Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

IŠČEM ŽENSKO ZA RESNO ZVEZO


  • Prijavi se, če želiš komentirati
Ni komentarjev na to temo

#1 samskifant

samskifant
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 46

Objavljeno: 17. februar 2021, 08:49

Spoštovane,

sem 33 letni moški s VII. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Visok sem 190 cm, normalne postave. Sem prijazen, iskren, urejen, vljuden, resen, komunikativen, delaven, odgovoren, vztrajen in imam v življenju še veliko načrtov. Ne kadim in ne pijem alkohola. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, zanima me šport, tehnika. Sem spreten in znam narediti veliko stvari. 
Želim spoznal žensko, ki je prijazna, iskrena, resna, simpatična, izobražena, delovna in še nima otrok si pa želi nekega dne ustvariti družino, skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalja med kraji ni ovira, da se nebi spoznala. 

Moj kontakt: samskifant1987@gmail.com






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0