Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

AURA SOMA


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
90 komentarjev na to temo

#26 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 3. januar 2006, 21:24

Dragi prijatelji in znanci!

Kako lepo, da lahko vedno znova začnemo! Več smo se naučili do sedaj, bogatejši bodo novi začetki…
Ker se je novo leto že začelo, sem se odločila za delavnico kjer bomo lahko odprli popolnoma nova vrata v naših življenjih, pomladili naš razum razum in voljo skupaj - s pomočjo esence RIALIKI NINILA (Aura-Soma)

Posebno pozornost sem namenila izbiri dneva in ure delavnice; sobota je primerna tudi za vse, ki ste iz bolj oddaljenih krajev, pa še polna luna je! Dobri pogoji za naše delo.
Na vse naše delavnice so vabljeni tudi tujci, ki so trenutno v Sloveniji in govorijo angleško, francosko ali italijansko!
Prisrčen pozdrav vsem skupaj!
Vaša Vasija


Delavnica

SVOBODA MOŽNOSTI

Kako lepo, da lahko vedno znova začnemo! Več smo se naučili do sedaj, bogatejši bodo novi začetki…


Ker se je novo leto že začelo, sem se odločila za delavnico kjer bomo lahko odprli popolnoma nova vrata v naših življenjih, pomladili naš razum razum in voljo skupaj - s pomočjo esence RIALIKI NINILA (Aura-Soma).

Kjučni besedi za razumevanje delovanja te esence sta “svoboda možnosti”. To je esenca za razširitev naših možnosti v kakršnikoli situaciji - torej mi doživljamo razrešitev - omejitev in resnično moč naših Božanskih možnosti. Prinaša sprostitev, odpravlja mentalni stres in motivira voljo k novim horizontom, novim možnostim v naših življenjih. To je univerzalni motivator in eno najfinejših doživetij s to esenco je eksplozivna širitev aure v kakršnekoli višje možnosti, ki jih lahko vizualiziramo. Lahko nas osvobodi omejitev katere smo si sami postavili, (bolj kot tistih, ki bi nam jih postavili drugi) in nam pomaga v celoti reorganizirati življenski plan na pozitiven in progresiven način.
To esenco lahko uporabimo, kadar potrebujemo in si želimo pozitivno spremembo, ampak bodimo pripravljeni na kompletno, celotno spremembo razuma ali nečesa. Enostavno, se ne bo več možno držati starih aspektov, ko bo začela ta esenca delovati na nas. S pomočjo te esence se naša motivacija lahko zelo izboljša in lahko se dosti lažje izkopljemo ven iz starih navad, korenin.
Rialiki Ninila odpira nove možnosti za nas, lahko pa tudi ostanemo zvesti tistim starim – torej je lahko v veliko pomoč in podporo v katerikoli veliki spremembi v našem življenju kot je sprememba hiše, stanovanja, službe ..
To je “jaz verjamem, da lahko letim” esenca in je lahko pozitivno orodje za večjo svobodo in napredek v mnogih situacijah. Kadarkoli potrebujemo “zlomiti”, prekiniti stare preživete, slabe navade je ta esenca lahko v veliko pomoč, tudi pri odpuščanju fizičnih odvisnosti kot je droga.


Ob koncu delavnice bo možno to esenco tudi naročiti - kupiti. V terapevtskem smislu jo je potrebno uporabljati 2-3x/dnevno, dva meseca, da se popolnoma integrira v nas (da nas prečisti). Proces je nepovraten!


KDAJ: v soboto 14. 1. ob 19.h
Kje: Ljubljana center, (natančen naslov boste prejeli ob prijavi)
Cena: 4500.- za prijave do 11. 1. 4000.- (za člane 3500.-
Člani ste vsi, ki ste se udeležili vsaj ene delavnice projekta Pot Svetlobe)
Vodi in organizira: Vasija Korošec - Andromeda,
v okviru projekta: Pot Svetlobe
http://www.potsvetlobe.com
Prijave in dodatne informacije: 041 29 77 78 in 01 425 28 18



Ga. Vasija Korošec barvna terapevtka (izobraževala se je v okviru Mednarodne akademije za barvne terapije: AURA-SOMA-III. stopnja) in na posebnem izobraževanju za ti.: Erikove Metuljne in Morske esence, (mnogih drugih tečajih, seminarjih).
Edina v Sloveniji izvaja globoko zdravljenje najsubtilnejših (kavzalnih) nivojev naših bitij ali ti.:"zdravljenje duše" z Erikovimi: Solarnimi Metuljnimi in Moth esencami. To so individualne delavnice z esencami barvnega vibracijskega zdravljenja (Aura-Soma). V zadnjih štirih letih je izvedla preko 220 individualnih konzultacij in delavnic.
Je prof. športa (specializacija planinstvo, ples..) in profesionalna turistična vodnica z licenco.
Vodi "zvočne" delavnice in redne delavnice z naslovom: "ples in ezoterika ", delavnice v naravi, krožek meditativnega likovnega ustvarjanja in duhovna potovanja.


#27 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 6. januar 2006, 14:59

Dragi prijatelji in znanci!

Marsikdo med vami je že slišal za barvno terapijo Aura-Soma, nekateri jo poznate in uporabljate... V želji, da vam sistem Aura-Soma bolje predstavim (teoretično in praktično), in s tem tudi razširim možnosti uporabe najrazličnejših izdelkov Aura-Some, sem se odločila za dan posvečen temu:

Nedelja v Ljubljani: 15. 1. bo v znamenju Aura-Some,

barvne terapije z energijami treh naravnih kraljestev

v Ljubljani (točen naslov dobite ob prijavi: 041 29 77 78, ker je število omejeno)
ob 10.h do 12.h predavanje, brezplačno predstavitev - ob 13.30h do 16.30h delavnica Aura-Soma



Barvna terapija Aura-Soma, nam pomaga globlje razumeti samega sebe, se spoznati in prepoznati svoje darove ob enem pa tudi vzroke težav, da jih potem lahko presežemo in se jih osvobodimo. To pa vodi v ponovno ravnovesje.
Stekleničke ravnotežja (Aura-Soma), delujejo na fizično telo, čustveno, mentalno in duhovno.
So ogledalo vaše duše skozi jezik barve..
Na predstavitvenem predavanju boste izvedeli kako je Aura Soma nastala, kako deluje, kako vas lahko spodbudi pri vaši osebni rasti... vse stekleničke (esence) bodo tudi razstavljene.
Spoznali boste tudi koliko različnih vrst esenc obstaja (poleg stekleničk ravnotežja:za zaščito, za dvig zavesti, za zdravljenje duše...)
Na delavnici se boste naučili osebne energetske zaščite (eterični nivo) in kako zaščititi sebe in drugega pri masaži, terapiji..,
kako čistiti energetske zapise iz polja (zdravljenje aure), kako in s čim očistimo prostor s pomočjo Aura-Some, refleksno-conska masaža po točkah življenjske linije, dvig zavesti in delo na astralnem nivoju, kako vzpostaviti stik z mojstri modrosti in z duhovnim svetom s pomočjo esenc Aura-Soma!


Delavnica je izobraževalno - doživljajočega značaja, primerna za vse: začetnike in za izkušene terapevte. Priporočam, da prinesete pisalo in papir za zapisovanje s seboj, kajti vse naučeno lahko takoj prenesete v vsakodnevno življenje, terapevtsko delo in duhovno prakso!


Več informacij lahko dobite na spletni strani:
http://www.potsvetlobe.com pod rubriko Aura-Soma in individualne delavnice.
Cena: za delavnico 7000.-, V pred prijavi do 12.1. 6000.- za člane v pred prijavi do 12. 1. 5000.-
(člani ste vsi, ki ste se udeležili vsaj ene delavnice v okviru projekta Pot Svetlobe)


Prisrčno vabljeni!

Zimski pozdrav, nasmeh. Vasija Korošec - Andromeda 041 29 77 78
v Ljubljani (točen naslov dobite ob prijavi: 041 29 77 78, ker je število omejeno)
Če poznate koga, ki bi ga utegnilo zanimati, prosim, posredujte vabilo naprej. Najlepša hvala.


#28 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 8. januar 2006, 20:59

Moram prou napisat! Aura Soma (meni) ZELO deluje! Bil pa sem le na konzultaciji.
Zatorej iz osebnih izkusenj priporocam terapijo, konzultacijo vsem tistim, ki imate kakrsnekoli psihicne probleme! Psihicne ovire, recimo depresije, travme, custvene probleme, ki zeliti videti kaj dogaja v vasi auri, kam greste, kaj je v zviljenju vase delo, kaksni ste, cmu stremite, kako je z odnosi, lahko tudi karmicne povezave... in skratka veliko tega se da izvedeti prav v AURA SOMI!
No, zadevo se vedno prizemljujem.. pocasi, vem pa da ZELO deluje, meni!


Prijave za delavnice, terapije, ipd... so navedene na vrhu!

:palec: x:Xx

#29 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 10. januar 2006, 20:17

Dragi prijatelji in znanci,

delavnica Hilarion je bila že enkrat zelo uspešno izpeljana. Ker nam omogoča globlji stik z našo lastno resnico in z našo potjo, sem se odločila, da jo sedaj, na začetku leta, izpeljem še enkrat...

Na delavnicah so dobrodošli tudi tujci, ki govorijo angleško, italijansko in francosko. Poseben popust za vse, ki ste pripravljeni pomagati pri organizaciji delavnic: če prijavite 3. udeležence imate 50% popust, če jih prijavite 6., je za vas udeležba brezplačna! Če se delavnice ne morete udeležiti in vas ta tema zanima, mi prosim javite. Če ste iz oddaljenih krajev Slovenije in želite, da to delavnico organiziramo pri vas: javite se in dogovorili se bomo!

Pot, resnica in svetloba , ponedeljek 16. 1. ob 18.30 do 20.30


Delavnica “HILARION”


S pomočjo ti. quintesence Hilarion, Aura-Soma,

na zelenem, srčnem barvnem žarku, ki nam pomaga na našem notranjem planu, npr.: da se bolje spoznamo. Ne samo v meditativnem stanju, ampak v vsaki situaciji.

Omogoča, da se sprostimo in najdemo notranji mir v stresni situaciji. Lahko se uporablja tudi v primerih, ko moramo sprejeti profesionalne odločitve! Omogoča dostop do lastne resnice, lastne modrosti.

Hilarion pomaga doseči razumevanje stvari na čustvenem nivoju, potem, ko smo jih že razumeli na mentalnem. Podpira celosten uvid. Na tak način je omogočena resnična integracija.

Terapevtom pomaga, da si vzamejo čas zase med delom.

“ Da bi uresničili svoje sanje, se je potrebno najprej zbudit! ”

Način dela pri tej delavnici: po uvodni predstavitvi, posvetitvi in uglasitvi energij: individualna molitev, obred ali ritual čiščenja astralnega in eteričnega polja našega bitja z uporabo ti. Quintessence Aura-Some Hilarion. Poglobljena vodena in potem samostojna meditacija.
Pri delu sem pogosto vodena, tako da je težko do potankosti vse predvideti v naprej! Važen je namen s katerim prihajate in koliko energije ste, resnično pripravljeni vložiti da dosežemo resnico in svetlobo na svoji poti…



Kdaj: v ponedeljek, 16. 1. ob 18.30 do 20.30
Kje: Ljubljana, center:natančen naslov ob prijavi
Cena: 4000.- , za prijave prejete več kot 3. dni prej: popust! : 3600.-, Za člane v pred-prijavi: 3200.-
(Člani ste vsi, ki ste se udeležili vsaj ene delavnice v okviru projekta Pot Svetlobe.)
Prijave in dodatne informacije: Vasija Korošec 041 29 77 78, 01 425 28 18
Na delavnicah so dobrodošli tudi tujci, ki govorijo angleško, italijansko in francosko.
Poseben popust za vse, ki ste pripravljeni pomagati pri organizaciji delavnic:
če prijavite 3. udeležence imate 50% popust, če jih prijavite 6., je za vas udeležba brezplačna!
Če se delavnice ne morete udeležiti in vas ta tema zanima, mi prosim javite.
Če ste iz oddaljenih krajev Slovenije in želite, da to delavnico organiziramo pri vas: javite se in dogovorili se bomo!


#30 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 12. januar 2006, 16:50

Dragi prijatelji in znanci!

Ko sem se pred kratkim pogovarjala s prijateljico, ki se je udeležila vseh aktivnosti v okviru projekta Pot Svetlobe, mi je dejala, da se je ob torkovih zvočnih delavnicah največ naučila in najbolj napredovala... saj ne, da pri drugih nebi - ampak ta program ji je bil "pisan" na kožo, kot pravimo.
Redno druženje je lahko radost za dušo, pričakovanje vsakega srečanja, napredovanje korak po korak in podpora pri tem, učenje drugačne vrste in čiščenje neharmaničnih energij... ter izmenjava informacij.

Z namenom, da približam te darove kar čimvečjemu številu udeležencev, sem se odločila za nižje cene!
11.000.- mesečno (za 4. zaporedne obiske), za člane 10.000.- mesečno (za 4. zaporedne obiske).
Člani ste vsi, ki ste bili udeleženci vsaj ene delavnice v okviru projekta Pot Svetlobe.
Ko bo skupina štela 6. oseb, bodo cene še nižje!
Nova skupina se formira sedaj!
Naj nas harmonije zvoka in harmonije vseh vrst spremljajo in podpirajo!


V okviru projekta Pot Svetlobe "LEPOTA HARMONIJE ZVOKA"

Zvočne delavnice. Vsak torek ob 18.30 do 20.30. Ljubljana center.


Osrediščenost.
Mir in ubranost.
Popolna sproščenost.
Povezanost s seboj in s svetlobo.
Stanje dvignjene zavesti, meditativno stanje.
Harmonična, včasih povečana energetska pretočnost.


Zvok, čist, ubran… zvok ob katerem se duša radosti in poleti… Sozvočje glasov… ko harmonija resonira s harmonijo… in plavaš s celotnim svojim bitjem v LEPOTI HARMONIJE ZVOKA.
Stanje radosti, učenje brez napora, nekaj kar se težko opiše z besedami
DOŽIVETI JE TREBA!



…Svet čiste harmonije zvoka, ki vas objame, prevzame, harmonizira in zdravi .. Odkrili boste zdravilne zmožnosti lastnega glasu, vodenega zvoka, ki pride skozi vas.
A tedaj, prepojeni z drugačno harmonično vibracijo – svetlobo vstopate v novi svet ne slutenih razsežnosti ljubezni in kreativnosti. Posledica bo verjetno nekaj čisto drugega kot to, kar si vi predstavljate in nekaj čisto drugega kot to kar ste danes!
Vodi Ga. prof. Vasija Korošec - Andromeda


Nekaj komentarjev dosedanjih udeležencev:

"Integracija svetlobe na nivoju duše."
"Popolen mir, popolna varnost."
"Preboj na srčni čakri."
"Močno čiščenje atrala in dvig vibracije."
Uslišane prošnje za samozdravljenje. Uvidi na čem je potrebno še delati… In še veliko drugega.


Ga. prof. Vasija Korošec - Andromeda je barvna terapevtka Aura-Some; na Fakulteti za šport je specializirala ples, gimnastiko, odbojko in planinstvo; je profesionalna turistična vodička; avtorica in izvajalka projekta Pot Svetlobe www.potsvetlobe.com ki obsega: plesne, likovne, zvočne in Aura-Soma delavnice, delavnice v naravi in različne individualne terapije.
Dodatno se je ogromno naučila od mednarodno priznane zdraviteljice z zvokom Shirlie Roden. Svoja znanja na področju svete glasbe je poglabljala v Indiji.


PRISRČNO VABLJENI !


Vabljeni tudi tujci, ki živijo v Slo. Vse programe lahko vodim tudi v angleščini, italijanščini in francoščini.
LEPOTA HARMONIJE ZVOKA je zdravilna, meditacija, delavnica.
Glasbeno predznanje ni potrebno.
Vsak torek ob 18.30 do 20.30.
Ljubljana center ali Bežigrad: 0.Š. Mirana Jarca. Odvisno od števila udeležencev. Natančno lokacijo boste izvedeli ob prijavi.
Cena: 11.000.- mesečno (za 4. zaporedne obiske), za člane 10.000.- mesečno (za 4. zaporedne obiske).
(člani ste vsi, ki ste bili udeleženci vsaj ene delavnice v okviru projekta Pot Svetlobe)
Enkraten obisk: 4000.-, Člani: 3000.-,
Poseben popust za stare, redne člane zvočnih delavnic: 7.000.- mesečno (za 4. zaporedne obiske). Poseben popust, ko bo skupina večja od 6. udeležencev! 7000.- mesečno (za 4. zaporedne obiske) in 5000.- za stare, redne člane zvočne skupine, mesečno.


NAJ TE VIBRACIJE ZVOKA IN SVETLOBE VODIJO K PREPOZNAVANJU IN UDEJANJANJU LEPOT SVOJEGA BITJA!


Za prijave, informacije, ter natančno lokacijo, prosim pokličite:
041 29 77 78, 01 425 28 18 Ga. Vasija Korošec. E-pošta: vasija.korosec@siol.net
Če živite v bolj oddaljenih krajih Slovenije, lahko organiziram delavnice tudi pri vas! Pokličite in dogovorili se bomo!


#31 tinka

tinka
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 486

Objavljeno: 12. januar 2006, 18:11

meni je tudi bilo zanimivo, da se te precita na podlagi ene barvne kombinacije...pa kar zadelo je!
drugace pa lahko recem, da je vse skupaj zelo lepo, jaz bi imela kar vse steklenicke x:o)x

(ampak free....v bistvu tule samo obvescas o vasiji, zakaj pa ne grejo ljudje pac na njen website? :8): :inocent: )
ko pogledam, pricakujem kako debato, pa so vedno samo obvestila o dogodkih, ki jih itak ze dobivam po mailu x:Dx
Variety is the spice of life.
Kdo lahko spremeni svet?

#32 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 12. januar 2006, 22:38

mas prou :OoO: xrolleyesx mal...
sam jst sm 3 povleku flaske :inocent: ne sam eno.
zih sva kako podobno povlekla a ne?? x8Dx
sam useen pa dobr zgleda k je tolk barvic tut kle ane xg:Dx
ma ja, tko folk saj vit, da s dugaja in da so delavnice, ker njena stran NI redno azurirana ane.

#33 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 12. januar 2006, 23:01

da, izberes steklenicko...
sicer pa je ponavadi na konzultaciji tako, da izberes 3 steklenicke in potem ti pove kaj vsaka od teh steklenick pomeni. preprosto. sam, mislm, da je meni res ucinkovalo. Dejstvo pa je, da vedno moramo delati sami, te zadeve ti samo pomagajo, da lazje prides v stik z dolocenimienergija, se kaj odpre, da se zacne cistit recimo, ali pa se povezes z energijo, ki jo potrebujes, ali pa dobis usmeritev, uvid, raumljivost, spoznanje, razumevanje, se odpres, zacutis, kakor kdo ane... saj potrebujemo razlicne zadeve in tseklenicke so tudi razlicne in kombinacije tudi bla blabla ipd... razlicno je no.
obenem pa niti ni 'poceni' zadeva.. odvisno kakor vzames in kaj od tega naredis, nekdo pa bi na ucinke povedal, da je poceni.

#34 tinka

tinka
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 486

Objavljeno: 13. januar 2006, 10:25

valkira, izberes si eno glavno steklenicko, ki simbolizira tvojo zivljenjsko pot, ali problem, ki ga zelis resiti...itd ( odvisno, s kaksnim namenom prides).
poleg tega izberes se dve 'delovni' steklenicki, ki ti pomagata na tej poti razresevanja problemov. 'glavna' steklenicka zna biti namrec prevec intenzivna in ne ponuja vedno odgovorov. je pa zelo odvisno, katera je. ce si izberes eno, ki predstavlja npr. zascitnika, angela, je dosti manj dramaticno, kot ce si izberes npr. tisto, ki predstavlja kristusovo kri. steklenick je 103. za kaj vec pa pobrskaj po internetu ali pojdi na informativno predavanje - to sem storila jaz ;) (je zastonj)
poleg tega obstajajo se pomandri, disave..itd.
steklenicke so dokaj drage, okrog 6000 sit ce se spomnim prav, konzultacija pa ...hm, ne vem vec tocno, ampak mislim da okrog 8000 sit...
najbolje, da poklices in vprasas!
ok, zadosti :)

http://www.potsvetlo...potsvetlobe.htm
Variety is the spice of life.
Kdo lahko spremeni svet?

#35 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 13. januar 2006, 19:50

Dobr je povedala! x^x :palec:
lahk parecem, da so na mene delovale vse 3, ceprav sem domov odnesel le 1 izbrano.
Ne povem kere he he vsaj tuki, osebno pa ni problem, se lahk tut o tem menmo.

#36 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 19. januar 2006, 17:04

Delavnica

SVOBODA MOŽNOSTI

Kako lepo, da lahko vedno znova začnemo! Več smo se naučili do sedaj, bogatejši bodo novi začetki…

Ker se je novo leto že začelo, sem se odločila za delavnico kjer bomo lahko odprli popolnoma nova vrata v naših življenjih, pomladili naš razum razum in voljo skupaj - s pomočjo esence RIALIKI NINILA (Aura-Soma).

Kjučni besedi za razumevanje delovanja te esence sta »svoboda možnosti«. To je esenca za razširitev naših možnosti v kakršnikoli situaciji - torej mi doživljamo razrešitev - omejitev in resnično moč naših Božanskih možnosti. Prinaša sprostitev, odpravlja mentalni stres in motivira voljo k novim horizontom, novim možnostim v naših življenjih. To je univerzalni motivator in eno najfinejših doživetij s to esenco je eksplozivna širitev aure v kakršnekoli višje možnosti, ki jih lahko vizualiziramo. Lahko nas osvobodi omejitev katere smo si sami postavili, (bolj kot tistih, ki bi nam jih postavili drugi) in nam pomaga v celoti reorganizirati življenski plan na pozitiven in progresiven način.
To esenco lahko uporabimo, kadar potrebujemo in si želimo pozitivno spremembo, ampak bodimo pripravljeni na kompletno, celotno spremembo razuma ali nečesa. Enostavno, se ne bo več možno držati starih aspektov, ko bo začela ta esenca delovati na nas. S pomočjo te esence se naša motivacija lahko zelo izboljša in lahko se dosti lažje izkopljemo ven iz starih navad, korenin.

Rialiki Ninila odpira nove možnosti za nas, lahko pa tudi ostanemo zvesti tistim starim – torej je lahko v veliko pomoč in podporo v katerikoli veliki spremembi v našem življenju kot je sprememba hiše, stanovanja, službe ..

To je »jaz verjamem, da lahko letim« esenca in je lahko pozitivno orodje za večjo svobodo in napredek v mnogih situacijah. Kadarkoli potrebujemo »zlomiti«, prekiniti stare preživete, slabe navade je ta esenca lahko v veliko pomoč, tudi pri odpuščanju fizičnih odvisnosti kot je droga.

Ob koncu delavnice bo možno to esenco tudi naročiti - kupiti. V terapevtskem smislu jo je potrebno uporabljati 2-3x/dnevno, da se popolnoma integrira v nas (da nas prečisti). Proces je nepovraten!


Cena: 4500.- (za člane 3500.-Člani ste vsi, ki ste se udeležili vsaj ene delavnice projekta Pot Svetlobe)
Vodi in organizira: Vasija Korošec - Andromeda,
v okviru projekta: Pot Svetlobe
www.potsvetlobe.com
Prijave in dodatne informacije: 041 29 77 78 in 01 425 28 18


===============================================

Notranji mojster in samozdravljenje
od 17h – 2oh

Delavnica »ST. GERMAIN»

Mojster vijoličnega žarka preobrazbe

Če želite uravnovesiti moške in ženske vidike osebnosti znotraj vas, pomiriti subtilna energetska telesa, uravnovesiti hiperaktivnost, pretirano boječnost, prekomerno spolno stimulacijo, prečistiti nerešene čustvene težave – potem je ta delavnica kot nalašč za Vas!

»Mojstri« se je glasilo sporočilo mojih vodnikov. In tako sem se odločila za niz delavnic, ki se jih lahko udeležite posamično ali več skupaj. V tem posebnem času, ko sta notranja tišina in poglobljeno delo na sebi še posebej dobrodošla in učinkovita!
Celotno stvarstvo nas podpira.

Namen vseh delavnic skupaj je dvigniti svojo zavest, jo razširiti; očistiti energetske blokade na subtilnih nivojih, ozavestiti in preobraziti negativne miselne vzorce; prepoznati vzroke svojih težav, pretvoriti energetske zapise travmatičnih dogodkov, skozi katere smo šli v nedavni (bližnji) in daljni preteklosti, »oddelati« del svoje karme (tisto, kar smo sedaj pripravljeni in zmožni zaključiti, preseči), začutiti božansko v sebi, prepoznati svoje poslanstvo, svojo nalogo in jo v najvišje dobro, tako sebe kot celotnega stvarstva, tudi udejaniti.

Mojster vijoličnega žarka preobrazbe: St. Germain
Je naslov te delavnice, ki pove vse, kar je potrebno!

Način dela pri tej delavnici: po uvodni predstavitvi, posvetitvi in uglasitvi energij: osebna molitev, obred čiščenja astralnega in eteričnega polja našega bitja z uporabo t.i. Quintessence Aura-Some: St. Germain, poglobljena vodena in potem samostojna meditacija. Pri delu sem pogosto vodena, tako da je težko do potankosti vse predvideti vnaprej! Važen je namen, s katerim prihajate in koliko energije ste resnično pripravljeni vložiti za preobrazbo in samozdravljenje!


Cena 5000.- za člane 3500.-
Prijave in dodatne informacije: Vasija Korošec 041 29 77 78, 01 425 28 18


#37 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 26. januar 2006, 13:28

Dragi prijatelji in znanci!

Upam, da ste dobro in da vam zima prinaša tudi radosti in ne samo mraza in transformacij...
Res je, da čas, ki podpira zimsko delo na sebi še kar traja. Zato sem se odločila, da vam predstavim možnosti, ki jih Aura-Soma barvna terapija ponuja.

Odkrijemo lahko:

kaj je naš polni potencial,
katere darove smo prinesli v to življenje,
kje so globlji vzroki naših težav,
kje smo trenutno na svoji (duhovni) poti
in kaj čutimo globoko v sebi ampak trenutno tega še ne živimo, torej nam prihaja iz prihodnosti nasproti.


Energetska zaščita s pomandri. In dvig zavesti s pomočjo ti. quintesenc.

Mnogi izmed vas Aura-Somo že poznate in priporočam vam, da jo uporabljate! Saj veste: deluje!
Hvaležna vam bom, če informacijo o predavanju posredujete tistim za katere čutite, da bi lahko na tak način naredili korak naprej v svojem življenju.



------------------------------------------------------------------------------------------

Vabim vas na BREZPLAČNO PREDSTAVITEV,
predavanje o barvni terapiji Aura-Soma, ki bo:
v Ljubljani v pon. 30. 1. ob 17.h (točen naslov dobite ob prijavi: 041 29 77 78, ker je število omejeno)


Čas v katerem smo sedaj, je zelo naklonjen vsem, ki smo pripravljeni poglobljeno delati na sebi. Poenostavljeno bi lahko rekli takole: ker so noči bistveno daljše in je teme več, je tudi pritisk teme na dušo dosti večji kot v poletnem času... To pomeni, da se bolj zavedamo kaj vse nas moti, česa še nismo naredili, premaknili znotraj sebe; pa si to želimo.
Včasih kar priplava na dan kakšna zadeva, ki je globlje zakopana v podzavesti in nas opozarja, da je sedaj pravi čas za nas, da to preobrazimo tako, da ne bo več vplivalo na naša razmišljanja in dejanja na negativen način - ampak ravno nasprotno! Da bomo postali še večja opora sami sebi in če je potrebno, tudi ljudem okrog nas...



Najti v temi luč. Luč, ki posveti in razsvetli.
Ko se to zgodi, je vsaka tema preteklost in lahko postane tudi pozaba. Prav nič je ne potrebujemo več nositi s seboj...
Toliko v spodbudo in razmislek.
Ob enem pa je to tudi uvod v predavanje, predstavitev barvne terapije Aura-Soma,
ki nam pomaga globlje razumeti samega sebe, se spoznati in prepoznati svoje darove ob enem pa tudi vzroke težav, da jih potem lahko presežemo in se jih osvobodimo. To pa vodi v ponovno ravnovesje.
Stekleničke ravnotežja (Aura-Soma), delujejo na fizično telo, čustveno, mentalno in duhovno.
So ogledalo vaše duše skozi jezik barve..
Na predstavitvenem predavanju boste izvedeli kako je Aura Soma nastala, kako deluje, kako vas lahko spodbudi pri vaši osebni rasti... vse stekleničke (esence) bodo tudi razstavljene.
Spoznali boste tudi koliko različnih vrst esenc obstaja (poleg stekleničk ravnotežja:za zaščito, za dvig zavesti, za zdravljenje duše...)


------

Več informacij lahko dobite na spletni strani:
www.potsvetlobe.com pod rubriko Aura-Soma in individualne delavnice.
Prisrčno vabljeni!

Prijave na predavanje so vseeno potrebne, zaradi omejenega števila mest!
Po mailu ali sms-ju saj bom do nedelje zvečer v tujini.
Ob potrditvi v ned. zvečer, vam bom sporočila natančen naslov kje bo dogodek potekal.

Zimski Svetlobni pozdrav vsem vaša Vasija Korošec - Andromeda - 041 29 77 78

Če poznate koga, ki bi ga utegnilo zanimati, prosim, posredujte vabilo naprej. Najlepša hvala.


#38 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 26. januar 2006, 14:27

MEDITATIVNE LIKOVNE DELAVNICE

Vabimo vas na celoletni tečaj likovnega ustvarjanja v okviru projekta Pot Svetlobe,

Ki se bo v četrtek 2. marca 2006 ob 18.30 v Ljubljani

Brezmejno uživanje v lastnem ustvarjanju z barvami in oblikami, ki so za vsakega od nas samosvoje. Z vodenimi meditacijami boste pripravljeni na Vaš maksimalni trenutni kreativni dosežek, ker boste v stanju dvignjene zavesti! Namen je, iz naših globin in višin odkriti tisto, kar je že znotraj nas in tisto, do česar imamo dostop. Na ta način zdravimo nezavedno v sebi in istočasno “sidramo” notranjo svetlobo, ljubezen, harmonijo v svojo zavest, sliko in prostor

Vabljeni tudi tisti, ki vas privlači likovna geometrija, risanje mandal…



Srečanja vodi Ga. prof. Vasija Korošec - Andromeda, ki se je izobraževala na Mednarodni akademiji za barvne terapije

Srečanja bodo 1 x mesečno in trajajo dve uri. Cena celoletnega programa je 32.000.- sit. Enkratno srečanje je 6000.- sit. Program je zasnovan ciklično in lahko začnete kadarkoli. (V poletnem času se prekine in nadaljuje zopet jeseni.)
Za udeležence, ki ste že obiskovali ta celoletni program: 50% popust pri drugem letu udeležbe!
Prijave in informacije na tel. št.: 01 425 28 18, 041 29 77 78,
ali na E-pošto: vasija.korosec@siol.net
Prisrčno vabljeni! Vasija Korošec


#39 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 22. februar 2006, 15:01

Dragi prijatelji in znanci!

Naj nam ne zmanjka poleta, radosti in prave življenske strasti kajti to so stvari, ki podaljšujejo življenje...

Če ste se kdaj ukvarjali s plesom ali če si to že od nekdaj želite (uživati v svobodnem plesnem gibanju...), vas vabim na redne sredine delavnice

od 1.3. dalje

PLES IN EZOTERIKA

Prepoznavanje vašega avtentičnega giba, prinaša višjo vibracijo,
Vas revitalizira, harmonizira, prečiščuje. Te spremembe se bodo
integrirale v Vaš višji JAZ!

ob SREDAH 20.h, O.Š. MIRANA JARCA, Bežigrad,


*... rad-a plešeš in se svobodno gibaš po prostoru...ob izbrani glasbi?
*... želiš povečati dobro fizično formo, gibkost telesa in moč?
*... vzpostaviti boljšo energetsko pretočnost v svojem telesu?
*... prečistiti, odpreti svoje čakre, eterično in astralno telo?
* želiš spoznati učinek vibracije tvojega lastnega glasu v svojem telesu?
* Se popolnoma sprostiti ob "angelskih zvokih"


Delavnice potekajo peto leto. Za ugodno počutje je prostor energetsko očiščen in zaščiten; ozvočenje pa tako, da nudi pravo preplavljanje zvoka in glasbe.
Vodi jih ga. prof. športne vzgoje Vasija Korošec,


Prva ura je dinamična: svoboda gibanja skozi ples, vaje za moč, raztezanje, krepitev srca in pljuč z aerobnimi v. vse ob izbrani glasbi!
Druga ura je namenjena globljemu doživljanju in delu na bolj subtilnih nivojih: joga za občutenje energetskih pretokov v telesu in širjenje zavesti, pransko dihanje in pomandri AURA-SOMA za prečišcenje eteričnega telesa in energetsko zaščito (ter mnogo več kot to), zvok lastnega glasu za čudovito kopel sozvočja... in na koncu meditativna sprostitev ob ti. angelskih zvokih.


CENA je 8000.- SIT ZA VES MESEC, oz. za 4. zaporedne obiske (plačano v naprej)
ENKRATNO SREČANJE: 3000.-
V OKVIRU PROJEKTA POT SVETLOBE[/b]
e-pošta:vasija.korosec@siol.net
www.potsvetlobe.com
Prijave in dodatne informacije: 041 29 77 78 in 01 425 28 18
Srečanja trajajo dve uri.
P.S. če ste iz drugih krajev Slovenije in želite, da oragniziramo delavnico pri vas: pokličite in dogovorili se bomo!


PRISRČNO VABLJENI

#40 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 8. marec 2006, 16:31

Dragi prijatelji in znanci!

V zadnjem obdobju sem veliko razmišljala o tem kako pomembno je ohranjati čistost astralnega polja. (Poleg vseh že dobro poznanih stvari...) Zato sem se odločila, da DANES: 8. marca, v ezoteričnem delu redne sredine delavnice PLES IN EZOTERIKA spoznamo več:

- Kaj to pomeni?
- In kakšne težave lahko občutimo, če se prikradejo v naše polje nezaželjene, neprijetne energije?
- Kako očistiti in vzdrževati astralno polje?
Za vse, ki so vam sredine delavnice novost v nadaljevanju posredujem več informacij:

Naj nam ne zmanjka poleta, radosti in prave življenske strasti kajti to so stvari, ki podaljšujejo življenje...
Če ste se kdaj ukvarjali s plesom ali če si to že od nekdaj želite (uživati v svobodnem plesnem gibanju...), vas vabim na redne sredine delavnice


PLES IN EZOTERIKA

Prepoznavanje vašega avtentičnega giba, prinaša višjo vibracijo,
Vas revitalizira, harmonizira, prečiščuje. Te spremembe se bodo
integrirale v Vaš višji JAZ!


ob SREDAH 20.h, O.Š. MIRANA JARCA, Bežigrad,

*... rad-a plešeš in se svobodno gibaš po prostoru...ob izbrani glasbi?
*... želiš povečati dobro fizično formo, gibkost telesa in moč?
*... vzpostaviti boljšo energetsko pretočnost v svojem telesu?
*... prečistiti, odpreti svoje čakre, eterično in astralno telo?
*... želiš spoznati učinek vibracije tvojega lastnega glasu v svojem telesu?
*... Se popolnoma sprostiti ob "angelskih zvokih"



Delavnice potekajo peto leto. Za ugodno počutje je prostor energetsko očiščen in zaščiten; ozvočenje pa tako, da nudi pravo preplavljanje zvoka in glasbe.
Vodi jih ga. prof. športne vzgoje Vasija Korošec,
Predvsem pa celosten: od fizičnega telesa, preko čustvenega in mentalnega, do eteričnega, astralnega vse do kavzalnega - duhovnega nivoja.

Prva ura je dinamična: svoboda gibanja skozi ples, vaje za moč, raztezanje, krepitev srca in pljuč z aerobnimi v. vse ob izbrani glasbi!
Druga ura je namenjena globljemu doživljanju in delu na bolj subtilnih nivojih: joga za občutenje energetskih pretokov v telesu in širjenje zavesti, pransko dihanje in pomandri AURA-SOMA za prečišcenje eteričnega telesa in energetsko zaščito (ter mnogo več kot to), zvok lastnega glasu za čudovito kopel sozvočja... in na koncu meditativna sprostitev ob ti. angelskih zvokih.



CENA je 8000.- SIT ZA VES MESEC, oz. za 4. zaporedne obiske (plačano v naprej)
ENKRATNO SREČANJE: 3000.-
V OKVIRU PROJEKTA POT SVETLOBE,

e-pošta:vasija.korosec@siol.net
www.potsvetlobe.com

Prijave in dodatne informacije:
041 29 77 78 in 01 425 28 18
Srečanja trajajo dve uri.
P.S. če ste iz drugih krajev Slovenije in želite, da oragniziramo delavnico pri vas: pokličite in dogovorili se bomo!
PRISRČNO VABLJENI


#41 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 11. september 2006, 15:17

Dragi prijatelji in znanci, prisrčno pozdravljeni!

Poletje se bliža koncu in ponovno se vam oglašam z dobrimi novicami! Center Andromeda **** v Piranu odpira svoja vrata. Dve leti dela sta za nami: prostor je zaživel. Ob tej priliki vam skupaj z Ga. Lili Blumenau podarjava:

Pot Svetlobe: dvodnevna delavnica in predavanje: MIKROKOZMIČNA ORBITA v Piranu, v sob. 16. 9. in v ned. 17. 9. ob otvoritvi novega duhovno-zdravilnega centra ANDROMEDA, (ki je ob enem tudi apartma **** namenjen za oddajanje).

Dogodek je promocijske narave in je DARILO vsem nam, ki želimo osebno rasti…

»Mikro-kozmična orbita« je taoistična spiritualna tehnika.

To je metoda za prečiščevanje ČI-ja (energije), za povečano dovajanje Či-ja in s tem zviševanje kvalitete Či-ja in posledično tudi kvalitete našega življenja.
Delo bo teoretično in praktično, ter prilagojeno skupini.

Ta dogodek je darilo moje tete, duhovne učiteljice Lili Blumenau, ki že več kot dvajset let predava in deluje predvsem v Beogradu. Mnogih samo-razvojnih tehnik sem se naučila od nje in za ogromno stvari iz področja duhovnosti sem slišala najprej od nje; ne vem kje naj bi začela naštevati. Ga.Lili se je šolala v Indiji za joga učiteljico, je inštruktorica rebirthinga, ustanovitvena članica društva za psihofizični razvoj v Zaječaru… predvsem pa je gospa, ki izžareva ogromno topline, ljubezni, svetlobe in znanja. Lahko bi ji rekla »leksikon, ki se sprehaja«… zato je pomembno, da pripravite svoja vprašanja! Ne teoretična, ampak osebna, v smislu vašega napredka!!!
Ne razmišljajte preveč, če ste začutili notranji ali višji klic: pridite, izkoristite to edinstveno priložnost!

Kdaj: v sob. 16. 9. ob 15.h zbrali se bomo pri Tartinijevem spomeniku v Piranu, bodite točni! Sob. od 15.h do 19.h. In v ned. 17. 9. ob 10.h do 14.h.
S seboj prinesite: papir in pisalo za zapiske, (če želite lahko predavanje tudi snemate), udobna oblačila, pijačo (odmori bodo minimalni).
Pripravite se na dogodek! Na ta način, da razmislite kaj je vaše trenutno pomembno vprašanje.
Prijave so obvezne! Vasija Korošec: 041 29 77 78 lahko pošljete samo sms: ime priimek, prijavljam se za dogodek v Piranu. Od števila udeležencev je odvisno ali bo dogodek v novem centru Andromeda ali v večjem prostoru, zato so prijave obvezne!
Cena: vaša resnična želja in pripravljenost napredovati!!!
Spanje: v lastni režiji: Val, Maks, Turist Biro...


#42 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 1. november 2006, 19:57

Delavnica v naravi, ob morju


V nedelja 5. nov.:
Strunjanski križ, Mesečev zaliv, Piran in Sečoveljske soline:

"Energetsko čiščenje in širjenje zavesti"

! dan polne lune !

Tokrat se bomo odpravili na Primorsko. Strunjanski križ, naravni park in Mesečev zaliv ter cerkvica Marijinega prikazovanja so mesta, ki jih bomo obiskali in poglobljeno doživeli dopoldan. (Povezali se bomo s soncem, morjem, vibracijo pokrajine..ter se energetsko očistili vsaj na eteričnem nivoju.)
Zatem se bomo zapeljali do staroste naših mest, bisera primorja Pirana. Prosti čas za kosilo in potepanje po mestu. V nadaljevanju pa sledi sprehod po pravljični, zamaknjeni pokrajini sečoveljskih solin in v kolikor bo lepo vreme, ogled sončnega zahoda.
Na različnih točkah na poti se bomo seznanili z načinom povezovanja z našo materjo Zemljo in kozmičnim očetom; to nam bo omogočilo razširitev naše zavesti in zaznav ter bistveno izboljšalo energetski pretok v celotnem telesu in izven njega. Poseben poudarek ob tej priliki je povezovanje s soncem kot duhovnim bitjem.

S pomočjo esenc Aura-Some bomo očistili subtilne nivoje svojega bitja
(eterični, astralni in kavzalni!)Istočasno bomo dvignili vibracijo celotnemu svojemu bitju.

ZBOR OB 8.30 na parkirišču v Tivoliju, v Lj. (kjer se bomo razporedili po avtomobilih - stroške prevoza si delimo). ali ob 10.15 na hribu pri strunjanskem križu.
Imej s seboj: primerno obutev in toplo oblačilo, malico, (čaj v termoski?), fotoaparat?
Svoj dnevnik?

Prispevek: 3000.- za organizacijo in vodstvo.
V okviru projekta POT SVETLOBE: VASIJA KOROŠEC – Andromeda
Prijave in informacije: 041 29 77 78, 01 425 28 18.
http://www.potsvetlobe.com

Prisrčno te vabim, da se nam pridružiš!


#43 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 2. november 2006, 12:08

MEDITATIVNE LIKOVNE DELAVNICE

Vabimo vas na celoletni tečaj likovnega ustvarjanja v okviru projekta Pot Svetlobe,

Ki se bo v četrtek 16. novembra 2006 ob 18.h v Ljubljani

Brezmejno uživanje v lastnem ustvarjanju z barvami in oblikami, ki so za vsakega od nas samosvoje. Z vodenimi meditacijami boste pripravljeni na Vaš maksimalni trenutni kreativni dosežek, ker boste v stanju dvignjene zavesti! Namen je, iz naših globin in višin odkriti tisto, kar je že znotraj nas in tisto, do česar imamo dostop. Na ta način zdravimo nezavedno v sebi in istočasno "sidramo" notranjo svetlobo, ljubezen, harmonijo v svojo zavest, sliko in prostor

Vabljeni tudi tisti, ki vas privlači likovna geometrija, risanje mandal.
Srečanja bodo 1 x mesečno in trajajo dve uri. Cena celoletnega programa je 32.000.- sit. Enkratno srečanje je 6000.- sit.
Za udeležence, ki ste že obiskovali ta celoletni program: 50% popust pri drugem letu udeležbe!

Prijave in informacije na tel. št.: 01 425 28 18, 041 29 77 78,
ali na E-pošto: vasija.korosec@siol.net

Prisrčno vabljeni! Vasija Korošec


#44 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 2. november 2006, 12:35


Nedelja v Ljubljani: 12. nov. bo v znamenju AURA-SOME, barvne terapije z energijami treh naravnih kraljestev v Ljubljani (točen naslov dobite ob prijavi: 041 29 77 78, ker je število omejeno)

- ob 10.h do 12.h predavanje, brezplačno predstavitev
- ob 13.30h do 16.30h delavnica Aura-Soma

Barvna terapija Aura-Soma, nam pomaga globlje razumeti samega sebe, se spoznati in prepoznati svoje darove ob enem pa tudi vzroke težav, da jih potem lahko presežemo in se jih osvobodimo. To pa vodi v ponovno ravnovesje.

Stekleničke ravnotežja (Aura-Soma), delujejo na fizično telo, čustveno, mentalno in duhovno.
So ogledalo vaše duše skozi jezik barve..

Na predstavitvenem predavanju boste izvedeli kako je Aura Soma nastala, kako deluje, kako vas lahko spodbudi pri vaši osebni rasti... vse stekleničke (esence) bodo tudi razstavljene.
Spoznali boste tudi koliko različnih vrst esenc obstaja (poleg stekleničk ravnotežja:za zaščito, za dvig zavesti, za zdravljenje duše...)
Na delavnici se boste naučili osebne energetske zaščite (eterični nivo) in kako zaščititi sebe in drugega pri masaži, terapiji.., kako čistiti energetske zapise iz polja (zdravljenje aure), kako in s čim očistimo prostor s pomočjo Aura-Some, refleksno-conska masaža po točkah življenjske linije, dvig zavesti in delo na astralnem nivoju, kako vzpostaviti stik z mojstri modrosti in z duhovnim svetom s pomočjo esenc Aura-Soma!

Delavnica je izobraževalno - doživljajočega značaja, primerna za vse: začetnike in za izkušene terapevte. Priporočam, da prinesete pisalo in papir za zapisovanje s seboj, kajti vse naučeno lahko takoj prenesete v vsakodnevno življenje, terapevtsko delo in duhovno prakso!

Več informacij lahko dobite na spletni strani: http://www.potsvetlobe.com pod rubriko Aura-Soma in individualne delavnice.

Cena: za delavnico 7000.-, V pred prijavi do 6.nov. 6000.- za člane v pred prijavi do 6. nov. 5000.- (člani ste vsi, ki ste se udeležili vsaj ene delavnice v okviru projekta Pot Svetlobe)


Prisrčno vabljeni!


Jesenski pozdrav, nasmeh. Vasija Korošec - Andromeda

Če poznate koga, ki bi ga utegnilo zanimati, prosim, posredujte vabilo naprej. Najlepša hvala.


#45 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 30. november 2006, 09:38

SOUL VIBRATION – vibracija duše

Dragi prijatelji in znanci, le še nekaj dni nas loči od izjamnega dogodka, kjer bomo vstopili v duhovni svet s pomočjo vibracij zvoka in barv... prisrčno vabljeni!!!
Enodnevna zvočna in barvna delavnica, ki jo vodita SHIRLIE RODEN in VASIJA KOROŠEC
3. decembra od 10.30 do 17.30. V dvorani Salsa Libre, Štihova 5, Ljubljana, Bežigrad.

Morda mislite, da veste kdo ste – ampak kdo ste v resnici?
Vaš čudovit razum, vaša bleščeča osebnost, vaši talenti in darovi, vaša služba, uspeh, dosežki, vaša družina in prijatelji, vaše materialno bogastvo, vaš zunanji izgled, vaši spodrsljaji, srčne bolečine, jeze in žalosti, problemi, bolezni, razočaranja?
Mi mislimo, da smo vse to - v resnici pa je TO: samo ogledalo našega razuma v fizičnem telesu.
Na najvišjem nivoju smo v resnici ČISTA VIBRACIJA DUŠE, katero lahko občutimo in doživimo, ko se v popolnem miru povežemo z njo.
Ta dan bo razdeljen v dva dela. Delali bomo z zvokom in meditacijo, barvnimi vibracijami na auričnem polju. Dopoldanski del je namenjen čiščenju in uravnoteženju naših čustvenih, mentalnih, fizičnih in duhovnih nivojev. V drugem delu delavnice sledi globoka vodena meditacija, relaksacija, povezovanje z višjim jazom, duhovnim vodstvom: s pomočjo zvoka in barvnih esenc Aura-Soma, poslušanje tišine in intuitivno petje v povezavi z lastno vibracijo duše.
Pripravite se, da boste razprli svoja krila in poleteli!

Cena delavnice: 16.000.- sit
Prosim, zagotovite si mesto s plačilom akontacije v višini 4000.- Na račun: Društvo Mery Poppins, Trg MDB 12, 1000 Lj.: TRR: 02010-0092177223, D.Š.: 39365263
Prijave s potrdilom o plačani akontaciji sprejema: Vasija Korošec: 041 29 77 78, vasija.korosec@siol.net

**** Prosim, bodite udobno, oblečeni, s seboj prinesite toplo ogrinjalo, podložko za sedenje in ležanje na tleh (v dvorani so tudi sedeži, če boste želeli), izvirsko vodo v zadostni količini in nekaj lahkega za kosilo.
SHIRLIE IN VASIJA SE ZELO VESELIVA NAJINEMU PRVEMU SODELOVANJU NA TEJ POPOLNOMA NOVI DELAVNICI, KI BO ISTOČASNO SPROŠČUJOČA IN SPODBUJAJOČA
http://www.shirlieroden.com, http://www.potsvetlobe.com


#46 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 30. november 2006, 10:05

Dragi prijatelji in znanci!

V novembru smo imeli prvo plesno delavnico z naslovom PLES DUŠE; na koncu katere so udleženci zadovoljno vprašali: "Kdaj je naslednič?"

vabim vas 2. dec. PLES DUŠE, na O.Š. MIRANA JARCA, Ipavčeva 1, Lj. Bežigrad.


Naj nam ne zmanjka poleta, radosti in prave življenjske strasti, kajti to so stvari, ki podaljšujejo življenje...
Če ste se kdaj ukvarjali s plesom ali če si to želite,
Ker neizmerno uživamo, ko se popolnoma predajamo glasbi in ritmom, ko odplavamo z zvokom... ko čutimo glasbo v sebi in jo izrazimo, se zlijemo z njo. Ni več problemov, obveznosti, raznih tečnob in tečnobic... je samo vse prežemajoč užitek svobodnega gibanja, razijskovanja novih načinov izražanja skozi popolnoma svoboden gib, vzpostavljanje novih motoričnih vzorcev (ali ste vedeli, da se s tem zvišuje IQ?!!!)...
Ja, ja dragi moji...popolnoma možno je: uživati in ob enem narediti veliko dobrega zase!

Vodi ga. prof. športne vzgoje Vasija Korošec,
ki je specializirala ples na Fakulteti za Šport pri Dr. Meti Zagorc. Strokovno je usposobljena tudi na drugih področjih: barvne terapije (v okviru Mednarodne akademije za barvno terapijo AURA-SOMA), vibracijskega zdravljenja z zvokom in skozi lastno raziskovalno delo. Program je zelo raznolik in razgiban!
Predvsem pa celosten: od fizičnega telesa, preko čustvenega in mentalnega, do eteričnega, astralnega vse do kavzalnega - duhovnega nivoja.

CENA je 3000.-
V OKVIRU PROJEKTA POT SVETLOBE,
PRISRČNO VABLJENI

e-pošta: vasija.korosec@siol.net
http://www.potsvetlobe.com

Prijave in dodatne informacije: 041 29 77 78 in 01 425 28 18

Vabljeni tudi tujci, ki živijo v Sloveniji, program lahko vodim v angleščini, italijanščini in francoščini.
Tisti, ki ste iz bolj oddaljenih krajev in želite, da organiziramo delavnico pri vas, pokličite in dogovorili se bomo.


#47 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 19. december 2006, 13:21

Dragi prijatelji in znanci,

lepo pozdarvljeni v tem predprazničnem času!

Vem, vem vsem nam se mudi po opravkih, nakupih, zabavah in srečanjih... Ampak veste: ta čas sedaj je praznik tudi za našo notranjost, nikar ne pozabite tega.

Sai Baba je dejal: ZAPRAVLJEN ČAS, JE ZAPRAVLJENO ŽIVLJENJE!

To je lahko spodbuda vsem nam, da ne pozabimo, da je življenje sestavljeno iz toooliko različnih koščkov (nivojev, stvari...) in da (poizkusimo kolikor se pač da) izpolnimo vse!
Čas, ko je v naravi obilica teme je spodbuda za poglobljena razmišljanja in duhovno delo: analize za nazaj in plane za naprej...

Želim vas obvestiti, da so ti dnevi izjemno naklonjeni INDIVIDUALNIM TERAPIJAM in da podpirajo duhovno delo.
V okviru barvne terapije Aura-Soma lahko ugotovim tudi kje so notranji vzroki, notranje blokade
- fizičnih težav
- čustvenih in v odnosih z drugimi ljudmi
- mentalnih in duhovnih

V okviru ti. individualne delavnice pa dobite tiste barvne žarke, ki jih v tem obdobju najbolj potrebujete, da prečistijo vaše bitje (na nivoju duše, astrala, podzavesti, miselnega telesa, volje, polja odnosov...)
v kolikor ne boste mogli kar tako pozabiti na to sporočilo, to pomeni, da je tukaj nekaj za vas!
Vsem skupaj želim obilje na vseh nivojih svetlobe, ljubezni, blagostanja in zdravja. LEPE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LETO!
Če pa ste začutili, da vam lahko pomagam: pokličite in naročite se na eno izmed terapij.


p.s.
v soboto 23. 12. gremo v Bohinj - delavnica v naravi, če te zanima pokukaj na spletno stran
http://www.potsvetlobe.com
041 29 77 78
Vasija Korošec

#48 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 22. december 2006, 13:42

BOŽIČNA MEDITACIJA - DELAVNICA:

ROJSTVO SVETOSTI

V svetlobi božičnega dne se bomo posvetili svetosti, notranji svetosti!
Naj nas popolnoma prežame, očisti in dvigne energija Svetega duha in Božanskega srca!


Kdaj: v pon. 25. 12. ob 18.h (1. skupina) Ob 21.h (2. skupina)
Kje: Lj. Center, točen naslov ob prijavi
Delavnica meditativne narave vam bo omogočila vstop v božansko srce na energetskem nivoju!


Stanje notranje blaženosti; kjer ne zaznavamo nobene ločitve med nami in drugimi Bitji. Počutimo se združeni v zavesti in Bitju z vsakomur na kogar se osredotočimo. Smo v stanju srčne enosti z drugimi, in tako lahko najdemo - doživimo najvišji izraz ljubezni v nas samih; dan drugim in svetu v katerem živimo. Prostor, čas in ego so lahko razrešeni in naše mesto v Stvarstvu je lahko lahkotno integrirano z drugimi.
Ga. Vasija Korošec vas bo s pomočjo solarne metuljne esence Vio Tea popeljala v Božansko srce, na energetskem nivoju, seveda.
Če smo zasuti s problemi in gremo skozi krize, ta esenca posveti luč, da nam pokaže pot iz krize; tako prinese upanje in jasnost kadar jo najbolj potrebujemo. Prinaša naravno složnost z drugimi, v harmoniji in miru, tako, lahko razrešimo dolgo trajajoče ali težke konfliktne situacije s to esenco. Ego, ki je tako pogosto sila, ki vodi konflikt je nežno preobražen (spremenjen, raztopljen..) Naše naravno in skromno mesto v kakršnikoli situaciji postane jasno.

Naučili se boste kako se je potrebno notranje naravnati, da lahko vzpostavimo stik z duhovnim svetom. Prisrčno vabljeni!


Cena: 6000.- sit (za člane 5000.-sit)
Prijave: Vasija Korošec - Andromeda: 041 29 77 78 in 01 425 28 18
http://www.potsvetlobe.com


#49 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 4. januar 2007, 00:30

Dragi prijatelji in znanci, to leto smo začeli s polno paro...
in če kdo ni prebral prejšnjega maila, je tukaj napovednik tematskih delavnic z motom: DVIG VIBRACIJE IN ZAVEDANJA.... prisrčno vabljeni nlp Vasija Korošec 041 29 77 78


* čet. 4. jan. SONCE RAZUMA ob 18.h
* pet. 5. jan. MANIFESTACIJA ŽENSKE LEPOTE ob 18.h
* sob. 6. jan. Hilarion: POT, RESNICA IN SVETLOBA ob 18.h
sob. 6. jan. ponovitev MANIFESTACIJA ŽENSKE LEPOTE ob 21.h
* ned. 7. jan. Tirkoa: čiščenje najgloblje podzavesti s svetlobo ob 18.h
* pon. 8. jan. MOČ VOLJE Z JASNOSTJO ob 18.h
* tor. 9. jan. UNIVERZALNI ZDRAVILEC KOMUNIKACIJ ob 18.h
* sre. 10. jan. OBNOVA ZAVESTI ob 18.h
* čet. 11. jan. VIO REA manifestacija božanske ljubezni ob 18.h


Delavnice so meditativne narave; uporabili bomo Aura-Soma quintesence in ti. Erikove esence, ki omogočajo in podpirajo delo na teh nivojih, temah, ki so naslovi delavnic.
Število udeležence v omejeno, zato prosim za takojšnje prijave.
Delavnice bodo potekale v centru Lj., natančen naslov boste izvedeli ob prijavi.
Cena posamične delavnice za člane je 20 eur, za nove udeležence 24 eur.(Pri določenih delavnicah je v ceno vključena tudi esenca, preberi opis spodaj!)
Prijave in dodatne info. po mailu ali 041 29 77 78 Vasija Korošec


Podrobnejši opisi:

Delo bo meditativne narave, vodeno, s pomočjo navedenih esenc. Naučili se boste kako se povežemo z duhovnim svetom, saj le na ta način lahko vstopimo v kontakt s temi energijami, vibracijami barvnih žarkov, ki niso več vidni našim fizičnim očem (tisti, ki imate razvite ekstra-senzorne percepcije jih boste jasno zaznali z notranjim vidom)!
Te energije vstopajo v naše bitje kakor sončni žarki, ki vstopajo v meglo in jo postopoma raztopijo - na podoben način nas prečiščujejo in vstopajo v nas. To pa pomeni, da nam omogočajo notranjo spremembo!
V terapevtskem smislu je potrebno dvomesečno redno delo na določenem barvnem žarku, da nas popolnom prečisti in da se popolnoma integrira v naše polje: zato boste dobili (je že vključena v ceno) esenco za domov pri vseh delavnicah razen delavnic: Sveti Gral in Hilarion.
Če pa vas zanimajo čisto natančni opisi delovanja posamičnih esenc, prosim poglejte v nadaljevanje.
Pri delavnicah: Solarni Logos in Sveti Gral, ter Hilarion: POT, RESNICA IN SVETLOBA pa bomo delali z ti. quintesencami Aura-Soma, ki nas s posebno vodeno meditacijo povežejo z izvorom barvnega žarka in s tem tudi z našim virom. Na ta način se boste lažje povezali s svojim duhovnim vodstvom in naredili plan za naprej.


Natančni opisi:

sre.: 3. jan. polna luna! svoboda možnosti ob 18.h:
SREDNJE MODRA DVOJKA - RIALIKI NINILA 11

Kjučne besede za razumevanje delovanja te esence so >svoboda možnosti<. Je srednje modra barva in aktivira razum in voljo, ter pobarva astralne nivoje.

To je esenca za razširitev naših možnosti v kakršnikoli situaciji - torej mi doživljamo razrešitev omejitev in resnično moč naših Božanskih možnosti. Ta esenca lahko odpre popolnoma nova vrata v našem Življenju, pomlajujoč naš razum razum in voljo skupaj. Prinaša sprostitev, odpravlja mentalni stres in motivira voljo k novim horizontom, novim možnostim v naših življenjih. To je univerzalni motivator in eno najfinejših doživetij s to esenco je eksplozivna širitev aure v kakršnekoli višje možnosti, ki jih lahko vizualiziramo. Lahko nas osvobodi omejitev katere smo si sami postavili, (bolj kot tistih, ki bi nam jih postavili drugi) in nam pomaga v celoti reorganizirati življenski plan na pozitiven in progresiven način.

Uporabi to esenco kadar potrebuješ in si želiš pozitivno spremembo, ampak bodi pripravljen-a na kompletno, celotno spremembo razuma ali nečesa. Enostavno, se ne bo več možno držati starih aspektov, ko bo začela ta esenca delovati nate. S pomočjo te esence se naša motivacija lahko zelo izboljša in lahko se dosti lažje izkopljemo ven iz starih navad, korenin.

Rialiki Ninila odpira nove možnosti za nas, lahko pa tudi ostanemo zvesti tistim starim - torej je lahko v veliko pomoč in podporo v katerikoli veliki spremembi v našem življenju kot je sprememba hiše, stanovanja, službe ..

To je >jaz verjamem, da lahko letim< esenca in je lahko pozitivno orodje za večjo svobodo in napredek v mnogih situacijah. Kadarkoli potrebujemo >zlomiti<, prekiniti stare preživete, slabe navade je ta esenca lahko v veliko pomoč, tudi pri odpuščanju fizičnih odvisnosti kot je droga.

Zelo pomembna esenca.


---------------------------------------------------------------

čet. 4. jan. SONCE RAZUMA ob 18.h:

TEMNO RUMENKASTO-ZLATA DVOJKA VIVIA LASAYA 19

Ključne besede za razumevanje delovanja te esence so >SONCE RAZUMA< ali >SONČNI SIJAJ RAZUMA<. Prinaša srečo in radost (v razum in voljo), dobro počutje in harmonijo. S sončnim žarkom posije v našo motivacijo, s tem povečuje optimizem in pozitiven namen.

Vivia Lasaya je antidepresiv, ki deluje na mentalnem nivoju in ne na čustvih. Torej deluje kadar je prišlo do stanja depresije zaradi poslabšanja razuma ali volje (npr.: kot depresija pri Autističnih ljudeh).

Prinaša upanje, kadar je izgled pesimističen in pozitivno usmerjenost kadar imamo občutek izgubljenosti ali da smo brez smeri... Ta energija vsebuje Zlato modrosti; to pa pomeni povezavo z Višjim Jazom, da nam pomaga najti pravo smer.

Lahko nam pomaga kadar se počutimo sivi in brez barve, in se je naša kreativnost posušila. Ta esenca stimulira kreativnost in talent.

Močno je povezana z Morsko esenco >Dawson Sunfish<, saj prinaša Sončni sijaj v Bitje in stimulira tudi kreativnost; ampak se razlikuje od nje po tem, da je tukaj sreča bolj mentalna, pri Dawson Sunfish pa je bolj na bazi srca. Mi lahko izrazimo več topline in pozitivnosti do drugih ljudi in posledično jim pomagamo da te kvalitete izrazijo oz. dajejo naprej drugim. Esenca ima torej socialno dimenzijo v poudarjanju tendenc, ki jih imamo, da drugim pomagamo in da resnično damo drugim pozornost in skrbnost... V skupinskih situacijah je to pomembno, saj nam bo zelo pomagala ohranjati skupinske energije pozitivne, jasne in optimistične.

Vivia Lasaya povečuje jasnost razuma in modrost - torej lahko pomaga, kadar je situacija za nas neke vrste izziv in kjer bi lahko prišlo do nejasnosti in neharmonije.

ZDRAVITELJI IN TERAPEUTI BI MORALI JEMATI TO ESENCO, SAJ JIH BO ZAŠČITILA PRED PREVZEMANJEM DEPRESIVNIH IN NEHARMONIČNIH STANJ OD TISTIH KATERIM POISKUŠAJO POMAGATI.

Lahko pomaga komurkoli da se ponovno poveže z lastnim virom notranjega psihološkega dobrega počutja in pomaga transformirati energije drugih pozitivno in za splošno dobrobit. Kadar pomagamo hendikepiranim ljudem, te esenca lahko poudari uporabo kreativnih terapij, kot so glasba, ples in umetnost.

Za obnovo dobrega psihološkega počutja, za vsakogar.


------------------------------------------------------------------

pet. 5. jan. MANIFESTACIJA ŽENSKE LEPOTE ob 18.h in v

(- 6. 1. PLES DUŠE delavnica svobodnega plesnega giba ob 17.h do 18.h v Lj.-Bežigrad, Ipavčeva 1, 0. Š. Mirana Jarca)



sob. 6. jan. ponovitev MANIFESTACIJA ŽENSKE LEPOTE ob 21.h

ROŽNATO ROZA DVOJKA SINHEMA TAKIA 14

Ključni stavek za razumevanje delovanja te esence je >MANIFESTACIJA ŽENSKE LEPOTE

Ta esenca ustvari veliko mehkobo in dojemljivost celotnega Bitja, za uglaševanje naše ženske plati na višjo oktavo čiste lepote. Vsaka oseba je oboje: moška in ženska v različnih aspetih svojega Bitja in še posebej v psihi. Esenca Sinhema Takia prinaša globoko zaznavanje različne narave stvari, ampak to naredi brez sojenja v zavesti in brez identifikacije, kar je baza samem konfliktu. Ta esenca vnaša energije ženstvene božanske zavesti, kar je Čista Ljubezen in kar spoštuje Vsa Bitja enako - prav slednje pa negira celo samo možnost konflikta; zato so okrog po širnem svetu konflikti v glavnem moški fenomen.

Sinhema Takia odpira zavest lepoti vsake Duše na zemlji in nam pomaga videti izza >maske< zunanjega izgleda, vse do neverjetne lepote znotraj vsake osebe, ki prihaja od njegove Duše. Ko sem prvič naredil to esenco v Metuljni hiši v vzhodni Angliji, sem videl obraze ljudi, presegel sem masko, za katero je bil njihov čudoviti Večni Obraz. Skrbi, situacije vsake osebe so bile pripete na njihove maske in lahko sem čutil bolečino tega sveta, ob tem ko sem preprosto gledal v vsak obraz - verjamem pa, da to kar sem doživljal, je bila Božanska Ženska zavest.

Skrbi tega sveta so lahko razrešene s pomočjo te esence in za ženske je lahko velika podpora v njihovi naravni ženskosti in dostojanstvu. Aktivira razum in voljo z ljubečo, očarljivo ražnato mehkobo, rožnato-roza, olepšuje celotni izraz nas samih v življenju, prinašujoč milino in harmonijo.

Lahko pomaga osebi, da manifestira lepoto svoje Duše v vsakodnevnem življenju.

Zelo čudovita esenca.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------

(- 7. 1. nedelja: DAN AURA-SOME v Ljubljani dopoldan brezplačno predavanje, popoldan

delavnica (opis je spodaj))

ned. 7. jan. Tirkoa: čiščenje najgloblje podzavesti s svetlobo ob 18.h:

>TIRKOA< SREBRNA 29

Rodila se je ob 10.30 zvečer, 31. 10.1999 v Zahodni Australiji.

Ta energija vsebuje prvotni vzorec prve celice (Original Blueprint ot the first cell), vsebuje podzavestno znanje.. Je na tranzicijski točki med Metuljnimi in Moth esencami.

Ta energija spremlja luč. Je >vmesna energija> saj vsebuje energije Platinuma in Palladiuma. To je točka, kjer svetloba prvič vstopi v materijo!

Ta esenca je sopotnik Sonca in Lune; ona pokriva Sonce z zlato in Luno s srebrno.

MOTH ESENCE SO MOJSTRI PODZAVESTNEGA RAZUMA.

To je specialna esenca za transformacijo prvotnega vzorca v podzavesti s Svetlobo, torej prinaša, omogoča popolnoma nove možnosti v naši celotni zavesti.

---------------------------------------------------------------

pon. 8. jan. MOČ VOLJE Z JASNOSTJO ob 18.h:

TEMNO KRALJEVO MODRA DVOJKA - RISTIYA TASHISI 2O

Ključni stavek za razumevanje delovanja te esence je >MOČ VOLJE Z JASNOSTJO<. To je močna esenca, ki prinaša jasnost razumu in motivacijo volji. Integrira razum in voljo oz. energije razuma in volje, ter daje večjo jasnost obema.

Veliko ljudi ima lahko korist od te esence, saj večina nas potrebuje več moči in jasnosti v različnih situacijah.

Še posebej je dobra za autistične ali mentalno prizadete ljudi (saj sta lahko v takih primerih volja in razum v zelo močni neharmoniji ali v nepravilnem funkcioniranju).

Pomaga nam lahko tudi na ta način, da nas motivira za neko nalogo in nas potem drži >NA TEJ NALOGI< DOKLER NI ZAKLJUČENA! Torej je zelo dobra delovna esenca. Ne bo dala večje fizične moči - ampak moč in jasnost razumu istočasno. To pomeni, do bo pomagala kjer je naloga mentalne narave kot je preizkus znanja, izpit ali poslovni sestanek.

Kraljevo Modra je močna esenca in ravno ona je tista, ki lahko omogoči fizično zdravljenje na frekvenci >Butterfly three<, to je ti.: Metuljna trojka - ampak temno Kraljevo Modra, ko je aktivirana na nivoju razuma, bo dala večjo moč volji in razumu skupaj. Samemu zdravljenju se ne bo pomagalo na tej frekvenci - ampak kateremukoli profesionalnemu zdravitelju lahko ta esenca pomaga pri njegovem (njenem) delu, da zdravi in pomaga.

Razum in Volja sta bolje integrirana s to esenco, in to je razlog zakaj je ona lahko zelo dobra za terapije mentalno hendikepiranih ali autističnih ljudi in bo v prihodnosti zelo uporabna na tem področju.

Uporabi to esenco, kadar je potrebna večja moč, da se nekaj doseže ali kadar smo izzvani v neki situaciji.


-------------------------------------------------------------

tor. 9. jan. UNIVERZALNI ZDRAVILEC KOMUNIKACIJ ob 18.h:

TEMNO AZURNO MODRA DVOJKA YONINIA TIRIKRA 24

Ključne besede za razumevanje delovanja te esence so >UNIVERZALNI ZDRAVILEC KOMUNIKACIJ< . E. popravlja vse nivoje komunikacij, ki so se pretrgali ali so postali neharmonični. To je barvna frekvenca na kateri deluje veliko Morskih Dev, saj je ključna frekvenca za zdravljenje odnosov.

Vnaša, prinaša globok mir in harmonijo na področje naših komunikacij. Je zelo harmonizirajoča v kakršnemkoli MED-OSEBNEM energetskem polju, kjer je komunikacija problem. Esenca bo pomagala v kakršnikoli situaciji kjer so problem komunikacije; bodisi med človeškimi bitji, bodisi z tehnologijo... torej je ta esenca lahko uporabljena za obnavljanje komunikacijskih povezav vseh tipov in tudi za vmesno povezovanje (interlinking) različnih nivojev komunikacij skupaj.

Na področju medosebnih odnosov, se lahko uporabi za globoko uglaševanje skupaj z Morskimi esencami; kot je Common Cuttlefish npr., ali za izboljšanje v komunikacijski sposobnosti z ti.: Gossamer Parasol.

Kadar se ta esenca kombinira z Morskimi esencami, bo njeno delovanje še močnejše, saj te esence delujejo sinergetično in podpirajo ena drugo, da omogočajo še močnejše dobro počutje. - Vznemirjujoče je; saj je to ena od najmočnejših povezavnih točk med Metuljnimi in Morskimi esncami, ali med barvnimi in morskimi devami; kar pomeni da ima velikanski potencial, da omogoča veliko nivojev dobrega počutja v odnosih.

Pri problemih kot je Autizem, je zelo učinkujoča, saj prinaša izboljšanje komunikacijskih sposobnosti in resnično Ponovno povezavo z komerkoli drugim.

Energije mnogih Delfinskih Dušnih Bitij delajo na tej barvni frekvenci. Energije mnogih morskih bitij se sinergetizirajo z drugimi vibracijami ali barvnimi energijami; torej je ta esenca lahko zelo dobra v mnogih mešanicah esenc, za poudarek pri odnosih. Kombinirana z Delfinskimi esencami lahko naredi čudovite stvari na celotnem področju komunikacij v odnosih.

Zelo uporabna esenca.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

* sre. 10. jan. OBNOVA ZAVESTI ob 18.h:

BLEDO ORANŽNO RDEČA DVOJKA - SASIA SHALANKA 21

Ključni besedi za razumevanje delovanja te esence sta >OBNOVA ZAVESTI<. Sasia Shalanka je zelo dinamična in aktivirajoča esenca za razum in voljo, katere glavni namen je prekinitev starih vzorcev: razmišljanja in ravnanja ter kreiranje nove in pozitivne zavesti.

To je velika pomoč za ljudi, ki so se zataknili v slabih navadah ali negativnih vzorcih (početja stvari...). Esenca je zelo aktivirajoča za naš razum in motivacijo, ob enem pa vzgaja našo voljo proti večji harmoniji in duhovnosti (bledost barve za duhovnost in zlata v njej, za harmonijo).

Pomaga nam, da se z lahkoto naučimo novih stvari, pustimo preteklost za seboj in se osvobajamo preteklih iluzij. Prinaša svežino razmišljanju in odpira osebnost, torej je uporabna v zelo mnogih situacijah, predvsem kadar se soočimo z velikimi spremembami in se moramo odzvati na njih. Uporabna je tudi v mnogih terapeutskih situacijah, saj nam pomaga obnoviti našo zavest - še posebej je uporabna pri mentalnih tretmajih kot sta šizofrenija in autizm. Lahko nam pomaga osvoboditi stres in nevrozo glede stvari; saj je oboje rezultat disharmonije iz preteklosti.

Lahko nam pomaga spremeniti našo predstavo o sebi na osnovi tega, da nismo več navezani na naše pretekle zaznave ali na naše pretekle omejitve. Pomaga nam ohranjati mladost v našem razumu, ker razbija, presega rigidnost razmišljanja in nas odpira novim vidikom gledanja na stvari in novim načinom reševanja problemov.

Ker je barva dokaj blizu Koralni, nam pomaga, da se harmoniziramo z ostalimi pri delu in skupnih projektih, prinašujoč mehko harmonijo in sensualnost našem Bitju. S tem, da čisti vzorce zavesti iz preteklosti, pomaga, da pridejo nove ideje in da se nove realnosti udejanjajo. Pri skupnih podvigih prinaša občutek vznemirjenja in napredka. Esenca bo zelo dobra za izumitelje in dizajnerje, da bodo bolj kreativni, z višjimi impulzi Življenja in višjo inspiracijo, saj nas e. povezuje z višjimi vibracijami te barve v Stvarstvu.

Vznemirjajoča esenca Nove Dobe.


-------------------------------------------------------------------

čet. 11. jan. VIO REA manifestacija božanske ljubezni ob 18.h:

ROZA ENA - WIO REA O2

To je esenca za manifestacijo Božanske Ljubezni in ključna beseda za to esenco je skrbnost, negovanje (caring). Tako kot Srebrna Ena omogoča takojšnje utišanje razuma in prinaša občutek Blaženosti, ki prihaja iz našega Dušnega Bitja. Ona aktivira Roza barvo v naših Dušnih Telesih in >pobarva< Višje Mentalno telo z Roza; torej pomaga da se manifestira čista Ljubezen Duše. To je skrbnost za vse ampak brez emocionalne navezanosti - poudarja Božanski Red, skozi katerega vsa Bitja obstajajo v harmoniji in Ljubezni skupaj.

Esenca Wio Rea je primerna za vsakogar saj nam pomaga, da se uglasimo na angelske vibracije Ljubezni. Druge vidimo kot čudovite, majhne otroke pri katerih je poudarjena ljubkost in popolnost - istočasno pa imamo močan občutek urejenosti in vzajemnega delovanja, medsebojnega vplivanja vsega. Počutimo se nevezani, v globokem stanju skrbnosti (caring) in naravne lepote. Ta lepota razkazuje popolnost vsakogar in vsega; ne pa kaj je narobe - torej skozi Roza ena (Wio Rea) vidimo naravno lepoto in popolnost v vsakomur in v vsem. Naše Telo Duše je aktivirano z Božansko Ljubeznijo in odprto Ljubezni v vsem - torej v tej barvni energiji je velika milina, nežnost, ljubeznivost in mir.

Wio Rea je Ključna Mojstrska Esenca za transformacijo (Odnosov do vsega, in naših medsebojnih vplivov z vsem in vzajemnega delovanja z vsem in vsemi) z Čisto Božansko Ljubeznijo. Prinaša več ljubezni do majhnih stvari, več skrbnosti in medsebojnega sodelovanja, poudarja absolutno enakovrednost vseh. Vodeno iz Božanske, Univerzalne Ljubezni nam lahko pomaga razrešiti probleme v medsebojnih odnosih, z nenavezanostjo in skrbnostjo. Lahko nam da uvid, razumevanje kako rešiti težka sporna vprašanja, s tem da spodbuja manifestacijo kvalitet Božanske Ljubezni v nas. - Wio Rea je prav tako sijajna meditativna esenca za povezovanje z Božansko Ljubeznijo na vseh nivojih.

Ključna esenca.


#50 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 14. januar 2007, 23:14

- 6. 1. PLES DUŠE delavnica svobodnega plesnega giba ob 17.h do 18.h v Lj.-Bežigrad, Ipavčeva 1, 0. Š. Mirana Jarca
- 7. 1. nedelja: DAN AURA-SOME v Ljubljani dopoldan brezplačno predavanje, popoldan delavnica (opis je spodaj)
- 25. 1. čet. redno srečanje v Lj. ob 18.h MEDITATIVNO LIKOVNO USTVARJANJE
- SOUL VIBRATION, vibracija duše: zvočno - barvna delavnica,(ponovitev bo 13. maja 2007), skupaj z Shirlie Roden v LJ.
- pozimi 07/08 turistično, duhovno potovanje v Šri Lanko


Opisi v nadaljevanju:

Naj nam ne zmanjka poleta, radosti in prave življenjske strasti,
kajti to so stvari, ki podaljšujejo življenje...
Če ste se kdaj ukvarjali s plesom ali če si to želite,
vas vabim 6. jan. na delavnico ob 17.h do 18.h.

PLES DUŠE,

na O.Š. MIRANA JARCA, Ipavčeva 1, Lj. Bežigrad.

Ker neizmerno uživamo, ko se popolnoma predajamo glasbi in ritmom, ko odplavamo z zvokom... ko čutimo glasbo v sebi in jo izrazimo, se zlijemo z njo. Ni več problemov, obveznosti, raznih tečnob in tečnobic... je samo vse prežemajoč užitek svobodnega gibanja, razijskovanja novih načinov izražanja skozi popolnoma svoboden gib, vzpostavljanje novih motoričnih vzorcev (ali ste vedeli, da se s tem zvišuje IQ?!!!)...

Ja, ja dragi moji...popolnoma možno je: uživati in ob enem narediti veliko dobrega zase!

Vodi ga. prof. športne vzgoje Vasija Korošec,
ki je specializirala ples na Fakulteti za Šport pri Dr. Meti Zagorc.

CENA je 1500.-

PRISRČNO VABLJENI

Vabljeni tudi tujci, ki živijo v Sloveniji, program lahko vodim v angleščini, italijanščini in francoščini.
Tisti, ki ste iz bolj oddaljenih krajev in želite, da organiziramo delavnico pri vas, pokličite in dogovorili se bomo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedelja v Ljubljani: 7. jan. bo v znamenju

Aura-Some (točen naslov dobite ob prijavi: 041 29 77 78, ker je število omejeno)

ob 10.h do 12.h predavanje, brezplačno predstavitev

Ob 13.30h do 16.30h delavnica Aura-Soma

Barvna terapija Aura-Soma,

nam pomaga globlje razumeti samega sebe, se spoznati in prepoznati svoje darove ob enem pa tudi vzroke težav, da jih potem lahko presežemo in se jih osvobodimo. To pa vodi v ponovno ravnovesje.

Stekleničke ravnotežja (Aura-Soma), delujejo na fizično telo, čustveno, mentalno in duhovno.

So ogledalo vaše duše skozi jezik barve..

Na predstavitvenem predavanju boste izvedeli kako je Aura Soma nastala, kako deluje, kako vas lahko spodbudi pri vaši osebni rasti... vse stekleničke (esence) bodo tudi razstavljene.

Spoznali boste tudi koliko različnih vrst esenc obstaja (poleg stekleničk ravnotežja:za zaščito, za dvig zavesti, za zdravljenje duše...)

Na delavnici se boste naučili osebne energetske zaščite (eterični nivo) in kako zaščititi sebe in drugega pri masaži, terapiji..,
kako čistiti energetske zapise iz polja (zdravljenje aure),
kako in s čim očistimo prostor s pomočjo Aura-Some,
refleksno-conska masaža po točkah življenjske linije,
dvig zavesti in delo na astralnem nivoju, kako vzpostaviti stik z mojstri modrosti in z duhovnim svetom s pomočjo esenc Aura-Soma!

Delavnica je izobraževalno - doživljajočega značaja,
primerna za vse: začetnike in za izkušene terapevte. Priporočam, da prinesete pisalo in papir za zapisovanje s seboj, kajti vse naučeno lahko takoj prenesete v vsakodnevno življenje, terapevtsko delo in duhovno prakso!

Cena v sit: (bo preračunano v eur) za delavnico 7000.-, v pred prijavi do 1.jan. 6000.-
za člane v pred prijavi do 1. jan. 5000.-
(člani ste vsi, ki ste se udeležili vsaj ene delavnice v okviru projekta Pot Svetlobe)

Prisrčno vabljeni!

Lep pozdrav, nasmeh. Vasija Korošec - Andromeda 041 29 77 78
v Ljubljani (točen naslov dobite ob prijavi: 041 29 77 78, ker je število omejeno)
Če poznate koga, ki bi ga utegnilo zanimati, prosim, posredujte vabilo naprej. Najlepša hvala.


--------------------------------------------------------------------------

SOUL VIBRATION - 13. MAJA 2007

Enodnevna zvočna in barvna delavnica,

ki jo vodita

SHIRLIE RODEN in VASIJA KOROŠEC

Morda mislite, da veste kdo ste - ampak kdo ste v resnici?

Vaš čudovit razum, vaša bleščeča osebnost, vaši talenti in darovi, vaša služba, uspeh, dosežki, vaša družina in prijatelji, vaše materialno bogastvo, vaš zunanji izgled, vaši spodrsljaji, srčne bolečine, jeze in žalosti, problemi, bolezni, razočaranja?

Mi mislimo, da smo vse to - v resnici pa je TO: samo ogledalo našega razuma v fizičnem telesu.

Na najvišjem nivoju smo v resnici ČISTA VIBRACIJA DUŠE, katero lahko občutimo in doživimo, ko se v popolnem miru povežemo z njo.

Ta dan bo razdeljen v dva dela. Delali bomo z zvokom in meditacijo, barvnimi vibracijami na auričnem polju. Dopoldanski del je namenjen čiščenju in uravnoteženju naših čustvenih, mentalnih, fizičnih in duhovnih nivojev. V drugem delu delavnice sledi globoka vodena meditacija, relaksacija, povezovanje z višjim jazom, duhovnim vodstvom: s pomočjo zvoka in barvnih esenc Aura-Soma, poslušanje tišine in intuitivno petje v povezavi z lastno vibracijo duše.

Pripravite se, da boste razprli svoja krila in poleteli!

Cena delavnice: 16.000.- sit
Prosim, zagotovite si mesto s plačilom akontacije v višini 4000.-
Na račun: Društvo Mery Poppins, Trg MDB 12, 1000 Lj.:
TRR: 02010-0092177223
D.Š.: 39365263

Prijave s potrdilom o plačani akontaciji sprejema:
Vasija Korošec: 041 29 77 78, vasija.korosec@siol.net

**** Prosim, bodite udobno, oblečeni, s seboj prinesite toplo ogrinjalo, podložko za sedenje in ležanje na tleh (v dvorani so tudi sedeži, če boste želeli), izvirsko vodo v zadostni količini in nekaj lahkega za kosilo.

SHIRLIE IN VASIJA SE ZELO VESELIVA NAJINEMU PRVEMU SODELOVANJU NA TEJ POPOLNOMA NOVI DELAVNICI, KI BO ISTOČASNO SPROŠČUJOČA IN SPODBUJAJOČA
www.shirlieroden.com, www.potsvetlobe.com





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0