Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

problemi


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
4 komentarjev na to temo

#1 *psyho*

*psyho*
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 26. oktober 2006, 19:55

1)js sm tko ful v enga fanta, k sm ubistvu z njim že hodla pol sm ga pa po 3 mescih pustla, k sploh nism bla v njega, on je biu potem še doooug vame, zdj pa sumim d ni več... no uglavnem zei sma sam prjetla, čeprav sa na eni ekskurziji mela neki... no zdj sva prjatla čeprav sm js v njega zatrapana... tu je pa še ena moja ful dobra frendica, k je noooooooooro v njega zalublena njemu pa ona sploh ni všeč...mnda...in vrjetn bi js pa on lohk bla spet skp sam me je strah, k bi lohk bla tista frendica pol jezna name!!!!!!kj pa vi mislte?????HELP!!!!!! xsrcx xsrcx x:Ix :C: :2src:

2)MOJA FRENDICA MA AM KK NJ TEMU REČEM PRIVIde neke vrse prividov, pred očmi vidi neko žensko, k se je obesla al pa punco, k si reže žile... mene je tko mau strah za njo... jst mislim d ma burno domišlijo, moja druga frendica ma misli, d se bi lohk to njej zgodil, al pa kei takega... ti prividi so se začel takoj k so se preselil v novo hišo!! a se komu kj sanja kaj bi lahk blo to???

#2 Mick

Mick
  • D član
  • Št. objav: 18 126

Objavljeno: 26. oktober 2006, 19:59

Počas bo treba po šefico..... :vragec: xcivx x:Dx
Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.
K. Čapek

#3 bela vrtnica

bela vrtnica
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 655

Objavljeno: 26. oktober 2006, 20:08

Na to pa res ne bi znala nič pametnega reči. V prvem primeru se mi zdi, da karkoli bi naredila, bi bil nekdo prizadet ( bi rabila res veliko meri dobre taktike in diplomatskih govorov), v drugem pa ne vem, morda kaka njena prijateljica (al ženska, ki ji je kakorkoli že blizu, pa tudi če je ne pozna) rabi pomoč ipd., al pa se ji je nekaj globoko vsedel, al pa so tam res kake čudne virbracije na katere je občutljiva (ne verjamem pa, da bi to imelo kaj skupnega s prihodnostjo ali z vami, ker potem bi se to že prej dogajalo),... jaz mislim, da bi rabla pomoč,... sam takih, ki so sposobni videt od kje to prihaja (notranjosti al zunanjosti),...
Non-cooperation with evil is a sacred duty.
Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.
Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.
Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.
Mahatma Gandhi

#4 mkk

mkk
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 150

Objavljeno: 26. oktober 2006, 21:08

Hmmm zapleteno.... Mogoče bi se pa najprej morala ti sama pri sebi odločiti kaj bi rad. Nato odkrito povedati prijateljici, da ne boš posredovala za njo, ker ti čutiš do njega to in to. Sicer pa bi se morala v tem trenutku tudi vprašati kakšna prijateljica si, če nisi sposobna povedati določenih stvari. Potem bi iblo dobro se pogovoriti s fantov. No ne nev, samo da ne boš presenečene in na koncu ugotovila, da on ne čuti več do tebe tistega kar je čutil - razen seveda, če ti je to prd kratkim povedal. Ne razumem zakaj bi bila prijateljica prizadeta - če je fant zaljubljen v tebe in ne v njo, potem naj bo vesela, da je to izvedela pravi čas - res je, morala bo preboleti, vendar potem si lahko še vedno najde osebo, ki ji bo vračala čustva. Srečno!!!

Glede drugega. Oseba naj poišče strkovno pomoč.

To je pa res psyho. Upam, da si nisi vsega tega izmislila in napisala kar tako. Srečno!!!

#5 MIRYAM

MIRYAM
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 26. oktober 2006, 21:11

srečala sem že več ljudi, ki so imeli take težave kot tvoja prijateljica.. da se pomagat, samo mora najti pravo pomoč

pa ne v psihiatrični bolnišnici (men je blo tam po zdravilih še huje)




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0