Palačinke
#76
Objavljeno: 3. november 2006, 22:56
pa še vedno je dobra , je pa res da je ne jem vsak dan, dobre stvari se morajo jest z občutkom
#77 Gost_sstane_*
Objavljeno: 3. november 2006, 22:56
Glih prav slana je ena dovolj, ne trizato so bolš naturlih
#78
Objavljeno: 3. november 2006, 22:58
zanimivo, jaz jih že leta in leta nisem z nutelo...se izogibam takih namazom, ker se mi takoj akne pojavijo
Cashy, men so se tut delal mozolji, še zmer se kakšen naredi , sam se ne pustim motit , čez dobro
hrano je ni, palačinke ali štrudelj , pri meni zmagajo palačinke , testo je boljše
#79
Objavljeno: 3. november 2006, 23:00
Glih prav slana je ena dovolj, ne tri
raj enkrat pojem tri malo manj slane pa pri tem uživam ne pa da solim in komaj eno pojem hvala ne......
#80 Gost_sstane_*
Objavljeno: 3. november 2006, 23:03
Koliko kil pa kaj imašraj enkrat pojem tri malo manj slane pa pri tem uživam ne pa da solim in komaj eno pojem hvala ne......
#81
Objavljeno: 3. november 2006, 23:10
#82 Gost_sstane_*
Objavljeno: 3. november 2006, 23:16
Za moškega moje višine kar okej stane okoli 75-78 zakaj
#83
Objavljeno: 3. november 2006, 23:22
Za moškega moje višine kar ok
Ce ti tko rečes da je pol je ok
#84
Objavljeno: 4. november 2006, 06:30
Prosim lepo smo pri palačinkah in tukaj se ne govorijo fuj , nutello jem že od malih nog, pa še vedno jo ,
pa še vedno je dobra , je pa res da je ne jem vsak dan, dobre stvari se morajo jest z občutkom
se strinjam.
jaz jo sicer konzumiram v kar nezanemarljivih količinah, približno eno "stekleničko" na mesec. samo v palačinkah.
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
#85
Objavljeno: 4. november 2006, 10:21
Neeee, palačinke se je z roko. Doma seveda, zunaj se moraš delat kulturnegaobvezno nož zraven... kok mi gre pa na živce, ko mi v gostilni vedno žlico in vilico prinesejo
Palačinke s kako navadno marmelado al pa s čokoladnim namazom so kar dobre. Ampak meni žal vedno obležijo v želodcu, tako da jih bolj redko jem.
#86
Objavljeno: 4. november 2006, 21:36
rada jih jem z nutelo, ali pa napolnjene s sirom in salamo, pred pratkim pa sem odkrila še en način, ki mi je všeč, in sicer da palačinko namažen z navadnim sirovim namazom (najraje "rama, creme bonjour") potem pa po vrhu (na namaz) dam eno vrsto paradižnika in vse malo posolim, pol pa palačinko zvijem skupi in jem...res je dobro
#87
Objavljeno: 5. november 2006, 19:14
#88
Objavljeno: 5. november 2006, 19:16
#89
Objavljeno: 5. november 2006, 19:27
Aja pa od kolegice mami jih dela tko da stepe sneg in ga vmeša kasneje namesto klasično kar jajčk kuj not - pridejo mal debelejše in pri njih jih jejo s topljenim sirom. Sem probala enkrat, ni slabo
A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!
#90
Objavljeno: 5. november 2006, 20:40
Tud take so vredu z jacem prima
#91
Objavljeno: 18. november 2006, 18:05
Kako dolgo so v tem primeru užitne?
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
#92 Gost_sheboom_*
Objavljeno: 18. november 2006, 20:06
#93 Gost_sstane_*
Objavljeno: 18. november 2006, 20:37
Kaj mi predlagaš za prikaz na TV PIKApa probajte v palačinke dati kake druge sestavine naprimer smetanova skutina krema ali pavanilijevo skutno kremo ali pa...
#94
Objavljeno: 19. november 2006, 20:34
Kaj mi predlagaš za prikaz na TV PIKA
caw stane
ce mislis glede palačink naredi jih z vanilijevo kremo ali pa z stopljeno cokolado in orehi ali pa ce jih naredis s skuto in jih gratineras odloči se sam vse so odlične izbera pa je tvoja.
P.m.Vsak ima svoj okus zato je vedno tezko izbrati kaj ima nekdo rad.
#95 Gost_sstane_*
Objavljeno: 19. november 2006, 20:54
Lahko enkrat pridemo posnet tvoje palačinke na moj načincaw stane
ce mislis glede palačink naredi jih z vanilijevo kremo ali pa z stopljeno cokolado in orehi ali pa ce jih naredis s skuto in jih gratineras odloči se sam vse so odlične izbera pa je tvoja.
P.m.Vsak ima svoj okus zato je vedno tezko izbrati kaj ima nekdo rad.
#96
Objavljeno: 19. november 2006, 21:44
Zaredi mene lahko, sam ce se boste lahko zmenili z vodilnimi sem res radoveden kaksne so tvoje palačinke.
#97 Gost_sstane_*
Objavljeno: 19. november 2006, 22:12
Takoj jutri bom sugeriral TV PIKI, da se pogovorijo s tvojimi za eno snemanjecaw stane
Zaredi mene lahko, sam ce se boste lahko zmenili z vodilnimi sem res radoveden kaksne so tvoje palačinke.
#98
Objavljeno: 19. november 2006, 22:37
Takoj jutri bom sugeriral TV PIKI, da se pogovorijo s tvojimi za eno snemanje
ok
#99
Objavljeno: 19. november 2006, 22:38
Pa dober tek vsem
To temo je popravil/a eternity: 19. november 2006, 22:39
Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier
#100
Objavljeno: 19. november 2006, 22:43
Waw Odlična tema. Ravno včeraj sem nekaj eksperimentirala z novimi nadevi za palačinke. Toplo priporočam kombinacijo Nutella + kisla smetana ali pa Nutella + crunchy arašidovo maslo(če ga nimate so tut zdrobljeni arašidi čist ok), zraven fino paše tut kisla smetana ali pa jagodni preliv, pa ne kakšen kupljen, ampak narejen iz svežih jagod. Sicer jih mam zlo rada z marelično, slivovo, malinovo marmelado, z limono. Skutine gratinirane pa sploh obožujem, sam jih že res doooooolg nism jedla. Slanih kombinacij se doma še nisem lotila, bom pa enkrat v bližnji prihodnosti. Pa še to... Zraven palačink meni ful paše breskov al pa mareličen kompot.
Pa dober tek vsem
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0