Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Drustvo Afriski center prosi za pomoc


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 maxzim

maxzim
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 23. julij 2008, 10:54

Pozdravljeni!

Pred kratkim smo se obrnili na vas s klicem na pomoc glede zbiranja denarja za sestro nasega prijatelja, prosilca za azil iz srednje Afrike, ki je zbolela za rakom na dojki. Tokrat pa najprej iskrena hvala vsem, ki ste nam do sedaj ze priskocili na pomoc! S skupnimi mocmi smo uspeli zbrati 430 evrov.
V cetrtek, 24.7., zjutraj gre Martina v Zagreb po zdravilo za se zadnjo od stirih terapij (zdravilo se imenuje Taxotere, kupiti pa je potrebno dve dozi po 80ml), ki ga je treba nato prav tako v cetrtek poslati v Afriko, kjer mora biti najkasneje v ponedeljek, 28.7. Zdravilo samo (dve dozi) stane 1350 evrov, skupno s stroski posiljanja pa se ta stevilka poveca na nekaj cez 1400 evrov.
Na vas se se enkrat obracamo s prosnjo, ce lahko kakorkoli in po najboljsih moceh pomagate sestri nasega prijatelja pri tej, se zadnji terapiji pri boju z rakom. Tako ona, kot ostali clani druzine v Afriki nimajo dovolj sredstev, da bi lahko kupili predpisano, zelo drago (tam se drazje...) zdravilo, brat, nas prijatelj, ki pa zivi tukaj v Sloveniji, je prosilec za azil in tako nima pravice do nikakrsne zaposlitve. Glede na te okoliscine je prakticno nemogoce, da bi druzina uspela sama zbrati 1400 evrov vsake 2-3 tedne za novo terapijo... S pomocjo prijateljev jim je uspelo pri prvih treh, pomagajmo jim s se zadnjo, cetrto terapijo!
Za donacijo se obrnite po telefonu na Martino (040148850) Donacijo lahko nakazete na tekoci racun Martine Gartner, stanujoce na Štebijevi 8 1000 LJ.
Stevilka racuna na NLB banki je 02010 2786132615.
Vsem tistim pa, ki ste ze ali pa se boste priskocili na pomoc, se vam res iskreno zahvaljujemo!

Lep pozdrav,
Max




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0