spregledamo druge udelezence v prometu, se po nepotrebnem razburjamo in jezimo... skratka, vse prej kot zbrano in disciplinirano se gibljemo po cesti. Ko se Luna zadrzuje v znamenju Ovna, bodite se posebej previdni v avtu, da ne povzrocite nesrece oziroma se ji pravocasno izognete z razumnim delovanjem in z jasno glavo. "Vzemi si cas, ne zivljenje".

Nekaj nasvetov

Ce hocemo povecati vpliv Lune v Ovnu, si nadenemo oblacila rdecih in ognjenih barv, prav tako se "oborozimo" s primernim kristalom (jaspis, pa tudi granat in rubin), ce pa hocemo bolje skoncentrirati in usmeriti ogromno vpete energije, vzamemo kristal kamene strele ali diamant. Razdrazljivo energijo pa lahko umirimo z oblacili roznatih ali zelenih odtenkov in s kristaloma rozevca ali aventurina, ki to rdeco energijo umirjata. Ko je Luna v znamenju Ovna, je primerno in priporocljivo za disavno lucko v prostoru etericno olje sivke, mete, melise, pomarance, mandarine in bergamotke.

Dober dan za: prosnje, usluge, tveganja, izzive, avanture, javne nastope, sport, tekmovanja, druzenje, zabavo in strizenje las.

Slab dan za: promet, ucenje, studij, intelektualno delo, meditacijo, ciscenje, pospravljanje, organiziranje, podpis pogodbe in kirurske posege.
Pozitivna afirmacija
Sem na pravem mestu, ob pravem casu
in pocnem pravo stvar.

IZBERITE ZNAMENJE
za katerega vas zanima vpliv Lune


Nazaj Luna v Biku


Misteriji.si - spletna trgovina in knjigarna za kakovostno Ĺľivljenje

Lunin forum

Poslji stran prijateljem


Brezplacne LN novice  
Na vrh

|  © 1991-2009 EyeCatching  |  ISSN 1581-2332  |  Vse pravice so pridržane  |
Vsebina je na voljo vsakemu obiskovalcu brezplačno v osebne namene. Vsi teksti, grafično oblikovanje in ilustracije so avtorsko delo in jih ni dovoljeno objavljati, prenašati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja avtorjev.
Lunin net gostuje na hitrih in zanesljivih strežnikih podjetja INFOBIA.