Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

venera, 7. hiša v dvojčkih


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
5 komentarjev na to temo

#1 spikey

spikey
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 23. september 2008, 19:39

vse bolj me nekaj vleče v astrologijo zato sem se malo začela poglabljati v svojo karto. in naletim na to kombinacijo, ki po moji interpretaciji predstavlja 7. hišo kot pokazatelj medčloveških odnosov (partnerstva) in venero kot predstavnico prav tega, torej predvidevam da je njen učinek tu močan? če pa vse povzamem v kombinaciji z dvojčkom torej nagnjenost k nestanovitnost in površnosti, ter predvsem k razumski plati ta postavitev obeta precej dela ali pač ne? kaj pa aspekti in njihov vpliv.. :8): venera trigon jupiter in venera opozicija uran?

hvala za pomoč
All the Buddhas of all the ages have been telling you a very simple fact: Be -- don't try to become. Within these two words, be and becoming, your whole life is contained. Being is enlightenment, becoming is ignorance.
By: Osho

#2 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 4. oktober 2008, 14:00

tako kot sama praviš, le da tisti Jupiter vendarle dodaja izredno priljubljenost (za kar je Venera v 7. hiši že itak znak) nasploh, ne le pri nasprotnem spolu, daje tudi toplino, prisrčen pristop do ljudi .. ampak vse to seveda intelektualno obarvano. ker je pa v opoziciji z Uranom, pa se v bistvu težko vežeš, doživljaš mnogo sprememb, nenadnosti, šokov morda. če je Uran v 1. hiši, si pa sploh dete nemira in svobode.
imam sama 7. hišo v Dvojčkih, vem, kaj govorim. x:Dx
bodi happy, verjemi, da ne bi zamenjala z mano. imam pa Kirona na DSC direkt. x:Dx in še Severni vozel blizu. to ti je delo, draga moja. x:Dx to je skoraj misija nemogoče zame. :o|o: ne ne, tvoja Venera vendarle ni tako huda, če ni karmična oz. področje 7. hiše ni karmično, ni hudega. samo malo več prilagajanja nam je potrebno kot recimo nekomu z Ribami v 7. hiši.

verjetno se kar vrstijo ponudbe razne, ti si pa malo zmedena, se izgubiš, vse je na pol.

seveda pa je odvisno od celotne karte. mogoče imaš pa kakšno globoko Škorpijonsko ali Rakovo Luno, kar pa situacijo spet obarva drugače.

#3 h3x0r

h3x0r
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 145

Objavljeno: 4. oktober 2008, 14:04

Zanimivo. REs.

#4 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 4. oktober 2008, 16:07

hitro si to ugotovil. res. x:Dx

#5 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 4. oktober 2008, 20:38

ja, ne najdeš se, kaj zdaj? x:Dx

#6 spikey

spikey
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 30. november 2008, 17:46

ja se strinjam z tvojo interpretacijo VilaSonca, ponudbe se vrstijo, a včasih je vsega preveč in predvsem hitro izgubim nadzor nad celotno zadevo. Uran pa imam v 12. hiši, torej ga doživljam predvsem na nezavedni ravni in je velikokrat še bolj pretresljiv ko udari. hmmm. Luno imam v devici tako, da rada vse malo poanaliziram (kar se vidi:) in sicer v 9. hiši, kar se po mojih razmislekih navezuje na mojo potrebo po globljem uvidu v stvari in razumevanju življenja. Da pa ne ostane vse na intelektualni ravni, mi glavo popolnoma zmeša sonce v raku, polno čustev in spremenljivosti. Torej tudi meni se dogaja še in še. A ne dela ravno to življeneje vznemerljivo?
x:)x
All the Buddhas of all the ages have been telling you a very simple fact: Be -- don't try to become. Within these two words, be and becoming, your whole life is contained. Being is enlightenment, becoming is ignorance.
By: Osho




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0