Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Natalni horoskop


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
62 komentarjev na to temo

#1 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 8. julij 2004, 11:11

... imamo vsemogoce teme (*mi vsi, moje znamenje, sonce, ascendent, kateri polozaj je najmocnejsi, kako cutimo tranzite, aspekte..., kje so hise, kaj je notri, ..., ... in se ... ).
Nimamo pa se (:eek:) prav tocno taksne teme - preprosto - 'moj natalni horoskop', kako ga dozivljam (tako kot celoto kot tudi analizo vseh mogocih podatkov...), kaj opazujem... kaj sploh...

kot receno, mnogi smo vse to ze opisovali in o tem razglabljali ze v zgoraj omenjenih, pa tudi stevilnih drugih temah, prepletenih tako v forumu astro kot tudi v drugih LNforumih....
A imejmo pa to postavljeno se pod taksnim naslovom, nanovo, ce hocete, niso pa odvec linki na teme, kjer je o tem govora, pa smo recimo nanje pozabili.

... ce pa taksna tema morebiti vseeno ze obstaja, pa prosim brez zadrzkov se naj me opozori na to in preusmeri... x;)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#2 Tomaž

Tomaž
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 32

Objavljeno: 8. julij 2004, 12:02

ASTROLOGIJA
da se razumemo je od nekdaj bila in bo predvsem in zlasti svetovalnega značaja.
Natalna karta nam omogoča in branje aspektov podroben značaj človeka-individuuma-posameznika. Tudi dvojčka nista istega karakterja in le kakšna minuta razlika je v rojstvu.
Dalje iz natalne karte se lahko razbere za kakno delo, poklic je kdo, kot pravimo rojen!
To je najvažnejše za mladino med 15 in 19 letom, da se lažje odloči za šolo, poklic!
Ljudje z zgrešenim poklicnim usmerjanjem so lahko vse življenje nezadovoljni, sitni, nečimerni in pogosto nemogoči, konflikti v zakonski zvezi so vzrok, morda le posredno, a so tu.
nenazadnje pa natalna karta v roki strokovnjaka pove tudi posamezna obdobja in usodo, ki se je ni moč izogniti, čeprav so lahko želje in cilji bistri kot studenec. Kleči se pojavijo v konstalaciji planetov tako točno, kot je kroženje Zemlje in ostalih planetov okrog Sonca in slednjega okrog galaksije in galaksij.
Lepo se mejte!

#3 Tanit

Tanit
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 79

Objavljeno: 8. julij 2004, 13:46

Marsha, prav zanimivo, da te teme ni bilo. Je osnovna in izhodiščna v astrologiji. Vse ostalo izhaja iz nje, pa tudi ljudje se najprej pozanimajo za svojo natalno karto in na vse, kar je na njej.. kolikor je seveda mogoče zvedet v pogovoru z astrologom.

Tu imam v mislih omejen čas, ki je na voljo ob srečanju.

Sicer sem pa zase vesela, da sem spet po dolgem času zajadrala na lunin net, oziroma bolje na forum; lunin net z novicami in podatki pa redno uporabljam. Ne znam si več predstavljat, da ga ne bi bilo...

Tako kot pač večkrat na dan pogledamo na uro.. nekateri odpiramo lunin net. Tu najdem skoraj vse. Ni treba več brskati po internetu, knjigah etc..

Marsha.. naredila sta epohalen podvig za Slovence, res..

:)

pozdrav

t.
[COLOR=green]

Actas: carpe diem, quam minimum credula postero
(Horac: Odes, I, 11)

#4 coccinelle

coccinelle
  • D član
  • Št. objav: 2 633

Objavljeno: 8. julij 2004, 21:39

Moje znamenje je tema, ki je bila zelo podobno zastavljena, se nekaj časa lepo razvijala, ko pa so nekateri glavni akterji zapustili sceno, nekako zamrla.
Je že OK, da je tema odprta takole - mogoče pa se razvije debata :palec: ... vsekakor pa mislim, da ni odveč tudi link na 'zaprašeno' temo.

Moje dojemanje astrologije (in tudi lastnega horoskopa) je trenutno precej podobno izpadlemu kanalu - sneg in šum. Občasno pa se iz tega kaosa vseeno nakaže kakšen preblisk - kar pomeni, da program obstaja, samo naštelat ga je treba - tako da mislim, da bom semle še kdaj kaj dodala.

#5 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 9. julij 2004, 08:01

Takole, da se stvar malo razvije, začnimo s tezo, da horoskop (natalna karta) ne kaže dogodkov ali našega življenja, temveč NAŠE DOJEMANJE teh dogodkov oziroma lastnega življenja. Kar je velika razlika.

Če osvojite to, vam bodo v astrologiji odprta marsikatera vrata.

Pozdrav!

x:)x

#6 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 9. julij 2004, 09:42

Oj, hvala vsem za komentarje, Coccinelle tebi pa thanx za link, ampak nekoc sem osvezila, pa se ni prijelo, pa sem presodila, da je cas za novo poglavje, na novo postavljeno taksno temo - je pa dbest, da je link, jaz sem tam itak v bistvu ze 'vse' povedala...
Torej, seveda uletim v temo, ce vrzem kost kao, da ne bom kar tiho, pravzaprav pa namenoma nisem hotela prva stepat svojih polozajev ali celo charta... ne nazadnje zato, da ne bi bilo kaksnih asociacij cudnih, kot recimo v temi Nase korenine, kjer je izpadlo, da mi, ki smo se toliko odprli, da o tem pisemo, zelimo biti nekaj vec.
Tako sem se tudi tule zaenkrat -vceraj- vzdrzala svojega komentarja.
Pa tudi moje polozaje ze kar pozna folk...

No, kako ga pa dozivljam?
Ze od majhnega mi ni bil zadosten podatek - Riba (pa tedaj sploh nisem vedela, da imam tooooliiiko v tem znaku)...
V bistvu sem od nekdaj vedela (po prebranih kaksnih opisih), da moram biti Skorpijon, da moram imeti mocnega sco in ko smo si prvic to nekje racunali, po kakih pratikah in tole, ko povleces crto in pades v razpredelnico, me ni presenetilo, ko sem koncno ugotovila svoj ascendent,... No, potem kasneje pa mi je tudi znanka, astrologinja vse skupaj izracunala.
Blazno je bila presenecena nad mojim chartom, je rekla, vsaj skorpijon, nikoli ne bi rekla, da imas vse te planete v ribah - in tudi ona je izpostavila pluton na mc-ju.
Morda zato, ker me je 'poznala', kaj sem pocela, bila aktivna in tole, kajti ko so me vprasale, ko sem prisla v njihovo pisarno, kaj sem po horoskopu in sem rekla riba, so kar :eek: ... in zato mi je sla tale to izracunat, ker je bila prepricana, da imam luno v levu, dvojckih, mars bogve kje.... za ascendent pa je ze vedela... No in jaz pa 'vse' v Ribah.

Bila sem zelo 'liderska' tamala, nic ribja, pravzaprav.
Okoli sebe imela prijateljice najboljse: Bikico, Levinjo, Kozoroginjo (dve luno v skorpijonu in levinja luno v biku), ampak kljub temu, da sem okoli sebe po defoltu imela 'mocnejse' znake, sem vedno nekako jaz izpadla 'taglavna'...
Bila sem precej 'zleht', ampak ne zleht zleht, zlobno zleht, pac pa sem rada bockala kaj in nekateri so se me kar malo bali...
Aspekt Mars/Pluton sem zal osvojila ze kot zelo majhna - prvic prek poskodb (padla z dvovisinske bradle na nizjo, tako da sem jo zajahala, nekoc pa s kolesom padla, tako da zajahala stango - tudi precej sem krvavela in zelo sem se ustrasila, kajti bila sem majhna puncka).
Druga plat tega aspekta pa je, da sem ze zelo majhna dobivala nekaksna polena pod noge (to pa zato, ker je mars na ic v opp. pluton na mc, veckrat me je kdo kaj zanalasc in zleht onemogocal); recimo pri sosolki smo 'vadili' anglescino, tisti, ki pred tem nismo hodili v pionirske domove ipd. na izpopolnjevanja.
No, in zelo sem bila nadarjena za jezike (mocno in dobro aspektiran merkur), pa smo tam pac tole se sli...
Komaj sem cakala naslednjega druzenja, pa ga ni in ni bilo... potem so rekle sosolke, ces, odpade, se ne bomo vec menili...
Pa mi druga sosolka pove, da oni se vedno hodijo tjale, mene pa niso povabili, ker sem se "ocitno zlagala, da nikamor nisem prej hodila k anglescini in to je namenjeno tistim, ki se niso hodili...." - to je rekla sosolkina mama!!!!!!!
Veliko je bilo takega... tega pa se zelo spominjam, ker se mi zdi zelo 'tipicno'.

Ves lajf sem samouk - imam saturn v 3. hisi v opoziciji z uranom, ki pa je vladar 3. hise.
Ko sem hotela hodit h klavirju, so mi rekli, da bi morala najprej eno leto teorije in to flavte (!!! - ker nismo imeli klavirja doma)... in sem si jaz mislila, ok, kar 'imejte to pol, se bom pa sama naucila'.
In bila sem toliko trmasta (to pa vedno za taksnole), da sem se sama po posluhu naucila dvorocno igrai nek bachov kaj jaz vem.
Sosolko sem gnjavila vsakic (ki je imela 7 let glasbene, jaz pa niti dneva, a med nama sem jaz kasneje bila glasbenica, ona se od dalec ni s tem ukvarjala vec) - daj zaigraj, pokazi...
No, in sem si shranila melodijo v glavi in toliko casa ponavljala, da je desna roka gladko igrala melodijo, potem pa sem se lotila se leve roke, spremljave.
Tako sem zacela tudi risat, kar ufurala sem se in kar vrelo je iz mene..
Ce tehnike nisem poznala, sem si jo pa izmislila na novo.

Imam Luno in Mekrur (in sonce in mars xDDx) v 4. hisi (v ribah) - dejansko smo se nestetokrat preselili.

Imam Uran v 9. hisi, neptun pa v 12. - bila na nizozemskem v chuzi in nato z letalom dam.
Pravim - kdo bo pa to placal, ker jaz namrec ne bom?
Dutch government.
OK. xDDx

Itd. ;)
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#7 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 9. julij 2004, 10:42

fajn tema Marsa, da je posebaj nekje...čeprav se učim, da ne govorim toliko o sebi, drugi raje vidijo, da se z njimi ukvarjamo in tudi 7.h s Soncem pri meni lahko to kaže, da se mi drugi "bolj svetijo" kot sama ;)

ampak bi se razpisala, seveda, a še imam od včeraj polne roke dela :switz:
tako, da zaenx samo vsem zaželim
Čudovit dan!

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#8 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 9. julij 2004, 11:01

Nimamo pa se (:eek:) prav tocno taksne teme - preprosto - 'moj natalni horoskop', kako ga dozivljam (tako kot celoto kot tudi analizo vseh mogocih podatkov...), kaj opazujem... kaj sploh...

dvojnost oz. nasprotnost.
iskanje ravnovesja v sebi s sabo in drugimi.
riba sn ce hocn al pa ne, naposled zmeri prstanem na tla kt riba.
ljudje, odnosi - sonce 7 hisa se prikazuje, mc v biku se kaze,
mars - skorpija in luna ter venera v ovnu se vidi. asc - lev pa ga opazijo drugi.

v celoti svetim sonce in plavam v tolmunih neptuna... mesan sem, tak kakrsne so pac ribe... svetel in temen.

#9 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 9. julij 2004, 16:15

O, Free, :palec: :vio:

Ja, dvojnost... tudi jaz ugotavljam, da ce ne drugje, sem ravno tule ribja - ko sem tako dvojna, v bistvu mehka in razumevajoca in vse, 'mama' kao :o|o: x:o)x , po drugi strani pa sem v bistvu precej ostra in imam kar trdo kozo.
V bistvu sem ful obcutljiva, a tudi ful hladna.

zanimivi so mi primeri tudi sicer (in ne samo pri meni pac), ko so aktivne cele osi - npr. pri meni je dejavna os Riba/devica in Skorpijon/Bik...
V prvem primeru se to pri meni manifestira kot hkraten uvid v polozaj drugega (poleg pac svojega subjektivnega dojemanja), recimo, pa je seveda se kaj, pa se zdajle samo tega spomnim.

Sem sla pogledat link, ki je dala Coccinelle, Moje znamenje (in z najvecjim veseljem ugotovila, da sem temo nekoc prej ze popravila, pa je kar obsezna x^x), in videla, da priblizno podobno je zastavljeno res... vendar je bilo v naslovu samo moje znamenje (kasneje sem pac dodala se ostale polozaje, da se na 1. pogled vidi, da ne govorimo samo o soncu).

Stanka, stekam kaj mislis, pa se taksne polozaje imas, jaz pa sem ze nestetokrat se poglabljala zgolj v druge, poleg tega pa ne ves cisto vsega o nekom, vsekakor pa ne mroes vedeti, kako kaj dozivlja...
mene pa tudi ZANIMA, kako folk dozivlja in bere svoj chart...

Skoz je treba nekomu nekaj govorit, to je brez veze, SAM moras odkrit. :palec:

Pa to je tema, kjer se bo nizalo (ce se pac bo).. ne mores v enem shusu vsega napisati, saj ravno za to gre...

Forum ni samo plejs, kjer dobis odgovor.
Forum je tudi plejs, kjer ubesedujes zadeve, postavljas stvari, da bos dobil odgovor - iz vesolja oz. od bogvekje...
... najveckrat pa seveda tako ali tako od znotraj, iz sebe. :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#10 _marjetica

_marjetica
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 25

Objavljeno: 9. julij 2004, 21:03

s pomočjo izračuna na luninem netu sem dobila položaje planetov, hiš in podobno...a mi vse to skupaj prav nič ne pomaga saj si tega nevem razložit.

Zanima me , komu bi lahko dala podatke za izračun te karte in razlago. Ali se s tem ukvarja kdo ki je tukaj?

SAj bi rada vedela oz. imela razložene te povvezave.

Pripravljena sem to tudi plačati, saj vem da se te stvari zaračunavajo xrolleyesx xrolleyesx , a nikogar ne poznam, ki bi se ukvarjal s tem...pa v redu bi blo, če bi blo neko jazmstvo , da je to narjeno profesionalno :xx!: x8Dx

Prosim za pomoč.

Lep pozdrav.

Marjetica

#11 astra

astra
  • D član
  • Št. objav: 5 187

Objavljeno: 14. julij 2004, 17:25

Glih mi sede tale tema..ker sem odkrila nekaj...česar prej nisem videla.. :eek:

rakica, celo dvojna..z luno in soncem v raku... xrolleyesx ...pa me je vedno zanimalo, zakaj v bistvu nisem tolk rakice...kot bi morala biti...prvo razlago našla v tem, da je sonce v deveti hiši...torej deluje precej strelčevsko...od tod ta moja sla po popotovanjih...takšnih in drugačnih...

Po moje pr men najbolj očitno seka ven Mars..v ovnu, ki je tudi v trigonu s plutonom...vladarjem ascendenta...
od tod moja silna energija..pa seveda tudi zaletavost in nepremišljenost...nekak najtežje hendlam s tem...se moram včasih prav v roke vzeti...in se nasilno umiriti..po drugi strani pa sem pogumna, zmožna hitrih odločitev...

intimno mi največjo štalo dela opozicija med venero v dvojčkih in saturnom...ljubiti, pa nikoli do kraja...vedno strah pred resnično navezanostjo...pa z enim učem vedno pogledujem še naokol... x:Ix

in kaj sem odkrila novega?...uran v kvadratu u ascendentom..in to je po moje prava razlaga...za tako nekonformistično življenje...
po eni strani tradicionalna...celo konservativna...pa me vedno nekam vrže...na eno čudno pot...v hipu se najdem v sceni, kjer presenetim samo sebe, kaj šele druge...
prav zanimiv mi je bil ta moj nenehni gon po svobodi...in zanikanju kakršnihkoli pravil ...če sem samo zaslutila, da me hoče kdo omejevati ...sem naredila kakšno neumnost...sam da dokažem...da sem svobodna...in potem še dodam marsa v ovnu...pa smo tam... xrolleyesx

tudi čuden odnos do denarja...čepravje saturn v drugi hiši non-stop na preži s svojim strahom...do denarja nimam pravega odnosa...in težko, skoraj nemogoče se mi zdi, da bi delala nekje pod neko kontrolo...sem poskusila, pa je bilo hudo, komaj zdržala...in ene čudne predstave o delovnem času sem imela.. x:Dx

tolk zaenkrat...se mi pa zdi kul tema...ko lahko takole dopisuješ...kar vidiš...

Astra
Per aspera ad astra

#12 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 14. julij 2004, 17:57

:palec:
Fajn si napisala, Astra, jaz tudi opazim tvoj mocen Mars.
Pa tudi 9. hiso, zdaj mi je vec jasnega.
Uran... hmm... v kvadratu, jaz pa saturn, in zato sem jaz med nama tazategnjena. ;) :D
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#13 astra

astra
  • D član
  • Št. objav: 5 187

Objavljeno: 14. julij 2004, 18:01

Ja, pa dodaj še tvojo venero v biku... x;)x x:Dx

Hm, je res zanimivo...danes ponoči sem prvič videla tale kvadratek... :eek:

Astra
Per aspera ad astra

#14 sokrates

sokrates
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 215

Objavljeno: 14. julij 2004, 18:25

Ja zanimivo je tole, ko gledaš za nazaj in skušaš vse analizirat. pri sebi bi še najbolj izpostavil uran v I. hiši........ že od malih nog so me meli za nenavadnega - čudaka (mama je pravla, da sem z drugega planeta) in potem je prišlo nekako mi v kri, da moram tko delat (nenavadno namreč), ker že tko drugi pričakujejo. Ful mi je fajn, ko drugi nič ne štekajo in debelo gledajo in se gražajo.........Čeprav mi je zanimivo, da me mnogi smatrajo za hoch oz. da se nosim, :o|o: hm, kaj pa vem, mogoče ma tle zopet prste vmes uran.

Neptun v II - uuuuuu zapravljanje do bola, za užitke, skratka ne gledam kaj bo jutri... prav fajn je tko. x:Dx x:Dx x:Dx


narobe mi pa hodi venera v ovnu............ hiter fire, pa hiter pa - pa......... x;)x

sicer se mi pa zdi tudi to, da mi ven seka mc v levu..........


sokrates

#15 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 14. julij 2004, 18:56

torej če je venera v ovnu to kaj pa potem v strelcu a :8): ma ne vm, mislim da pri meni zelo do poudarka pride luna v raku (uf, kolk solzic je bilo pretočenih v preteklosti, sedaj ratujem bolj samozavestna in trdna), pa Saturn v dvojčkih deveti bajtici se mi zdi, da zato tako razglabljam in bi pa ne bi pa bi.... sonce v kozorogu, kaj pa vem, aja Neptun v strelcu, tega opazite tudi vi x:Dx torej učim se in s spoznavam... to mi je kul...
je pa zanimiva primerjava, jaz kozorog, rak, devica, hči rak vodnar škorpijon, moj bik kozorog tehtnica, sestra devica škorpijon rak....tko da tole mi je zadnje čase snov za razmišljanje... da ne omenim mami bik fotrček oven in od sestre fant oven.... tko da snovi za predelat čudo x;)x

#16 dr.Freudova

dr.Freudova
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 16. julij 2004, 10:46

Jaz pa ravnokar opazujem te svoje 3 trigone in 2 sekstila z Neptunom...
morda pa se zato včasih počutim, kot da bi z Lune padla na ta svet x:Ix x?x

Jupiter mi ima očitno tudi precej za povedat...

Pa tele opozicije tudi... Kar 7 jih je. :inocent:

Res neverjetno, koliko stvari lahko odkriješ v svoji karti - se zdi, kot da sploh ne prideš do konca, vedno nekaj novega.

Pa nekdo, ki mi je všeč, ima skoraj do stopinje enako postavljene hiše kot jaz... Ravno tako, kot jih imata med sabo enako postavljena moja starša. Naključje?! x?x :eek: :inocent: x:)x

LP, Nina

#17 sanci_cat

sanci_cat
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 298

Objavljeno: 16. julij 2004, 11:06

Jaz se ama nič ne spoznam na to karto, ne znam nč prebrat z nje. Help anybody?
sanci_cat

#18 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 16. julij 2004, 13:04

Glih mi sede tale tema..ker sem odkrila nekaj...česar prej nisem videla.. :eek:

rakica, .....kar vidiš...

Astra

uf, dobro se poznas oz. povezujes z astrol., imas znanje... :eek: :palec:
jst pa se tolk gledam (sej bl mal) pa 0 ne vidm x:Dx x:o)x .. pa tut ce bi vec gledu verjetn neb razumu xrolleyesx ... x:Dx
zensceta pa res hitr stekate astrology! xcivx jst po 36 letih tuki se zdej ne znam povezovat ... :sori: x:o)x x:Dx

#19 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 16. julij 2004, 13:10

Jaz se ama nič ne spoznam na to karto, ne znam nč prebrat z nje. Help anybody?

ja, pol saj datum, kraj in uro napis! x:Dx x:o)x da ti lahko kdo help-ne!
pa kokr vidm si zensko, jeli duso, mislm fimejl.. !!? x:Dx

#20 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 16. julij 2004, 13:17

Slovensko znas. Ce nic ne ves, pojma nimas, potem bo za zacetek dovolj, da si izracunas in malo ogleedas na LN - o luni, soncu in asc - vse imas tam, v bistvu - kaj kaksna hisa predstavlja, kaj kaksen planet predstavlja, kaj katero znamenje pomeni... itd..
pa malo povezuj in opazuj...
Potem pa se spet oglasi. :palec: :vio:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#21 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 16. julij 2004, 14:02

Slovensko znas. Ce nic ne ves, pojma nimas, potem bo za zacetek dovolj, da si izracunas in malo ogleedas na LN - o luni, soncu in asc - vse imas tam, v bistvu - kaj kaksna hisa predstavlja, kaj kaksen planet predstavlja, kaj katero znamenje pomeni... itd..
pa malo povezuj in opazuj...
Potem pa se spet oglasi.  :palec:  :vio:

to si za sanci_cat ne x:Dx
vis, men pa tut tist ni dost na lnf xrolleyesx
al pa ze neki vem pa bi hotu kr vec x:Dx x:Dx
brez 0 ni 0 - itak x;)x

#22 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 16. julij 2004, 14:05

Free - Sanci je rekla - a ma pojma nimam - in nic ni napisala - tvoje texte, povezave, opazovanja pa sem nestetokrat videla ze - tako v samem forumu astro kot tudi drugje...
ja, POTEM pa hoces vec. :palec:
Ja, brez 0 ni 0 - najprej osnove. :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#23 sanci_cat

sanci_cat
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 298

Objavljeno: 23. julij 2004, 11:45

To sem si že prebrala, sam ne vem kaj to pomen. :sori:

Drgač pa, če bi mi kdo to razložil: 16.05.1984, Novo mesto, 07:50
sanci_cat

#24 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 4. avgust 2004, 12:06

vir: astro.com

for Sanci Cat (female)
born on 16 May 1984 local time 07:50 am
in Novo Mesto, SI U.T. 05:50
15e10, 45n48 sid. time 22:27:11


::: Planetary positions

planet sign degree house motion

Sun Taurus 25°32'35 12 direct
Moon Sagittarius 09°15'29 06 direct
Mercury Taurus 00°31'46 11 direct
Venus Taurus 17°15'41 11 direct
Mars Scorpio 19°05'09 05 retrograde
Jupiter Capricorn 12°32'24 07 retrograde
Saturn Scorpio 12°07'18 05 retrograde
Uranus Sagittarius 12°14'29 06 retrograde
Neptune Capricorn 00°56'30 06/7 retrograde
Neptune is technically near the end of house 6 and is interpreted in house 7.
Pluto Scorpio 00°03'27 05 retrograde
True Node Gemini 06°33'15 12 direct

::: House positions (Placidus)
Ascendant Cancer 02°57'50
2nd House Cancer 21°14'10
3rd House Leo 10°40'22
Imum Coeli Virgo 04°57'15
5th House Libra 08°41'03
6th House Scorpio 22°32'41
Descendant Capricorn 02°57'50
8th House Capricorn 21°14'10
9th House Aquarius 10°40'22
Medium Coeli Pisces 04°57'15
11th House Aries 08°41'03
12th House Taurus 22°32'41

::: Major aspects
Sun Opposition Mars 6°27
Moon Conjunction Uranus 2°59
Mercury Trine Neptune 0°25
Mercury Opposition Pluto 0°28
Mercury Sextile Ascendant 2°26
Venus Opposition Mars 1°49
Venus Trine Jupiter 4°43
Venus Opposition Saturn 5°08
Jupiter Sextile Saturn 0°25
Neptune Sextile Pluto 0°53
Neptune Opposition Ascendant 2°01
Pluto Trine Ascendant 2°54

#25 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 4. avgust 2004, 12:16

ja, sej ni cudn... ce mas merkur v biku x:Dx da se nis najdla klele moznosti izracuna, etc... mas tut na lunin.net-u.
pa se venera in sonce v biku.
no ja, mas pa mars v skorpiji, tko k jest x:Xx

sonce opozicija mars - ti mal bikec bremza skorpijo v marsu a? x;)x
hocs bit aktivna pa mors bit prej zihr, da bo vredu x:Dx - pa se ASC v raku.

sonce v 12 - neptunovi (ribji) hisi! pa se MC v ribah - UMETNICA!!! x8Dx
pazz sam da ne zabluzis 'prevec... '.

hmm :o|o: - full enih retrogardnih planetov... :sori: to mi glih ne zgleda najbols..
pa pluton, pa mars, pa neptun, pa uran, pa saturn... - mogoce pa je glih fajn k jih je velik!! x:Dx :palec:

Venus Opposition Mars 1°49 : strastna

tok o moji zlo laicni interpretaciji tvoje karte.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0