Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Astro napoved


  • Prijavi se, če želiš komentirati
1 komentarjev na to temo

#1 Lunin net

Lunin net
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 272

Objavljeno: 7. februar 2003, 01:00

"halo
ali je astro napoved iz mailing liste prirejena zame (po mojih podatkih)?"


"Zanima me, kako bi lahko na Lunin.net našla letošnjo astrološko napoved za
določeno nebesno znamenje."

#2 Lunin net

Lunin net
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 272

Objavljeno: 7. februar 2003, 01:00

Za LN pripravljam dvoje napovedi:

http://www.astrologi...003/napoved.php - napoved za tekoci teden
http://www.astrologi.../2003/index.php - napoved za tekoci mesec

1.
Napoved/analizo delam glede na polozaje Sonca, Lune in Merkurja in na njihova eventuelna srecanja z drugimi planeti oz. nebesnimi telesi in pravzaprav deluje na vse podobno - kot npr. polna in/ali prazna luna, ki tudi delujeta na vse...

To je nekaksen splosni astro vodnik skozi teden oz. mesec... Kaksno bo nekaksno splosno pocutje, energija v zraku, ce hocete... v teh dneh.
Seveda je vec verjetnosti, da bodo vplivi pri vas mocnejsi, ko bo Luna v Raku, ce ste Rak (ali imate Luno ali ASC v tem znamenju) -*vzela sem Raka samo kot primer-, a vendarle Luna v tem znamenju deluje tako in tako. In ko se sreca s tem ali onim planetom deluje spet tako in tako. In to vpliva na vse nas - za vse je kaksen dan bolje ne sklepati poslov, kaksen dan se posvetiti druzini ipd... Ko so "taksni dnevi".

Scasoma pa bova najverjetneje v astro bazo (lunin astrosoftver je zdaj v izdelavi) vkljucila tudi vse te moznosti - seveda pa se bo to dalo le pri tistih, ki bodo zaupali svoje natancne podatke (datum, uro in kraj rojstva).


2.

Na LN ne pisem astro napovedi za vsa znamenja - lotim se astroloske analize skozi tedne in skozi mesece - v taksni obliki kot vidite.
Podobno kot deluje polna luna na vse ljudi bolj ali manj podobno, je prav tako tudi z ostalimi pomembnimi premiki Sonca in Lune.

Poleg tega so zelo zelo zelo redki ljudje res tipicni predstavniki svojega astroloskega znamenja in tako ze v osnovi pravzaprav te "napovedi" ne morejo biti tocne.
Poleg tega pa so v zelo velikem stevilu primerov te "napovedi" govorjenje v prazno (in se torej ne nanasajo na aktualno astrolosko stanje na nebu).
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0