Ob rednem prebiranju vaših člankov, sem se zelo razveselila zgoraj navedenega čllanka in ga tudi preizkusila.
Sedaj po 1. terapiji imam za avtorja vprašanje: \"ali je normalno, da drugi dan po terapiji čutim v ustih grenkobo in občasne slabosti. Pila sem samo grenko sol z vodo in sok grenivke z olivnim oljem. Ali bi lahko vmes pila še navadno vodo.
V kolikor je mogoče, prosim za vaš odgovor in se vam zanj že vnaprej zahvaljujem.
Tole vprasanje je v teh dneh prislo na urednistvo.
Podajam tudi svoj odgovor, upam pa, da se bo javil se kdo od kompetentnejsih.

Hvala za vas prijazen mail.
Zal vam ne morem ponuditi primernega (strokovnega) odgovora.
LN magazin je namrec prej stal na drugem naslovu (LN Novice), pri prenosu vseh clankov pa se niso ohranili podatki avtorjev, ki so jih morali naknadno popraviti oz. smo to ponekod storili na urednistvu (sicer pa postopoma porpavljamo oz. avtorji sami).
Tako Lunin net ni avtor clanka, ki ga omenjate, pac pa je avtor Igor Kononenko (njegov e-mail najdete pri katerem od njegovih clankov, spodaj, ce ne boste nasli, pisite nazaj, ga bom jaz poiskala) - vendar tudi za ta podatek nisem cisto gotova.
Sama kot laik menim, da je grenkoba v ustih lahko posledica oz. sopojav ciscenja.
Menim tudi, da lahko pijete vodo, vendar morda v majhnih kolicinah.
Tukaj nisem cisto gotova, naprej sem pomislila, da jasno da lahko... vendar nisem gotova, morda voda pretirano 'odplakuje' ali kaj podobnega, morda se lazje cisti, ce je z oljem oz. s soljo in grencino...
Tako si vam res ne upam nic svetovati.
Lahko se vclanite tudi v nas forum in tam povprasate (registracija je brezplacna in jo opravite v nekaj minutah).
Sicer imamo temo Mnogo bolezni nastaja v debelem crevesu, kjer omenjamo tudi tale clanek, vendar nic ne bo narobe, ce boste odprli posebno temo prav s tem naslovom. Ce boste zeleli, seveda.
Upam, da boste (cimprej) dobili tele informacije...