Vse, kar nosiš s sabo, lahko tam dobiš, le ene stvari nikjer drugje, kot.....A sem napisal, ali nisem?To ste mi gospodinje, na najvažnejšo stvar pa kar pozabljate
![]()
Tisto je samo seznam za na pot, drugo računam, da dobim - tam.![]()

Objavljeno: 11. maj 2004, 18:37
Vse, kar nosiš s sabo, lahko tam dobiš, le ene stvari nikjer drugje, kot.....A sem napisal, ali nisem?To ste mi gospodinje, na najvažnejšo stvar pa kar pozabljate
![]()
Tisto je samo seznam za na pot, drugo računam, da dobim - tam.![]()
Objavljeno: 11. maj 2004, 18:42
Objavljeno: 11. maj 2004, 19:23
Objavljeno: 11. maj 2004, 19:28
Objavljeno: 11. maj 2004, 19:31
Ah ne morem... :o|o:Najbolje, da me ignoriraš
![]()
![]()
Objavljeno: 4. maj 2007, 18:32
Objavljeno: 4. maj 2007, 23:22
Kaj imate vselej doma?
Kaj je tisto, kar bi najbolj pogresali pri pripravi jedi in cesar vam pri kuhi in v gospodinjstvu nikakor in nikoli ne sme zmanjkati?
Jaz bi najbolj pogresala olivno in bucno olje.
To dvoje imam vedno doma, prav tako tudi domac jabolcni kis.
Pa cebulo, cesen in petersilj.
Vedno imam tudi med, limone in sojino omako.
...sicer pa mi nikoli ne zmanjka majoneze, a to sodi v drugo, ze odprto in se ne dokoncano zgodbo... ;>)
In nekaj "solatnega"...
Pa cetudi korencek, koruzo, papriko, zelje, redkvice, olive, kumarice, paradiznik... ... ...
Najraje pa zeleni radic (a ta mehek), pa rdeci radic, potem pa vse ostale ljubljanke in kristalke etc.
ce ne gre drugace, se skuha krompir, spedena fizol...
Skratka - solata rules!
Objavljeno: 5. maj 2007, 12:07
za pit.
brez vsega sn lahko, brez pjače žal ne.
zato se babe redijo k sam žrejo, pijejo pa nič, sploh ob non-stop dietah
Objavljeno: 5. maj 2007, 12:25
Objavljeno: 5. maj 2007, 13:10
Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.
Objavljeno: 5. maj 2007, 14:19
Objavljeno: 5. maj 2007, 14:31
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
Objavljeno: 5. maj 2007, 15:37
Objavljeno: 7. maj 2007, 15:13
Objavljeno: 7. maj 2007, 16:28
Ne maram lesenih kuhalnic in ne 'plohov'-kuhinjskih desk. Rada imam plastične kuhalnice, ki so bolj higijenske in plastične deske, ki ne vpijajo raznih vonjev.
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
Objavljeno: 7. maj 2007, 17:37
Objavljeno: 7. maj 2007, 19:07
In zakaj bi morala ravnat kot ti?Če lahko vsakega toliko kupiš novo zobno ščetko, lahko nabaviš tudi nove kuhle. Cirka 100 SIT pride ena, pa še naravi prijaznejše so lesene.
Žlico za sladoled sn si dans kupu.....ni nepogrešljiva, je pa vreji jo imet.....
Objavljeno: 7. maj 2007, 19:11
Fajn tema - skoraj ne morem verjet, da nisem komentirala tule nič
Torej -pri nas ne sme manjkati mleko. Pa mleta kumina, ki jo radodarno tiščim vsepovsod, poper, Ašičev kis, bučno olje, testenine morajo biti vedno na zalogi, jajca tudi, pa moka.
V bistvu postajam pristaš zaloge..in enkrat mesečno grem v velik nakup..tako, da sicer smuknem po kakšno sadje ali kruh.
Kar se gospodiča tiče je ogenj v strehi, če ni kruha pri hiši. Potem taaaaaaaaakooooooooooo lačen, da bi me najraje živo požrl.
pa kislo smetano pogrešam kadar je ni.
Pa vedno kakšno sadje mora biti pri bajti - nič ne razumem ljudi, ki imajo sadje za okras..pri nas ga požremo dobesedno v ogromnih količinah.
In seveda kavata mora tudi biti vedno.
Pa dober nož(še vedno jockam ker mi skurili najboljši nož..ki bo menda usposobljen čez čas...ampak...)
In vedno bolj mi je všeč lončena posoda.
Nimam mikrovalovke in je niti ne pogrešam.
Nimam nič plastičnih posod, nič gospodinjskih pripomočkov - kadar delam ajvar edino pogrešam multipraktik - tole bo menda edino kar bom nabavila.
Dober nož in ne rabim nič..
Objavljeno: 10. maj 2007, 07:58
Objavljeno: 10. maj 2007, 12:08
Več je tega, ampak najbolj žalostna sem pa, če mi zmanjka pravega dišečega primorskega rožmarina.Kaj imate vselej doma?
Kaj je tisto, kar bi najbolj pogresali pri pripravi jedi in cesar vam pri kuhi in v gospodinjstvu nikakor in nikoli ne sme zmanjkati?
Objavljeno: 10. maj 2007, 12:37
Težko bi mi bilo brez dobrih nožev;
Ne maram lesenih kuhalnic in ne 'plohov'-kuhinjskih desk. Rada imam plastične kuhalnice, ki so bolj higijenske in plastične deske, ki ne vpijajo raznih vonjev. Imam eno leseno desko za rezanje kruha in peciv, drugače pa plastične in še te ločene za čebulo, meso, sir in ribe.
Objavljeno: 10. maj 2007, 12:42
Ima prijateljica in reže ko britvica....A ima kdo takega s keramičnim rezilom??? ...
Objavljeno: 10. maj 2007, 12:44
Objavljeno: 10. maj 2007, 12:44
Objavljeno: 10. maj 2007, 12:49
če si tolk natančna, potem reže res na tanko. ker je nadostrejšio thx kukica, sam zanima me če je še res na tanko???? K včasih želim kako stvar zrezat na debelino lasa.
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0