Haha
pol si še kul, ko pride v 12. bo pa katastrofa! 
Hecam se
ful folka gleda na Saturna kot ne nek "škodljiv element" ki ti prinaša težave - v resnici pa je to učitelj, ki je prišel prečekirat če si naredila domačo nalogo in ta je od hiše do hiše različna. 12. je najglobja in vsebuje in zaključuje vse prejšnje, tako da sigurno se boš začela spraševati in vrednotiti svoj razvoj in potek življenja, kaj si uspela narediti, kaj ne... to je SA, ki čekira "check list"
Najbolje, da ga sprejmeš kot nekakšno revizijo.
Kaj narediti? Če si bila pridna (tukaj ne mislim na splošno sprejemljive družbene norme - ampak na poštenje do svojih želja in ciljev v življenju, sledenje srcu in na lastno disiplino) potem se te SA ne dotakne in mu lahko pomahaš ko se bo peljal mimo... V nasprotnem primeru pa te bo samo opomnil na razne "pomanjkljivosti"... v tem primeru je najbolje da prisluhneš srcu - vem, zveni oguljeno ampak je edini pravi nasvet ki ti ga lahko dam
- in ravnaš v skladu z njim.
Vprašanje: si v zadnjem letu dni čutila spremembo še posebej na področju prijateljstva?
Ja se mi je zdel da najhujš šele pride..
..Kr zavoham to..Vrednotim in analiziram svoj lajf že zadnje pol leta..kdo sem..kaj sploh hočem..čist me je metal..In mam filing da nič ne vem..še manj kot prej..
Drugač sem ga najbolj čutla na področju odnosov,v glavnem me je ta moj ženski del ki ga ne znam sprostit zaposloval večino časa...Kar se pa tiče prijateljstev pa tudi..nekak smo se oddaljili z določenimi prijatelji-že iz otroštva..vsak je šel svojo pot. "prijatelji" s katerimi nas je povezoval nek način življenja še iz "norih časov" predvsem pa neka kao zvestoba (zaradi dolgoletne navezanosti),so šli vsak po svoje..nekateri so mi šli in mi še grejo pošteno na živce..
..
..neka realna slika se je ustvarila..
Ja prisluhni srcu..oguljeno,ampak se počasi začenjam zavedat pomena tega..Ni tko lahko slišat dokler se čist ne sesuješ..