Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Pluton kvadrat Luna


 • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
5 komentarjev na to temo

#1 Myah

Myah
 • NeČistZačetnik
 • PipPip
 • Št. objav: 13

Objavljeno: 25. marec 2019, 08:56

Prosila bi za izmenjavo mnenj o aspektu Pluton kvadrat Luna.

Obračam se na tiste, ki imajo ta aspekt v natalni karti - kako ga doživljajo, s kakšnimi občutki se soočajo zaradi te postavitve, v kakšni meri se ga da obvladati ...

In na tiste, ki imajo izkušnje z ljudmi, ki imajo ta aspekt. 

 

Sama sem jih spoznala kar nekaj in žal to postavitev, bolj kot ne, jemljem kot znak za alarm. Se opravičujem tistim, ki ga imajo v svoji karti in ga obvladujejo tako, da ne škodijo okolici.

Seveda je odvisno tudi od drugih stvari (znamenja, hiše, drugi aspekti), kako oseba deluje, a če se omejim zgolj na navedeni kvadrat, upam reči, da gre tu za osebe, ki so skrajno manipulativne in naporne. Ves čas pletejo neke spletke, manipulirajo z drugimi ljudmi (največkrat z namenom doseganja lastne koristi) in se znajo pri tem posluževati res nizkih načinov, kot je npr. igranje na čustva, vzbujanje krivde … Pri ponesrečenih poskusih, ko nasprotna stran pokaže zobe, pa začnejo z igranjem žrtve (kako je pa ta zdaj to mislil, narobe razumel, jih napadel po krivem, saj niso nič takega hoteli). Nasploh moje počutje v navzočnosti takih oseb ni bilo nikoli dobro, sploh pri eni je bilo to zelo izrazito, počutila sem se izžeto, celo do take mere, da me je bolelo celo telo. Lahko bi rekli, da je ta aspekt značilen za energijske pijavke.

Opažam tudi, da se te lastnosti močneje manifestirajo pri ženskem spolu (Luna pač?).

 

Zanima me, kaj je v teh ljudeh, da povzročajo toliko gorja svoji okolici, tudi najbližjim družinskim članom. So zlobni, nesrečni v sebi, nevoščljivi, karkoli drugega …?

 



#2 čebelica01

čebelica01
 • Lunin Odvisnik
 • Št. objav: 2 082

Objavljeno: 26. marec 2019, 18:59

Sem morala it prav pogledat v arhiv kjer imam shranjene natalne karte, da če ima kdo Luno v kvadratu s Plutonom. In sem ugotovila, da ima ta aspekt en člouk, ki je meni zelo blizu …. sam ni manipolator, spletkar. Sploh ne vem kako čutim ta njegov aspekt. smile.png Moram malo premislit. Čutim pa zlo močno njegov Pluton.

Poznam pa tudi eno bejbo, ki ima tale aspekt … Luna v kvadratu do Plutona. Ehhhh …. ja, je bolj taka maščevalna, okrutna, zlobna do žensk …. ponižuje ženske. No, ona ima tudi Luna kvadrat Mars …. agresivna, manipulativna fajterka … bolje, da se ji ne postaviš po robu. Še dobro, da nima tudi Merkurja v aspektu s Plutonom in Marsom. wacko.png In res je, da se aspekt Luna kvadrat Pluton močneje manifestira pri ženskah. Ja, Luna simbolizira žensko energijo (yin).



#3 Myah

Myah
 • NeČistZačetnik
 • PipPip
 • Št. objav: 13

Objavljeno: 27. marec 2019, 14:37

Ja, pri ženskah, kar jaz poznam ljudi s tem aspektom, se energije res močneje manifestirajo. 

Še eno osebo imam v mislih, pa (še) nimam njene karte, v bistvu še datuma rojstva ne, ampak upam, da ga bom kmalu dobila, ker jo imam tudi malo na sumu ... ermm.gif



#4 čebelica01

čebelica01
 • Lunin Odvisnik
 • Št. objav: 2 082

Objavljeno: 27. marec 2019, 20:14

Sem se spomnila še na eno žensko …. mal je hudobna, nevoščljiva, špila manipulativne igrice v zakulisju. Sem pogledala v njeno karto …. sem bila prepričana, da ima Luno v kvadratu s Plutonom, pa nima. Ima pa druge aspekte, ki kažejo na te njene lastnosti .... gledati je treba karto kot celoto.



#5 Myah

Myah
 • NeČistZačetnik
 • PipPip
 • Št. objav: 13

Objavljeno: 28. marec 2019, 08:47

To vsekakor. Aspekt mora iti čudovito v kontekst. 

 

Smem vprašati, kateri so drugi aspekti pri omenjeni osebi?



#6 čebelica01

čebelica01
 • Lunin Odvisnik
 • Št. objav: 2 082

Objavljeno: 29. marec 2019, 13:22

Ja, kot prvo ona ima precej močno škorpijonsko energijo in že to je lahko pokazatelj, da ima tendenco, manipulirati z drugimi.

Ko gre za manipulacijo, jaz takoj pogledam, kako je postavljen Pluton in kakšne aspekte tvori z osebnimi planeti.

Ona nima Luna kvadrat Pluton. Ampak ima Sonce kvadrat Pluton.

In ima Saturn konjunkcija Pluton.

In ima Merkur konjunkcija Mars …. jaz jo osebno poznam in ta aspekt pri njej močno čutim …. ona ima oster, strupen, piker jezik. Zna fajn prizadet, užalit človeka. Pa skozi bi se neki prerekala. V bistvu ona in tista ženska prej, ki sem jo omenila zgoraj …. po značaju sta si zelo podobni. Moram primerjat njuni natalni karti, da vidim, če imata kakšne skupne aspekte.






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0