Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Astrologija


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
49 komentarjev na to temo

#1 anaconda

anaconda
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 668

Objavljeno: 9. maj 2003, 15:25

Jaz osebno verjamem v veliko stvari, razen v astrologijo. Ne zavračam jo popolnoma in še vedno si puščam odprta vrata, a vseeno, ne verjamem vanjo.
imam nekaj osebnih horoskopov, pa nobeden ne velja zame. Opisujejo neko drugo osebo, ne mene. to govorim o našem klasičnem horoskopu, kar se tiče indijskega ali majskega, ali katerega drugega, ga pa ne poznam dovolj, da bi karkoli komentirala.

Dejansko, želela bi, da mi razložite, kaj je sploh poanta osebnih horoskopov in roko na srce, ali se v njih najdete. xrolleyesx
ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

#2 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 9. maj 2003, 15:41

Smo že nekaj govorili...

http://www.astrologi...t=ST&f=7&t=1907
strelka

#3 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 9. maj 2003, 15:54

Anaconda - res je - o tem smo ze veckrat govorili, kot pravi Strelka.

Je pa tole - 'prepricajte me' - nepravi pristop.
Prepricaj se sama ali pa ne.

Kajti ce tako zastavljas, nakazujes, da si v opoziciji, in torej podrazumevas, da si bo nekdo prijazno vzel cas zgolj da bo tebe preprical v to - tebe pa tako ali tako ne bo preprical - kar si ze povedala v vprasanju.

Poleg tega pa interpretiranje tega vzame nekaj casa in energije.

Je zelo preprosto - izbira je tvoja.
Ce ne verjames, pac ne.
To je vse.
Astrologija, ce se nad njo navdusimo oz. zainteresiramo, nas preprica sama po sebi.

Da pa se ti ne najdes, pa je dokaz, da astrologija deluje - kajti nihce ni sestavljen iz 100% enega znaka - da se izrazim 'po domace'.

Pa veliko veselja ob raziskovanju, ce se ga bos morda vseeno sama lotila.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#4 anaconda

anaconda
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 668

Objavljeno: 9. maj 2003, 17:53

nAJPREJ BI SE RADA ZAHVALILA sTRELKI, ZA LINK KI MI GA JE POSREDOVALA. Ob prvi priložnosti, obljubim, da ga bom prebrala.

Kot druga, je bil mogoče moj "pod naslov" prepričajte me, res zgrešen, ker se strinjam, da me nihče drug, razen mene same ne more prepričati o neki stvari.
Vendar je tudi dejstvo, da se človek lahko prepričo o nečem, šele takrat, ko ima dovolj informacij o tej stvari, zato sem tudi odprla ta topic.

Seveda sem upala, da mi bo kdo prijazno razložil, kar sem želela vedeti, saj drugače, tega topica sploh nebi odprla in sem zato tudi hvaležna Strelki, da me je usmerila nekam, kjer upam, da bom te informacije dobila.

Se opravičujem, nisem imela namena nikomur kradit ne časa ne energije, ampak enostavno sem želela dobiti informacije, ker vidim, da vas je veliko, ki v astrologijo verjamete. Mislim, ne prerpičana sem, da pa jih je zunaj tudi veliko, ki v to ne verjamejo in se v teh trenutkih prvič srečujejo z idejo, da pa mogoče ni vse tako črno in se za vsem le skriva nekaj zanimivega, kar bi bilo vredno raziskati. In to tudi nameravam.

Ja, ta topic sem odprla zaradi radovednosti in ne zaradi želje, da bi koga užalila, se norčevala iz kakšne veje, ali karokoli podobnega.

Ne morem pomagati, če sem nezaupljiva do astrologiji, če v mojem primeru ni podala nobenega oprijemljivega dokaza. Ne govorim o dnevnem horoskopu, ampak o osebnem horoskopu, tistem ki je zračunan glede na kraj dan in uro rojstva. Ali pa sem le prišal iz drugega planeta in zakoni zemlje ne veljajo za mene. x:Dx (šala, da se slučajno ne bi kdo obešal na to. x;)x )

V življenju me navdušuje veliko stvari in veliko stvari slepo zaupam, mogoče to ni prav, a takšna sem.
Človek sem, vpet v življenje, brez konca in kraja, z nasmehom na obrazu, ki zre v nov dan.

Kdo sem ? Norec sem x;)x
ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

#5 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 13. maj 2003, 16:30

sem začela obiskovat tečaj astrologije pa so me zapustili vsi dvomi.

Presneto verjamem v chart pa vse ostalo..povezano z njim...predvsem aspekte in tranzite..
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#6 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 13. maj 2003, 17:44

Poanta je da vesh vnaprej in to rekreirash. Denimo che se bom zabila v 11:11 ur, se

A/ Ne bom. (razne tehnike)

B/ Bom, chit tako da videm.

Karen Zontag si je celo zrachunala levo stran auta v 10:31

(Uran) in je shla _preveriti_ hahaha!

Rezultat:

RES LEVA!!!

Shao Young je podobno naredil z famozno vazo.

Vazo je v polden 12:00 razbila zhena kar se ni oglasil na kosilo.
Shao Yung je dejal:

A TAKO!

Zanimalo ga je kako se bo vaza razbila (I Ching) pa jo je dal na mizo, zhena pa pride notar z metlo, in BUUUUUF!!!

x:px

P.S.

Ne verjamem da imash horoskop. Che bi ga imela bi vedala v naprej kdaj vse, a ne?

Seveda tudi "strokovnjakom" (kot so to londonska lozha) mi amaterji (saj nas je nekaj vech kot 5) koregiramo sem pa tja.

#7 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 13. maj 2003, 17:48

Denimo ne moresh vedati kjer je natanchno luna. Niti v kateremu znamenju. Luna je lahko v Sextantu, Aurigi, Ofijukusu, Orionu, Cetusu, torej ne vesh che je v Kit-u (Cetus) ali pa kar v Orionu. Kjer pa preciznost. Veliko je tega za izvedati. Seveda zaenkrat ni bistveno che je luna v Sextantu (en moj uchenec ima to pozicijo, chart je online). Pa horoskop niso ona j.jca v chasopisih ali web sites ali v "sholah", saj v sholah in lozhah tudi ne vejo;))) x:o)x

#8 numnum

numnum
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 74

Objavljeno: 22. maj 2003, 01:07

Anaconda, saj sem tudi jaz dokaj skeptičen, dostikrat za hec razmšljam o astrologiji (lahko je zanimiva opora za razmišljanje).
Sam recimo dostikrat težim z indijsko in zahodno astrologijo (ma razlike so skoraj ko noč in dan). Po drugi strani pa... sčasoma isti aspekt, položaj dojameš na nek čisto drug način. Tako, da se za nekatere stvari (še vedno) sploh ne strinjam, glede osnovnih potez horoskopa pa ... stvar postaja že kar neverjetna (podobno se mi je sicer zgodilo tudi pri numerologiji).

Še ne tako dolgo nazaj, pred par stoletji, je bila astrologija čisto resno priznana veda. Prelom se je zdodil šele po Newtonu. Sam Newton se je v zadnjem delu življenja raje kot z mehaniko ukvarjal z ezoteriko in z astrologijo. Kasneje je na podlagi ta istega Newtona ''znanost'' poveličala mehaniko in razveljavila astrologijo. Astrologija je postala nekaj trapastega.
Astrologija ni nič drugega kot veda o vplivu kozmosa, nebesnih teles in konstelacij na značaj in usodo ljudi. Kljub temu je Gaucquelin svoji vedi, ki je na statističen način iskala te povezave, dal čisto drugo ime. Samo da ni astrologija. Fej. Astrologija pa že ne. Mars vpliva na značaj ljudi. So bolj bojeviti, pogumni, strastni, so zdravniki in športniki in vojaki. Ampak ne. To pa že ni astrologija. Pa je naredil tabele, statistične raziskave, pa je odkril, da imajo Mars, Luna, Jupiter in Saturn (in pogojno Venera) točno tak vpliv, kot že stoletja trdijo astrologi. Pa je vzorec še preveril (ma to se je dogajalo na SORBONI, na priznani univerzi!!), pa so ga preverili še v tujini. Sence dvoma ni več! Če se izmaknemo paranoičnem izmikanju besedi astrologija, je vpliv planetov dokazan. Pika.
Koliko pa drži za znamenja, pa za hiše, aspekte... Tu bo še precej dela, potrjevanj, zavračanj. Morda bo potrebno astrologijo spremeniti za 1/2. Ampak ... skepticizma pač ne more več biti. Stvar je potrjena. Obstaja. Tu. Zdaj.

#9 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 29. maj 2003, 12:48

Jaz osebno verjamem v veliko stvari, razen v astrologijo.

xrolleyesx xrolleyesx Verjetno se ti iz tvoje natalne karte vidi, da ti bo to težje razumljivo kot drugim, zato se ne obremenjuj. Mogoče si pa devica ali ASC devica in bi želela,da ti napišejo znanstveno ekspertizo. Prav tako je težko razumljivo mogoče tudi za dvojčke. Vsi so preveč merkurjevsko obarvani. Vse " ta boljš" stvari pa so "očem skrite". x;)x

#10 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 29. maj 2003, 20:50

Jaz osebno verjamem v veliko stvari, razen v astrologijo. Ne zavračam jo popolnoma in še vedno si puščam odprta vrata, a vseeno, ne verjamem vanjo.
imam nekaj osebnih horoskopov, pa nobeden ne velja zame. Opisujejo neko drugo osebo, ne mene. to govorim o našem klasičnem horoskopu, kar se tiče indijskega ali majskega, ali katerega drugega, ga pa ne poznam dovolj, da bi karkoli komentirala.

Dejansko, želela bi, da mi razložite, kaj je sploh poanta osebnih horoskopov in roko na srce, ali se v njih najdete.  xrolleyesx

Ja. in ne. x:Dx x:o)x
poanto so razlicne razlicnim,
verjetno vsak najde svojo ali celo vec nas skupno ter podobno.
Sonce je, luna je, planeti so;
zemlja in mi smo tudi.
torej nekaj je! kako pa vse to povezati, energetsko pojasniti...
zelo malo vemo, a morda dovolj za nasa zivljenja... kakor kdo seveda.
Modeli, ki so najmanj verjeli so bili vcasih kasneje najvecji strokovnjaki ;)

#11 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 29. maj 2003, 21:19

oj, jaa, fulk v bistvu še ni prpravlen za tisto resnico al rešitev, ki naj bi jo mogl v večini videt´,
zato je znanje tako kot je ,trenutno dostopno le izbrancem. Sam se tega kr zavem, zato sem tuki jest, zato ste tuki tut vi in oni :palec:

#12 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 29. maj 2003, 22:24

Jaz osebno verjamem v veliko stvari, razen v astrologijo. Ne zavračam jo popolnoma in še vedno si puščam odprta vrata, a vseeno, ne verjamem vanjo.
imam nekaj osebnih horoskopov, pa nobeden ne velja zame. Opisujejo neko drugo osebo, ne mene. to govorim o našem klasičnem horoskopu, kar se tiče indijskega ali majskega, ali katerega drugega, ga pa ne poznam dovolj, da bi karkoli komentirala.

Dejansko, želela bi, da mi razložite, kaj je sploh poanta osebnih horoskopov in roko na srce, ali se v njih najdete.  xrolleyesx

Pozdravljena

Zakaj bi te kdo prepričeval, da nekaj velja, če ne verjameš! V tebi že zori zrno dvoma, sicer se prepričevati sploh ne bi dala.

In kadar kaj od koga želiš, je prav, da nekaj tudi daš.
Torej, lepo bi bilo, če bi podala (morda, vsaj svoj rojstni datum) in morda, le morda, bom potem premislil, da ti kaj povem o tem, kar sem se naučil skozi leta.

Sam tudi ne verjamem, ne v astrologijo, še manj v horoskop. VEM! VEM, da to velja!

In zavedam se še nečesa, kar vem, da je veljalo zame: Ko sem se začel ukvarjati z astrologijo, sem zanikal skoraj vse lastnosti, ki so mi jih horoskopi pripisovali (a mi niso bile všeč) - pa kako drugače naj reagira EGO!?

Vem za primer Kitajca. S starši se je priselil v Hong Kong okrog devetega ali desetega leta starosti. Do petnajstega ali šestnajstega leta je naredil osnovno šolo (osemletko) bil vzoren dijak na srednji šoli in študiral paralelno matematiko in fiziko. Zavračal je vse tradicionalno znanje in prisegal le na znanost. Tako je svojim - malo manj zagrizenim kolegom - skušal dokazati, kako je kitajsko tradicinonalno znanje za "v smeti". Zadeve se je lotil zelo znanstveno in preštudiral veliko literature. In vsakič, ko je skušal dokazati, da nekatere stvari ne veljajo - je (sebi) dokazal ravno nasprotno.
Danes je to eden najbolj priznanih strokovnjakov na področju Feng Shuia, Vedeževalske metode Štirje stebri usode (four pillars of destiny) in astrologije Devetzvezdni KI - je tudi koavtor knjige "Idiot's gude to Feng Shui" - in to je človek, ki ga kličejo z imenom: [/B]Master YU[B].

Več si lahko prečitate na spletni strani: Master YU . 01

lp, Vojko

P.S.

Pred leti je ameriški bogataš razpisal nagrado 1 mio. US$ za tistega, ki bi znal demonstrirati telekinezo.

Sam pa si mislim: Ali tisti, ki je sposoben takšnih podvigov zainteresiran za te dolarje? Ali še drugače, kaj tisti, ki je sposoben demonstrirati telekinezo pripravljen izdati znanje nekomu, ki bi ga rad uporabil le v biznisu.

Torej - le zakaj si prišla sem?
Le zakaj bi te kdo prepričeval?
Ko greš po kruh, pozdraviš: Dober dan, kruh naročiš - plačaš in zaželiš - nasvidenje.

Bodi prav lepo pozdravljena.

Aja, Pred mnogimi leti sem sam "norce" bril iz tistih, ki so verjeli......

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#13 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 30. maj 2003, 08:00

Bravo Vojko, tko gre to. Tudi pri meni je šlo nekaj časa počasi, počasi, zdaj pa enostavno vem.
Vesela sem,da je večina tu prisotnih tebi podobnih.
:palec:

#14 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 30. maj 2003, 08:11

Jaz osebno verjamem v veliko stvari, razen v astrologijo.

xrolleyesx xrolleyesx Verjetno se ti iz tvoje natalne karte vidi, da ti bo to težje razumljivo kot drugim, zato se ne obremenjuj. ...
... Vse " ta boljš" stvari pa so "očem skrite". x;)x

Natancno tako. x^x :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#15 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 30. maj 2003, 08:13

... Sam tudi ne verjamem, ne v astrologijo, še manj v horoskop. VEM! VEM, da to velja! ...

x8Dx :palec: x^x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#16 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 30. maj 2003, 08:50

Ali verjames v medicino, Anaconda?
A so ti vedno 'vse zadeli'?
Meni niso.
Pa poznam jih veliko, ki jim 'niso nic zadeli'... In jih/nas torej ne prepricali. ...
Kar so Kitajci ugotovili pred 4000 leti (!!!), mi zdaj uceno tukaj prodajajo in 'odkrivajo'.
S tem da ce zdravnik 'ne zadene', je veliko bolj skodljivo, kot ce astrolog 'nic ni zadel'. ...

Sicer pa - ali verjames v plimo in oseko?
Ali je tako - ne, ti pa v bistvu ne verjames v to... x:o)x

Meni je npr. modelsko, da kdo tako postavlja stvari.
Ne morem verjet, v bistvu.... koliko enih dokazov hocejo eni (in kaksne). xrolleyesx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#17 Gost_sanjalica_*

Gost_sanjalica_*
  • Gost

Objavljeno: 1. junij 2003, 19:14

Razumem anacondo in razumem, kaj je hotela vprašati.
Ne vem zakaj ste vsi vzeli njeno vprašanje z negativizmom... kot da bi bila zaničevalna do astrologije. Je tako kot jaz - novinka na tem področju.

Počasi..počasi, z branjem vaših postov poskušam ugotoviti, kje sem in kaj sem, kdo sem ... Pa mi ne uspe...ker ste daaaleč pred mano (ko berem kak post, ga vsi ostali razumete, meni pa se zdi, kot da bi bil napisan v kitajšini). In tudi nerodno mi je vprašat, ker se mi zdi, da vsi vse veste in bom prav deležna takšne reakcije, kot je bila deležna Anaconda...

Samo učimo se...prišli smo na ta forum, ker HOČEMO - ŽELIMO osvojiti, razumeti, sprejeti, živeti s tem... Razumeti vsaj odstotek od tistega, kar razumete vi...

Pa se izgubim. Začnem, gledam, link ta, obrazlago to, obrazlago ono....pa preberem, da sem "bajen govorec" pa pravim: "Brca v temo!" In končam za tisti dan, naslednji dan pa spet...in spet... Potem začneti vi o hišah, o povezavi, o tem in onem...pa sem spet na začetku, spet mi več nič ni jasno...
Sem mislila, da je to čisto preprosto...ugotavljam pa, da sem jaz preprosta neznalica, vi pa podkovani na tem področju 100 na uro...
Zato ne težim...berem, gledam...in sem tiho.

#18 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 1. junij 2003, 20:23

Ne vem zakaj ste vsi vzeli njeno vprašanje z negativizmom...

Sanjalica - se ti zdi?
Meni se zdi bolj - kakrsno vprasanje, taksni odgovori...
Tudi jaz razumem anacondo in tudi jaz vem, kaj je hotela vprasati...
Sama nisem vzela tole negativno, pac pa navelicano...
Kot vidim, smo prijazno odgovorili - pac vprasanju primerno.
In to je vse. Mislim, dobesedno...
Popravi me, ce sem kaj spregledala, toda jaz vidim vprasanje in kakih 6 odgovorov in ne prav veliko fidbeka s strani sprasevalke, torej dejanske zelje po kaksni konstruktivni debati ne vidim......

Tudi jaz ne razumem vsega, kar kje govorijo, se manj zame vse drzi...
Pa nikamor ne upadem z vprasanjem tipa: 'prepricajte me'..

ne vem, no, vendar sama na takole ne delujem najboljse... Mi je bolj vsec drugacen nacin in pristop.
Kot receno pa, ne rabimo biti ne vem koliko psihologa, da ugotovimo, da bo tale debata, ce se jo bomo sli, brezplodna, kajti zastavljena je bila v zacetku: 'Nihce me se ni preprical'...

Tebi pase ene in iste reci nenehno ponavljat?
Vsem skupaj in se vsakemu posebej?
Ne verjamem.

V bistvu se mi ne zdi zanicevalno do astrologije, pac pa nevljudno do morebitnih prostovoljcev, ki si bodo vzeli cas in na tole odgovarjali.

Torej ker mene hipnotizer ne preprica, se mi bo zdelo samoumevno, da jih prec 5 prihiti... ko bom rekla, no, majstri, pa naj me en preprica, x;)x

Konec koncev pa je popolnoma vseeno, ce anacondo astrologija preprica ali ne - na skodi ne bo nobena od njiju.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#19 Gost_sanjalica_*

Gost_sanjalica_*
  • Gost

Objavljeno: 1. junij 2003, 20:30

Opravičujem se Marsa.
Bom...brzdala...

#20 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 1. junij 2003, 20:52

oj, jaa, fulk v bistvu še ni prpravlen za tisto resnico al rešitev, ki naj bi jo mogl v večini videt´,
zato je znanje tako kot je ,trenutno dostopno le izbrancem. Sam se tega kr zavem, zato sem tuki jest, zato ste tuki tut vi in oni  :palec:

Anakonda

Sanjalica, Marsa, Pokowc

Anakonda - opravičujem se ti, če te je moj odgovor zadel preveč v živo. Morda sem res bil preveč direkten, vendar sem tu razmišljal tako kot Marsa: Kakršno vprašanje - takšen odgovor. Zavedam pa se, da je stvar večplastna - celovita.

Vendar Sanjalica - kaj bi dobrega naredili Anakondi, če bi jo lepo prepričevali, ali morda bili tiho, jo objokovali ali karkoli drugega. Je pač bil Anakondin karmični trenutek. Če ni preveč prizadeta se bo vrnila in če je - se bo tudi vrnila in tu si ti Pokowc morda podal najboljši odgovor:

Seveda ima vsak od nas razloge, zakaj je tukaj. Tako tudi sam iščem odgovore ob odkrivanju samega sebe in tu mi veliko pomagate vsi, ki sodelujete - prav gotovo tudi Ankakonda, saj sem tu tudi spoznal delček sebe. :palec:


Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#21 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 1. junij 2003, 20:54

Ma zakaj...
Kaj bi brzdala... tako pac mislis... in si komentirala...
Saj stekam... ce gledas na to od nekoliko 'drugje', cisto lahko razumem taksna vprasanja.
Samo brezplodno je vse skupaj.
V Forumu Astrologja je vec kot 300 tem in okoli 5000 odgovorov. Mesecno napisem 5 napovedi...
In zdaj bom nekoga prepricala ravno v tem enem postu oz. temi in v tem enem kljucnem primeru - ce je tako in bo drzalo samo v tem primeru, to itak ne bo to - ker bo premalo za 'dokaze'...

Nic ne brzdat... kar vprasaj.... samo konkretno morda, ne pa nekaj splosnega, pa se to odklonilno.
Ce hoces odgovor, daj vsaj sanso, da ti slednjega sploh lahko dam. ...
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#22 Vojko

Vojko
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 343

Objavljeno: 1. junij 2003, 22:14

........
Nic ne brzdat... kar vprasaj.... samo konkretno morda, ne pa nekaj splosnega, pa se to odklonilno.
Ce hoces odgovor, daj vsaj sanso, da ti slednjega sploh lahko dam. ...

:palec: x:)x

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!


Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629


#23 anaconda

anaconda
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 668

Objavljeno: 2. junij 2003, 13:28

Pol sem jaz tuhatala, kaj bi lahko bilo s to astrologijo in osebnim horoskopom, za dan ko si rojen. In prišla sem do sklepa, da mogoče ti tisti horoskop pove, kaj se skriva v tebi. Tvoje potenciale. Če jih boš razvil, je pa potem od tebe odvisno. Je pa tudi res, da imam sama veliko planetov v devici in sem tudi bolj nagnjena k logiki. Čeprav, pa nobene stvari ne zavračam 100%. Kolikor je ljudi, toliko je resnic in nekomu bolj leži astrologija, nekomu drugemu pa, ne vem, šloganje iz kart.
Nekumu tretjumu pa le zdrav razum. x;)x

živi in pusti živeti. Sprejmi vskaga in ljubi drugačnost. Če ne bi bilo drugačnosti, bi bila zemlja še vedno ploščata. x;)x
ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

#24 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 2. junij 2003, 13:56

Heh, čist po naklučju, sem se znašel tukaj... (zaradi dokaj vsiljivega naslova najbrž nikoli nebi prišel, ampak dobro vidim da je dosti objav...), sedaj pa mi je zadevca kar zanimiva...

Tudi jaz se ne najdem v nobenem horoskopu, od vseh kar sem jih prebral, vedno je kakšna napakca, najbolj do sedaj sem se našel v razlagi ASC Scorpio na Luninem netu, (bravo Marša), pri astrologiji je ena fundamentalna ovira, kar se zadeva natančnosti, kako naj opiše nekaj absolutnega kot je človeška duša, z nepopolnimi besedami z nepopolnimi slikami, to popolnost lahko začutiš skozi mistiko, besede astrologov, so ti lahko zelo v pomoč, saj te pripeljejo do vrat, a skozi vrata ne moreš vstopiti z umom, temveč le z dušo, jasno tega potem ne moreš izrazit, povedat, prav tako kot današnja "moderna" znanost sploh ne ve kaj povzroči narkoza, kaj je to duša, duševnost, letos sem 9 mesecev se učil psihologijo in sploh ni absolutne natančnosti pri psihologiji, zanimivo se mi je zdelo za tem ko sem rešil cel kup osebnostnih testov, da sem na koncu dobil še manj natančne podatke kot pri astroloških izračunih, sem pa ke me je pa presenetila neverjetna podobnost, o zelo globokih stvareh isti rezultat,... tako da vsem ki ne "verjamejo" v astrologijo jim priporočam naj gredo z enakim skepticizmom skozi psihologijo. Resno dvomim da boste-bojo, našli kaj bolj oprijemljivega. Enostavno je naša duša daleč preveč duhovna da bi se jo dalo prikazat z neduhovnimi metodami, (sem sodi tudi "znanstvena" astrologija), lahko poveš precej o stvari vendar nikakor s takimi metodami ne dosežeš bistva, to lahko pride le skozi mističnost, ki pa je seveda neobjektivna, in pol nekateri ljudje ne verjamejo drugi pa slepo verjamejo v to. Preprosto al začutiš al ne,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#25 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 2. junij 2003, 14:06

Wow..
Seveda, natancno tako..
Saj sem tudi jaz 4X Riba - torej - neslisno prilebdim v prostor, sem sramezljiva, tihcana in nezna, krhka etc...
Ce se ustavim na soncu samo... Pa se tole vse skupaj imam v 4. hisi - skoz doma, kao - so mi povedali, ko sem bila stara 17 let in sem rekla: Malo morgen... x:Dx
Zdaj pa vidim, da je kaj drugega tole pomenilo... tele ribe in ta 4. hisa...
Tudi jaz se najdem v tistemle asc (*El Nino, sicer pa se mi zdi, da je tegale asc skorpijona napisal mitja in ne jaz... mene je najbrz imel nekoliko v vidu kot primer.. x:Dx x;)x )
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0