Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Avtorji diet in njihove zablode!?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 kajster

kajster
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 111

Objavljeno: 1. november 2012, 12:45Avtorji diet in njihove zablode!?

HealthDefine.com :Avtorčisti Diet serije izjavil, da ni zadovoljiv, če so ženske samo slediti dieti,prav tako pa morajo sodelovati pri telesni aktivnosti, kot tudi.Čese odločite, da poskusite jesti čisto dieto, boste morali jesti 5 ali 6obrokov na dan, ki obsega med 1.200 in 1.800kalorij, odvisno seveda od zneska teže poskušate izgubiti. To je zelo pomembnoza vas, se izogniti stvari, kot so sladkor, trans in nasičenih maščob, lahko pase prepustite uživanju žitaric, zelenjave in sadja ter druge nepredelane hrane.

Komentar:

Ta gornja avtorjeva dieta, je nekoliko naivna ali celosmešna, saj vsakdo ve, da se mora izogibati sladkarijam in močno kaloričnimhranam in da je zraven tega še dobro in zdravo fizična aktivnost, kar ni pravnič novega!!

Če hoče nekdo izmisliti kaj novega, mora bolj natankopoznati naravne zakone, od katerih je življenje in zdravje odvisno in če toobvladaš ni potrebno gladovati, šteti kalorije in biti bol fizično aktiven!Potrebno je le vedeti katero hrano jesti in kateri je tistidan primeren in učinkovit za postno hrano!

Na tej osnovi že nekaj let uporabljam tak post in imam samin žena konstantno in primerno težo, za najina telesa in nobenih problemov terstrahov o kilogramih ni več!!!

Konrad Ajster – izumitelj in avtor znanstvene raziskave: »Biotronikanova veda«
kajster
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0