Lunin Forum uses cookies. Read the Pogoji registracije in varstvo osebnih podatkov for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
Lunin net

Jump to content


Photo

Jyotish --Dnevni vplivi zvezd

jyotish vedska astrologija novice jyotish novice zoran jyotish astrolog jyotish za donacije

  • Please log in to reply
- - - - -
No replies to this topic

#1 kailash159

kailash159
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • posts 17

Posted 17. January 2014, 17:09

Pozdravljeni, kdarkoli bom le utegnil vas bom v kar se da redni temi obveščal o dnevnih vplivih planetov po sistemu Jyotish.

Danes se sicer dan že izteka, predlagam pa izobraževanja, komunikacijo in ogled kakšnega filma, druženje, seminar --vse to v povezavi z globljmi in konfliktnimi temami, kot je smrt, minevanje, osvoboditev, transformacija in zdravljenje po neobičajnih metodah--zelišča, šamanizem, duhovno zdravljenje in spopad z sovražnimi energijami ljudi, dogodkov. Razćiščevanje situacije iz preteklosti--odnosi, finančni dolgovi itd --samo ne bit nasilni prosim. Rešujte zadeve odločno a mirno.

Tudi je danes primeren večer za druženje in pogovor, vendar na globljem nivoju, ne samo fizičnem.

Potem pa tik pred spanjem sprostite intelekt z zahvalo božanskemu za vse darove in izkušnje, izkusimo hvaležnost za to kar imamo in pošljimo mir v vesolje in srce.

Om Shanti


Znanju ni konca .

Ker se me je zelo globoko dotaknila recesija in kriza ljudi sem se tudi odločil da bom do nadaljnjega izvajal svetovanja na podlagi prostovoljnih prispevkov--vsakdo prispeva kolikor lahko :-) "

Zoran Kamenicki

http://jyotishvaastu.wordpress.com/

http://www.facebook....106762112703587

sriyantra.gif

Also tagged with one or more of these keywords: jyotish vedska astrologija, novice, jyotish novice, zoran jyotish astrolog, jyotish za donacije

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users