Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Venera v ovnu


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
58 komentarjev na to temo

#51 mayan

mayan
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 999

Objavljeno: 29. december 2008, 09:12

Obstaja nek procent možnosti, da to navdušenje prečka neko nevidno mejo, ko drugega več ne vidi.. (še posebno mars v ovnu-kot da bi za nalašč nekaj ušpičili, poskusili do kam se da)
Mogoče jim je ravno prečkanje raznih mej skupno s škorpijoni, zaradi skupnega vladarja marsa (koliko se še to upošteva ne vem,... eni tako, drugi drugače)? S tem da oven preskoči mejo, škorpijon pa jo razgradi, zgloda, zgrize, karkoli...


Me too Venera Oven.
Sem mislila, da Škorpijon dela tako le ko je ogrožen. Takrat pa piči, al kako?

Skozi eno zanimivo oddajo pa sem škorpijona dojela kot eno izmed najsubtilnejših bitij in ko je šlo za končni paritveni ples, je še vendarle našel luknjo, kamor se je skril in rešil dan..
~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

#52 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 29. december 2008, 11:08

:inocent: hudi teli skorpijoni neki :O:

grrrrrrrrrrrrrozni smo x:px sploh tako s soncem, venero in marsom notr... x^x
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#53 taraja

taraja
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 638

Objavljeno: 29. december 2008, 14:05

Velika razlika med Škorpijonom in Ovnom je po moje tudi v dojemanju. Kar je za Škorpijona nadvse pomembno, za Ovna sploh ni. In obratno tudi. Oven je bliskovit in tudi temeljit, ampak na čisto drugi način. Predvsem se ne spušča v detajle, kar za Škorpijona ne velja. Škorpijon veliko bolj komplicira.

#54 taraja

taraja
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 638

Objavljeno: 30. december 2008, 19:08

Ljudje s tem položajem se zelo prepuščajo svojim strastem, so zelo intenzivni in podvrženi ljubezni na prvi pogled. Zaradi svoje nepremišljenosti imajo v različnih situacijah potem težave. V ljubezni so zelo pozorni, radodarni in v celoti predani. Tako kot se hitro zaljubijo pa se lahko potem tudi hitro ohladijo, saj na začetku zaradi močne impulzivnosti ne vidijo partnerjevih napak.

#55 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 30. december 2008, 19:17

Meni pise tako:

Venus in the Ninth House

Venus, the planet that symbolizes universal love, was found in the ninth house at the time of birth. Your mind appears as very adaptable, gentle, peace-loving and tactful. This position indicates that the secret for your ability to reach a state of harmony and emotional balance may come through the use of your higher mental powers. You have been born with an exquisitely refined, artistic mind which has a very subtle appreciation of all that has to do with culture. Your disposition is kind, congenial, gentle and sympathetic and you have a natural ability to assist other individuals.

This position gives you much social intercourse with intellectual persons and success derived therefrom.

Merely minor disabilities will affect you in your intellectual endeavors. The worst that could happen would be an overly inquisitive*, indecisive* nature that never seems to be satisfied. However, you have within you the ability to avoid these psychological obstacles.


* slovarcek:

* inquisitive = given to examination or investigation, given to inquiry, research, or asking questions; eager for knowledge; intellectually curious: an inquisitive mind.
* indecisive = unable to make decisions



#56 loonanai

loonanai
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 399

Objavljeno: 30. december 2008, 20:08

free,

s katere strani je tole? Mi mogoče lahko prilimaš stran, prosim.
sleepwalking past hope

#57 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 30. december 2008, 23:08

Uhja :D For the record.. Js imam tudi Venero v Ovnu 9° v peti hiši... (ravno nekje v sredini hiše)

Zdi se mi, da kar drži, gremo po vrsti :

Venera v Ovnu - sproži hitre in spontane čustvene odzive, ki so lahko tako negativni kot pozitivni. Zaljubi se na prvi pogled in takoj pokaže svoja čustva. Prežet s strastjo si takšen človek vneto prizadeva, da bi z ljubljeno osebo vzpostavil čim višjo stopnjo intimnosti in zaupnosti, pri čemer pričara vso slikovitost romantične poezije. V zakonu je zanesljiv zaščitnik svoje ljubezni in družine, za katero bi naredil vse.

Da, hmm vso slikovitost romantične poezije? Mislim, da ne. Zadnji stavek tudi ni najbolj tipičen zame. Se je izkazalo v preteklosti, da to ni bilo čisto res... ravno zaradi venere v ovnu.

Venera v Ovnu - privlačijo ga razposajene ženske, katerih postava je atletska, ampak bolj pomembno je, da je ženska direktna in da pove stvari naravnost. Če je ženska preveč sramežljiva ali občutljiva, tega moškega ne bo privlačila, saj je njihova najpogostejša izbira močna in neodvisna ženska.

Tako je!

Venera v Ovnu - Strastna oseba, hitro se zaljubi in to tudi pokaže. Spolnost ji je zelo pomembna in ne prenese partnerja, ki ne sodeluje z njim/njo. Čeprav lahko včasih nastanejo težave zaradi ovnove sebičnosti, bo oseba radodarna do partnerja in zagotovila skupni čas. Je tudi živahen, energičen prijatelj, s podjetnim odnosom do denarja, toda želja po tveganju lahko prinese tudi izgube. Denar mu kar polzi iz rok.

Nekje na pol, bo treba malo popravit...

Venera v Ovnu - V znamenju Ovna se pokaže kot ljubeča, strasna Venera, oseba čuti privlačnost do javnega življenja, je kreativna, a nekako površinska. Ženska z Venero v Ovnu, zna ljubiti silovito, celo agresivno, je dinamična, rabi stlane spremembe, je precej zahteven partner.

:) Zna bit...


Skratka venera v ovnu ti lahko dela precej problemov dokler se ne preučiš in zgruntaš kako jo izkoristit za svoje dobro, ne pa v svoje napak...

Vsekakor nam pa niso všeč blondinke iz cosmopolitana. Ahja, pa device tudi ne pravzaprav... Podrobnosti pa take malenkosti, no go. Bistvo, tukaj, sedaj, večkrat.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#58 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 31. december 2008, 19:18

astro.com

free,

s katere strani je tole? Mi mogoče lahko prilimaš stran, prosim.



#59 Gost_Mineja_*

Gost_Mineja_*
  • Gost

Objavljeno: 12. januar 2009, 22:58

Me too Venera Oven.
Sem mislila, da Škorpijon dela tako le ko je ogrožen. Takrat pa piči, al kako?

Skozi eno zanimivo oddajo pa sem škorpijona dojela kot eno izmed najsubtilnejših bitij in ko je šlo za končni paritveni ples, je še vendarle našel luknjo, kamor se je skril in rešil dan..


Venera Oven je kul, širokosrčna (da še kak pozitiven komentar dam za spremembo)

čudim se :eek: škorpijonom kak so vedno na preži, vedno budni, vedno aktivni, vedno pozorni vedno vedno... kot tista njihova živalca, vedno v pripravljenosti. :shuriken:
Glede ogroženosti... se mi zdi da imajo nek poseben občutek stalne ogroženosti. Na čist poseben način.

Tole je izven teme sicer...




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0