Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kaj je Horoskop?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
1 komentarjev na to temo

#1 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 29. marec 2005, 10:18

Amerika im Labod Cygnus za galaktički ascendent. Kaj pa ti?

http://groups.google...+stargate&hl=hr

#2 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 2. april 2005, 09:54

Horoskop je PASSAGE IN TIME, predvsem Stargate določa natančno pozicijo za prehod. Dva sta STARGATE'ja pa mi egipčani (tudi Irokezi, Azteki, Maya'e in I Ching=kitajci*židi) vpoRabljamo Orionov stargate. Lilit je pravkar v Stargate poziciji. Luna je bila v Orionu ko se Usama rodil in ko je WTC 11/9 šel down.

Najbližje Orionove zvezde so Xi1 in Xi2, Stargate je nekej od zgoraj teh dveh malignih zvezd. Ko pravimo da je Venera v Cetus'u ok za smrt (papa), mislimo da duša hodi na svojo pot ali port čez stargate.

http://groups.google...odruid.tk&hl=hr

http://groups.google.....+puck.dhs.org

V zvezi z Stargate je tudi galax ali galaktički ascendent.

Tega ne najdete nikjer, edino če mogoče berete egipčanski, pa tudi če berete ne verjamem da so to kar tako nekjer napisali, oziroma ni'smo.

Z tem naj bi se začele O5nove horoskopa katerega nima smisla delati za glave pohlne Tv bedarij itn. Horoskopi se delajo za tiste kateri imajo prehod. Podobno I ching Horoskop ima prehod in se sploh ne vpoRablja kakor se to zdi westernsima.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0