Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

11:11


 • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
53 komentarjev na to temo

#1 Teyonas

Teyonas
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 53

Objavljeno: 13. julij 2008, 21:22

Zdravo!
Sicer sem popolnoma nov tule, in sem se danes spravil malo brskati po spletu glede stvari, ki me nervira že kaki 2 leti in hmmm .. v bistvu vsak dan bolj. Gre pa za to da skoraj vsak dan nekje vidim število 11:11. Skoraj vsak da ko nezavedno pogledam na uro je to točno ob tem času, če pa že ne to se pa kje drugje pojavijo te številke.
Sicer sem malo gledal strani na spletu, ampak ni nič konkretno uporabnega. Morda je to le naključje kaj pa vem ...

#2 NVK

NVK
 • SkorajOdvisnik
 • Št. objav: 509

Objavljeno: 14. julij 2008, 06:08

________________________________________
MOJSTRSKA ŠTEVILA

Budnica je lahko tudi v obliki sprožilca. Sprožilec je lahko tudi število mojstrov. To so dvojne številke, kot so: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 in 99. Ta številka pripadajo višji realnosti (nivoju), realnosti, ki je zasnovana bolj na enosti kot na dvojnosti.

11 = Rojevanje in sidranje v novem.
22 = Gradnja na novem, gradnja novih življenj v novem svetu.
33 = Univerzalno služenje skozi pohitritev našega enega Bitja.
44 = Harmonija med duhovnim in materialnim, spreminjanje našega evolucijskega labirinta. Kot zgoraj, tako spodaj. Kreiranje osnov naših novih življenj.
55 = Dosega osebne svobode z odvezavo preteklosti.
66 = Svoje odgovornosti izpolnjujmo z veseljem in kreativnostjo.
77 = Globoki vpogledi in razodetja. Brusimo se proti našemu bitju v jedru.
88 = Obvladovanje obilja v vseh resničnostih (nivojih, planih, domenah ...)
99 = Končevanje velikega evolucijskega cikla. Čas za ponovni kvantni skok.


Vsako mojstrsko število je nivo iniciacije, skozi katerega gremo na naši evolucijski poti na Zemlji.

Včasih nas aktivirajo celo super mojstrske številke, kot so: 111, 222, 333, 444, 555, itd. Vsako od teh števil ima edinstveno resonanco ki na nas vpliva in nas aktivira v globokih celičnih nivojih.________________________________________
Super mojstrske številke 1
(Zaporedja števil angelov po Doreen Virtue)

Angeli naredijo največ kar lahko, da zbudijo našo pozornost in komunicirajo z nami. Na ta način nam pomagajo ozdraviti naša življenja. Velikokrat spregledamo znamenja, ki nam jih dajejo. Odpišemo jih kot naključja ali našo domišljijo. Angeli ti pravijo: »Ne moremo ti napisati sporočil na nebo.« Bodimo pozorni in verjemimo, kadar vidimo zaporedja, ki se gradijo v našem življenju – posebno v odgovor na izrečena vprašanja in molitve.
Ko slišite isto pesem, ki se ponavlja, ali enako sekvenco števil, kdo mislite, da je za tem? Vaši angeli, seveda!

Številske sekvence
Vaši angeli velikokrat komunicirajo z vami tako, da vam 'kažejo' (obračajo pozornost na) sekvence števil. To delajo na dva načina. Prvo vam subtilno zašepetajo, da obrnete pogled tja, kjer je izpisano število. Angeli upajo, da boste ozavestili, da neprestano opažate iste sekvence števil.

111 — Pazi na svoje misli, misli samo o tem, kar hočeš - nameravaš. Ne misli na to, česar nočeš. Ta sekvenca števil je znak, da se odpirajo vrata nove priložnosti in da se tvoje misli manifestirajo v materijo z rekordno hitrostjo. 111 je kot svetloba bliskavice. Pomeni, da je vesolje ravnokar 'posnelo' tvoje misli in jih začelo manifestirati. Si zadovoljen z mislim ki jih je vesolje zajelo? Če nisi, popravi svoje misli (zaprosi svoje angele za pomoč, če imaš težave pri kontroli svojih misli).

222 — Naše novo zasajene ideje začenjajo rasti v realnost. Nadaljujte z zalivanjem in negovanjem in kmalu bodo pririnile skozi zemljo, da boste lahko videli dokaz svoje manifestacije. Z drugimi besedami, ne odnehajte pet minut pred čudežem. Vaša manifestacija vam bo kmalu na dlani, zato nadaljujte z dobrim delovanjem! Nadaljujte z zadrževanjem pozitivnih misli, afirmiranjem in vizualiziranjem.

333 — Mojstri modrosti so blizu vas, želijo, da veste, da imate njihovo pomoč, ljubezen in prijateljstvo. Pogosto pokličite Mojstre modrosti, sploh kadar okoli sebe vidite vzorce števila 3. Nekateri od bolj znanih Mojstrov modrosti so: Jezus, Mojzes, Marija, Quan Yin in Yogananda.

444 — Zdaj vas obkrožajo angeli in vam zagotavljajo svojo ljubezen in pomoč. Ne skrbite, ker je pomoč angelov blizu.

555 — Pripnite si pasove. Pred vami je velika sprememba v življenju. Te spremembe ne glejte kot 'pozitivno' ali 'negativno', saj je vsako spreminjanje samo naravni del toka življenja. Morda je ta sprememba odgovor na vaše molitve, zato še naprej sebe vidite in občutite, da ste v miru.

666 — Vaše misli so trenutno izven ravnovesja, preveč osredotočene na materialni svet. To zaporedje števil vas prosi, da svoje misli uravnovesite med nebesi in zemljo. Kot znana 'maša na gori' vas angeli prosijo, da se osredotočite na duha in služenje, in vedite, da bodo kot rezultat vaše materialne in čustvene potrebe avtomatsko zadovoljene.

777 — Angeli vam ploskajo. Čestitke, dogajate! Nadaljujte z dobrim delom in vedite, da se vaša želja uresničuje. To je izjemno pozitiven znak in pomeni, da lahko pričakujete,še več čudežev.

888 — Obdobje vašega življenja se bo končalo, in to je znak, ki vas vnaprej opozarja, da se pripravite. To zaporedje števil lahko pomeni, da zaključujete čustveno kariero ali fazo razmerja. Pomeni tudi, da je na koncu tunela luč. Poleg tega pomeni: 'Žito je zrelo. Ne čakaj, požanji ga in uživaj v njem.' Z drugimi besedami, ne obotavljaj se narediti korak ali uživati v sadovih svojega dela.

999 — Zaključek. To je konec velikega obdobja v vašem osebnem ali globalnem življenju. Je tudi sporočilo delavcem luči, ki so vključeni v zdravljenje zemlje, in pomeni 'Lotite se dela, ker vas Mati Zemlja potrebuje točno v tem trenutku'.

000 — Opominja, da ste eno z Bogom in da začutite prisotnost Stvarnikove ljubezni v sebi. Je tudi znak, da je situacija prešla cel krog.

11:11… Začetek čisto nove stopnje ali faze razvoja. Nova dimenzija ali frekvenca izkušnje. Odprtje vrat poti.

12:12… Kozmična povezava. Most v prihodnost. Označuje stopnjo zaključka ali


________________________________________
Super mojstrske številke 2 - krajše besedilo

111… Tok energije. Zvišuje stopnjo, na kateri ste trenutno.

222… Proces vstajenja in vnebovzetja.

333… Število odločitve. Usmeri vas v fazo zaključka 999 ali negativnosti ali pa vas postavi v frekvenco 666, ki vas vrže nazaj v tretjo dimenzijo.

444… To je dejansko število vstajenja. Pravkar ste zaključili pomembno fazo.

555… Doživljanje energije ali stopnje Kristusove zavesti, zelo pomembno.

666… Materialni svet. Frekvenca tretjega nivoja. Zgoščenost.

777… Simbolizira integracijo določenega dela štirih nižjih teles z višjimi duhovnimi frekvencami znotraj tretje dimenzionalne ravni ali na stopnji, na kateri manifestirate svojo fizično realnost na zemeljski ravni.

888… Simbolizira neskončnost. Poenotena spirala fizičnega, ki se zliva z duhovnim. Gibanje proti zaključku procesa vnebovzetja skozi energije 222 in 444.

999… Simbolizira tri stopnje troedinosti. Zaključek.

000… Velika praznina. Izkušnja nične cone. Preklop ali prehod v področje nove energije.

11:11 Začetek čisto nove stopnje ali faze razvoja. Nova dimenzija ali frekvenca izkušnje. Odprtje vrat poti.

12:12 Kozmična povezava. Most v prihodnost. Označuje stopnjo zaključka ali začetka.
Let it be a bee.

#3 Amis

Amis
 • D član
 • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 14. julij 2008, 06:25

nvk.....super za tole..... :palec:
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#4 klarus

klarus
 • Lunatik
 • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 14. julij 2008, 09:45

še tole :)

Angeli govorijo z nami na različne načine; zaprosite svoje angele vodnike, naj vam pomagajo prepoznati njihova znamenja in sporočila in začeli jih boste opažati vsepovsod okoli sebe. Bolj kot boste pozorni nanje, pogostejša bodo ta sporočila , več zaupanja boste imeli vase, v angele in njihovo vodstvo.

Interpretiranje številčnih sekvenc je zelo preprost način komuniciranja oz. sprejemanja sporočil od naših angelov vodnikov. Števila lahko vidite kjerkoli – na digitalnih urah, registrskih tablicah, panojih, telefonske številke, cene… skratka kjerkoli – vse šteje. Vsako število ima svojo vibracijo in nas neposredno nagovarja z jasnim sporočilom.

Že Pitagora je rekel, da je v Univerzumu vse matematično določeno in da ima vsako število svojo vibracijo in vrlino/lastnost. Tudi Platon je zapisal, da je vse v Univerzumu zgrajeno iz osnovnih geometričnih likov, ki so izpeljani iz števil ( npr. trikotnik- iz števila 3, kocka- iz števila 4 ) … Tudi v svetem mističnem judovskem tekstu Zohar ( Kabala ) so zapisi o moči vibracij števil in črk.

Tako torej tudi angeli govorijo z nami preko števil, nam tako skušajo pomagati, nas usmerjati, nam svetovati. Kadar se vam pojavljajo ponavljajoče skupine števil.. npr. tri števila - takrat je srednje število primarno; kar pomeni, da predstavlja srce, srčiko zadeve.

Numerologija je ena izmed starih svetih ved, ki je ohranila svojo magijo, sporočilnost od starodavnih časov pa do danes. Angeli nas opominjajo, da smo vsi mi alkemisti ;torej, da vsak od nas poseduje moč, s katero lahko manifestira svoje prave želje, hrepenenja skozi Božansko magijo. Našo angeli varuhi so v vsakem trenutku z nami in nas vodijo preko različnih sporočil, misli, občutkov, vizij, sanj, števil…

Bodite pozorni na vse, kar se vam ponavlja ( ponavljajoča misel, notranji glas, občutek, število, beseda itd… )!!! To je glas vašega vodnika!

Številke nam navzven pokažejo pomembnost videnja, dojemanja teh Nebeških sporočil – torej nam pomagajo videti lekcije, izzive, priložnosti za naš razvoj, rast , ki zajemajo izkušnje vsakega posameznika – so torej angelsko vodstvo.

Če se vam pojavljajo določena števila, pa ne razumete kaj vam želijo angeli vodniki sporočiti, enostavno zaprosite dodatno pojasnilo ( npr. na tiho ali na glas rečete – Prosim, da mi jasneje razložite, da bom lažje razumel/-a ). V vsakem primeru pa poslušajte svoj notranji glas – če ste v dvomih, poslušajte svoj notranji občutek.

OSNOVNI POMEN ANGELSKIH ŠTEVIL

Osnovni pomen števil, iz katerih so angelska sporočila sestavljena je sledeči:

0 Stvarnikovo sporočilo ljubezni.

1 Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite tisto o čemer razmišljate.

2 Ohranite vero in ne izgubljajte upanja.

3 Jezus ali kako drugo nebeško bitje vam stoji ob strani in vam pomaga.

4 Angeli vam nudijo oporo v dani situaciji.

5 Obeta se vam pozitivna sprememba.

6 Vse strahove, povezane s posvetnim/materialnim svetom, predajte Bogu in angelom.
Uravnotežite misli med materialnim in duhovnim.

7 Ste na pravi poti, zato se ne ustavljajte.

8 Naproti vam prihaja obilje.

9 Brez odlašanja se začnite ukvarjati s svojim življenjskim poslanstvom.


Če se vam ponavlja kakšna kombinacija števil, je najbolj enostavno, da seštejete zgoraj naštete pomene števil. Npr. če te spremlja število 428, bi bila enostavna razlaga sledeča: " Angeli so z vami, zato ohranite vero, saj vam prav zdaj prihaja naproti obilje."
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#5 Teyonas

Teyonas
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 53

Objavljeno: 14. julij 2008, 10:04

hja kaj ko jaz pojma nimam o teh stvareh oz. kako se komunicira z njmi. pa tudi verjamem v to samo če bi to dejansko bilo očitno da je nekaj na tem ne da samo vidim številke iz tega pa se potem nič ne zgodi pa če se še tako trudim razumet :sori:

#6 Gost_Lotus'_*

Gost_Lotus'_*
 • Gost

Objavljeno: 14. julij 2008, 20:27

še tole :)

Angeli govorijo z nami na različne načine; zaprosite svoje angele vodnike, naj vam pomagajo prepoznati njihova znamenja in sporočila in začeli jih boste opažati vsepovsod okoli sebe. Bolj kot boste pozorni nanje, pogostejša bodo ta sporočila , več zaupanja boste imeli vase, v angele in njihovo vodstvo.

Interpretiranje številčnih sekvenc je zelo preprost način komuniciranja oz. sprejemanja sporočil od naših angelov vodnikov. Števila lahko vidite kjerkoli – na digitalnih urah, registrskih tablicah, panojih, telefonske številke, cene… skratka kjerkoli – vse šteje. Vsako število ima svojo vibracijo in nas neposredno nagovarja z jasnim sporočilom.

Že Pitagora je rekel, da je v Univerzumu vse matematično določeno in da ima vsako število svojo vibracijo in vrlino/lastnost. Tudi Platon je zapisal, da je vse v Univerzumu zgrajeno iz osnovnih geometričnih likov, ki so izpeljani iz števil ( npr. trikotnik- iz števila 3, kocka- iz števila 4 ) … Tudi v svetem mističnem judovskem tekstu Zohar ( Kabala ) so zapisi o moči vibracij števil in črk.

Tako torej tudi angeli govorijo z nami preko števil, nam tako skušajo pomagati, nas usmerjati, nam svetovati. Kadar se vam pojavljajo ponavljajoče skupine števil.. npr. tri števila - takrat je srednje število primarno; kar pomeni, da predstavlja srce, srčiko zadeve.

Numerologija je ena izmed starih svetih ved, ki je ohranila svojo magijo, sporočilnost od starodavnih časov pa do danes. Angeli nas opominjajo, da smo vsi mi alkemisti ;torej, da vsak od nas poseduje moč, s katero lahko manifestira svoje prave želje, hrepenenja skozi Božansko magijo. Našo angeli varuhi so v vsakem trenutku z nami in nas vodijo preko različnih sporočil, misli, občutkov, vizij, sanj, števil…

Bodite pozorni na vse, kar se vam ponavlja ( ponavljajoča misel, notranji glas, občutek, število, beseda itd… )!!! To je glas vašega vodnika!

Številke nam navzven pokažejo pomembnost videnja, dojemanja teh Nebeških sporočil – torej nam pomagajo videti lekcije, izzive, priložnosti za naš razvoj, rast , ki zajemajo izkušnje vsakega posameznika – so torej angelsko vodstvo.

Če se vam pojavljajo določena števila, pa ne razumete kaj vam želijo angeli vodniki sporočiti, enostavno zaprosite dodatno pojasnilo ( npr. na tiho ali na glas rečete – Prosim, da mi jasneje razložite, da bom lažje razumel/-a ). V vsakem primeru pa poslušajte svoj notranji glas – če ste v dvomih, poslušajte svoj notranji občutek.

OSNOVNI POMEN ANGELSKIH ŠTEVIL

Osnovni pomen števil, iz katerih so angelska sporočila sestavljena je sledeči:

0 Stvarnikovo sporočilo ljubezni.

1 Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite tisto o čemer razmišljate.

2 Ohranite vero in ne izgubljajte upanja.

3 Jezus ali kako drugo nebeško bitje vam stoji ob strani in vam pomaga.

4 Angeli vam nudijo oporo v dani situaciji.

5 Obeta se vam pozitivna sprememba.

6 Vse strahove, povezane s posvetnim/materialnim svetom, predajte Bogu in angelom.
Uravnotežite misli med materialnim in duhovnim.

7 Ste na pravi poti, zato se ne ustavljajte.

8 Naproti vam prihaja obilje.

9 Brez odlašanja se začnite ukvarjati s svojim življenjskim poslanstvom.


Če se vam ponavlja kakšna kombinacija števil, je najbolj enostavno, da seštejete zgoraj naštete pomene števil. Npr. če te spremlja število 428, bi bila enostavna razlaga sledeča: " Angeli so z vami, zato ohranite vero, saj vam prav zdaj prihaja naproti obilje."

:palec: :palec: :palec:

#7 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 055

Objavljeno: 15. julij 2008, 07:37

hja kaj ko jaz pojma nimam o teh stvareh oz. kako se komunicira z njmi. pa tudi verjamem v to samo če bi to dejansko bilo očitno da je nekaj na tem ne da samo vidim številke iz tega pa se potem nič ne zgodi pa če se še tako trudim razumet :sori:


Vse ob pravem času. Star pregovor pravi, učitelj pride, ko je učenec pripravljen. Priporočam knjigo Diane Cooper Svetloba angelov.

#8 Gost_Lotus'_*

Gost_Lotus'_*
 • Gost

Objavljeno: 15. julij 2008, 20:26

Vse ob pravem času. Star pregovor pravi, učitelj pride, ko je učenec pripravljen. Priporočam knjigo Diane Cooper Svetloba angelov.

:palec:

Lahko poizkusiš tudi z knjigo od Doreen Virtue - Božje vodstvoxsrcx

#9 Teyonas

Teyonas
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 53

Objavljeno: 15. julij 2008, 21:25

a obstaja kaka knjiga da ki razloži kaj kaka stvar pomeni oz. interpretira to? Ali pa kako se dejansko lahko pogovarjaš s temi angeli kakor jim pravite?
Obe zgoraj navedeni sta v bistvu opis izkušenj nekih oseb in kaj se jim je zgodilo (vsak kakor sem kratek opis prebral, samo to me nekako ne zanima :D

#10 Gost_Lotus'_*

Gost_Lotus'_*
 • Gost

Objavljeno: 15. julij 2008, 21:48

Ja sej božje vodstvo je taka knjiga x;)x

Opis vsebine:

Kako navezati pogovor z Bogom in s svojimi angeli varuhi


Odkar obstajate, niste bili nikoli, niti v enem samem trenutku ločeni od Boga in Njegove modre ljubezni. Ker vas Bog vedno spremlja in vodi, je vse, kar morate storiti, naučiti se okrepiti to vez in se uglasiti z različnimi oblikami Božjega vodstva, ki se razodevajo v vašem življenju. Ko to storimo, nas prevzameta mir in pogum, ki izvirata iz trajnega stika z Vodnikom-vseh-Vodnikov.

O tem je moč razmišljati tudi takole: če se vam ponudi priložnost, da bi imeli ob sebi vodiča, ki bi poznal odgovore na vsa vprašanja, bil povsem predan vaši sreči, varnosti in blagostanju, ter v zameno ne bi želel nič drugega kot vašo pripravljenost, da sprejmete pomoč - ali je ne bi hvaležno sprejeli? Ta vodič, naš ljubljeni Stvarnik, je že ta hip z vsakim od nas. Ko nam stalni pogovori z Bogom preidejo v navado, vodi vsako naše dejanje in misel mogočna skladnost.

V pričujoči knjigi si boste lahko prebrali različne metode za navezovanje stika z Božjim vodstvom in čiščenje svojih kanalov sporazumevanja, izvedeli, kako je drugim ljudem koristila nebeška opora ter se naučili, kako razlikovati Božje vodstvo od vodstva na strahu temelječega nižjega jaza. Vse opisane metode so mogočne in učinkovite, saj boste že po nekaj dneh njihovega izvajanja deležni izjemnih rezultatov. Po mesecu dni rednih vaj, boste zlahka in brez težav prejemali Božje vodstvo.

Bog pošilja sporočila vsakemu posamezniku posebej, toda njihovo bistvo je vselej enako: resnična je le ljubezen, strah pa je edina ovira, zaradi katere ne moremo ozavestiti vsemogočnosti ljubezni.

#11 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 055

Objavljeno: 16. julij 2008, 06:47

[quote name='Lotus'' date='15. Jul 2008, 22:49' post='987164']

Bog pošilja sporočila vsakemu posamezniku posebej, toda njihovo bistvo je vselej enako: resnična je le ljubezen, strah pa je edina ovira, zaradi katere ne moremo ozavestiti vsemogočnosti ljubezni.

:palec: Tu, se pa ljudje razlikujemo, zato ni čisto tipičnega vzorca, ki ga nekdo želi povzet. Treba se je prepustit in počakat. x;)x

#12 Desire

Desire
 • ŽeČistoDomači
 • Št. objav: 415

Objavljeno: 16. julij 2008, 14:28

Ja res te cifre so nore, zdej sem šele opazila, da ste tukaj tud objavli temo, jaz sem že kar eno obdobje večih mesecev nonstop obkrožena s številkami 22 ali 222 danes so me srečale celo 4 dvojke x:)x , pa zadnje čase vedno pogosteje 11.11 ko pogledam na uro ali 12 12, v bistvu že pr dni zaporedoma mi ta čas ne uide več 11.
To da je 22 čez uro p se mi itak dogaja nonstop, danes sem bila na Jesenicah in je bilo 10.22 v istem trenutku sem zagledala tablo do Kr. Gore, še 22 km, potem pa parkiram in pred mano avto s pač registracijo in eno črko ter 22 22 in potem še enkrat v enem mestu do drugega spet 22 km.
Ter 44 tudi dostikrat, postala em pozorna na vse, ker je drugač neizbežno. v bistvu je neizbežno, da v isti sekundi dobim filing, kot dvig frekvence, zavibriram na drugi ravni, ko, da nisem v tem prostoru na tem kraju v tej sekundi in je vsakič bolj neverjetno.
Sicer pa še tole o številih, mislim, da še ni objavljeno:
2:11 = Bodi pozorna na misli, ki jih imaš o sebi in drugih. Več kot imaš vere vase, druge in življenje samo, bolj je tvoja vera nagrajena s pozitivnimi izkušnjami!
- 2:22 = Imej vero! Vse bo v redu! Ne skrbi o ničemer, ta situacija se bo lepo rešila sama po sebi za vse udeležene!
- 3:33 = Povezana si z vnebovzetimi mojstri, in na večih nivojih delajo s teboj tako podnevi kot ponoči. Ljubijo te, vodijo in varujejo!
- 21:21 - V vseh pogledih verjemi, da sprejemaš. Imej vero v moč svojih misli, da pozitivno spreminjajo tvoje življenje!


S številko 11.12 ti želijo angelčki sporočiti, da so se ti odprla energetska vrata, ki s "svetlobno hitrostjo" manifestirajo tvoje misli v realnost. Skrbno izbiraj svoje misli, bodi prepričana, da je tisto kar v tem trenutku misliš, odseva tvoje srčne želje. Ne vlagaj energije v strahove, da se ti ne zmanifestirajo. Imej vero in pogum! Tvoje molitve/želje se manifestirajo, čeprav jih še ne "vidiš"!

s številko 18:18 ti angelčki sporočajo: Vedi, da si ti - tako kot vsi - zaslužiš sprejeti pomoč in obilje! Bodi odprta za sprejemanje in ostani osredotočena na svoje želje. Ravno zdaj prihaja k tebi finančno obilje.

št. 22:22 = Imej vero! Vse bo v redu! Ne skrbi o ničemer, situacija se bo lepo uredila/rešila sama po sebi, za vse vpletene. Imej vero in pogum. Tvoje molitve se manifestirajo, čeprav jih mogoče še ne opaziš.

št. 55:88 = V času tega preoblikovanja (tranzicije) je tok obilja ogromen. Nadaljuj z odpuščanjem svojih starih vzorcev! Ravno zdaj prihaja k tebi finančno obilje.
888 — Obdobje vašega življenja se bo končalo in to je znak, ki vas vnaprej opozarja, da se pripravite. To zaporedje števil lahko pomeni, da zaključujete čustveno kariero ali fazo razmerja v fizičnem ali podzavestni sferi ( žalovanje, zamera... ).
Pomeni tudi, da je na koncu tunela luč. Poleg tega pomeni: "Žito je zrelo. Ne čakaj, požanji ga in uživaj v njem."
Z drugimi besedami, ne obotavljaj se narediti korak ali uživati v sadovih svojega dela.

111 — Pazi na svoje misli, misli samo o tem kar hočeš - nameravaš. Ne misli na to česar nočeš. Ta sekvenca števil je znak, da se odpirajo vrata nove priložnosti in da se tvoje misli manifestirajo v materijo z rekordno hitrostjo. 111 je kot svetloba bliskavice.
Pomeni da je vesolje ravnokar 'posnelo' tvoje misli in jih začelo manifestirati. Si zadovoljna z mislim ki jih je vesolje zajelo?
Če nisi, popravi svoje misli (zaprosi svoje angele za pomoč, če imaš težave pri kontroli svojih misli).
444 — Zdaj vas obkrožajo angeli, ter vam zagotavljajo svojo ljubezen in pomoč. Ne skrbite, ker je pomoč angelov blizu.
222 — Naše novo zasajene ideje začenjajo rasti v realnost. Nadaljujte z zalivanjem in negovanjem in kmalu bodo pririnile skozi zemljo, da boste lahko videli dokaz svoje manifestacije. Z drugimi besedami, ne odnehajte pet minut pred čudežem. Vaša manifestacija vam bo kmalu na dlani, zato nadaljujte z dobrim delovanjem! Nadaljujte z zadrževanjem pozitivnih misli, z afirmiranjem ter vizualiziranjem.

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller


#13 Teyonas

Teyonas
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 53

Objavljeno: 16. julij 2008, 15:15

hmmm jaz ne verjamem da je kdorkoli na tem svetu sposoben samo ljubiti in biti dober - to ni mogoče in tud ni v naši naravi da bi lahko kdo to bil, pa naj bo to še ne vem kakšen duhovni učitelj ali karkoli - mislim da vsak ki trdi da to je sam sebi laže, še posebej pa je to neumno od drugih ki mu verjamejo.

Pač vsi imamo oboje v nas, samo nekateri pač več svetlega, drugi pa več temnegain oboje je v nekih primerih pač uporabno, odvisno od situacije v kateri smo in nič ni narobe če karkoli od tega uporabimo za pomoč, če ne štejemo ekstremov seveda :)

Ravno tako zadnje čase pa rastejo neki čudežni zdravilci iz bog ve kje in se šopirijo z nekimi diplomami iz Londona ali od kjerkoli že :D Ti so največji lari fari od vseh. Prvič že stari pregovor pravi da se dobro blago samo hvali, s čimer se ipak vsi strinjamo. Ampak če nisi rojen za to, ti nobena diploma ne bo pomagala. Ker pa živimo v materialističnem svetu, jim tamle neka ozganizacija iz Londona mastno zaračuna lekcije, diplomo itak vsi opravijo, saj so plačali za to, potem pa oni naprej računajo mastne denarje ljudem ki resnično rabijo pomoč. Ampak ne obstaja pa nobeno merilo za to če so dobri ali ne ker se to pač ne da izmeriti. Da ne govorimo o tem koliko jih dela to za denar "na roko". Nobenih računov, nič. Potem pa če ti kaj pomaga ti, drugače pa si zelo hitro ob tistih 100 evrov ali več.

Tako da toliko o božjem vodstvu in božjih poslancih po svetu in pri nas. Zelo zelo malo jih je tistih pravih, po mojem največ mogoče 5% vseh ki se ukvarjajo s temi stvarmi. Itak vem da bo ful ljudi ki bo to prebralo užaljenih in se bodo čutili osebno prizadete, ampak mislim, da so ravno tisti ki bodo dobili tak občutek ti o katerih pišem. Tisti ki so OK pa itak že sami to vedo :)

#14 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 055

Objavljeno: 17. julij 2008, 10:10

[quote name='Teyonas' date='16. Jul 2008, 16:16' post='987447']
Prvič že stari pregovor pravi da se dobro blago samo hvali, s čimer se ipak vsi strinjamo. Ampak če nisi rojen za to, ti nobena diploma ne bo pomagala.

:palec: Se popolnoma strinjam z napisanim. Mnenja sem, da dober glas seže v deveto vas in kontra tudi. x;)x
Je pa res, da nekateri, ki nimajo ravno visoke lastne vrednosti, precej dajo na razno razne plačljive diplome.

#15 Amis

Amis
 • D član
 • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 17. julij 2008, 10:15

x:Dx x:Dx x:Dx

lunca....carica....maš super čas poslanega posta...... :palec:
glanc za to temo..... x:px
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#16 Teyonas

Teyonas
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 53

Objavljeno: 17. julij 2008, 10:16

haha pismo jz pa 16:16 sem zdejle vidu :O očitno smo na pravi poti :D

#17 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 055

Objavljeno: 17. julij 2008, 10:39

x:Dx x:Dx x:Dx

lunca....carica....maš super čas poslanega posta...... :palec:
glanc za to temo..... x:pxx:Dx x:)x :palec: Jess, Amiska.

haha pismo jz pa 16:16 sem zdejle vidu :O očitno smo na pravi poti :D


:palec: Superca, važna je pot, sploh pa, če je še prava. x;)x

#18 klarus

klarus
 • Lunatik
 • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 17. julij 2008, 14:18

:palec: Se popolnoma strinjam z napisanim. Mnenja sem, da dober glas seže v deveto vas in kontra tudi. x;)x
Je pa res, da nekateri, ki nimajo ravno visoke lastne vrednosti, precej dajo na razno razne plačljive diplome.

tale post, pa je bil objavljen ob 11.11 x:px
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#19 Ksenia

Ksenia
 • D član
 • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 17. julij 2008, 14:20

Klaruska, danes sem pa nekajkrat nate pomislila... 07.07. 08.08 10.10 12.12... pa čas se višje čisto drugače vrti ;)

#20 klarus

klarus
 • Lunatik
 • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 17. julij 2008, 14:23

Klaruska, danes sem pa nekajkrat nate pomislila... 07.07. 08.08 10.10 12.12... pa čas se višje čisto drugače vrti ;)

sama lepa sporočila....in če jih dam skupaj nekot opišejo moje trenutno stanje....vse sem prepustila višjim in prav lepo skrbijo za mene :2src:
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#21 Ksenia

Ksenia
 • D član
 • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 17. julij 2008, 14:25

tudi jaz... grem pa pogledat kaj pomeni 08.08. takrat sem rzmišljala če je rpav da ne dam ponovne šanse več ;)

#22 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 055

Objavljeno: 18. julij 2008, 05:46

tale post, pa je bil objavljen ob 11.11 x:px


:palec: Ta je pa dobra, sem šele zdaj opazila.

#23 Ksenia

Ksenia
 • D član
 • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 18. julij 2008, 16:18

17:17?

#24 klarus

klarus
 • Lunatik
 • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 18. julij 2008, 16:21

Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite tisto o čemer razmišljate.Ste na pravi poti, zato se ne ustavljajte.
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#25 Ksenia

Ksenia
 • D član
 • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 18. julij 2008, 16:25

hvala xsrcx
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0